Banner for RINSMA MODEPLEIN

RINSMA MODEPLEIN Opiniões

21 158
TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische winkel met mooie merken, behulpzaam personeel en ongekend goede service! In shop ervaring is vele malen beter dan online. Hoe erg Rinsma voorloopt in de fysieke store, zo blijft de websit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was keurig netjes verpakt! Vooraf netjes op de hoogte gehouden over de levering en een prachtige longsleeve rijker! Heel blij mee 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

prachtige jurk! viel mij helaas net wat te krap. hierdoor moeten retourneren. helaas was maatje groter uitverkocht bij Rinsma maar werd super fijn naar een collega bedrijf verwezen waar hij nog wel be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettige winkel met mooie merken. Ik kom er al meer dan 40 jaar! Wil je geadviseerd worden kan dat altijd en wanneer je gewoon even wilt rondkijken kan dat ongestoord. Online bestellingen worden snel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de moda masculina

Al vanaf 1888 zit mode bij de familie Rinsma in de genen. Wat begon als een klein atelier in Gorredijk, is inmiddels uitgegroeid tot hét Modeplein van Nederland! Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht, verrassende combinaties en ontspannen shoppen. Met ruim 350 topmerken is er altijd iets dat bij jou past! Zin in een verse koffie-break of even nagenieten van alle mode-inspiratie? In de Balustrade of in de Tuinkamer (met terras aan het water) kun je terecht voor verfrissende drankjes of een verse lunch. Parkeren doe je gratis voor de deur. Geniet van een warm onthaal met koffie en wat lekkers.

RINSMA MODEPLEIN

Verrassend veelzijdig met 4 speciaalzaken; ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA, Qulotte Lingerie & Badmode en Rinsma Schoenen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

21 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Top, correct

29 de junho de 2026

Dag R,

Bedankt voor je review!
Wat leuk om te horen dat alles top en correct is verlopen. Daar worden we blij van! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

De afwikkeling van mijn retour was…

De afwikkeling van mijn retour was razend snel! Binnen 1 dag bevestiging van ontvangst en het geld stond weer op de bank.

29 de junho de 2026

Dag!

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je retour zo snel is afgehandeld. We doen ons best om dat zo vlot mogelijk te regelen. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ben altijd blije Rinsma klant

Ben altijd blije Rinsma klant, altijd mooie spullen, vriendelijk geholpen en de koffie is heerlijk. Wel valt me op dat er laatste tijd meer marketingfoefjes worden gebruikt. Korting hoger in de winkel dan online, niet alles online wordt meer door model geshowd, stapelkorting is verdwenen, personeel weet niets van korting, maar als je iets leuks ziet en je googelt het dan is het 9 van de 10 keer ergens anders te koop met meer korting… (tip!) beetje jammer want dat betekent dat er met jou als klant ‘gespeeld’ wordt: hoe kunnen we nog meer verdienen… Dat gevoel had ik 2 jaar geleden niet.

14 de janeiro de 2026

Beste mevrouw Scharink,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u onze collectie en de service zo waardeert. Dat stellen we erg op prijs!

Het spijt ons dat u de laatste tijd het gevoel heeft dat er met onze gasten wordt gespeeld. Dat is absoluut niet onze bedoeling.

Hoewel we niet altijd de goedkoopste zijn, proberen we ons juist te onderscheiden met persoonlijke service, aandacht en het helpen van onze gasten om met mooie kleding én een goed gevoel naar huis te gaan.

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Uw opmerkingen over de prijsverschillen, acties en online presentatie geven we door aan de desbetreffende afdelingen, zodat zij deze kunnen meenemen.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We blijven ons inzetten om onze gasten de service en beleving te bieden die zij van ons mogen verwachten.

Met gastvrije groet, Eke

Classificada 5 em 5 estrelas

Jumpsuit van studio Anneloes is zoals beloofd op tijd bezorgd. Kwaliteit van jumpsuit is uitstekend.

27 de junho de 2026

Dag Pascal,

Bedankt voor het achterlaten van je review.
Wat fijn om te lezen dat de jumpsuit van Studio Anneloes helemaal naar wens is en op tijd bij je is bezorgd! Heel veel plezier met je mooie aankoop en bedankt voor je positieve reactie.

Snelle afhandeling

Snelle verzending. Artikel moest helaas retour maar ook dat is snel afgehandeld

Dag Wendy,

Bedankt voor je fijne review! Jammer dat het artikel niet helemaal naar wens was, maar fijn om te horen dat ook de retourzending snel en soepel is afgehandeld.

We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij het vinden van iets dat perfect bij je past!

Helemaal top!

Supersnelle verzending, netjes verpakt en ook een hele vlotte verwerking van het retour gestuurde product. Toppie!

Dag Fleur,

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!
Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat zowel de snelle verzending als de vlotte retourverwerking naar wens zijn verlopen.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in onze winkel!

Fijne website

Fijne website, snel en netjes ingepakt geleverd.

Dag mevrouw Mouthaan,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat je onze website prettig vindt en dat je bestelling snel en netjes ingepakt is geleverd.

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering en keurig verzorgd…

Snelle levering en keurig verzorgd akkoord.

25 de junho de 2026

Dag Maud,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat alles keurig verzorgd is aangekomen. Daar doen we het graag voor!

We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en netjes verzonden.

Snel en netjes verzonden.

25 de junho de 2026

Dag Martijn,

Hartelijk dank voor je review.
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is verzonden.
We wensen je veel plezier met je aankoop!

Ben fan van deze winkel

Ben fan van deze winkel. Mooie collectie, snelle levering (maar ook in de winkel altijd fijn) en super behulpzaam!

Dag Flory,

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze collectie, de snelle levering én de service in onze winkel. Daar doen we het voor!

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Snelle verzending

24 de junho de 2026

Dag,

Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat je onze website als overzichtelijk ervaart en dat de verzending snel was. We hopen je snel weer terug te zien!

Super snel geleverd

Super snel geleverd, bestelling geplaatst en 2 dagen later al in huis.

24 de junho de 2026

Dag Ilse,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel in huis was. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen, online of in onze winkel.

Dag r.k. boelens,

Hartelijk dank voor je review.
Fijn te horen dat je je bestelling snel hebt mogen ontvangen.
Graag tot de volgende keer!

Makkelijke site

Makkelijke site. Snel geleverd. Top

Dag Josan,

Bedankt voor het achterlaten van je review.
Fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de snelle levering en onze website. We hopen je snel weer terug te zien!

Classificada 5 em 5 estrelas

DHL stuurde mijn pakket retour …

DHL stuurde mijn pakket retour naar Rinsma. Ik zou er niet meer wonen 😉
Maar adres klopte gewoon.
Hierover goed contact met Rinsma gehad.
Uiteindelijk heeft iemand van Rinsma het pakje persoonlijk bij mij thuis bezorgd.
Dank jullie wel.

14 de junho de 2026

Dag mevrouw Jonker,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat het uiteindelijk toch goed is gekomen en dat u het pakket alsnog hebt ontvangen! Dank voor uw geduld en het prettige contact hierover. Wat mooi dat we dit zo persoonlijk hebben kunnen oplossen, daar doen we het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en keurig verpakt met…

Snelle levering en keurig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Dag Cora,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat het pakketje met zorg en een persoonlijk kaartje is ingepakt. Dat doen we met veel plezier!

Dag Jacob,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en keurig is ingepakt. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Classificada 3 em 5 estrelas

Op de cadeaubonnen stond geen bedrag

Op de cadeaubonnen stond geen bedrag. Jammer.

22 de junho de 2026

Beste meneer/mevrouw De Hoop,

Bedankt voor uw review en fijn dat u dit aan ons laat weten.

U heeft helemaal gelijk: als u een cadeaubon cadeau geeft, is het wel zo leuk én handig dat de waarde erop staat. Normaal gesproken noteren we dit altijd, maar in uw geval is dat helaas per ongeluk over het hoofd gezien. Onze excuses daarvoor.

Fijn dat we elkaar inmiddels telefonisch hebben gesproken. Gelukkig staat de waarde ook altijd op de factuur, zodat deze altijd terug te vinden is.

We nemen uw feedback mee en bespreken dit ook intern, zodat we hier in het vervolg extra goed op letten. Bedankt dat u ons hierop heeft gewezen!