extremt lågt i tak 1.75cm och lägre på sina ställen mitt i "parkeringshuset" där man kör. utpasseringen funkade inte. undvik hansa parkering i malmö om ni inte vill riskera er bil (och betala för det)... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Problem 1:Svensk standard för duschblandare är 160 c/c men installatören Herberts rör monterade 150 c/c ? Kostade mig 5000kr. Problem 2: TECE (inbyggd wc) funkade inte, Herbert rör bytte delar och f... Ver mais
Evidensia djursjukhus Malmö. Lång historia kort, min shorthair oriental blev tvungen att avlidas pga felbehandling, hon var bara 6 år. Hennes knä gick ur led, de opererade henne 2 ggr, till slut fanns... Ver mais
VARNING FÖR DANDERYDS SJUKHUS INFEKTION AVD 5 INFEKTION AVD 5: Hierarki med överläkaren och en underläkare som randar som är totalt empatilösa som bestämmer om patienten ska få leva eller dö. De g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Läs och skriv omdömen. Sveriges sajt för omdömen. Berätta vad du tycker och dela med dig av tips och omdömen på företag i hela Sverige.
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Restaurang Egon Sollentuna
Restaurang Egon Sollentuna, personal som ljuger och är otrevliga. Svindyrt för den maten och urusla servicen.
Nordiska kliniken är en oseriös aktör vid konsultationer…
Nordiska kliniken är en oseriös aktör när det kommer till att ta betalt för minimala konsultationer. Dessutom dyrast i Stockholm fö likvärdiga konsultationer
VARNING VARNING VARNING för det…
VARNING VARNING VARNING för det avskyvärt OSERIÖSA bluff städföretaget Bettna städ.Ett vidrigt städföretag som ifrån säger allt ansvar .När denna denna städfirma har varit hemma och i gamla människors hem.Stjäl lurar och bedrar är milt sagt.
Det försvinner spårlöst saker.I gamla människors hem.Och denna grundare av detta vidriga städföretag.Han gör ingenting.Utan ignorerar sina konsumenter.Han är däremot väldigt bra på att springa till polisen och beklaga sig.När han har blivit avslöjad.Undvik Bettna städ och Bettna Ventialtionssanering.VARNING VARNING VARNING
Assistancekåren i Kungälv
Jag blev tyvärr tvungen att anlita bärgare när min bil gick sönder. Assistancekåren i Kungälv får uppdraget och visst, han kommer snabbt och bilen blir bärgad.
Men, jag har fått skador på förarsätet av bläckpenna och smutsiga arbetskläder.
Efter återkoppling blir jag uppringd av bärgaren med löfte om åtgärd och att han ska ringa upp mig för mera detaljer. Det låter ju bra, men bärgaren har inte ringt tillbaka över en vecka efter utlovad dag.
Inte kul med vårdslöshet och ansvarslöshet när man lämnar sin bil i deras händer :-(
Hello Fredh klarar inte av att leverera…
Hello Fredh klarar inte av att leverera matkassar varken dag ett eller två.
Helt värdelöst system att kontakta supporten.
När jag skriver sk-tföretag, föreslår deras robot ett oxfilerecept……..
Har anlitat Veteranpoolen Ystad
Har anlitat Veteranpoolen Ystad.
De gjorde ett undermåligt jobb och snickaren bad mig som kund att berätta hur han skulle göra jobbet. Vidare jobbade han inte hela dagar vilket resulterade i många och långa resor till hans hem.
När fakturan sedan kommer bestrider jag den eftersom jag har mycket stor erfarenhet av timdebitering för hantverk i synnerhet och timdebitering i allmänhet (egen företagare) samt anser den vara orimlig ur många aspekter. Föreslår en rimlig summa. E-postar företaget inom god marginal för betalningsdag och får inget svar från företagskontakten/säljaren skickar då till kontoret där jag blir lovad svar inom en vecka. Ingenting händer. Idag får jag en påminnelsefaktura!!! Enligt god redovisningssed kan man inte skicka påminnelsefaktura om fakturan är bestriden. Jag har också bett företaget ändra fakturamottagare eftersom jag hjälper en annan person med detta - det har de inte heller brytt sig om.
Ett riktigt dåligt företag- anlita dem inte!!!
Fungerar perfekt,snabb och smidig…
Fungerar perfekt,snabb och smidig service.
Afterpay akta er
Afterpay akta er. Parkering via AimoPark, men faktura från Afterpay. Trots upprepade samtal får man inte betala. Man måste vänta på faktura som kommer sent med bara 4a dagar till sista betalningsdatum. Deras affärside är att man ska glömma betala med allt vad det för med sig.
Nordvästra Skånes Taxi = BOKA ALDRIG…
Nordvästra Skånes Taxi = BOKA ALDRIG MED DENNA TAXIN!! SKICKAD OM BOKNING AV TAXI OCH PRISUPPGIFT FÖR 5 TIMMAR SEN FÖR VI VILLE VÅR GRABB SKULLE KOMMA HEM EFTER BUSS RESAOCH INTE STÅ KVAR SENT PÅ KVÄLLEN!! INGEN HÖRT AV SIG!! SKICKADE BÅDE PÅ DERAS HEMSIDA OCH VIA MEJL!! - VISAR VILKET FÖRTAG DETTA ÄR SÅ JÄKLA DÅLIGT!!!!!!!!
Mina hundar svävade i livsfara när det…
Mina hundar svävade i livsfara när det fått tuggben från Dogman. Benen, som kommer från hjort, splittras upp i skärvor och flisor som är oerhört vassa.
Butiken försvarade sig med att de har många andra produkter som också är farliga för hunden att tugga på samt att det finns efterfrågan på viltben. Dogman har inte besvarat mitt mail i ärendet.
Möller bil outlet Västerås
Köp aldrig bil på Möller bil outlet i Västerås. Tyvärr tar de ej ansvar, och säljer bilar som inte är hela. De har dragit ut på en reparation i snart ett halvår för oss. När vi vill att de ska köpa tillbaka bilen så ger de skambud mot vad vi köpte den för ett halvår sen, samt att vi lagt ut en hel del pengar på den.
Så vad ni än gör köp aldrig någon bil där, de är oseriösa och ni kommer bli lurade!
Tvättmaskin från ELECTROLUX som ger allergi
Köpte en Electrolux tvättmaskin via Elgiganten till min dotter. Den var inte ok från början och tekniker var och kollade men blev aldrig bra. Oljud, dunkningar, hoppar och tillslut var hela rostfria trumman vit av en beläggning som inte går bort. Vi har inte kalk här i vattnet så nått är ju fel . Plus att tvätten är skummig av tvättmedel när den är klar och nu gett svåra allergiska reaktioner som krävt läkarvård. Electrolux skickar upp en tekniker som säger att han aldrig sett nått liknande , lyfter bort en sida och fotar finns vittnen till att han enbart gjorde så . INGET MER! Testar inte ens maskinen och hävdar sen att det finns inga fel på maskinen. Vi kräver en ny tekniker men Electrolux vägrar och vill kompensera med kalkmedel? Maskinen kostade nästan 8000 kr, är ett halvår gammal och går inte använda och de vägrar åtgärder trots att ingen ens har test kört den därifrån. Går inte ens med på en second opinion att någon annan kommer och testar den vilket är så ruttet att man saknar ord. Inte en pryl från Electrolux mer.
Netonet
Beställde en vara på Netonet. Beställde fel och har fortfarande obruten förpackning. Ringde och fick instruktioner om retur. Funkade inte då jag gjort fel. Ringde igen, fick hjälp och lyckades beställa en retur av varan. En avi för återsändelse skulle skickas. Fick mail med bekräftelse. Det var några månader sedan.
Varan står kvar oöppnad och tiden går.
Inbillade mig att grejen med netonet var att slippa prata med folk och kunna sköta ärenden ändå????
Varning för Outl1 !!
Varning för Outl1 !!
Skadad vara vid leverens mycket svårt att få kontakt, därefter dåligt bemötande inget ansvar tas, varan har nu gått sönder inom garantitiden inte heller nu vill man ta något som helst ansvar, se nedan svar från Outl1:
När det gått mer än 6 månader sedan du tagit emot varan är det du som kund som
behöver påvisa att detta fel är p.g.a. ett fabrikationsfel och inte ett handhavandefel
för att vi ska kunna göra en reklamation av det
Göteborgs Camping Lilleby.
Göteborgs Camping Lilleby.
Kvinnan i incheckning gav oss fullständigt felaktiga uppgifter om vart toaletter och färskvatten var placerade. Jag undrar om hon överhuvudtaget har varit ute på campingområdet eller bara tittar på kartan som inte är uppdaterad sedan länge.
Istället för att gå ca 600m till toalett och färskvatten så hade vi det 20m ifrån campingplatsen.
Dålig service Travellink
Vårt flyg från Zürich blev inställt, vi blev iombokade till dagen efter. Då detta inte passar oss ville vi ha återbetalning men detta ska man som kund ordna själv genom att kontakta Swiss airline och få bekräftelse på inställt flyg. Trodde resebyråer kunde se det på datorn???
Ingen service. Aldrig mer resebyrå utan det blir till att boka från flygbolag direkt.
Dalipi bygg AB
Dalipi bygg:
Anlitade detta företag för att måla om vårt hus, vi fick en prisuppgift på 75’ efter rotavdrag. Jag kände spontant då att dom verkade vara proffs, såg att dom hade målat flera jus i området och dom ser bra ut.
Döm om min förvåning när vi skulle stå för inköp av färg!
Nåja, visst vi har ingått ett avtal dock muntligt.
Målning påbörjades i stärkande solsken med solen direkt på fasaden, jag försökte få kontakt med personen som stod och målade för att få honom att sluta måla. Personen kunde inte engelska eller svenska hänvisade till ”min kompis” när jag sa något.
Jobbet fortskred…färg tog slut. Jag fick åka och köpa mer färg😡. Den beräknade färgmängden var från början tilltagen i överkant enligt färgleverantören..men inte i strålande solsken och 30 graders värme!
Nåja, målningen blev slutförd.
Jag gjorde en kontroll efteråt för att se om jag såg något som behövde åtgärdas. Döm om min förvåning när jag tittade på uterummets plasttak! Färgfläckar och FOTSPÅR PÅ PLASTEN…måttet var rågat, jag ringde det nummer som stod på fakturan och påtalade detta. Personen kom och var fullständigt galen för att jag ringde och klagade på var dom gjort. Han ansåg att jag var mentalt sjuk och behövde besöka en läkare😳. Massor av personliga påhopp som jag ignorerade.
Borttagning av färg utfördes med förbehållet att jag aldrig skulle ringa honom igen.
Skulle jag rekommendera denna firma till någon?? Kommer inte att ske under min livstid!
Vincini
Kan vara det sämsta näthandelföretaget jag råkat ut för. De skickar ingen orderbekräftelse, vilket gör det mycket otydligt om huruvida köpet gått igenom eller inte. Däremot är de mycket snabba att skicka faktura via Klarna. Den extremt långa leveranstiden (över en månad) gör att nämnda faktura från Klarna hinner förfalla innan varan kommer. Alltså måste Klarna kontaktas och fakturan bromsas. Mer jobb för köparen. Kul.
När varan väl kommer, motsvarade den alls inte bilden, urusel kvalitet och en storlek som inte alls motsvarar standard. För att ytterligare försvåra skickas ingen följesedel med i paketet, än mindre retursedel. För att man ska få tag i en sådan måste man kontakta företaget. Men se det går inte! Ringa går inte, finns inga telefonnummer. Maila går inte heller, för de svarar helt enkelt inte. Och nu har returtiden gått ut för länge sedan. Minst 4 mail har jag skickat för att få en retursedel. Inte ett ljud.
Men jag har iallafall två par urusla skor som jag kan ställa på nån hylla.
Härligt med företag som bedrar sina kunder!
Äldreboende i Kalmar Vänskapens väg 6
Äldreboende i Kalmar som tyvärr påminner om äldre tiders sjukhem. Ingen arbetsglädje eller extra omtanke. Personal sitter på kontoret när de inte har nåt att göra. Är inte ute bland de äldre.
Jag köpte en tns fotmassager från…
Jag köpte en tns fotmassager från BestOfPrice den har aldrig fungerat . Efter att i flera månader exakt 5 månader varit i kontakt med företaget fick jag beskedet att jag kunde få tillbaka 30% av vad varan kostade. Det var deras policy. Så jag vill verkligen inte rekommendera någon att köpa nånting från det företaget