In totaal 5 lampen gekocht tijdens onze verbouwing. Vanwege latere levering van de eettafel hebben we 1 lamp pas later uitgepakt en die bleek beschadigd te zijn in de doos (zul je natuurlijk net zien)... Ver mais
Heel goede ervaringen met dit bedrijf. In eerste instantie lichte beschadiging aan een van de twee lampen, zonder moeite werden ontbrekende onderdelen alsnog verstuurd. Helaas toch meer met de lamp aa... Ver mais
Zeer slechte service. Levering duurt lang en tevens worden defecte armaturen gestuurd (met bewijs en foto's). 0,0 klanten service zelfs na plaatsen grote bestelling en zelf moeten opdraaien voor de... Ver mais
Onze ervaring met Rietveld is zeer goed. Prettige persoonlijke aandacht, het personeel is behulpzaam en zij hebben alles in het werk gesteld om aan onze wensen te gemoed te komen. “Rietveld Licht”... Ver mais
Verlichtingsspecialist sinds 1955. Webwinkels sinds 2006.
Leeghwaterstraat 75, 3364AE, Sliedrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ik had een lamp besteld en een klein priegelonderdeeltje bleek te missen. Die hebben ze als de hazen nagestuurd.
Pats boem volgende dag in de bus. Topservice.

Resposta da Rietveld Licht
Heb hier een lamp besteld als kerstkado. Geen goedkope lamp. Kreeg deze geleverd in de kennelijk originele verpakking maar die zag eruit alsof hij 10 jaar op een stoffige zolder had gelegen. Of de lamp in orde is moet ik nog even afwachten, het is een kerstkado, maar ik schaam me dood om het te geven want het ziet er echt niet uit. Ik wilde dat toch even melden bij de klantenservice van Rietveld en heb ze gebeld. Kreeg een onaardige dame aan de lijn die zei dat iedereen alles kan terug sturen en dat het dan gewoon weer naar de volgende klant kan. Ik zei dat ik dat wel begreep maar vroeg haar of ze dan niet kunnen kijken hoe iets eruit ziet voordat ze iets sturen, zeker als het al een aantal keer terug gekomen is kennelijk? . Haar reactie was: ..."als je denkt dat je korting kan krijgen dan helaas, dat doen we niet " …. Echt. Daar vroeg ik dus helemaal niet eens om en was ook niet de reden dt ik belde.., ik wilde gewoon melding maken van de werkelijk zeer armoedige staat van de verpakking van een NIEUWE lamp die ik kado doe. Omdat ik dat niet helemaal normaal vind bij een nieuw item. Desgevraagd mocht ik ook nog wel foto’s sturen …’maar we doen er niks mee’ . Nou, das dus eens maar nooit meer Rietveld.

Resposta da Rietveld Licht
Goed geholpen door de medewerker aan de telefoon.
Duidelijke uitleg gekregen over de lampen vloer staat de lampen.
Klant vriendelijke service aan de telefoon 📞 top zaak met erge mooie vloer staande lampen.
Ik ben blij met jullie en wens jullie een licht 💡 vol 2026 toe.
Lieve groet René leeman

Resposta da Rietveld Licht
Bij de eerste levering van de vloerlamp was er een technisch mankement. Zowel telefonisch als via de email is dit door Rietveld Licht snel en adequaat opgepakt. Binnen een week werd de nieuwe vloerlamp geleverd, het is een sieraad in onze woonkamer. Wij kunnen Rietveld Licht van harte aanbevelen!

Resposta da Rietveld Licht
Heb een prachtige lamp gekocht.
Maar na 1,5 jaar 2 lampjes (retro) kapot gegaan.
2 nieuwe gekregen.
Goede klantenservice en klant vertrouwen.
Hier ga ik vaker bestellen.

Resposta da Rietveld Licht
Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd. Heel aangekomen gezien de lamp van glas is. Heel tevreden!

Resposta da Rietveld Licht
Ze hebben kapot lamp opgestuurd en ze nemen niet terug aan DUS WEES ALLERT VOOR DAT JE HIER IETS BESTELD

Resposta da Rietveld Licht
Erg mooie lampen in de collectie. De twee die wij besteld hadden waren snel bezorgd en uitstekend verpakt. Ze hangen nu prachtig in ons nieuwe huis.

Resposta da Rietveld Licht
Prachtige lampen en fantastische klantenservice toen ik er na 30 dagen achterkwam dat er iets niet goed was aan de lamp. Heel blij mee!

Resposta da Rietveld Licht
Ik had een lampekap ontvangen waar een kleine deuk in zat. Contact opgenomen en de volgende dag had ik al een nieuwe, vervangende lampekap in huis. Top service. De oude terug gestuurd en alles meteen opgelost. Ook snel en een vriendelijke contact via mail.

Resposta da Rietveld Licht
Doos was bij aankomst geopend, dit geeft twijfels. Achteraf was alles ok.

Resposta da Rietveld Licht
Noemen zich grootse lampen winkel van europa...maar verzenden niet eens naar Frankrijk

Resposta da Rietveld Licht
Snelle levering goede kwaliteit en netjes verpakt TOP!!!!!

Resposta da Rietveld Licht
Mooie lamp. Dag/nacht werkt ook prima, maar er bleken twee peertjes in te moeten en er brandt er steeds maar 1. We vinden hem moeilijk te bevestigen, dus toen er maar een peertje bleek te branden (3 geprobeerd) lieten we het maar zo. Kwestie van jammer, maar helaas.

Resposta da Rietveld Licht
Zoekend naar een passende verlichting bij mijn interieur werden mijn vragen keurig en snel beantwoord en dat is zeker erg positief in vergelijking met andere webshops.

Resposta da Rietveld Licht
Snelle levering en uitstekend verpakt zodat lampen ongeschonden geleverd zijn.

Resposta da Rietveld Licht
Ben zeer tevreden met mijn lamp en netjes en verzorgd afgeleverd top

Resposta da Rietveld Licht
Een prachtige lamp voor een voordelige prijs en een heel snelle service.