Banner for Roobol

Roobol Opiniões

2060
TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden keurig netjes geholpen, er was duidelijk kennis van zaken Daardoor hadden we snel onze keuze gemaakt onder genot van een kopje koffie werd onze offerte in orde gemaakt Heb het volst... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Tot nu toe goed geholpen. Fijn dat er iemand aan huis komt om met je mee te denken en advies kan geven. Op deze manier is de keuze van materiaal- en kleurgebruik makkelijk gemaakt. Het is persoonlijke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles wat wij in de afgelopen jaren in huis hebben laten plaatsen, door de medewerkers van Roobol, was Top geplaatst. Deur en raamhorren, alles functioneert nog als pas geplaatst, en de Luxaflex, ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Degene die ons heeft geholpen was goed op de hoogte van de mogelijkheden van hetgeen wilden kopen. Was ook verder vriendelijk

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. também em
  3. Fornecedor de pisos de madeira e laminados
  4. Loja de cortinas
  5. Loja de cortinas e persianas
  6. Loja de pisos
  7. Loja de tapetes

Als specialist in vloeren en raambekleding onderscheid Roobol zich in het leveren van maatwerk, want elke klant is anders en elke woonwens is uniek. Bij Roobol ontmoet je enthousiaste adviseurs die je het beste advies geven en vakkundige monteurs die je vloer plaatsen en raamdecoratie voor je ophangen. Onze missie? Jou super blij maken met het mooiste interieur. Hoewel we oog hebben voor elk detail, kan er in het leveren van maatwerk ook wel eens iets niet goed gaan. Natuurlijk proberen we dat altijd te voorkomen, maar als het dan toch mis gaat, lossen we het graag voor je op. Dit doen we met een enthousiast serviceteam. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en kun je bereiken via 0180-644644.

Informações de contacto

Promotion box for Roobol

Plan gratis je Advies aan Huis afspraak!

Op zoek naar écht persoonlijk advies? Wij komen bij je thuis langs.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

(2060)

486 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De verkoopster was erg vriendelijk en…

De verkoopster was erg vriendelijk en nam alle tijd voor me.

7 de julho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt voor je mooie woorden, Ingrid. Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en dat onze verkoopster alle tijd voor je heeft genomen. We vinden het belangrijk dat je rustig kunt kijken, vergelijken en vragen kunt stellen. Goed om te lezen dat dit tijdens jouw bezoek zo is overgekomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een heel gastvrije en behulpzame…

Een heel gastvrije en behulpzame medewerkster. Ze denkt goed mee.

Resposta da Roobol

Bedankt voor deze fijne review. Wat mooi om te horen dat je onze medewerkster als gastvrij en behulpzaam hebt ervaren. Meedenken met de wensen van de klant vinden we erg belangrijk. We geven je compliment graag aan haar door.

Super vriendelijke verloopster

Super vriendelijke verloopster. Na 1e gesprek terug gegaan door haar.

4 de julho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen. Extra mooi dat het eerste gesprek zo prettig was dat je later bent teruggekomen. We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je bezoek.

Bereikbaarheid per OV

De verstrekte info was adequaat en concreet en zeer communicatief.

Resposta da Roobol

Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat de informatie duidelijk, concreet en prettig is overgebracht. We vinden het belangrijk dat je goed weet waar je aan toe bent. Fijn dat je dit zo hebt ervaren.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Tot nu toe dus. 23 verkomen ze opmeten en na 4 tot 8 weken kan ik ze dan ophalen.

4 de julho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt voor je review, Daan. Fijn om te horen dat je tot nu toe goed en vriendelijk bent geholpen. Nu staat het opmeten nog gepland en daarna volgt de verdere verwerking van je bestelling. We hopen dat ook het vervolg naar wens verloopt.

Super ervaring

Super ervaring
Zeer positief

1 de julho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat je een super ervaring hebt gehad. We zijn blij dat je zo positief terugkijkt op je bezoek. Dat horen we natuurlijk graag!

Vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en behulpzaam.

Resposta da Roobol

Bedankt voor je fijne review, Wouter. Goed om te horen dat je onze hulp als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Dat is precies wat we graag willen bieden in onze winkels. We hopen dat je met een prettig gevoel terugkijkt op je bezoek!

Resposta da Roobol

Bedankt voor je mooie reactie, Frans. Fijn om te horen dat je prettig bent geholpen en duidelijke uitleg hebt gekregen. We vinden het belangrijk om rustig met je mee te denken en alles goed toe te lichten. Goed om te lezen dat dit tijdens jouw bezoek zo is ervaren!

We zijn fantastisch geholpen

We zijn fantastisch geholpen, door zeer kundig personeel.
Heel gastvrij en de heer Prim, degene die ons hielp, dacht in alles met ons mee.
We zijn er geslaagd en heel blij met het resultaat

Resposta da Roobol

Bedankt voor je mooie review, Irène! Wat fijn dat jullie zo gastvrij en deskundig zijn geholpen. We geven je complimenten met veel plezier door aan de heer Prim. Heel mooi om te horen dat hij goed heeft meegedacht en dat jullie zo blij zijn met het resultaat.

We zijn vriendelijk

We zijn vriendelijk, snel vakkundig geholpen.

Resposta da Roobol

Bedankt voor je fijne review, Remco! Goed om te horen dat je vriendelijk, snel en vakkundig bent geholpen. Dat is precies de combinatie die we onze klanten graag bieden. We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je bezoek.

Classificada 5 em 5 estrelas

De verkoper heeft ons goed voorgelicht…

De verkoper heeft ons goed voorgelicht over vloeren en een voorlopige offerte gemaakt.
De verkoper was zeer geduldig en beleefd; hij legde ons alles goed uit.
Uiteindelijk hebben we de offerte afgeslagen omdat wij het bedrag te hoog vinden.
Wij gaan ons verder orienteren omtrent vloeren.
Nogmaals bedankt.

A.Meijwaard

1 de julho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, Marjolein. Wat fijn dat onze verkoper jullie geduldig en duidelijk heeft geïnformeerd over de verschillende vloeren en mogelijkheden. Natuurlijk begrijpen we dat het uiteindelijke bedrag ook bij jullie wensen en budget moet passen. Veel succes met de verdere oriëntatie en bedankt voor jullie bezoek aan onze winkel!

Prettig gesprek ,

Prettig gesprek ,
Goede informatie en vriendelijke benadering.

28 de junho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt voor deze fijne reactie. Goed om te horen dat het gesprek prettig verliep en dat je duidelijke informatie hebt ontvangen. Een vriendelijke en persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk. We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je bezoek.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de montage van lamellen voor mijn gehandicapte moeder ging er in de communicatie (ter plaatse) iets mis. Hierdoor bleek de installatie uiteindelijk niet geschikt voor haar. Roobol heeft dit heel netjes en coulant opgelost. Op basis van goede service kan ik het bedrijf aanbevelen.

1 de setembro de 2025

Resposta da Roobol

Bedankt voor het delen van je ervaring, Andreas. Jammer dat er tijdens de montage iets misging in de communicatie en de installatie daardoor niet geschikt bleek voor je moeder. We zijn blij dat we dit uiteindelijk netjes en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Heel fijn dat je onze service ondanks de vervelende start waardeert en ons aanbeveelt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne winkel en persoonlijke benadering

Fijne winkel ze nemen de tijd voor je

27 de junho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt voor je mooie woorden, Ingrid! Wat fijn om te horen dat je onze winkel en de persoonlijke benadering als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om rustig de tijd te nemen voor iedere klant. Goed om te lezen dat dit tijdens jouw bezoek ook zo is overgekomen.

Hier in de Roobol winkel Utrecht

Hier in de Roobol winkel Utrecht, staat de klant echt nog centraal.
Door de klantgerichtheid en deskundigheid hebben we gelijk een deal gesloten, terwijl we kwamen om ons te oriënteren.
Echt een heerlijke ervaring!

19 de junho de 2026

Resposta da Roobol

Wat een mooi compliment, Kees! Heel fijn dat jullie de klantgerichtheid en deskundigheid in onze winkel in Utrecht zo hebben gewaardeerd. Dat jullie tijdens een oriënterend bezoek direct voldoende vertrouwen hadden om een keuze te maken, zegt veel. We geven je enthousiaste reactie graag door aan het team in Utrecht.

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt goed geadviseerd en mooie materialen

De flexibiliteit om de afspraak iets op te schuiven, was al fijn. Maar eenmaal binnen in de showroom, werden we hartelijk ontvangen door een heel vriendelijk gezicht. Hoewel we al aardig wisten wat we ongeveer wilde, kon zij laten zien wat er te koop was in het kader van ons idee. Daarnaast gaf zij goed advies en legde ze het hele proces goed uit. Voor onze vloer, moet er eerst iemand langskomen om de vloer goed in te meten en daarna worden de benodigde meters echt besteld. Ivm andere werkzaamheden in onze woning, moeten we iets geduld hebben, dus zal het leggen van de vloer 2 weken later zijn. Na ons bezoek en gemaakte afspraken, twijfelde mijn man om toch ook vloerverwarming eronder te laten leggen, dus contact opgenomen met onze adviseur van Roobol. Zij ging voor de zekerheid uitzoeken of dit mogelijk was en gaf dezelfde dag nog een terugkoppeling. Dit bleek later niet geheel correct en heeft ze ons nog een keer gebeld. Hoe fijn is dat?
Nu nog wachten op het verdere verloop, maar daar kan ik eind september over beoordelen. Wij hebben er vertrouwen in!

23 de junho de 2026

Resposta da Roobol

Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review. Wat fijn dat jullie zo hartelijk zijn ontvangen en dat onze adviseur goed heeft meegedacht met jullie ideeën en planning. Ook wanneer achteraf blijkt dat informatie moet worden aangevuld of gecorrigeerd, vinden we het belangrijk om daar eerlijk en duidelijk over terug te koppelen. We waarderen het vertrouwen enorm en hopen dat het vervolg van het traject net zo prettig verloopt.

Ik vond Heidi top

Ik vond Heidi top! Ze is heel leuk en deskundig, en ook heel geduldig en behulpzaam. Dus geef haar maar wat salarisverhoging:)

Resposta da Roobol

Bedankt voor je enthousiaste reactie, Mathilde! Wat leuk om te horen dat Heidi je zo deskundig, geduldig en behulpzaam heeft geholpen. Je complimenten, inclusief de suggestie voor salarisverhoging, geven we zeker aan haar door. Ze zal ongetwijfeld heel blij worden van deze mooie review.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben goed geholpen met uitzoeken van…

Ik ben goed geholpen met uitzoeken van novilon, ze heeft erg haar best gedaan.

Resposta da Roobol

Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat je prettig bent geholpen bij het uitzoeken van je Novilon vloer. We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen en samen te zoeken naar een passende keuze. Je compliment geven we graag door aan onze collega.

Prima advies

Heel fijn ontvangen en geholpen door Joyce.
Ze gaf goed advies en dacht met ons mee, heel vriendelijk ook.

Resposta da Roobol

Bedankt voor je mooie reactie, Josita! Wat fijn dat Joyce je vriendelijk heeft ontvangen en goed heeft geadviseerd. Persoonlijk meedenken is voor ons een belangrijk onderdeel van een prettig winkelbezoek. We geven je complimenten met veel plezier aan haar door.

Classificada 2 em 5 estrelas

Tapijt gelegd met vouwen in het…

Tapijt gelegd met vouwen in het ondertapijt. Werkelijk alle verpakkingsmateriaal achtergelaten in huis, in het trappenhuis en onder de struiken buiten bij de parkeerplaats. Dat is de volgende dag opgehaald dus vandaar de tweede ster. Maar contact over de vouwen in het ondertapijt en de slordig gesneden overgang huiskamer en gang en de niet aangebrachte overgangs strip loopt bijzonder stroef. Zijn al bezig sinds 27 mei om tot een oplossing te komen maar men neemt niet de moeite om contact op te nemen ondanks de herhaalde verzoeken via de mail naar de klantenservice. Heel teleurstellend. Nooit meer.

27 de maio de 2026

Resposta da Roobol

Beste Carmen, wat ontzettend vervelend en slordig vanuit ons dat de afhandeling langer heeft geduurd dan verwacht. Inmiddels is er een afspraak ingepland om de genoemde punten te beoordelen en verder met je op te pakken. We vertrouwen erop dat we tijdens deze afspraak samen tot een passende oplossing komen. Bedankt dat je de situatie bij ons onder de aandacht hebt gebracht!