De bedste anbefalinger herfra. DAO havde håndteret pakken lidt hårdt og beskadiget delen i pakken. Et blev reklameret og dagen efter blev en ny del leveret uden beregning. Fantastisk service - og vi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Absolut nemt at bestille varer og hurtig levering. Rimelig pris så Intet at klage over.
Zeer goede dienst na verkoop. Je kunt steeds vragen stellen die snel worden beantwoord. Het geleverde stuk werkte helaas niet op mijn pelletkachel. Daar werd geen probleem van gemaakt, het onderdeel w... Ver mais
Katastrofal service. Man beställer en reservdel till sin kamin och så skickar dem fel del fast man uppger modellen på kaminen samt vilket år den är inköpt. Man får sedan själva stå för frakten till... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi leverer reservedele til pilleovne og tilbyder Danmarks største udvalg. Vi forhandler alle de populære mærker, herunder MCZ, Extraflame, Edilkamin, Nemaxx og mange flere. Med næsten 20 års erfaring inden for reservedele sikrer vi kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning. Hos os finder du et bredt udvalg af gløderør, gearmotorer, røggassugere, ventilatorer samt diverse pakninger og tilbehør til pilleovne. Har du brug for hjælp til at finde den rette reservedel? Vi står klar til at guide dig. Derudover forhandler vi også reservedele til have- og parkmaskiner fra kendte mærker som Stiga, Briggs & Stratton, Honda og John Deere. Uanset om det gælder din pilleovn eller din havemaskine, kan vi hjælpe dig med de rette reservedele.
Informações de contacto
Klejsgårdvej 19 A, 7130, Juelsminde, Dinamarca
- 71995510
- info@reservedelpilleovn.dk
- www.reservedelpilleovn.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Virkelig Super service👍
100 procent Service. Da jeg selv havde bestilt forkert gløderør , ringede til dem og blev fortalt til den rigtige via lagermanden.Betalte for den rigtige🤩 Sådan 👍sendte den første retur og 6 dage efter kom pengene retur for den første. Super-Super Service. Perfekt Service. Ole Brande
Lynhurtig levering og det rigtige…
Lynhurtig levering og det rigtige produkt.
Kan varmt anbefales
Hurtig levering og produktet virker…
Hurtig levering og produktet virker perfekt men ikke helt magen til som lovet. Lidt modificering og tilpasning så kører det.
Det var nemt.
Det var nemt og ligetil. Godt foto med mål, af den del vi manglede. Kom med pakkepost næste dag. Takker.
Katastrofal service
Katastrofal service.
Man beställer en reservdel till sin kamin och så skickar dem fel del fast man uppger modellen på kaminen samt vilket år den är inköpt. Man får sedan själva stå för frakten tillbaka men utöver det så tar de betalt för ursprungsfrakten fast det var dem själva som skickade fel del. Jag skrev klart och tydligt att jag hade en MZC Thema inköpt 2017. Ni får gärna skicka över skillnaden mellan MCZ Thema air och MCZ Thema, producenten i Italien visar att det inte finns någon skillnad.

Resposta da Team Spareparts Group ApS
Jeg bestilte et gløderør på deres…
Jeg bestilte et gløderør på deres hjemmeside i de rigtige mål/watt men de sender så et der er tynde, længer og med forkerte watt. Snakker med dem og de vender tilbage med at jeg bare skal trække den længer tilbage i kammeret det betyder ikke noget 🤨 klager over den ikke passer så de finder ud af de har noget forkert i kassen så de kan ikke levere det er fair nok så de tilbyder at sende en returseddel godt nok men da pengene kommer retur har de trukket portoen fra 🤷♀️ syntes jeg ikke er rimelig da jeg ikke har fået det jeg bestilte. Ikke mange penge ved jeg godt bliver bare stødt over det da de ikke engang gider svare mig til trods jeg har sendt 3 mail.

Resposta da Team Spareparts Group ApS
Fik min pakke meget hurtigt 👍🏻
de aner jo ikke hvad de sælger
Una vergüenza compré el día 15 de…
Una vergüenza compré el día 15 de diciembre
Una pantalla para la estufa pellets para Mallorca 139 euros y ni te contestan los mensajes yo denunciaré pero que la gente no compre más en esta página
Estafadores

Tes af Mcz pille ovn
Proff info og vejledning hurtig lev må sige det er Proff folk man har med at gøre
Hurtig levering 👍
Fejlfinding & Service af pilleovn
Bestilte fejlfinding med service på deres hjemmeside, ringede endda og blev vejledt af en Jan inden jeg bestilte det.
En Jimmi kommer og kigger på pilleovnen, justere displayet og gør ikke så meget andet, da han syntes at pille ovnen er ren gjort meget fint af mig, inden han kom. Jeg troede en service var en hovedrengøring af pilleovnen.
Ovnens fejl kommer hurtigt igen og jeg skriver at jeg ikke er tilfreds da ovnen stadig ikke virker optimalt… Jimmi skriver nu at jeg skal have en ny gear motor, og at service ikke er lavet da det ikke er med i mit køb. Mærkeligt når der står i deres reklame at det hører med og at jeg yderlige fik det af vide af en medarbejder inden jeg bestilte.
Hold jer langt væk fra dette firma… i hvert fald hvis I skal have professionel hjælp til jeres pilleovn, jeg handler her ikke mere, føler jeg har smidt 2200,-kr ud af vinduet!

Hurtigt levering og billige priser
Hurtigt levering og billige priser
Er bestemt ikke sidste gang jeg køber der
hurtig levering
hurtigt levering i en kold tid
Meget tilfreds med varen og leveringen
Gode produkter til ok priser
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.