Reswipe Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

.heb jaren geleden een se2020 gekocht .werkt nog steed perfect .daarom wou ik op deze betrouwebare site over stappen naar se2022 of 13 mini . maar kreeg te horen dat deze modelen te oud zijn .hoewe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Great device, 100% battery health and only 83 cycle counts. It took longer than expected, probably because I'm based in a different country, but overall all smooth. Device was brand new. Definitely... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect experience. On time delivery. Impeccable quality product for 2nd hand. Regular updates from BPost for parcel tracking. I gained a lot of confidence from Reswipe's website where quality... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkoper is niet te bereiken. Levering is niet devolgende dag, maar heeft via UPS dus meer dan één week in beslag genomen met wel 3 afleveringmomenten (waarvoor dus iemand thuis moet zijn). Ik heb nog... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

Bij Reswipe hechten we veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid als het gaat om klantenfeedback. Daarom kunnen wij de reviews op Trustpilot niet ondersteunen, aangezien dit geen officiële reviewpagina van ons bedrijf is. We zijn er trots op dat onze klanten hun ervaringen met ons delen via erkende en betrouwbare platforms. Wij nodigen u dan ook uit om onze meer dan 2000 positieve reviews te bekijken op onze officiële Google reviewpagina of op WebwinkelKeur. Hier kunt u eerlijke en betrouwbare beoordelingen lezen van klanten die tevreden zijn over onze producten en diensten.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

64 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

défaut important, pas de réponse de service

Il y a un défaut important que je réclamait - mais pas de réponse jusqu'à maintenant.

14 de agosto de 2024

Resposta da Reswipe

Bonjour Astrid, Notre équipe du service clientèle vous a contactée pour trouver une solution rapide à votre problème.
En raison des jours fériés, notre service clientèle était temporairement indisponible, ce dont nous nous excusons. Nous veillerons à ce que le suivi et la résolution de votre problème se fassent sans heurts.

Cordialement
Frigyes de Reswipe

Zeer tevreden

Enkele weken geleden een Iphone 13 gekocht en nog steeds heel tevreden van. Goede en snelle service. Zou het iedereen aanraden!

5 de agosto de 2024

Rommel gekocht

op 21/7 een 'als nieuw' iPhone 12 Pro gekocht. Werkte in het begin prima, net zoals de 4 anderen die we hiervoor kochten. Na 6 dagen ging het mis, opeens een zwart scherm. Vanalles geprobeerd, niks werkte. Toestel teruggestuurd om te laten herstellen. Even later een mail dat de garantie niet geldt omdat wij het toestel zouden laten vallen hebben, wat totaal niet waar was. Er was helemaal niks te zien. Volgens hen een barstje aan de binnenkant dat alleen maar door een val kon veroorzaakt zijn. Klacht ingediend bij de ombudsdienst, maar dit is een werk van lange adem. Omdat we het toestel nodig hadden, na een week toch maar 140€ betaald voor herstelling. Daarna toestel teruggekregen waar opeens vanalles aan mankeert. Batterij heel snel leeg, gekraak tijdens bellen, problemen met 4G, telkens melding dat scherm niet origineel Apple is. Bij melding van deze problemen, krijg je gewoon een mail terug dat je het toestel niet in de zon mag leggen en geen zware apps mag draaien. De zogezegde garantie is een fabeltje !!!

21 de julho de 2024

we ordered a red iphone 12 mini 128GB

we ordered a red iphone 12 mini 128GB, a 5 star as new version.

It was shipped one day later than foreseen, but that's ok.

The phone looked brand new, not a single scratch. We did a full setup, used it whole day. everything works as it should.

Very good experience!

6 de agosto de 2024

iPhone 13

iPhone 13 besteld en betaald maar dan niks meer. Bedrijf reageert niet op mijn mails naar de klantenservice. Als je het mij vraagt: NOOIT MEER.

7 de maio de 2024

Fake product

Ze verkochten een magsafe oplader als 'origineel'.
Helaas is de USB C-poort waardeloos en is het item dat werd opgestuurd een fake.
Identiek aan het origineel stond er op de site, maar niet dus.
Klantendienst valt stil als je het aankaart.
Te vermijden!

8 de janeiro de 2024

Iphones en een Ipad verkocht

Iphones en een Ipad verkocht, zeer vriendelijk, professioneel, heeft alles goed nagekeken en ook meteen verteld wat zijn mening was. En uiteindelijk een eerlijke prijs gegeven.

30 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Two unusable iPhones in a row | bad experience

The first iPhone 8 I bought from Reswipe stopped working altogether after a week. It was a problem with the motherboard of the phone, so it didn't turn on. The replacement iPhone I've received from Reswipe had its camera which didn't focus at all, and had a screen which didn't respond properly: the screen randomly clicked other portions of the screen instead of where I was clicking. Even though I was still eligible for a reimbursement, the seller at Reswipe didn't accept the refund.
Unfortunately, there's no telephone number for the client after sale service, and it's very slow to get an email response.
This bad experience makes me want to highly discourage others of buying their phone with Reswipe.

9 de março de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

De iPhone is in goede staat maar mijn…

De iPhone is in goede staat maar mijn batterij is zeer slecht

22 de janeiro de 2023

Dag Mahmoud,

Al onze toestellen worden uitgebreid gecontroleerd op meer dan 50 testpunten waaronder ook de batterij. De batterij ondergaat een uitgebreide controle met onze op maat gemaakte testsoftware. Hierbij wordt deze onderworpen aan verschillende realistische tests om een optimale werking te garanderen. Indien deze hier niet voor zou slagen of het vermorgen minder is dan 85% wordt de batterij vervangen. Daarnaast testen we ook nog andere zaken zoals de leeftijd van de batterij en het aantal laadcycli van het toestel. Met dit strenge selectieproces kunnen wij steeds meerdere jaren optimaal gebruik garanderen.

Graag wensen we je veel plezier met je iPhone!

Perfect experience

Perfect experience.
On time delivery.
Impeccable quality product for 2nd hand.
Regular updates from BPost for parcel tracking.
I gained a lot of confidence from Reswipe's website where quality control is very much emphasised and backed up with a warranty.
For sure, I would buy from them again

19 de janeiro de 2023

Resposta da Reswipe

Thank you Zahid for your honest feedback! We hope you enjoy your refurbished iPhone and would love to see you again in the future :-)!

Greetings
Dries from Reswipe

Classificada 1 em 5 estrelas

Kopen bij Reswipe is mijn slechtste online ervaring ooit

Zeer ontevreden over dit bedrijf:
- na 2 maanden in 2022 mijn bestelling nog niet ontvangen en ze beloven 5-9 dagen als levertijd. Na mijn feedback (en evt. andere klanten) om aan te duiden op de website wat wel of niet in stock is, hebben ze de website pas aangepast.

- nog maar 1 reactie eind november 2022 na verschillende mails te sturen
(reactie op dit bericht door Reswipe zelf is pas in januari 2024)

- OOK niet telefonisch en via Facebook te bereiken

Reswipe was aangeraden door een vriendin en ik kan jullie enkel aanraden om elders jullie refursbished elektronica te bestellen.

Zeer benieuwd hoe dit gaat evolueren en welke stappen ik ga moeten zetten op mijn geld terug te krijgen...

2 de janeiro de 2023

Dag Elise,

Er werd een kleur iPhone besteld dat op het moment van bestelling aangegeven stond als niet voorradig. onze klantendienst heeft je op meerdere momenten voorstellen gedaan voor andere kleuren opties zodat we je toestel zo snel mogelijk konden leveren. Helaas werd hier niet op ingegaan en hebben we zoals je vroeg je bestelling geannuleerd.

Groeten
Dries van Reswipe