RenOptik AB Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Återkommande kund som bara har lovord ifråga om kundservicen. Blir något fel så löser de problemen och ser till att allt blir 100%. Sen är priserna på glasen helt ok ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är mitt tredje par solglas med styrka. Personligen tycker jag det är svårt att få till vilken färg glaset ska vara. De första blev därför lite för mörka. De andra två har jag skickat med ett par b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättenöjd. Fick nya glas och min gamla båge kom tillbaka efter nån vecka, "renoverd och med lite verktyg till- reommendera . Fint också att man fick följer glasögonens "resa". Kontinuerlig info.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har kört Renoptik på två par vanliga slipade glasögon och ett par solglasögon. Är så nöjd! Snabbt, bra service över mail, relativt billigt. Jag har ffa använt det då jag hittat ett par snygga mär... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de óculos

RenOptik.se är en familjeägd optikbutik online som lanserades 2013. Hos RenOptik.se kan du behålla dina sköna bågar när det är dags för nya glas och spara tusenlappar, eller varför inte köpa kompletta nya glasögon till rätt pris.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

259 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag bytte till progressiva glas i två bågar.

Jag bytte till progressiva glas i två st bågar med helram och hela processen gick supersmidigt. Jag fick hjälp via mail med att lägga beställningen, väldigt enkelt. Ett par var med solglas och ett par med vanligt glas.
Glasögonen kom tillbaka i perfekt skick. Mycket bra glas och till rimligt pris.

6 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och trevlig personal

Efter kreditupplysning tagits snabb leverans av provbågar. Efter beställning mycket snabb leverans av glasögonen. Jag blev också kontaktad för rådgivning angående glastjocklek, vilket var ett bra tips för mig. Bra och trevlig kundservice!

20 de fevereiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Jag svarar inte på frågor om min "…

Jag svarar inte på frågor om min " upplevelse" jag har inte köpt ett äventyr.

13 de fevereiro de 2025
logótipo da RenOptik AB

Resposta da RenOptik AB

Hej Lars! Tack för din feedback. Vi beklagar om inbjudan att recensera ditt köp kändes olämplig i situationen. Vi uppskattar verkligen att du har valt oss flera gånger för dina glasögons köp och hoppas att du är nöjd med produkterna. Din åsikt är viktig för oss, och vi tar till oss av din kommentar för att förbättra vår kommunikation framöver. Om det är något vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att göra ett glasbyte

Enkelt att göra ett glasbyte, tydliga instruktioner hur man skickar bågarna. Tar 2-3 veckor men med lite tålamod får man fina glas tillbaka. Jag är supernöjd, har använt tjänsten 3 ggr nu

29 de dezembro de 2024