Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt serum’en i ca. to uger nu, og kan allerede se en forandring i hovedbunden, som tidligere var rød og tør, hvilket nu er næsten væk. Indtil videre er jeg tilfreds, ser frem til resultaterne... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ville egentligt helst give 3 1/2 stjerne. Dejlige produkter, men irriterende emballage. Pumperne stopper med at virke når der er 1/3 tilbage. Shampoo og conditioner er ens beholdere, hvilket gær de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hold da op. Nu har jeg sloges med hudproblemer hele mit liv og har afsøgt markedet for egnede produkter gennem 3 årtier. Har indtil nu ikke fundet noget 100% tilfredstillende. Så prøvede jeg Relev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været super glad for nedenstående tre produkter: - Multi-Treating Body Exfoliator - Deep Moisturizing Body Lotion - Spot Recovering Body Serum Ovenstående produkter har jeg bestilt i citr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza

Escrito pela empresa

Relevant is on a mission to develop body care products that are good for your body and our planet 🌍 For too long the body has been a second priority - it's about time we start treating it right. Our products contain a high amount of active ingredients that truly make a positive difference for your skin. If you've any feedback for us, feel free to write us an email at hello@relevantcos.com

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Lang leveringstid

Bestilte med stor glæde nogle produkter mandag kl 13, og regnede derfor med at produkterne blev sendt afsted samme dag. Men nu skriver vi torsdag og har endnu ikke modtaget nogen mail fra fragtselskabet om at pakken er i deres varetægt! Når man skilter med 1-2 dages levering, skal det simpelhen overholdes. Dårlig start inden man har modtaget produkterne.

2 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffet over shampoo/balsam

Skuffet over shampoo/balsam. Synes, at det har modsatte effekt end, hvad der loves. Har testet produktet i 2 måneder uden nogen effekt, har nærmest fået mere tør hovedbund..

Svarer ikke på mail på kundeservice….
Efter kort korrespondance, er de igen stoppet med at svare…

12 de outubro de 2023

Hej Sofie,

Det er vi rigtig kede af at høre. Vi har endnu ikke hørt, at vores hårprodukter skulle give modsatte effekt. Så vi er meget interesseret i at høre nærmere om din oplevelse hos os.

Kontakt os gerne på vores kundeserice på hello@relevantcos.com også finder vi en løsning 😊

SUPER hurtig

SUPER hurtig levering af gode kvalitets varer :)

10 de outubro de 2023

Hej Poul,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre! 🙌🏻

Fantastisk vejledning

Skønne produkter - perfekt service - Tak til Nickie for din fantastiske vejledning om produkterne

1 de setembro de 2023

Hej Hanne,

Tusind tak skal du have! Og dejligt at høre at du har fået god vejledning fra vores kollega, Nickie ☀️

I love their products

I love their products, quick delivery and good service!
Highly recommend the Body serum! Best one I have tried!

15 de agosto de 2023

Hi Andrea

Thanks so much! Glad you like the products - and our especially our bestselling Body Serum :-)

Have a wonderful day
Christian

Ren og bæredygtig hudpleje

Hurtig og effektiv service.
Uovertrufne, rene og bæredygtige produkter.
Vidunderligt bløde mod huden og effektive

30 de julho de 2023

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det rigtig dejligt at høre! ☀️

Skønne deodoranter!

Skønne deodoranter u. aluminium!
Hurtig levering og fedt at man kan donere til valgfrit formål!

24 de julho de 2023

Hej Camilla,

Skønt! Tusind tak for det 👏🏻

Gode produkter

Gode produkter! Især Sunscreen factor 50, body scrub og body serum 🫶🏿

11 de maio de 2023

Hej Adelaide,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at du har fundet nogle favoritprodukter ☀️

Kun positive oplevelser

Jeg har brugt produkterne i en længere periode nu.

Har i den forbindelse kun positivt at berette om produkterne og den service man møder hos relevant.

24 de julho de 2023

Hej Michael,

Super skønt!
Tusind tak for det 🤩

Classificada 3 em 5 estrelas

Ville egentligt helst give 3 1/2…

Pumperne stopper med at virke når der er 1/3 tilbage. Shampoo og conditioner er ens beholdere, hvilket gær det svært at skelne når man står i badet. Den seneste forsendelse var der sæbe smurt ud over ydersiden på shampooen.
Så alt i alt nogle lækre produkter, men med nogle børnesygdommer der gerne snart må blive kureret.

21 de julho de 2023

Hej Margen,

Vi er glade for at høre om din mening vedrørende vores emballagedesign og funktionalitet på vores beholdere. Dine observationer bliver sendt videre til vores produktansvarlig 😊

Dog er vi kede af at høre, at din shampoo har været ødelagt ved leveringen. Kontakt os gerne på hello@relevantcos.com også finder vi en løsning til dig hurtigst muligt 💪🏻

Vi ser frem til at høre fra dig og gøre din oplevelse hos Relevant endnu bedre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtigt levering og gode produkter.

Hurtigt levering.
Jeg er vild deres produkter. Jeg har kun prøvet body skrub og Body lotion, men er ret vild med dem! 😁 lækker duft

30 de junho de 2023

Hej Katja

Tak for din anmeldelse. Vi er SÅ glade for at høre, du er vilde med produkterne :-)

Ønsker dig en dejlig sommer

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig lækre produkter vi bruger i…

Virkelig lækre produkter vi bruger i hele familien. Er vild med jeg nu også kan få solcreme fra Relevant!

25 de junho de 2023

Hej Anja,

Det er skønt at høre! Vi håber at du er fuldt tilfreds med vores nye solserie ☀️

Classificada 3 em 5 estrelas

Umuligt at returnere forkert vare

Opdatering: Relevant kundeservice sendte en shipping label, således at jeg kunne returnere uden en meromkostning. Jeg har derfor ændret til 3 stjerner.
——-
Ufatteligt at Relevant gør alt for at umulighøre returnering.
Fik købt den forkerte vare og ønskede at returnere den. Først skal man skrive til kundeservice, vente på svar, ind på postnord og købe porto, skrive label og når så postnord vælger at sende til posthus, nægter Relevant at hente pakken.
Super dårlig kundeservice.

15 de junho de 2023

Hej Dan,
Det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Vi sendte dig leveringsoplysningerne til vores lager, så snart du havde anmodet om en returnering af dine produkter. Men vi formoder, at du ved en fejl har bestilt forsendelse til en pakkeshop og ikke til erhverv. Og som så mange andre webshops, så kan vi desværre ikke hente pakker hos forskellige pakkeshops rundt omkring i byen. Vi tager derfor kun imod pakker, som bliver leveret direkte til vores lager :-)

Vi håber at vi kan finde en løsning på problemet, så du kan få bestilt de rigtige produkter hjem til dig.

Fantastisk oplevelse

1. Overskuelig hjemmeside og nemt at udvælge produkter.
2. Hurtig levering
3. Fin indpakning
4. Super gode produkter, som lever op til deres beskrivelse.
Kan klart anbefales.

14 de junho de 2023

Hej Charlotte,

Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for den fine anmeldelse! ☀️

Amalie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais