En webbutik som snart är störst. Bra och överskådlig "butik" med smarta kategorier och undergrupper Rikligt utbud med riktigt bra priser företrädesvis riktat till den köpkategori som förväntas. B... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Utmärkt service och kundkontakt! Jag fick hjälp att hitta reservdelen jag behövde till min motorsåg (en partner 350). Glömde självklart att lägga den i varukorgen när jag köpte online men efterso... Ver mais
Ett garantiärende som löste sig perfekt.. Sven är en tillmötesgångde enterpenör och kommer dessutom med förslag på åtgärder. Han är snabb att svara på mail, även när jag kontakade honom på en hel... Ver mais
Informações sobre a empresa
Reservdelar till trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner alla märken
Informações de contacto
Suécia
- skogsverktyg.se
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
vägrar ersättning
beställde kopplingsvadragare som gick sönder direkt pga materialfel. försökte kommunicera detta men fick bara motstånd, de vägrade ersätta. undermålig kundupplevelse. kommer inte spendera mer pengar i denna butik men de verkar ha tillräckligt med kunder och struntar i att bli av med en.
uppdatering efter svar från skogsverktyg:
- på hemsidan står det 'får ej användas med mutterdragare' vilket jag inte gjorde. det står inget om elborr eller elverktyg i övrigt.
- jag använde en vanlig elborr, som dessutom genererar mycket lägre vridmoment än om jag hade kört på hårt för hand med en hylsnyckel eller spärrskaft. delen hade definitivt gått sönder hade jag gjort det.
- delen gick sönder direkt. det var tydlig materialfel, men skogsverktyg vill absolut inte erkänna det, och vägrar ta tillbaka delen för att kunna kolla själv utan tycker 119kr är viktigare än att behålla en nöjd kund som hade troligtvis spenderat tusentals kronor i framtiden.

Bra Grejer
Bra hemsida, bra sortiment, bra service, snabb leverans! Råkade missa en komponent i min beställning men dom slängde med den utan kostnad och utan knussel!
Snabb återkoppling.
Snabb återkoppling.
Sven är bra att ha och göra med och ger snabb återkoppling. Hörsam och resonabel.
Har beställt många gånger från er
Har beställt många gånger från er, och jag måste säga att ert tillmötesgående och höga service är ett föredömme för andra företag. Jag är en trogen kund..
Osäkert köp visade sig vara helt OK
Beställde ett friktionsgummi till en Alko snöslunga från Svenska reservdelsspecialisten AB. Var osäker på om det var ett seriöst företag och hittade inga omdömen men eftersom det inte var några jättepengar så chansade jag. Fick bekräftelsemail från Skogsverktyg.se som tydligen är samma företag. Leveransen var snabb, reservelen var rätt och jag är jättenöjd. Det kostar den sista stjärnan att mixen med företagsnamn och utan telefonnummer på någon av deras hemsidor eftersom man vill känna sig trygg vid beställning. MEN jag rekommenderar företaget och skulle inte tveka att handla där igen.
Super enkelt att beställa
Super enkelt att beställa, super bra Homepage. Sökte sågkedja efter 2 min klart, söndagen beställts tisdagen leverans. Absolut topp! Tack!
Köpte delar till en äldre motorsåg
Köpte delar till en äldre motorsåg, de har ett stort utbud av delar till bra priser. Mycket hjälpsamma både innan köp och när det strula vid montage av de nya delarna.
Mycket bra
Mycket bra. Jag tycker de har väldigt bra service och bra kundbemötande.
Dåligt
Beställde några kilremmar till gräsklipparen. Fick se dagen efter att dom inte skulle skickas förens om tio dagar. Det var på semestern. Skicka då ett mail att jag vill avboka beställningen. Åkte och köpte dom hos den lokala handlaren. Efter ett par veckor kommer det meddelande om att ett paket från Skogsverktyg var på väg. Jag kontaktade dom på mail,telefon har dom ju inte. Då säger dom att de inte fått mitt mail. Jag skickar en skärmdump på att jag skickat det. Dom säger att tyvärr du får skicka tillbaks det och stå för båda frakterna. Tillslut tog dom den första frakten.

Resposta da Skogsverktyg
Snabb och bra hjälp och service
Snabb och bra hjälp och service! Fick hjälp att byta drevning på kedjesågen och tillsammans med ny kedja och nytt svärd som Sven rekommenderade så fungerade sågen helt perfekt för timring. Kommer absolut att forsätta som kund 😃
Beställt flera gånger
Beställt flera gånger
Aldrig fel eller strul
Dessutom så har dom bra sortiment på klyvkedjor
Även snabb leverans
Så tummen upp
Toppen service!
Toppen service!. Snabb återkoppling
Jag beställde fel reservdelar men Sven fixade det på tre röda sekunder. Jag fick hem det jag skulle ha och kan bara hålla med de andra som har skrivit omdömen.
Supernöjd kund.
Snabb återkoppling
Trots problem med en leverans som kom bort i postsorteringen, fick jag snabbt återkoppling och skickat ett nytt paket.
Jag rekomenderar Skogsvertyg!
Super snabb service.
Reservdelar ligger på hyllan. Jag beställde remmar till åkgräsklippare för en vecka sedan och dom kom efter ca två dagar. Idag har jag beställt svärd och kjedjor till en MTD motorsåg och paketet är redan på väg till mig.
Mycket bra och snabb service.
Ett familje företag med ordning och…
Ett familje företag med ordning och reda, med stort utbud av av reservdelar i eget lager till bra pris.
Imponerande Snabb och kunnig support via email.
Behöver du bra reservdelar till bra pris, och få bra support, då ska du handla här.
Bra priser på deras reservdelar!
Bra priser på deras reservdelar!
Snabb och bra support via mail också.
Den remmen jag behövde hade dom hemma på hyllan vilket man är super nöjd med!
Och med upphämtning 24/7 kan man åka kvällstid och hämta sin rem och fortsätta klippa vilket var stort plus!! Uppskattas verkligen
Väldigt snabbt och smidigt!
Otroligt snabb och precis Service
Otroligt snabb och precis Service. Svara på mail omgående vilket är väldigt ovanligt idag. Alla delar som jag behövde passa och fungera perfekt.
Mkt snabba leveranser och bra priser…
Mkt snabba leveranser och bra priser och smidiga att ha att göra med 😀
Superb service
Superb service!
Snabb mailkontakt då det blivit ett fel med en av artiklarna i min order.
Viljan att rättat till och avhjälpa problemet är det bästa jag upplevt med näthandel.
Bara bra saker å säga! Både när de gäller kvalitén på produkterna och servicenivån från personalen.
Bra företag!

Resposta da Skogsverktyg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.