We werden keurig netjes geholpen, er was duidelijk kennis van zaken Daardoor hadden we snel onze keuze gemaakt onder genot van een kopje koffie werd onze offerte in orde gemaakt Heb het volst... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Tot nu toe goed geholpen. Fijn dat er iemand aan huis komt om met je mee te denken en advies kan geven. Op deze manier is de keuze van materiaal- en kleurgebruik makkelijk gemaakt. Het is persoonlijke... Ver mais
Alles wat wij in de afgelopen jaren in huis hebben laten plaatsen, door de medewerkers van Roobol, was Top geplaatst. Deur en raamhorren, alles functioneert nog als pas geplaatst, en de Luxaflex, ge... Ver mais
Degene die ons heeft geholpen was goed op de hoogte van de mogelijkheden van hetgeen wilden kopen. Was ook verder vriendelijk
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos domésticos
- também em
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
- Loja de cortinas
- Loja de cortinas e persianas
- Loja de pisos
- Loja de tapetes
Als specialist in vloeren en raambekleding onderscheid Roobol zich in het leveren van maatwerk, want elke klant is anders en elke woonwens is uniek. Bij Roobol ontmoet je enthousiaste adviseurs die je het beste advies geven en vakkundige monteurs die je vloer plaatsen en raamdecoratie voor je ophangen. Onze missie? Jou super blij maken met het mooiste interieur. Hoewel we oog hebben voor elk detail, kan er in het leveren van maatwerk ook wel eens iets niet goed gaan. Natuurlijk proberen we dat altijd te voorkomen, maar als het dan toch mis gaat, lossen we het graag voor je op. Dit doen we met een enthousiast serviceteam. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en kun je bereiken via 0180-644644.
Informações de contacto
Donk 3, 2991LE, Barendrecht, Holanda
- 0180-644644
- info@roobol.com
- www.roobol.com

Plan gratis je Advies aan Huis afspraak!
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 76% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
De verkoopster was erg vriendelijk en…
De verkoopster was erg vriendelijk en nam alle tijd voor me.

Resposta da Roobol
Een heel gastvrije en behulpzame…
Een heel gastvrije en behulpzame medewerkster. Ze denkt goed mee.

Super vriendelijke verloopster
Super vriendelijke verloopster. Na 1e gesprek terug gegaan door haar.

Bereikbaarheid per OV
De verstrekte info was adequaat en concreet en zeer communicatief.

Goed en vriendelijk geholpen
Goed en vriendelijk geholpen. Tot nu toe dus. 23 verkomen ze opmeten en na 4 tot 8 weken kan ik ze dan ophalen.

We zijn fantastisch geholpen
We zijn fantastisch geholpen, door zeer kundig personeel.
Heel gastvrij en de heer Prim, degene die ons hielp, dacht in alles met ons mee.
We zijn er geslaagd en heel blij met het resultaat

Resposta da Roobol
De verkoper heeft ons goed voorgelicht…
De verkoper heeft ons goed voorgelicht over vloeren en een voorlopige offerte gemaakt.
De verkoper was zeer geduldig en beleefd; hij legde ons alles goed uit.
Uiteindelijk hebben we de offerte afgeslagen omdat wij het bedrag te hoog vinden.
Wij gaan ons verder orienteren omtrent vloeren.
Nogmaals bedankt.
A.Meijwaard

Resposta da Roobol
Bij de montage van lamellen voor mijn gehandicapte moeder ging er in de communicatie (ter plaatse) iets mis. Hierdoor bleek de installatie uiteindelijk niet geschikt voor haar. Roobol heeft dit heel netjes en coulant opgelost. Op basis van goede service kan ik het bedrijf aanbevelen.

Hier in de Roobol winkel Utrecht
Hier in de Roobol winkel Utrecht, staat de klant echt nog centraal.
Door de klantgerichtheid en deskundigheid hebben we gelijk een deal gesloten, terwijl we kwamen om ons te oriënteren.
Echt een heerlijke ervaring!

Resposta da Roobol
Echt goed geadviseerd en mooie materialen
De flexibiliteit om de afspraak iets op te schuiven, was al fijn. Maar eenmaal binnen in de showroom, werden we hartelijk ontvangen door een heel vriendelijk gezicht. Hoewel we al aardig wisten wat we ongeveer wilde, kon zij laten zien wat er te koop was in het kader van ons idee. Daarnaast gaf zij goed advies en legde ze het hele proces goed uit. Voor onze vloer, moet er eerst iemand langskomen om de vloer goed in te meten en daarna worden de benodigde meters echt besteld. Ivm andere werkzaamheden in onze woning, moeten we iets geduld hebben, dus zal het leggen van de vloer 2 weken later zijn. Na ons bezoek en gemaakte afspraken, twijfelde mijn man om toch ook vloerverwarming eronder te laten leggen, dus contact opgenomen met onze adviseur van Roobol. Zij ging voor de zekerheid uitzoeken of dit mogelijk was en gaf dezelfde dag nog een terugkoppeling. Dit bleek later niet geheel correct en heeft ze ons nog een keer gebeld. Hoe fijn is dat?
Nu nog wachten op het verdere verloop, maar daar kan ik eind september over beoordelen. Wij hebben er vertrouwen in!

Ik vond Heidi top
Ik vond Heidi top! Ze is heel leuk en deskundig, en ook heel geduldig en behulpzaam. Dus geef haar maar wat salarisverhoging:)

Resposta da Roobol
Ik ben goed geholpen met uitzoeken van…
Ik ben goed geholpen met uitzoeken van novilon, ze heeft erg haar best gedaan.

Prima advies
Heel fijn ontvangen en geholpen door Joyce.
Ze gaf goed advies en dacht met ons mee, heel vriendelijk ook.

Resposta da Roobol
Tapijt gelegd met vouwen in het…
Tapijt gelegd met vouwen in het ondertapijt. Werkelijk alle verpakkingsmateriaal achtergelaten in huis, in het trappenhuis en onder de struiken buiten bij de parkeerplaats. Dat is de volgende dag opgehaald dus vandaar de tweede ster. Maar contact over de vouwen in het ondertapijt en de slordig gesneden overgang huiskamer en gang en de niet aangebrachte overgangs strip loopt bijzonder stroef. Zijn al bezig sinds 27 mei om tot een oplossing te komen maar men neemt niet de moeite om contact op te nemen ondanks de herhaalde verzoeken via de mail naar de klantenservice. Heel teleurstellend. Nooit meer.