Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Problem 1:Svensk standard för duschblandare är 160 c/c men installatören Herberts rör monterade 150 c/c ? Kostade mig 5000kr. Problem 2: TECE (inbyggd wc) funkade inte, Herbert rör bytte delar och f... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING FÖR DANDERYDS SJUKHUS INFEKTION AVD 5 INFEKTION AVD 5: Hierarki med överläkaren och en underläkare som randar som är totalt empatilösa som bestämmer om patienten ska få leva eller dö. De g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde fönsterbyte av två stora fönster samt upptag och installation i yttervägg av en dubbeldörr till en balkong på vårt trähus. Allt fungerade utmärkt och på pricken enligt offerten. Arbetet utf... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Site de opiniões online
  2. Serviço de marketing online
  3. Agência de Marketing
  4. Agência de Marketing Digital

Informação fornecida por diversas fontes externas

Läs och skriv omdömen. Sveriges sajt för omdömen. Berätta vad du tycker och dela med dig av tips och omdömen på företag i hela Sverige.

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

240 opiniões

Herberts rör

Problem 2: TECE (inbyggd wc) funkade inte, Herbert rör bytte delar och fakturerade mig över 8000kr! Jag löste problemet själv. (En slang låg fel).

11 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING FÖR DANDERYDS SJUKHUS INFEKTION…

VARNING FÖR DANDERYDS SJUKHUS INFEKTION AVD 5
INFEKTION AVD 5: Hierarki med överläkaren och en underläkare som randar som är totalt empatilösa som bestämmer om patienten ska få leva eller dö. De gör felbedömningar och felbehandlingar och drogar ner patienterna så de inte är kontaktbara och påskyndar patientens bortgång. Överläkaren hotar anhörig mer än en gång att man inte är välkommen tillbaka till sjukhuset generellt. Skrämmande och fasansfullt och det enda jag tar med mig därifrån resten av livet är en rädsla för att någonsin hamna i deras vård!

20 de fevereiro de 2026

Evidensia djursjukhus Malmö

Evidensia djursjukhus Malmö. Lång historia kort, min shorthair oriental blev tvungen att avlidas pga felbehandling, hon var bara 6 år. Hennes knä gick ur led, de opererade henne 2 ggr, till slut fanns ingen hud att täcka såret med, hon led, nedsatt försvar och skrek av ångest, hade jag gått till en annan veterinär så hade hon levt idag!

19 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fonecloud AB ringer två till fyra…

Fonecloud AB ringer två till fyra gånger per dag trots att vi inte har något med varandra att göra.
Jag har inget problem med Rejta dom har publicerat vad jag tycker om Fonecloud som har ringt fem gånger i dag från olika nummer.

13 de fevereiro de 2026

Varning för imperium Bygg och Måleri AB

Vill varna för Imperium Bygg och Måleri AB.
De är oseriösa och använder sig av material av betydligt lägre kvalitet än det vi kommit överens om.
Följer inte muntlig överenskommelse och vägrar åtgärda felet samt vägrar att sänka priset , vägrar förhandla överhuvudtaget .
Vi fick en vattenskada i vardagsrummet och blev tvungna att byta parkettgolv , Noel Luthra gjorde ett hembesök där vi visade golven som fanns i de andra rummen i huset och sa att vi ville ha ett så likt golv som möjligt , dvs knagg och kvistfritt med liten kontrast .
Vi fick en chock när det nya golvet var lagt eftersom det är fullt med knaggar och kvistar . Imperium bygg vägrade byta golvet och vägrade även sänka priset , vi fick betala ett överpris som motsvarar ett premuim golv men fick ett billigt golv av lägre sortering och pris fullt med knaggar och kvistar .De är okunniga vad gäller golv .
Lita aldrig på att de följer muntlig överenskommelse ! Golvläggaren var också oaktsam och förstörde en taklampa i köket .

17 de setembro de 2024

Gotlandshem

Vill varna för Gotlandshem. Har i flera år nu fått stå ut med grannen under mig i Slite som rastar sin hund på uteplatsen. Trots över 40 bildbevis på avföring som stinker upp till mig ovanför vilket gör att jag måste ha balkongen stängd även på sommaren när det är 26 gr varmt och massor av video på
skällandet så gör dom ingenting. När Åsa va ansvarig så lyckades hon få dom att fatta men nu är dom igång igen och en ny männska Ann Nilsson bryr sig inte ens om att öppna dom bilder med bevis itan skickar ett patetiskt medd med 1 mening. Jag är betalande hyresgäst där att utnyttja balkong ingår i hyran och detta är alltså vsddom tycker jag ska stå ut med.

17 de fevereiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Danderyds Sjukhus. Tyvärr tror jag inte de som arbetar här använt avdelning 59

Tyvärr tror jag inte de som arbetar här har varit inlagda. Man ligger i grupprum där visa personer behöver mer hjälp.Det innebär att de tänder lampan i taket nästan varje timme under natten och mest hela tiden lämnar dörren på vid gavel så man får höra andras rums ljud. Patientsäkerheten är noll då alla hör varandras sjukdomshistorier och Personnummer. Rätt lätt åtgärdat är att stänga dörren, släck lampan när man går och synkronisera natt besöken så alla inte måste väckas varje gång.

12 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

En riktig dåligt fungerande myndighet med omotiverad personal

Att prata med kvinnan som har råkat få hand om vårt ärende är som att prata med en bot. Hmm, kanske hon är det. Hur som, hennes svar hjälper absolut ingenting. Hon har tveklöst försvårat vårt ärende på alla sätt.
Ringer man växeln har de 16 personer i kö (beräknad väntetid anges inte).
Verksamt.se är helt värdelöst. Jag måste sitta och fylla i alla 24 aktieägarna manuellt. Dessutom skapas automatiskt en ny bolagsordning. Det vill vi inte ha. Då får jag beskedet att då får jag maila och skriva att jag vill ha kvar den "gamla" registrerade bolagsordningen!

23 de setembro de 2024

Jag är 90 år och blir bemött med orden

Jag är 90 år och blir bemött med orden: Ni kan ansöka om en God man!!! Jag är helt klar i knoppen och vill sköta mina affärer själv, men ni har gjort det i stort sett omöjligt med alla "kontroller". Nu är det månadsskifte och jag hade tänkt betala mina räkningar... Efter att ha skickat ID-handlingar till er den 13e augusti med löfte om att jag inom 10 arbetsdagar skulle kunna ladda ner Bank-id appen. Får jag idag veta att jag använder fel pin kod. En kod jag använt under flera år. Nu tar det ytterligare 3-5 arbetsdagar innan jag kan få en ny kod som då skickas till "närmaste postombud". Jag sitter i rullstol o bor på ett äldreboende... Var tog all mänsklighet vägen???

23 de agosto de 2024

Chilli online

Chilli online. Dom skickade 4 stolar för mycket... Nu vill dom att JAG betalar returen. Den 22a juli fick jag en bekräftelse som stämde med min beställning. När jag så fick 4 stolar för mycket så var det ett helsike att få kontakt och när jag fick kontakt så skickade dom en "ny" bekräftelse vilken inkl. 4 extra stolar... Jag har förklarat att om jag fått den bekräftelsen den 22a juli så hade jag kunnat avstyra de extra stolarna. Nu har jag skickat totalt fem mail, två senaste veckan och ännu inte fått något svar... Har även erbjudit att köra stolarna till deras butik i Barkarby.

30 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

MN Bilvårdscenter Eskilstuna

Vann en biltvätt stor, hos MN Bilvårdscenter i Eskilstuna :).
Fick tillbaka bilen skiiiinande, både in- och utvändigt..snacka om nybilskänsla igen, sjukt duktiga o proffsigt gjort!!:)
Mycket nöjd tjej som puttrade iväg i sin röda lilla bil :)
Rekommenderas varmt!:)

14 de agosto de 2024

Gregers båtförmedling Lidingö

Gregers båtförmedling Lidingö, han fick frågan i förtroende att få sälja en mycket fin och eftertraktad båt.
Frauscher 1017 GTS (2Xbigblock v8) 24 hours demokörd tillverkare. Stått hall. som ny båt. Hade fått mail efter dennes besiktning (black metallic ) båt) väldigt unik. Han kom inte ihåg det ens. Märkligt. Denne rrågade mest ut en lite konstigt och det kändes mer ut som att man var en skurk än en bra kund med fin provision till säljaren. Vår släkt kommer en gång i tiden från båtbyggeri. Nåväl vi översände momsinbetalnings belopp och köpeskilling samt motor registrerings land från fabriken till trots att det var mer ca 7 år sedan köpet.Tänkte aldrig. Mjölkade bara på information och rekommenderade tom en annan förmedlare känd lite oseriös. Trots att båten ligger 50 meter från försäljningskontoret på Lidingö. Mycket otrevlig smak i munnen då flera hundratusen lagt på förvaring service där. Vi äger ett security och intelligens kurscenter och har varit utsatt för brottsligt försök till övertag fastigheterna genom dränering uteblivna intäkter och svårigheter att få någon att kapitalisera tillgångar i marknadsmässigt pris och villkor

17 de abril de 2024

ZULA STOCKHOLM

ZULA STOCKHOLM.
Detta är ett oseriöst företag som lurar sina kunder på pengar.
Med tanken på namnet trodde jag att det var ett svenskt företag. Dom sitter i London och deras varor levereras från Kina.
6 dagar leverans är osanning. Min jacka tog 19 dagar innan den kom.
Vart missnöjd med jackan och ville returnera den. Mailade Zula och det blev många mail fram och tillbaka och dom tjatar flera gånger om att jag ska behålla jackan och få tillbaka 20% av priset.
Returen är en strulig process då den ska tillbaka till Kina. Till slut gav jag upp och gick med på att få tillbaka 20%.
Efter det bekräftelsemejlet jag skickade slutade dom att prata med mej mer och dom sket i att betala tillbaka mina pengar. 1,5 vecka senare fick jag ett mail om att recensera dom. Då skrev jag att dom är ett dåligt företag som lurar sina kunder på pengar, då tog det ca 5 minuter så fick jag ett mail från en Lisa som beklagade "missförståndet" och skulle personligen se till att pengarna betalades tillbaka, det skulle bara ta 3 bankdagar. Det har nu gått 12 dagar och inga pengar har kommit. Åter igen sket dom i att betala tillbaka pengarna.

8 de dezembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.