Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har brugt serum’en i ca. to uger nu, og kan allerede se en forandring i hovedbunden, som tidligere var rød og tør, hvilket nu er næsten væk. Indtil videre er jeg tilfreds, ser frem til resultaterne... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ville egentligt helst give 3 1/2 stjerne. Dejlige produkter, men irriterende emballage. Pumperne stopper med at virke når der er 1/3 tilbage. Shampoo og conditioner er ens beholdere, hvilket gær de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hold da op. Nu har jeg sloges med hudproblemer hele mit liv og har afsøgt markedet for egnede produkter gennem 3 årtier. Har indtil nu ikke fundet noget 100% tilfredstillende. Så prøvede jeg Relev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været super glad for nedenstående tre produkter: - Multi-Treating Body Exfoliator - Deep Moisturizing Body Lotion - Spot Recovering Body Serum Ovenstående produkter har jeg bestilt i citr... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza

Escrito pela empresa

Relevant is on a mission to develop body care products that are good for your body and our planet 🌍 For too long the body has been a second priority - it's about time we start treating it right. Our products contain a high amount of active ingredients that truly make a positive difference for your skin. If you've any feedback for us, feel free to write us an email at hello@relevantcos.com

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Super lækre produkter

Super lækre produkter. Efter brug af jeres body scrub og body serum blev min hud lækker blød. Oveni så kom sommergløden på armene frem.
Produkterne fedter ikke, og trænger godt ind i huden.

19 de setembro de 2022

Hej Jeanette,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre at sommergløden er kommet frem igen 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter mit første køb var jeg solgt

Efter mit første køb var jeg solgt. Fik for første gang en deodorant, der ikke efter en tid har givet mig gener. Andre produkter har ligeledes fungeret godt for mig, så jeg køber gerne igen.
Rene enkle produkter og miljøbevidsthed er vigtigt for mig, og det får jeg opfyldt her.
God, venlig og hurtig service.

12 de outubro de 2022

Hej Lindberg,

Sikke en dejlig anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre at du er vild med vores produkter og service 🙌

Venlig hilsen,

Classificada 4 em 5 estrelas

Super dejlige produkter

Super dejlige produkter! Kan varmt anbefale, især deodoranterne - de virker bare!

1 de outubro de 2022

Hej Anne-Marie,

Hvor er det dejligt at høre - Tusind tak 🤩

Verdens bedste deodorant

Deodoranten fra Relevant er bare den absolut bedste jeg nogensinde har brugt. Jeg har prøvet rigtig mange alternativer for at undgå kemi og aluminium, men det er først nu, jeg har fundet en, der også er effektiv. Relevant har altid hurtig levering og fantastisk kundeservice :-)

11 de outubro de 2022

Hej Dorte,

Sikke en dejlig anmeldelse! 🤩
Det gør os rigtig glade at høre, at du er vild med vores deodorant - og at du endelig har fundet en som virker. Tusind tak 🙌

Fantastiske produkter

Ledte længe efter en god naturlig deo som både virker og ikke sætter gule pletter og ødelægger tøjet. Begge dele har Relevant fundet en super løsning på.
Købsoplevelsen er også fin med hurtig levering. Alt er godt 👍

4 de outubro de 2022

Hej Kasper,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre at du er glad for vores deodorant 🙌

Den bedste deodorant

Den bedste deodorant, jeg nogensinde har brugt.

8 de outubro de 2022

Hej Lone,

Sikke en dejlig anmeldelse!
Dejligt at høre at du er vild med vores deodorant 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

Super deo! Men

Super deo!! Er lidt ærgerlig over at den er krakeleret, hvor man skruer låget på😕

7 de outubro de 2022

Hej Thomas,

Dejligt at høre at du er vild med vores deodorant. Dog skal den selvfølgelig ikke være ødelagt. Du er meget velkommen til at skrive på hello@relevantcos.com, så kan vi finde en løsning 😉

En fantastisk deodorant

En fantastisk deodorant, som virkelig holder. Jeg har efterhånden prøvet alle former for deosticks, og den her er klart vinderen.
Hurtig levering. Ingen bøvl på nogen måder. Nem at bestille og navigere på hjemmesiden. Og betale med mobilepay, så man kan kæbe når man lige kommer i tanke om man mangler det. Nu skal jeg prøve deres body scrub. Har høje forventninger ud fra kvaliteten på deres deosticks :)

5 de outubro de 2022

Hej Charlotte,

Hvor er det dejligt at høre at du er vild med vores deodorant 🤩 Vi glæder os til at høre hvad du synes om vores Body Exfoliator - Rigtig god fornøjelse 🙌🏻

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg er stor fan af kropsplejeprodukterne fra Relevant. Jeg oplever at have fået meget pænere hud på ryggen - særligt efter at have tilføjet spot recovering body serum til min hudplejerutine. Og så er jeg fan af deres værdier omkring økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Kæmpe anbefaling herfra :)

28 de setembro de 2022

Hej Laura,

Sikke en dejlig anmeldelse! 🤩
Og hvor er det dejligt at høre at du især er vild med vores helt nye intiativ, nemlig vores Spot Recovering Body Serum 🙌

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med jeres Deodorant Neutral, lever fuldtid op til forventningerne.
God service hurtig levering

21 de setembro de 2022

Hej Linda,

Tusind tak for din fine anmeldelse - og rigtig dejligt at høre at du er tilfreds med både vores deodorant, service og leveringstiden 🤩

Er vild med Relevant

Er vild med Relevant. Jeg elsker at produkterne er bæredygtige, at deodoranterne holder hele dagen, at de har en frisk og naturlig duft, og har en pris som man kan være med på 👌

11 de setembro de 2022

Hej Line Emilie,

Sikke en dejlig anmeldelse!
Dejligt at høre at du især er vild med vores deodorant 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har brugt Relevant krosprodukter i…

Jeg har brugt Relevant krosprodukter i 3 måneder og kan kun sige jeg er totalt vild med det ! Men hud er ikke tør og irriteret mere. Kan varmt anbefale deres produkter som er en naturlig kropspleje som både passer på mig og naturen. 🫶🏻

1 de junho de 2022

Hej Nickie,

Tusind tak for den fine anmeldelse 🤩 Hvor er det dejligt at høre at huden ikke længere er tør og irriteret 🙌🏻

Fantastisk god…

Fantastisk god deodorant:Citrus-varianten👍 Hurtig levering og fornuftig rabatordning hvis du køber flere ad gangen

21 de agosto de 2022

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse - og rigtig dejligt at du er vild med vores deodorant 🤩

Kanon

Rigtig gode produkter. Særligt giver de ikke mærker på tøjet, hvilket er super fedt.

15 de agosto de 2022

Hej Kristian,

Tusind tak for det! Det er rigtig dejligt at høre 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Skrev til relevant da min ordre ikke…

Skrev til relevant da min ordre ikke var kommet frem selv om den stod som modtaget. De sendte hurtig en ny ordre afsted. Super god service

15 de agosto de 2022

Hej Louise,

Tusind tak for din fine anmeldelse - og rigtig dejligt at du har fået din pakke 🤩

Venlig hilsen,

Bedste bodylotion og deo

Bedste bodylotion og deo! Service i top.

12 de agosto de 2022

Hej Bolette,

Dejligt at høre at du er vild med vores Body Lotion og Deodorant 🙌

Amalie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais