Restaurant Brejning Havn Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

En skuffende oplevelse

Samlet set, et smukt sted, hvor maden og servicen ikke var en stor oplevelse.
Først ventede vi 25 minutter på drikkevarerne. Taget i betragtning at kun halvdelen af bordene var optaget, var det urimeligt længe at vente. Maden ventede vi også længe på. Da maden endelig kom, var mine muslinger ikke varme. Til gengæld var to af dem lukkede.
Skålen til tomme skaller udeblev, indtil vi havde spist. En ske ventede jeg forgæves på.
Min svigerinde bestilte blandt andet tatar. Det var en kedelig portion med store seje klumper i.
Vi gik skuffede derfra, med oplevelsen af at kun pommes og mayonnaise var værd at betale for. Regningen var på ingen måde pengene værd.
Jeg vil ikke anbefale at besøge restauranten.

13 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hverken penge eller ventetiden værd.

Vi ventede på vores postevand i 25min og det kom først da vi spurgte efter det.
Der var ventetid på maden - fair nok, men den var ikke ventetiden værd.
Jeg spiste 2 forretter, da alle hovedretter var med enten laktose eller gluten og de ikke havde noget alternativ.
Laksemoussen var en meget lille portion og fik også en tartar som var meget klumpet og sej.
På ingen måde pengene eller ventetiden værd.
Vil ikke anbefale stedet.

13 de julho de 2026

Dejlig oplevelse på Brejning Havn🌟

Hejsa,
Jeg havde bare en rigtig skøn oplevelse med familien ude på den skønne og smukke terrasse☀️
Jeg nød den dejlige mad en solrig sommerdag og den helt fantastiske udsigt over Brejning Havn.
Dejligt personale med god stemning og højt humør - kæmpe anbefaling herfra🌟

25 de junho de 2026

Hejsa Daniel,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse efter dit besøg hos os på Brejning Havn Restaurant - det betyder meget for os og det tager vi ikke som en selvfølge⭐️

Vi glæder os til forhåbentlig at se dig og din familie igen en anden god gang☺️

Super betjening

Super betjening, god mad og hyggelig atmosfære 👌😊

21 de junho de 2026

Hejsa Emil,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse efter dit besøg hos os på Brejning Havn Restaurant - det betyder meget for os⭐️

Vi glæder os til forhåbentlig at se jer igen en anden god dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg besøgte i dag restauranten med min…

Jeg besøgte i dag restauranten med min gamle mor. Vi satte os udenfor men rykkede hurtigt til et andet bord grundet rygning ved nabo bordet. Det skulle vi aldrig have gjort, jeg måtte selv henvende mig til en tjener for at få menukort og vi fik lov til at vente, til vi efter 35 minutter selv måtte gå ind og bestille. Her fik jeg voksen skældud af en sur tjener, aldrig har jeg oplevet noget lignende.som det sidste rystede han på hovedet af mig Et decideret uprofessionelt surt personale. Det er sidste gang vi har besøgt det sted, og jeg kan på ingen måde anbefale det til familie og venner.

21 de junho de 2026

Kære Helle,
Tak fordi du har taget dig tid til at give feedback på dit besøg hos os – desværre også selvom oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Jeg beklager meget at I ikke har følt jer taget godt imod, det vil vi forsøge at være mere opmærksomme på i fremtiden. Det er helt med vilje at man møder et skilt hos os hvorpå der står "please wait to be seated." Så undgår vi sådanne situationer i de fleste tilfælde.
Din oplevelse er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og din oplevelse er noget, vi tager alvorligt.

Vi håber, du vil overveje at give os en ny chance en anden gang – vi vil gerne vise dig, at vi kan gøre det bedre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ved besøg fredag på Restaurant Brejning…

Ved besøg fredag på Restaurant Brejning havn fredag den 25.7.2025, vi rigtig god betjening, og en god oplevelse.
2 stjerneskud, og 2 gange molifritter.
Alt smagte glimrende, og det er med glæde vi giver de bedste anbefalinger.
Mvh Niels Jørgen Lyngsø.

25 de julho de 2025

Resposta da Restaurant Brejning Havn

Dejligt at I have en god oplevelse hos os på Brejning Havn Restaurant☺️ Tak for anbefalingen.

Teamet bag Brejning Havn

Kedelig modtagelse

Kedelig modtagelse
Ejer havde travlt med at informere personale
Bestille Moules frites. Der var op til flere lukkede, mange halvt lukkede, hvilket der absolut ikke må være Små intetsmagende muslinger.
Suppen pjasket, uden smag.
Ingen anbefaling herfra

29 de julho de 2025

Resposta da Restaurant Brejning Havn

Kære Lillian Tak fordi du har taget dig tid til at give feedback på dit besøg hos os – også selvom oplevelsen desværre ikke levede op til dine forventninger.
Jeg er meget ked af at læse om din oplevelse med vores mosles frites, det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og din oplevelse er noget, vi tager meget alvorligt.
Kvaliteten af vores råvarer og tilberedningen af dem er normalt noget, vi er stolte af, så det er meget beklageligt, hvis muslingerne ikke var friske og suppen manglede smag.

Mette

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais