Team Spareparts Group ApS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste anbefalinger herfra. DAO havde håndteret pakken lidt hårdt og beskadiget delen i pakken. Et blev reklameret og dagen efter blev en ny del leveret uden beregning. Fantastisk service - og vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut nemt at bestille varer og hurtig levering. Rimelig pris så Intet at klage over.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede dienst na verkoop. Je kunt steeds vragen stellen die snel worden beantwoord. Het geleverde stuk werkte helaas niet op mijn pelletkachel. Daar werd geen probleem van gemaakt, het onderdeel w... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Katastrofal service. Man beställer en reservdel till sin kamin och så skickar dem fel del fast man uppger modellen på kaminen samt vilket år den är inköpt. Man får sedan själva stå för frakten till... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviços de aquecimento

Escrito pela empresa

Vi leverer reservedele til pilleovne og tilbyder Danmarks største udvalg. Vi forhandler alle de populære mærker, herunder MCZ, Extraflame, Edilkamin, Nemaxx og mange flere. Med næsten 20 års erfaring inden for reservedele sikrer vi kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning. Hos os finder du et bredt udvalg af gløderør, gearmotorer, røggassugere, ventilatorer samt diverse pakninger og tilbehør til pilleovne. Har du brug for hjælp til at finde den rette reservedel? Vi står klar til at guide dig. Derudover forhandler vi også reservedele til have- og parkmaskiner fra kendte mærker som Stiga, Briggs & Stratton, Honda og John Deere. Uanset om det gælder din pilleovn eller din havemaskine, kan vi hjælpe dig med de rette reservedele.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

44 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig Super service👍

100 procent Service. Da jeg selv havde bestilt forkert gløderør , ringede til dem og blev fortalt til den rigtige via lagermanden.Betalte for den rigtige🤩 Sådan 👍sendte den første retur og 6 dage efter kom pengene retur for den første. Super-Super Service. Perfekt Service. Ole Brande

26 de fevereiro de 2025

Det var nemt.

Det var nemt og ligetil. Godt foto med mål, af den del vi manglede. Kom med pakkepost næste dag. Takker.

24 de fevereiro de 2025

Katastrofal service

Katastrofal service.
Man beställer en reservdel till sin kamin och så skickar dem fel del fast man uppger modellen på kaminen samt vilket år den är inköpt. Man får sedan själva stå för frakten tillbaka men utöver det så tar de betalt för ursprungsfrakten fast det var dem själva som skickade fel del. Jag skrev klart och tydligt att jag hade en MZC Thema inköpt 2017. Ni får gärna skicka över skillnaden mellan MCZ Thema air och MCZ Thema, producenten i Italien visar att det inte finns någon skillnad.

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Team Spareparts Group ApS

Tack för din kontakt. Vi kan se att du har beställt en fläkt av modellen Tema 2016, men din faktiska modell är Tema Air 2006. Den beställda varan har levererats enligt din order.

Efter din beställning har vi guidat dig angående modellvalet, men eftersom vi har levererat den vara som beställdes kan vi tyvärr inte stå för returfrakten. Den ursprungliga fraktkostnaden återbetalas inte heller, då ordern skickades korrekt enligt beställningen.

Om du vill returnera fläkten kan vi självklart hjälpa dig med information om returprocessen. Kontakta oss gärna om du har några ytterligare frågor.

Tak for din henvendelse. Vi kan se, at du har bestilt en ventilator af modellen Tema 2016, men din faktiske model er Tema Air 2006. Den bestilte vare blev leveret i overensstemmelse med din ordre.

Efter din bestilling har vi vejledt dig om modelvalget, men da vi har leveret den vare, der blev bestilt, kan vi desværre ikke dække returfragten. Derudover refunderes den oprindelige fragt ikke, da ordren blev afsendt korrekt i henhold til bestillingen.

Hvis du ønsker at returnere ventilatoren, kan vi naturligvis hjælpe dig med information om returproceduren. Kontakt os gerne, hvis du har yderligere spørgsmål.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte et gløderør på deres…

Jeg bestilte et gløderør på deres hjemmeside i de rigtige mål/watt men de sender så et der er tynde, længer og med forkerte watt. Snakker med dem og de vender tilbage med at jeg bare skal trække den længer tilbage i kammeret det betyder ikke noget 🤨 klager over den ikke passer så de finder ud af de har noget forkert i kassen så de kan ikke levere det er fair nok så de tilbyder at sende en returseddel godt nok men da pengene kommer retur har de trukket portoen fra 🤷‍♀️ syntes jeg ikke er rimelig da jeg ikke har fået det jeg bestilte. Ikke mange penge ved jeg godt bliver bare stødt over det da de ikke engang gider svare mig til trods jeg har sendt 3 mail.

10 de janeiro de 2025

Resposta da Team Spareparts Group ApS

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager den ulejlighed, det har medført. Det er naturligvis ikke vores intention, og vi bestræber os altid på at levere den bedste service. Vi vil meget gerne se nærmere på sagen – kontakt os endelig igen, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning.

Classificada 1 em 5 estrelas

Una vergüenza compré el día 15 de…

Una vergüenza compré el día 15 de diciembre
Una pantalla para la estufa pellets para Mallorca 139 euros y ni te contestan los mensajes yo denunciaré pero que la gente no compre más en esta página
Estafadores

22 de janeiro de 2025

Resposta da Team Spareparts Group ApS

Lamentablemente, lo que escribiste no coincide. Te hemos respondido todas las veces.
Es correcto que hiciste el pedido el 15 de diciembre y enviamos el paquete el 16 de diciembre.
¿La empresa de envío comete errores y no sabe cómo entregar el paquete?
Mira la última respuesta que te enviamos:

Hola

El paquete está de camino de regreso a nuestro almacén. Una vez que recibamos el paquete te devolveremos tu dinero. Pedimos disculpas porque la empresa de envío cometió un error con esta entrega.

Fejlfinding & Service af pilleovn

Bestilte fejlfinding med service på deres hjemmeside, ringede endda og blev vejledt af en Jan inden jeg bestilte det.
En Jimmi kommer og kigger på pilleovnen, justere displayet og gør ikke så meget andet, da han syntes at pille ovnen er ren gjort meget fint af mig, inden han kom. Jeg troede en service var en hovedrengøring af pilleovnen.
Ovnens fejl kommer hurtigt igen og jeg skriver at jeg ikke er tilfreds da ovnen stadig ikke virker optimalt… Jimmi skriver nu at jeg skal have en ny gear motor, og at service ikke er lavet da det ikke er med i mit køb. Mærkeligt når der står i deres reklame at det hører med og at jeg yderlige fik det af vide af en medarbejder inden jeg bestilte.
Hold jer langt væk fra dette firma… i hvert fald hvis I skal have professionel hjælp til jeres pilleovn, jeg handler her ikke mere, føler jeg har smidt 2200,-kr ud af vinduet!

22 de novembro de 2024

Resposta da Team Spareparts Group ApS

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores service ikke levede op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine tanker med os.

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse. Det lyder til, at der har været en misforståelse omkring, hvad der var inkluderet i det bestilte fejlfindingstilbud. Vi beklager dybt, hvis vores kommunikation om dette ikke har været tydelig nok.

Angående din ovns vedvarende fejl og behovet for en ny gearmotor, forstår vi, hvor frustrerende det må være. Vores tekniker vurderede desværre, at denne reparation var nødvendig for at løse problemet fuldstændigt, men du ville at vi skulle indstille på de forskellige parametre (og dette gik servicen så med i tid/håndtering).
Kort tid efter konstatere du igen, at den ikke kører som den skal, men det er som vi tidligere nævnte pga gearmotoren.
Vi vil dog gerne undersøge, om vi kan forbedre vores proces for at sikre, at du som kunde har klarhed over, hvad du kan forvente ved hver type service.

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning, så du får din ovn til at fungere optimalt. Hvis du ønsker det, kan vi kontakte dig direkte for at tale nærmere om, hvordan vi kan rette op på din oplevelse.

Du har nu fået dine penge tilbage.

Endnu en gang tak for din feedback – det hjælper os med at blive bedre.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais