We werden keurig netjes geholpen, er was duidelijk kennis van zaken Daardoor hadden we snel onze keuze gemaakt onder genot van een kopje koffie werd onze offerte in orde gemaakt Heb het volst... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Tot nu toe goed geholpen. Fijn dat er iemand aan huis komt om met je mee te denken en advies kan geven. Op deze manier is de keuze van materiaal- en kleurgebruik makkelijk gemaakt. Het is persoonlijke... Ver mais
Alles wat wij in de afgelopen jaren in huis hebben laten plaatsen, door de medewerkers van Roobol, was Top geplaatst. Deur en raamhorren, alles functioneert nog als pas geplaatst, en de Luxaflex, ge... Ver mais
Degene die ons heeft geholpen was goed op de hoogte van de mogelijkheden van hetgeen wilden kopen. Was ook verder vriendelijk
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos domésticos
- também em
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
- Loja de cortinas
- Loja de cortinas e persianas
- Loja de pisos
- Loja de tapetes
Als specialist in vloeren en raambekleding onderscheid Roobol zich in het leveren van maatwerk, want elke klant is anders en elke woonwens is uniek. Bij Roobol ontmoet je enthousiaste adviseurs die je het beste advies geven en vakkundige monteurs die je vloer plaatsen en raamdecoratie voor je ophangen. Onze missie? Jou super blij maken met het mooiste interieur. Hoewel we oog hebben voor elk detail, kan er in het leveren van maatwerk ook wel eens iets niet goed gaan. Natuurlijk proberen we dat altijd te voorkomen, maar als het dan toch mis gaat, lossen we het graag voor je op. Dit doen we met een enthousiast serviceteam. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en kun je bereiken via 0180-644644.
Informações de contacto
Donk 3, 2991LE, Barendrecht, Holanda
- 0180-644644
- info@roobol.com
- www.roobol.com

Plan gratis je Advies aan Huis afspraak!
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wat geweldig geholpen zelfs na drie…
Wat geweldig geholpen zelfs na drie jaar toch dezelfde kleur van laminaat aanwezig. Die we nodig hadden ivm lekkage !

Keurig te woord gestaan.
Keurig te woord gestaan.
Vriendelijke personeel.
Fijn geholpen.

Resposta da Roobol
Dit is een Luxe, om van te genieten.
Deur en raamhorren, alles functioneert nog als pas geplaatst, en de Luxaflex, gewoon een lust om te openen en sluiten, maar dan elektrisch wel te verstaan. En het laatste was een wens, van de laatst geplaatste overgordijnen, het exact openen van de gordijnen door het gehele huis op een bepaalde tijd.
En ja hoor, alle kamers gaan zowel de ochtend als de avond in de daarvoor ingestelde tijden tegelijkertijd open of dicht, TOP.

Resposta da Roobol
Te weinig kennis van de producten die je verkoopt.
Bij het opstellen van de offerte voor een verlijmde pvc vloer was de lijm vergeten mee te nemen in de offerte en na getekende offerte kwam er nogmaals een mail dat de bezorg kosten waren vergeten mee te nemen, het systeem had dit schijnbaar ook over het hoofd gezien!
Kortom niet professioneel!

Geduldig
Geduldig, alle tijd geven om rond te kijken en goede uitleg en mochten diverse stalen meenemen om thuis te overleggen.

Resposta da Roobol
Omdat wij zeer goed geholpen zijn door…
Omdat wij zeer goed geholpen zijn door de medewerkster.

Resposta da Roobol
We zaten ruim een uur in de zaak in…
We zaten ruim een uur in de zaak in Zoetermeer en moesten heel veel geduld hebben, want het opnemen van de order duurde te lang. Maar goed, uiteindelijk koopovereenkomst gesloten en aanbetaald. Achteraf kregen we de extra rekening voor maakloon gepresenteerd die de adviseur was vergeten te berekenen voor de wave gordijnen. Zijn we niet mee akkoord gegaan en dit telefonisch en via aangetekende brief (die ze nooit hebben opgehaald, maar juridisch wordt hij dan wel als ontvangen beschouwd) bezwaar gemaakt. Dit ook weer telefonisch aangegeven, waarop bijdehand werd geantwoord door een dame dat ze niet hadden getekend voor ontvangst en dus de brief nooit hadden gekregen. Gelukkig werkt het zo dus niet. Uiteindelijk heeft het hoofdkantoor beslist dat we het maakloon niet meer hoeven te betalen. Al met al was het GEEN prettige ervaring met de winkel en denk niet dat we daar ooit nog wat gaan bestellen. De gordijnen staan overigens wel echt mooi, maar dat is niet aan de winkel te danken.

Resposta da Roobol
Vriendelijk en deskundig geholpen…
Vriendelijk en deskundig geholpen Verschillende oplossingen gezocht en naar alle tevredenheid van ons opgelost.
Erg blij met onze nieuwe plissé rol gordijnen!!

Resposta da Roobol
Prettig geholpen bij het uitzoeken van…
Prettig geholpen bij het uitzoeken van een nieuw vloerkleed bij Robol in Utrecht “alles werd uit de kast gehaald”
Prima meegedacht met onze wensen wat betreft de kleur en afmetingen passend in ons interieur. Uiteindelijk gekozen voor een kleed op maat gemaakt uit de collectie.

Fijn geholpen door Danny
Fijn geholpen door Danny, hij wist precies wat ik nodig had.

Resposta da Roobol
Behulpzaam met een gouden randje
Zowel Joyce als Rob waren erg vriendelijk, deskundig en behulpzaam bij het samen met ons werken aan een goede keuze.
Een echte aanrader om hier te komen tot een goede keuze van vloer en gordijnen.

Resposta da Roobol
Fijn dat we de gordijnenstalen mee naar…
Fijn dat we de gordijnenstalen mee naar huis mochten nemen. We hadden in de winkel een kleur die we mooi vonden. Thuis vonden we een andere kleur toch mooier. Volgende morgen stalen teruggebracht en gelijk gordijnen besteld. Heel goed geholpen. 👍

Resposta da Roobol
Onjuiste voorlichting, waarna geld retour.
Onjuiste voorlichting in de eerdere fases. Inflexibele houding, geen mogelijkheid tot overleg om tot een oplossing te komen. Ik stuitte als klant op een muur, geen aangename ervaring. Daarbij week de verkoopster af van eerdere toezeggingen telefonisch, dit komt onbetrouwbaar over. Inmiddels zit ik met een product dat een allergische reactie veroorzaakt en wacht ik nog steeds op een passende oplossing. Inmiddels oplossing ontvangen, ik ontvang mijn koopsom retour. En de gordijnen gaan terug naar Roobol. Er kan mij niet gegarandeerd worden dat nieuwe gordijnen allergievrij zijn. Prima zo, ik ga bij een ander bedrijf nieuwe gordijnen aanschaffen, hopelijk met een passend advies.