Blev lokket af noget fint .. som jeg måtte eje .. bestilte og fik det leveret efter nogle dage .. det hele levede helt op til mine forventninger ❤️ jeg elsker min lille silhouet fyrfad stage
Leia as opiniões dos outros
Hele oplevelsen fra bestillingen på nettet, ekspeditions og leverings oplysningerne, alt fungerede så fint og oplysende. Spændende og sød, fin.. indpakning i kasserne. .Jeg vender helt sikkert tilbage... Ver mais
Sindssygt fede ting 😂 kæresten griner stadig af hønsekoppen og boob skålen 😝 Billlederne matcher de fysiske ting 👏 Perfekt pakket ind, så intet går i stykker under fragten 👌 Øverste lag med fint... Ver mais
Produktet lever 100% op til forventningen - virkelig smuk og lækker keramik. Produktet var godt beskyttet under fragten og leveret til tiden. Vedhæftet var en håndskreven personlig hilsen, og norm... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos RAUMTRAUM finder du alt fra interiør, brugskunst og fine ting til hjemmet. Vi har et stort og anderledes sortiment af boligtilbehør. Bestil online i dag.
Informações de contacto
Hamburg, Alemanha
- service@raumtraum.dk
- www.raumtraum.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening. Meget personligt med en lille hilsen vedlagt.
Super fin service på hjemmesiden og…
Super fin service på hjemmesiden og hurtig levering.
Fuld tilfredshed herfra.
Anne Rask
Hurtig levring af pakke som var pakket…
Hurtig levring af pakke som var pakket forsvarligt så indholdet kom sikkert frem.
Der ud over lå der en sød, lille personlig forårs besked ved pakken.
Er så glad for mit køb hos Raumtraum…
Er så glad for mit køb hos Raumtraum købte to små kander, de er SÅ fine. Der lå en personlig håndskrevet hilsen i pakken, som gjorde mit købs oplevelse endnu bedere. Kan varmt anbefale Raumtraum
Personlig forsendelse
Hurtig levering, pakket pænt og en personlig skriftlig hilsen ❣️….
Så er man kunde og ikke bare et nummer
Super god service
Super god service, hurtig levering og mange tak for den fine lille besked🤗
Skønne og skøre varer
God hjemmeside, skønne og skøre varer. Hurtig levering uden problemer.
Lever op til mine forventninger 👍
Perfekt
Nemt, hurtigt og effektivt! Fin lille personlig hilsen med i pakken “hyggeligt” Lækkert porcelæn! 5 store stjerner herfra. Lasse
Helt perfekt
Spændende og anderledes udvalg i en dejlig shop.
Hurtig levering og smuk indpakning med lille gave og personlig hilsen.
Jeg er kæmpe fan og vender helt sikkert tilbage
Hurtig og fin modtagelse af bestilte…
Hurtig og fin modtagelse af bestilte varer
Super hurtig levering og fine vare
Wauw wauw wauw
Wauw wauw wauw
Så bliver det ikke bedre!
Hurtig levering, nænsomt pakket i genbrugskasse. Utrolig flot udsmykket boks med selve produktet i. Og en fantastisk flot krukke. Til slut en personlig håndskrevet hilsen. Ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne,
Unikke produkter og hurtig levering.
Super hurtig levering og en sød lille…
Super hurtig levering og en sød lille besked og gave med - 🙏🏻🌸🫶🏻
Gode produkter
Gode produkter, hurtig levering og en sød lille personlig hilsen 🤗🤗
Fin og hurtig levering
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.