Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Afstand bediening besteld voor de luifel. Terug gestuurd en dan accepteren ze het niet zeggen ze gebruikers sporen. Mensen let op!!!. Als je wat retour stuurt. Pure oplichting.

Classificada 2 em 5 estrelas

Goed materiaal en best snel klaar in de fabriek. Maar de communicatie met de planner van de monteurs was ronduit slecht. Onduidelijke informatie, niet komen terwijl wel gezegd enz. Eerste twee ro... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wanneer je een bestelling plaatst, verwacht je op z'n minst een reactie, ook al is het zomervakantie. Tot nu toe nog steeds niets gehoord. Twee weken geleden kocht ik een rolluik. Op de webshop was ni... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb bij jullie 26 lamellen gekocht van 123,5 cm. Daar heb ik nog over gebeld hoe dat ging. met de bestelling. Daarna heb ik ze besteld. Ik vind het wel jammer dat hij mijn niet geattendeerd heeft d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas e persianas
  2. Loja de portas

Informação fornecida por diversas fontes externas

De meeste keuze en laagste prijzen in rolluiken! 5 jaar GARANTIE Webshop Qshops gecertificeerd, dus veilig kopen

Informações de contacto

1,1

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

143 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had in eerste instantie het verkeerde gekocht maar werd niet moeilijk over gedaan. Na het product teruggestuurd te hebben had ik binnen 2 dagen het juiste product in huis. Zeer goede service. Erg tevreden

29 de janeiro de 2017

TOP!!

Onmiddellijk antwoord bij vragen, zeer goed geholpen geweest.

27 de janeiro de 2017

Aanbevelingswaardig

Snelle levering van het bestelde product. Omdat het niet de goede maat was heb ik het teruggestuurd. Binnen 2 dagen werd het geld weer teruggestort. Prima.

14 de dezembro de 2016
Classificada 3 em 5 estrelas

Wachtijd

Jammer genoeg komen zij niet na wat op hun website staat, ik heb 3 dagen langer mogen wachten en zolang kon dat werk niet afgemaakt worden waardoor dus 3 dagen verlies, heel jammer.
Ook niet echt gemakkelijk dat de bestelling niet kan worden gevolgd wanneer deze is verstuurd er is geen treckingnummer voorhanden.
Telefonisch gebeld en wel vriendelijk en professioneel.

10 de novembro de 2016
logótipo da Rolluikentekoop

Resposta da Rolluikentekoop

Geachte heer,
Wij hebben even nagekeken waar deze fout zou moeten zitten, maar dit product heeft in eerste instantie een levertijd van 2-3 werkdagen, en dit staat er ook duidelijk bij.
Deze bestelling is bij ons 1 dag na uw bestelling verstuurd, dus op zich netjes op tijd weggegaan.
Wij hebben navraag gedaan bij de vervoerder, en blijkt dat de vervoerder er 2 dagen over heeft gedaan, dat zou 1 dag langer zijn dan normaal, maar is gezien de zending van Nederland naar Belgie was, niet abnormaal.
Wij betreuren dat u er volgens u lang op hebt moeten wachten.

Classificada 3 em 5 estrelas

Verkeerde afmeting van de rolluikkast.

De rolluikkast was 238cm breed geleverd in plaats van 239cm (zie bestelling), zodat ik een extra plaat van 1cm dikte tussen de dag en de geleider moest plaatsen!
Dit was uiteraard geen leuke vaststelling, wat maakte dat ik twee uur langer werkte aan het installeren van de rolluikkast!

Jan Van Eyck, Antwerpen - België.

20 de agosto de 2016

Bijzondere service

Wel even wat vakantie strubbelingen, ( buiten de schuld van het bedrijf ) maar alles is in orde gekomen, bijzonder vriendelijke benadering en steeds antwoord op onze vragen. Het product zelf voldoet volledig en is precies hetgeen we zochten, juiste kleur, juiste maat

19 de agosto de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer tevreden

Bestelling gedaan via de site ....
alles conform opgave en afspraak goed en correct afgeleverd.
In een woord perfect!

2 de julho de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

makkelijk bestellen

bestellen is makkelijk, ik kon alleen de hoogte van de bak niet vinden. Die heb ik gelukkig goed gegokt. Netjes en goed afgeleverd. Makkelijk te plaatsen, effe tobben met aansluiten van de electrische bediening. Zat geen schema bij. Op internet opgezocht.

7 de junho de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Pracht van behandeling aan telefoon

Door een paar stommiteiten van MIJN kant ben ik enorm vriendelijk geholpen via telefoon en kwamen mijn bestellingen altijd mooi op tijd aan de deur . Niets was teveel of te lastig alles liep op wieltjes
Deze firma wil ik echt iedereen aanbevelen
Grts Johnny

31 de maio de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

misleidend

kleur van besteld artikel werd automatisch van ral 9001 gewijzigd in ral 9010. ik had dat helaas niet gezien/verwacht en ontving dus het verkeerde artikel

9 de maio de 2016
logótipo da Rolluikentekoop

Resposta da Rolluikentekoop

Geachte heer,
Jammer dat u al negatief beoordeeld, terwijl u ons eerst niet geïnformeerd hebt dat er wat verkeerd is gegaan.
Wij proberen fouten altijd recht te zetten, maar al wij het niet weten, dan is dat lastig.
Wij willen het graag nog rechtzetten, indien gewenst.
Graag uw reactie, alvast bedankt.M. de Geele

Helemaal goed

Kreeg artikel snel thuis.
Was precies wat ik hoopte dat het was en werkt zoals ik hoopte.
Minpuntje: zat geen beschrijving bij, maar kwam er wel uit.

28 de abril de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.