.heb jaren geleden een se2020 gekocht .werkt nog steed perfect .daarom wou ik op deze betrouwebare site over stappen naar se2022 of 13 mini . maar kreeg te horen dat deze modelen te oud zijn .hoewe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Great device, 100% battery health and only 83 cycle counts. It took longer than expected, probably because I'm based in a different country, but overall all smooth. Device was brand new. Definitely... Ver mais
Perfect experience. On time delivery. Impeccable quality product for 2nd hand. Regular updates from BPost for parcel tracking. I gained a lot of confidence from Reswipe's website where quality... Ver mais
Verkoper is niet te bereiken. Levering is niet devolgende dag, maar heeft via UPS dus meer dan één week in beslag genomen met wel 3 afleveringmomenten (waarvoor dus iemand thuis moet zijn). Ik heb nog... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Reswipe hechten we veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid als het gaat om klantenfeedback. Daarom kunnen wij de reviews op Trustpilot niet ondersteunen, aangezien dit geen officiële reviewpagina van ons bedrijf is. We zijn er trots op dat onze klanten hun ervaringen met ons delen via erkende en betrouwbare platforms. Wij nodigen u dan ook uit om onze meer dan 2000 positieve reviews te bekijken op onze officiële Google reviewpagina of op WebwinkelKeur. Hier kunt u eerlijke en betrouwbare beoordelingen lezen van klanten die tevreden zijn over onze producten en diensten.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 58% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Iphone 13 pro max
Had the phone for two days. Cosmetically looks very good. Checked it with an app - everything works. So for now I'm very pleased.
Goed ervaring gehad
Goed ervaring gehad. Snelle levering en goede kwaliteit.
Goede iphone
Snelle service, mooie en goede Iphone. Zeker aan te raden!
Iphone 11, geweldige service
Hele snelle levering! Ik ben zeer tevreden over de iphone die ik ontvangen heb. Top service en goede kwaliteit 😁
BESTELLING25917 // FACT29170
Kein Happy-Ending für mich. Ich habe ein iPhone 14 Plus ohne eSIM erhalten. Nur Modelle in China, Hongkong und Macao wurde mit 2 Nano-SIM verkauft. Eine Info auf der Produktseite hat gefehlt, daher bin ich verständlicherweise davon ausgegangen, dass das iPhone auch eSIM unterstützt und ich ganz einfach wechseln kann. Mein Provider verlangt nun 30,00 € für eine Ersatz-Sim-Karte von eSIM zur Nano-SIM und reswipe.be weigert sich die Kosten zu übernehmen. Das ist Scam. Die Rücksendung soll ich selber zahlen, was auch entgegen der EU-Regeln und der Anzeige aus dem Warenkorb von reswipe.be ist, da es sich hier um einen Mangel handelt und ich somit keine 30 Tage Rückgaberecht habe. Ich gehe daher davon aus, dass dieser Online-Shop von hinterhältigen Personen, die sich nicht mit dem EU-Recht auskennen, betrieben wird. Ich rate daher von diesem Online-Store ab!
UPDATE:
Wie Manipulativ muss man sein, dass man Nachweise von o2 Germany nicht akzeptiert und darüber Übersetzungen auf Englisch von mir anfordert, obwohl es Übersetzungsprogramm-Apps gibt, die auch Screenshots übersetzen können. Apple, Google und Microsoft bieten das an. Es ist einfach nur vielsagend!
UPDATE:
Nun wird versucht meine Bewertung hier und über ihren Website-Anbieter WebwinkelKeur zu löschen.
UPDATE 30.10.2025:
Die Rückabwicklung war problemlos. Dennoch bleibe ich auf den Kosten für den SIM-Tausch und der versicherten Rücksendung sitzen. War für mich also ein Minusgeschäft. Ebenfalls sind die Angaben auf der Webseite ungleich und verwirrend. Auf der Webseite heißt es kostenfreier Retourenschein kann ganz einfach über den Kundenservice angefordert werden und man hat 30 Tage Rückgaberecht. In den AGB steht drin, dass der Käufer die Rücksendung innerhalb 14 Tagen durchführen und selber die Kosten tragen muss. Ich denke, dass die vielen guten Bewertungen teils manipuliert sind, da die erste Reaktion bei mir war meine Bewertung hier und bei WebwinkelKeur zu melden und löschen zu lassen.
UPDATE 9.11.2025:
Mit der Antwort am 30.10.2025 hat reswipe.be nochmals bei Trustpilot versucht meine Bewertung löschen zu lassen. Ich habe nun von Trustpilot erneut bestätigt bekommen, dass ich nicht gegen die Bestimmungen verstoßen habe. Im übrigen gehören die Kanaren zu Spanien und somit zur EU, haben aber besondere Bestimmungen zur Einfuhr. Ich rate weiterhin von reswipe ab und empfehle jeden die Serviceangebote mit den Geschäftsbedingungen abzugleichen. Man findet schnell Unterschiedliche Aussagen auf der Webseite.

Resposta da Reswipe
Wij kopen al enkele jaren bij Reswipe…
Wij kopen al enkele jaren bij Reswipe en hebben altijd een goede ervaring gehad. Ook deze keer werkt de iPhone uitstekend. Groeten aan Dries van de klantenservice voor het goede advies!
Snelle en prima service
Netjes product
Netjes product. Levering wel dag later dan beloofd.
Het was mijn 3de aankoop bij reswipe en…
Het was mijn 3de aankoop bij reswipe en ik had een probleempje met de recent aankochte iPhone. De klantendienst was heel behulpzaam e gaf me meteen een oplossing. Ik heb het zelf kunnen oplossen met hun hulp.
Goede klantenservice
Goede klantenservice
Artikel teruggestuurd en netjes m’n geld teruggekregen!
Herstelling in garante maar toch geen garantie
De lange tijd voor herstelling , heeft deels te maken dat er geen fysiek contact meer mogelijk is en het transport via UPS moet. Het soort uitgevoerde herstelling kan bij Fysiek contact binnen de dag bij andere winkels. De reden dat ik het toestel bij hen gekocht heb was juist omdat dit op hun vorige lokatie te Zaventem wel fysiek contact mogelijk was. Bewering dat het toestel drukschade had terwijl dit toestel altijd in een beschermhoes een screenprotector en een omhulsel had. Toestel was pas in maart aangekocht en nooit gevallen. Op laatste mail nooit geen antwoord gehad maar toen hadden ze het geld voor de herstelling al. Door de lange herstellingstijd heb ik zelf een ander toestel aangekocht om verder te kunnen wel niet bij he. Ondanks de 3 jaar garantie hebben ze mij de indruk gegeven dat er niet veel zal onder vallen , bij volgende defect zal het ook ergens anders hersteld worden en een volgende aankoop ook niet. De prijzen van de toestellen zijn vergelijkbaar met elders je moet gewoon de tijd nemen tijdens je zoektocht.Let wel dat ze vriendelijk waren en de herstelling goed uitgevoerd lijkt.

Resposta da Reswipe
Al 3 iPhones gekocht super tevreden…
Al 3 iPhones gekocht super tevreden over de service

Misleidende info!!
Bij bestellen stond er btw vermeld.
Bij ontvangen van de factuur (NA betaling) bleek het een toestel buiten btw te zijn.
We voelen ons bedrogen aangezien we als vennootschap dan beter elders besteld hadden ifv de teruggave btw.
En nu geven ze nog een onware feedback op mijn antwoord ook!
Kopers, let dus op!!

Resposta da Reswipe
IPhone 14 als nieuw besteld en de…
IPhone 14 als nieuw besteld en de volgende dag thuis ontvangen. Doosje was goed verpakt en de iPhone werkt naar behoren, batterijconditie 92%
En 4 maand reeds problemen met de Iphone13 Pro
Dag,
Wij ontvingen uw retour waarvoor dank. Onze herstelldienst heeft na onderzoek vastgesteld dat er sprake is van drukschade aan de OLED display. Hierdoor werd de Digitizer beschadigd. De Digitizer is verantwoordelijk voor de beeldweergave van je toestel.
Druk- Stoot en/of Valschade valt helaas niet onder de garantievoorwaarden en dit belet ons ervan om verder werk te kunnen uitvoeren aan het toestel. Omdat we graag actief meedenken aan een oplossing kan het scherm hersteld worden aan ons speciale tarief van 195,00 euro. De huidige Apple herstelprijs bedraagt 339€.
Zo zal de garantieperiode behouden worden mochten er zich in de toekomst defecten voordoen aan de gebruikelijke garantievoorwaarden.
De betaling hiervan kan je uitvoeren op onderstaande link:
Display
Wil je liever geen reparatie kunnen we het toestel steeds naar je retourneren. Hiervoor worden 39,95 euro logistieke en diagnosekosten in rekening gebracht. Bij herstelling bij een externe partij zal de algemene garantie op je toestel vervallen.
Betalingslink Retour:
Na ontvangst van betaling gaan we graag zo snel mogelijk voor je aan de slag met de retour en/of herstelling van je iPhone.
Met vriendelijke groet / Cordialement / Kind regards
Abominable
Deplorable experience with completely unreliable company. iPhone was paid for but not delivered. Seller says it arrived but the address quoted is incomplete. Very slow to answer and only repeat the same message. I paid almost €500 but the seller did not respect any legal obligations. Avoid at all costs.
ABOMINABLE
Achat de iPhone reconditionné. Payé mais jamais livré. Le vendeur dit que le produit a été livré mais l’adresse indiquée est erronée. Très lent à répondre et il répète toujours le meme message. J’ai payé presque 500€ et le vendeur ne respecte pas ses obligations légales de livraison de produit a l’adresse de la commande. Très douteux pour une entreprise. A fuir absolument.
In your reply you call loss of €500 ‘My concerns’? I paid €500 for you to tell me the package was delivered to the incorrect address to a person whose identity was never checked. The signature does not match either. When a customer says there was an issue with delivery, they should be listened to. This is an important message to all potential customers. If you have an issue with delivery, Reswipe will not accept any responsibility although they are legally obliged to.
Ps. Thank you very much for sharing my personal information in your reply. It demonstrates your complete disregard for consumer rights and data protection laws.
Verzorgde en stipte levering
Snelle levering, goed profuct
Snelle levering, mooi toestel. Alles in orde. Kleine minpuntjes: batterij is slechts 91% efficiency en het lightning kabeltje dat bijgeleverd was werkt niet.
Heel tevreden van nieuwe iPhone
Heel tevreden van nieuwe iPhone, snelle levering en ziet/werkt prima!