Jag blev uppringd av en rådgivare som heter Benjamin Eriksson, som var mycket trevlig och hjälpsam. Han gjorde sitt bästa för att hjälpa mig att samla mina lån och visade stort tålamod när han svara... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Jag är väldigt tacksamma och glad över det här, det vill säga att jag behövde låna pengar jag sökt på många olika banker och men som tur på Reducero personalen kunde hjälpa mig med lånet. David tack o... Ver mais
Blev nyligen uppringd av Reducero som försökte få mig att bli kund hos dem. När jag ifrågasatte hur de fått tag på mina uppgifter svarade säljaren bara att jag fanns med på deras "telefonlista".... Ver mais
Jag vill varmt rekommendera Jusef från Reducero. Han hjälpte oss verkligen mycket och var alltid lätt att få tag på när vi behövde hjälp eller hade frågor. Det var aldrig några problem att kontakta ho... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Empresa de finanças e empréstimos para carros
- Agência de empréstimos
- Corrector de seguros
- Corrector financeiro
- Serviços financeiros não bancários
Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.
Vårt löfte till dig
- Färre lån. Mer du.
- Vi hjälper dig samla dina lån till ett enda – helt kostnadsfritt. Mindre att hålla reda på, mer tid för det som faktiskt spelar roll.
- Samla. Slappna av. Var dig själv.
- Att jämföra och samla lån ska inte vara krångligt. Vi gör det enkelt och kostnadsfritt – så du får en ränta att hålla koll på istället för flera.
Vår garanti till dig
Alltid kostnadsfritt – oavsett hur många lån du jämför
Informações de contacto
Vädursgatan 5, 41250, Göteborg, Suécia
- 020-11 33 41
- kundservice@reducero.se
- www.reducero.se

Jämför och samla dina lån
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
TRASHCOMPANY with trashemployees! DONT LISTEN TO THEIR BULLSHIT
If I could I would have given this company a -1000000 starts in review. They are making stuff up lik "you called us 11 months ago" when I actually did not! For a car loan Simon said on the phone!? A car loan, I have never wanted to buy a car, ever! So I told him do not make stuff up anf try to trick people like that. I have never said I wanted to buy a car or that I have a loan on a car. So he ended up argumenting and being rude in his voice with me for a long time that it is written here, then I said ok, if it is not you lying then your manus or script needs to be corrected! Because you are sitting here and lying! Sorry for my writing now but I have never talked to anyone ruder then him! Why am I even in their system and according to GDPR - you are not allowed to have my information without my consent.
I am currently calling the contact center and talked to a girl named Moa, allegedly her name. She said they will be calling me back. I did tell her to remove me from their system as well.
This company is a fraud, and I feel so bad for others who tricks into beliving them!

Resposta da Reducero
Jag har fått hjälp av Johan två gånger…
Jag har fått hjälp av Johan två gånger och det har gått väldigt bra båda gångerna! Han är oerhört professionell och samtidigt vänlig och mänsklig. Jag kommer rekommendera honom till flera av mina vänner som behöver hjälp ekonomiskt! Jag fick just ett glädjande besked som innebär att jag kan fullfölja saker som jag har mått dåligt över i flera år! Tack Johan!

Resposta da Reducero
Tack så mycket Rasmus Svantesson för…
Tack så mycket Rasmus Svantesson för ett proffesionellt och super trevligt bemötande på telefon. 5 ⭐️ av 5!
Vill varmt rekommendera dig som rådgivare till andra som kan tänkas behöva hjälp!

Resposta da Reducero
Liam var trevlig och tålmodig och…
Liam var trevlig och tålmodig och svarade på alla mina frågor på ett proffsigt sätt

Resposta da Reducero
Fick grymt bra hjälp med att samla ihop…
Fick grymt bra hjälp med att samla ihop mina lån av Rasmus och hans kollega.
Snabbt och smidigt.

Resposta da Reducero
Fick bra hjälp av Rasmus trevlig kille…
Fick bra hjälp av Rasmus trevlig kille fick ner min ränta

VARNING
VARNING! Deras erbjudande kan låta bra, men sen ringer och ringer de igen trots att man lovas att de kommer plocka bort dina kontakt uppgifter. Du blir helt enkelt inte av med dem.

Liam var intresserad
Liam var intresserad, tålmodig och trevlig. Han var intresserad av att verkligen hjälpa till den bästa lösningen för oss! Vi är supernöjda!

Resposta da Reducero
Mycket trevlig och kunnig kille som…
Mycket trevlig och kunnig kille som ringde mig. Fixade ett bättre lån till mig med lägre ränta och mindre år men till samma månadskostnad.

Resposta da Reducero
Lean har hjälpt mig med alla mina…
Lean har hjälpt mig med alla mina frågor. Jag är glad att jag kunde prata med ett proffs.Tack så mycket.

Mycket bra
Mycket bra, smidigare än andra ställen. Har snabb handling och trevlig handläggare:).
Han får 5 av 10 :)

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande , tydlig info och snabb återkoppling.

Resposta da Reducero
Jag fick chansen att prata med smarts…
Jag fick chansen att prata med smarts Marttin ni ska berömma honom att han fick jobba med er han är smart , snällt och hjälpsam han har hjälpte mig två gångar genom att samla mina splittrade lånen hit och dit
Tack så mycket Martin du är en Engel

Arvid på Reducero är fantastisk
Arvid på Reducero är fantastisk.
Saklig, tydlig och kunnig.

Resposta da Reducero
Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när…
Hjälpsamma o en vilja att hjälpa när man behöver lite hjälp. Allt gick snabbt o , bra kunskap så man känner sig trygg.
Så kan verkligen rekommendera att kontakta Redusero , och be att få prata med Arvid han är en riktig klippa , kan sitt jobb, trevlig med. Så tusen tack Arvid på Redusero🤗

Resposta da Reducero
Bästa hjälpen från Johan!
Bästa hjälpen från Johan!
Rekommenderas starkt, professionell och kunnig personal.

Fantastiska Martin
Fick fantastiskt hjälp av Martin, lika så min syster som haft kontakt med Martin. Han har hjälp till med allt, och man har känt en otrolig trygghet, han har tagit sig tid och förklarat allt man behöver veta. Kan varmt rekommendera era tjänster.

Resposta da Reducero
Rasmus hjälpte mig att smidigt lösa ett…
Rasmus hjälpte mig att smidigt lösa ett gammalt lån med hög ränta till ett med lägre. Trevlig och tålmodig medans jag hittade rätt .