Banner for Reducero

Reducero Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag blev uppringd av en rådgivare som heter Benjamin Eriksson, som var mycket trevlig och hjälpsam. Han gjorde sitt bästa för att hjälpa mig att samla mina lån och visade stort tålamod när han svara... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt tacksamma och glad över det här, det vill säga att jag behövde låna pengar jag sökt på många olika banker och men som tur på Reducero personalen kunde hjälpa mig med lånet. David tack o... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev nyligen uppringd av Reducero som försökte få mig att bli kund hos dem. När jag ifrågasatte hur de fått tag på mina uppgifter svarade säljaren bara att jag fanns med på deras "telefonlista".... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill varmt rekommendera Jusef från Reducero. Han hjälpte oss verkligen mycket och var alltid lätt att få tag på när vi behövde hjälp eller hade frågor. Det var aldrig några problem att kontakta ho... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de finanças e empréstimos para carros
  2. Agência de empréstimos
  3. Corrector de seguros
  4. Corrector financeiro
  5. Serviços financeiros não bancários

Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.

Vårt löfte till dig

Färre lån. Mer du.
Vi hjälper dig samla dina lån till ett enda – helt kostnadsfritt. Mindre att hålla reda på, mer tid för det som faktiskt spelar roll.
Samla. Slappna av. Var dig själv.
Att jämföra och samla lån ska inte vara krångligt. Vi gör det enkelt och kostnadsfritt – så du får en ränta att hålla koll på istället för flera.

Vår garanti till dig

Alltid kostnadsfritt – oavsett hur många lån du jämför

Vi tar aldrig betalt av dig – det är långivarna som betalar oss. Och oavsett hur många erbjudanden du jämför räknas det bara som en enda kreditupplysning, aldrig fler.

Informações de contacto

Promotion box for Reducero

Jämför och samla dina lån

22 långivare. En ansökan. Kostnadsfritt att jämföra.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

54 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service och rådgivning!

Fantastisk service och rådgivning!

Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgivning fick jag en bättre lösning än jag hade förväntat mig. Stort tack för det engagemang och den service ni erbjuder! Jag rekommenderar verkligen Reducero till alla som behöver låneförmedling.

25 de fevereiro de 2025

Vad kul att du är nöjd. Skall berätta för Linus

Classificada 1 em 5 estrelas

De har ringt till mig 3 dagar i rad med…

De har ringt till mig 3 dagar i rad med samma frågor angående min privat lån.
Vet inte om där finns nåt kommunikation i denna företag, mellan anställda, absolut inte trevliga, och det känns som man pratar med ett robot, de bara rappa' upp frågorna och hejdå.
bara okunniga som är ringer därifrån... löjligt

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Jag kan inte se att vi har ringt dig på ditt namn du får gärna ringa kundtjänst 020-113341 eller maila kundservice@reducero.se.
Så skall jag se om vi kan hjälpa dig och ta bort dig från våra listor.
Ha en fin dag// Andreas Reducero

Grym Service

Grym Service!

Stort tack till Rasmus som hjälpte mig lägga om mitt lån. Jag tackar mvh Linus

20 de fevereiro de 2025

Vad kul att du är nöjd. Skall berätta för Rasmus

Classificada 5 em 5 estrelas

Detta är andra gången jag fått hjälp av…

Detta är andra gången jag fått hjälp av Reducero, specifikt Martin.
Allt har gått jätte smidigt och enkelt till där ränta och kostnader ska hållas låga.
Första gången gällde det en minskning med tusenlappar i månaden och en bättre ränta, denna gången bättre ränta och 1,200kr mindre i månaden.

Rekommenderas varmt, kan dom hjälpa kmr dom försöka ge dig det bästa du kan få.

21 de fevereiro de 2025

Vad kul att du är nöjd. Skall berätta för Martin

Det gick mycket smidigt

Det gick mycket smidigt, det gick fort. Arvid var mycket hjälpsam. Det fick ta den tid som jag behövde. Tacksam/ petter

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Kul att du är nöjd med Arvid.
kundservice Andreas Reducero AB

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är så nöjd med reducero

Jag är så nöjd med reducero. Arvid var en klippa. Jag fick bra hjälp och med hans hjälp har jag minskat min månadskostnad med ungefär hälften. Jag brukar inte vilja varken svara eller prata med försäljare av olika svar. Men Arvid var trevlig och inte alls påträngande utan jag kände att det var en människa som lyssnade vad man sa och han förklarade tålmodigt om jag inte förstod. Så tusen tack för hjälpen !

17 de fevereiro de 2025

Kul att du är nöjd med Arvid. kundservice Andreas Reducero AB

God service

God service, trevligt bemötande

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Roligt att höra att du är nöjd.

Kompetent och påläst

Kompetent och påläst! Bara +++

17 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Roligt att höra att du är nöjd.

Liam är grym

Liam är grym
Hade jag varit yngre så hade jag friat till honom.

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Kan vara så att Liam är ledig får kolla :-)

Sämst löneförmedlare

Sämst löneförmedlare

10 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Tråkigt att höra att du inte är nöjd.
Ring gärna upp på kundtjänst 020113341 skall jag försöka hjälpa dig.

Andreas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag kände att Johan lyssnade på mig och…

Jag kände att Johan lyssnade på mig och ville hjälpa mig på bästa sätt. Han hade en härlig energi och bjussade på sig. Stort tack!

13 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Tack för de fina orden, Skall säga till Johan.
Andreas Reducero

Personligt och enkelt

Personligt och enkelt, fick hjälp helq vägen och min hanterare känns kunnig och svarar på alla mina frågor

10 de fevereiro de 2025

Roligt att höra.

Andreas Reducero

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra service som nu spar oss flera tusen!

Vi har verkligen fått superbra hjälp av Liam att baka ihop flera lån till ett enda och på så vis sparar vi ca 5000 kr per månad i fortsättningen! Vi kunde aldrig tro att lite lånepyssel kunde göra så stor skillnad. Liam gav tydlig och bra information och vi fick ett jättebra bemötande genom hela processen. Tack!

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Reducero

Vad roligt att ni är nöjda, skall berätta för Liam

Med vänlig hälsning,
Andreas