Fantastische winkel met mooie merken, behulpzaam personeel en ongekend goede service! In shop ervaring is vele malen beter dan online. Hoe erg Rinsma voorloopt in de fysieke store, zo blijft de websit... Ver mais

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was keurig netjes verpakt! Vooraf netjes op de hoogte gehouden over de levering en een prachtige longsleeve rijker! Heel blij mee 🥰
prachtige jurk! viel mij helaas net wat te krap. hierdoor moeten retourneren. helaas was maatje groter uitverkocht bij Rinsma maar werd super fijn naar een collega bedrijf verwezen waar hij nog wel be... Ver mais
Prettige winkel met mooie merken. Ik kom er al meer dan 40 jaar! Wil je geadviseerd worden kan dat altijd en wanneer je gewoon even wilt rondkijken kan dat ongestoord. Online bestellingen worden snel... Ver mais
Al vanaf 1888 zit mode bij de familie Rinsma in de genen. Wat begon als een klein atelier in Gorredijk, is inmiddels uitgegroeid tot hét Modeplein van Nederland! Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht, verrassende combinaties en ontspannen shoppen. Met ruim 350 topmerken is er altijd iets dat bij jou past! Zin in een verse koffie-break of even nagenieten van alle mode-inspiratie? In de Balustrade of in de Tuinkamer (met terras aan het water) kun je terecht voor verfrissende drankjes of een verse lunch. Parkeren doe je gratis voor de deur. Geniet van een warm onthaal met koffie en wat lekkers.

Lijnbaan 10, 8401 VL, Gorredijk, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
De eerste keer dat ik een kledingstuk on-line kocht was het anders in kleur en lengte dan op de site stond. Na het terugsturen en uitleg heb ik alle kosten teruggekregen. Fantastisch! Ik woon ver weg en ben ziek, dus zal niet vaak meer komen.

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Correct en zeer behulpzaam geholpen aan de telefoon. Bezorgdienst prima geregeld.

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Mooie blouse goed geleverd. Geen vijf sterren omdat DHL pas op het laatste moment duidelijkheid geeft over het moment van levering.

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Meteen de dag na de bestelling binnen gekregen Netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Wat ik heb besteld is ook correct geleverd, prima dus!

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Snelle en nette levering, overzichtelijke site, goed op de hoogte gehouden van zending.

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Een week voor de trouwerij van mijn zoon schoot ik helemaal in de stress, toch niet tevreden met mijn aangeschafte (niet bij Rinsma) outfit. Een personal shopper heeft me vol aandacht geholpen en in een uurtje een nieuwe outfit. Toch nog op tijd klaar voor de bruiloft, reuze dank team Rinsma, een ontzettend tevreden klant en blije moeder van de bruidegom

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Mooie zaak, wordt altijd prettig geholpen als het nodig is, niet opdringerig

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Heel mooie kleding, snel bezorgd, erg behulpzaam en aardig. De winkel zelf is bijzonder groot met enorme keuze met topmerken

Ruime keuze in kleding
(Winkel)goed advies
Service heel prettig en goed
Kortom;een fijne winkel met gastvrij personeel!

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
snelle bezorging, netjes ingepakt, fijne site, persoonlijk kaartje erbij

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Snelle service. Zeer mooie kwaliteit kleding.
Ga zeker vaker bestellen!

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Snelle service en de kwaliteit-prijsverhouding is helemaal goed. Heerlijke jurk van een hele mooie stof.

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
De winkel ziet er iedere keer geweldig uit. De dames zijn erg vriendelijk, kundig en behulpzaam. Ze nemen de tijd en geven diverse keuzes aan.
Ook onze dochters slagen vaak bij Rinsma. Het vermaken gebeurt kundig en snel.
Kortom ik kom graag terug.

Resposta da RINSMA MODEPLEIN
Ik ben al jaren klant bij Rinsma. Professionele en zeer klantvriendelijke verkopers. De aftersales is ook uitstekend.
De laatste keer had ik per ongeluk een korte broek geretourneerd die niet bij Rinsma vandaan kwam. Ik kreeg gelijk een mail en vervolgens hebben ze hem kosteloos teruggestuurd. De webshop is dus ook zeer betrouwbaar.