Renmans Soumagne : brochettes du chef en promotion depuis le 19/06/26, et le 20/06/26 à midi plus de brochettes et impossible d'en faire : ne dispose plus de la viande nécessaire > bravo pour la gesti... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
“Onberispelijke” versheid staat er op de site. Daar twijfel ik dan mee… er is vlees al voorgesneden (da’s niet vers dan), en een “grote” bak kip curry, da’s ook niet zo vers dan denk ik?
Renmans Diest: altijd vers, altijd positieve reacties van gezinsleden én van gasten. Als we op weekend gaan, nemen we steevast een portie gourmetvlees mee; keer op keer een feestje! Blijkbaar is de e... Ver mais
Informações sobre a empresa
Renmans, synonyme de « Gardien de la qualité » depuis 1978. Comptant plus de 240 boucheries et presque 4000 collaborateurs en Belgique et au Grand-Duché de Luxembourg, nous sommes la plus grande famille de bouchers du pays. En France, où nous possédons plus de 90 boucheries, nous sommes connus sous le nom d’Henri Boucher. Nos atouts ? Un savoir-faire traditionnel, une fraîcheur irréprochable et un service personnalisé. À bientôt dans votre boucherie préférée !
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vorig weekend vleessla gekocht
Vorig weekend vleessla gekocht. Ik dacht toch "beter vleessla van de slager dan van een grootwarenhuis".
Bah bah bah. Op minder dan 100 gr zaten er 12 ajuintjes in. Je kon duidelijk proeven dat het geen zelfgemaakte vleessla was maar wel uit een fabriekskeuken.
Nooit meer Renmans voor mij.
Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren. Gisteren in Renmans Westlaan te Roeselare 2 'twijfelaars' gekocht. Volgens de ontvangen mail betrof dit een heerlijk hapje van langoustines en witte pens, ideaal voor op de BBQ. Teleurstelling thuis want geen langoustines wel scampi's uit diepvries en afkomstig van wie weet waar.
Affolant, arnaque
Affolant, arnaque. Les minis brochettes de boeuf et d'agneau, 35 grammes de viande au prix de 1,68 euros la pièce , soit 48 euros le kilo. De plus viande banale, expérience ce vendredi 3 juillet au Renmans de Gozee.
Viande avariée
Comment peut-on laisser dans un comptoir de la viande qui apporterait à coup sûr une belle tourista.Steak de cheval périmé et côtes d’agneau idem. C’est une honte absolue de vouloir vendre à tout prix un danger pour les consommateurs.Boucherie Renmas Tertre Hainaut
BBQ-Pakket: Een Zoutzoete Ramp Rechtstreeks voor de Vuilnisbak
Als je op zoek bent naar een snelle manier om je bloeddruk te verhogen of een flinke stap richting (pre)diabetes te zetten, dan is dit BBQ-pakket een schot in de roos! Wat een teleurstelling. De industriële marinade – een zoutzoete brij zonder enige smaak – zat op alles geplakt. Subtiel? Vergeet het maar, dit was een aanslag op je smaakpapillen.
De ribben? Een vettige, ongekuiste bende, ontvliezen hebben ze nog nooit van gehoord!
BBQ-Pakket: Een Zoutzoete Ramp Rechtstreeks voor de Vuilnisbak
Als je op zoek bent naar een snelle manier om je bloeddruk te verhogen of een flinke stap richting (pre)diabetes te zetten, dan is Renmans een schot in de roos!
Het lijkt alsof er geen enkele moeite is gedaan om ook maar iets van kwaliteit te leveren. Dit pakket is niet eens de moeite waard om af te bakken; het ging linea recta de vuilnisbak in. We zijn meteen naar een echte slager gereden, die wél waarde hecht aan vakmanschap. Bespaar jezelf de frustratie en sla dit gedrocht over!
Bah melig opgespoten vlees
2de keer dat ik slecht vlees heb voor de bbq. Dure steaks die melig smaken en ribben 90% vet en een chemische smaak bah €27 betaald,terug gegaan en kreeg ik maar €11 terug betaald (gewicht verrekend) dus hun vlees is opgespoten met water of weet ik wat dat verdampt is op de bbq , als ge 90% van het vlees terug brengt verwacht ik op zn mist men volledig bedrag terug . Zien ze mij nooit meer terug betaal ik nog liever dubbel bij een deftige beenhouwerij .
En de vriendelijkheid van de cheff was ook bepaald op standaard , is nie omdat ze vanachter in de beenhouwerij staan bla bla doen dat de klant het nie kan horen wat er van de zaak gezegd werd
l'eau au prix de la viande
(EX)-client depuis des années, j'ai constaté une augmentation constante de la quantité (impressionnante) d'eau rendue par leurs viandes à la cuisson, et ce dans plusieurs points de vente. Ayant essayé récemment une autre boucherie, j'ai pu voir la différence ! le résultat d'injection d'eau est une perte de goût ainsi qu'un durcissement à la cuisson.
Renmans vend l'eau au prix de la viande . Quitte à faire quelques kilomètres de plus, je n'irai plus chez eux.
Personnel toujours souriant
Bonjour,on y retourne avec grand plaisir, le personel toujours souriant et serviable,de bon conseil viande super bonne je recommande le renmans de nivelles on y est toujours bien acceuilli
Viande dégueulasse,partie à la poubelle.
Viande immangeable, jetée à la poubelle. Cela provient de Jemppe-sur-Meuse et ce n'est pas la première fois que j'ai ce genre de problème avec leurs produits.
Un chef boucher odieux à Hognoul
Un chef boucher odieux à Hognoul – allez plutôt chez son frère !
Expérience absolument lamentable ! Le chef boucher de cette boutique m’a coupé ma viande sans même me demander l’épaisseur souhaitée. Quand je lui ai fait remarquer que je voulais une pièce plus épaisse pour une cuisson bleue, il m’a répondu avec un mépris et une arrogance incroyables. Son ton agressif et son manque total de considération pour les clients sont inadmissibles.
Résultat : j’ai laissé la viande sur place et suis allée dans une autre boucherie… qui s’est avérée être celle de son frère ! Accueil impeccable, service parfait, et au moins, on m’a respectée. Je n’ai pas hésité à raconter comment j’avais été traitée, et visiblement, ce n’est pas une surprise.
Un conseil : fuyez cette boucherie et allez plutôt chez son frère, qui sait au moins ce que veut dire le mot “service” !
Renmans de Dour ...ils ont le chic de…
Renmans de Dour ...ils ont le chic de vous mettre la tranche de jambon bien brune et donc immangeable au milieu des autres. C'est malhonnête car c est direct poubelle .
Goede ervaring met online bestellen…
Goede ervaring met online bestellen voor de feestdagen. Ophalen in de winkel in Bertem verliep ook heel vlot!
Nadeel; De site liep regelmatig vast, waarschijnlijk door de drukte.
Slechte kwaliteit vlees…
Vorige week spek gehaald Renmans Overijse Degoutant Met haar op en al Gezouten gevraagd ook, ongezouten gekregen Ze gingen me contacteren, niet dus
Je me demande où est la transparence ?
Je me demande où est la transparence ?
Pourquoi mon avis plus que Négatif à propos de Renmans PÉRUWELZ a-t-il été retiré de votre site ? Vous ères sponsorisé par Renmans ?
Seuls les avis positifs ou mitigés peuvent apparaître parce que c’est bizarre étant donné que mon avis est resté en ligne plusieurs semaines et que, d’un coup, il a été retiré ! Vous faites du filtrage ?
Dans ce cas, vous ne servez à rien et plus la peine de me demander mon avis sur quoi que ce soit !
À bon entendeur
klantvriendelijkheid bij Slagerij Renmans
Ik ben decennia lang klant bij slagerij Renmans. Altijd zeer tevreden over de producten en tevens ook over de klantvriendelijkheid van het personeel dat ons wekelijks bedient. Hier aan de kust (Bredene) is het opvallend hoe die mensen veeleisende toeristen uit verschillende landen in 3 tot zelfs 4 talen behelpen. Proficiat zou ik zeggen.
Onlangs had ik een klein probleem met de kwaliteit van kippenworst. Deze was duidelijk te zout.
Enkele dagen later merkte mijn echtgenote dat het rauwe rundstoofveel ook anders was dan wat wij gewoon waren (te grof gesneden en veel minder smaak).
Zonder echt te willen klagen maar vooral om de firma te informeren, heb ik hen een mail verstuurd met wat uitleg.
ik kreeg enkele dagen later iemand aan de telefoon om zich te verontschuldigen en stelde mij een vergoeding voor in de vorm van een aankoopbon van 10€.
Een commerciële geste van "Renmans" die ik geapprecieerd heb.
Wanneer het goed is moet het ook gezegd worden.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.