Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... Ver mais
A empresa respondeu
God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver mais
A empresa respondeu
Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre f... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk rejse til Grønlands fjorde, bygder og isbjerge! Kæmpe oplevelser, fantastiske ture. Selv vejret var flot! Men ikke 5 stjerner: Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske a... Ver mais
A empresa respondeu
Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.
Europaplads 16 , 8000, Aarhus C, Dinamarca
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
7 dages vandretur i Umbrien Italien. Fantastiske byer, meget smukt landskab, dejlige hoteller. Selve vandredelen var noget "skudt ved siden af". Turen appellerer til det modne segment men ruterne er meget krævende selv for forholdsvis øvede - der er tale om reguler bjergvandring med lange stigninger og nedture i svært terræn.

Resposta da Ruby Rejser
vi var i trygge hænder selvom vi var på egen hånd

Resposta da Ruby Rejser
Jeg har rejst med Ruby Rejser i mange år sammen med mine børn, og vi vender tilbage igen og igen, da vi altid har haft gode oplevelser med dem - både på sommerferie og på skiferie.
Prisniveauet er virkelig fornuftigt, fordi alle gæster hjælper hinanden på turen med madlavning og rengøring, hvilket også giver et godt fællesskab.
I år både starter og slutter jeg året med skiferie :-)
Jeg kan på det varmeste anbefale Ruby Rejser.
Venlig Hilsen
Berit Granberg

Resposta da Ruby Rejser
Fantastiske veltilrettelagte naturoplevelser på vandreture på Madeira. Sværhedsgraden tiltog undervejs på turen. En klar anbefaling burde være vandrestave til de sidste dages vandring. Vi klarede os dog med egne tilpassede stave af tørrede sukkerrør. Professionelle, velfungerende og fleksible aftaler med de lokale chauffører der kørte til og fra start og slutdestination på dagsvandreturene. Fine hoteller.

Resposta da Ruby Rejser
Super god vandretur i Portugal / Spanien med hotelbooking og bagageservice booket hjemmefra - alt fungerede perfekt

Resposta da Ruby Rejser
Fin oplevelse af Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes. Fantastisk flot sejltur - dejligt skib (MS Nordnorge) og besætning at sejle med.

Resposta da Ruby Rejser
Turen med Hurtigruten fra Bergen.
God information, meget venlige og hjælpsomt personale hele vejen igennem.
Utrolig skøn tur og forplejningen var helt i top.
Expeditionsteamet var fantastisk imødekommende, rare og meget oplysende på en dejlig humoristisk måde, og i en inspirerende atmosfære.
Alt klappede efter planerne.

Resposta da Ruby Rejser
En rigtig dejlig og veltilrettelagt vandreferie. Gode hoteller, fin mad. Men ikke mindst vores Guide Rasmus, gjorde vores oplevelser og sammenhold i gruppen til noget helt fantastisk.
Vi rejser gerne med Ruby Rejser igen

Resposta da Ruby Rejser
Er lige vendt hjem fra en skøn vandreferie på caminoen fra Portugal til Santiago de compostella. Alt klappede, god information inden turen, dejligt rejseselskab på 18 personer. Fine værelser og god mad og især stor ros til vores danske guide Rasmus, der gjorde det formidabelt🤩 vi blev godt informeret undervejs, og Rasmus var meget opmærksom på, at alle havde det godt.

Resposta da Ruby Rejser
Vi var heldige med vejret.
Vi var heldige med vores rejseleder(Jørgen)
Gode og interessante ture.
Og alt til en fornuftig pris.

Resposta da Ruby Rejser
Er lige kommet hjem fra årets sidste skitur til Kvitfjell i påsken 2024. Fint skiføre i starten, dog lidt grødis til sidst. Kvitfjell fungerer fint til fællestur, man skal dog være opmærksom på, at når man tar afsted i påsken, er der mange børnefamilier med. Savner de deciderede single-ture, som det oprindelige Ruby havde, hvor man som single kunne være sammen med andre singler, og ikke som det nuværende Ruby, hvor man er sammen med familier og par. Hyggeligt med den fællesmadlavning, hvor man sammen med andre laver 1 x aftens- og morgenmad. Og maden er udmærket. Mulighed for at smøre ma´pak. Desværre er der ikke så meget plads i dobbeltdækkerbusserne, ligesom det åbenbart er svært, i en bus til flere mio., at styre varmeanlægget.

Resposta da Ruby Rejser
Som beskrevet af en anden rejsende, der har været på Mysuseter: "Akustikken i spisestue og forrum er elendig i spisesituationen, når man sidder knap 50 og snakker". Faktisk havde jeg bare lyst til at få maden overstået så hurtigt som muligt. Det kan vist ikke koste alverden at gøre noget ved.
Rejseformen "fællesrejser" trækker op + madkoordinatorne. Faktisk er det det, som bærer hele rejsen.
Rejsen i dobbletdækker er forfærdelig. Nogle steder i bussen er der iskoldt og andre steder megavarmt. En del sæder kan ikke lænes tilbage, selvom man har betalt for dette. Busserne er heller ikke samme høje standard, som det oprindelige Ruby Rejser brugte. Og dengang var der også en oprigtig interesse i, at man skulle føle sig velkommen på rejserne og ikke blot lægge penge i kassen.
Priserne på næste års rejse til Mysusæter er for høje. Standarden på stedet svarer til en nedslidt lejrskole. Ingen sauna som mange andre lignende steder. Det er ok, hvis priserne sættes derefter. Vi laver trods alt også selv mad og gør rent på hele stedet.
Der står mange ting i programmet som "tur på ski i måneskin" og "isfiskeri", noget som koodinatoren aldrig havde hørt om. Til gengæld har medarbejderen, jeg talte med på kontoret aldrig hørt om, at der arrangeres en bus til Høvringen, så man kan løbe på ski hjem derfra, selvom det har været på programmet i årevis (hun har arbejdet på bureauet i mange år og bl.a. med fællesrejser til Mysuseter)

Resposta da Ruby Rejser
Rejse til Sydpolen var et slemt gange rod - Før afrejse blev der ikke ringet tilbage som aftalt. Havde betalt for 6 dage på Sydpolen som reelt kun blev 4,5 dage. På Falklandsøerne kom kun 80% af de rejsende med på tur da de ellers skulle leje en ekstra bus osv. os. osv.

Resposta da Ruby Rejser
Masser af sne. Søde madkoordinatorer. Hyggelige medrejsende. Højfjeldshotellet er et ældre hotel men hyggeligt og funktionelt-

Resposta da Ruby Rejser
Dejlig skiferie. Fællesrejse giver mulighed for at stå på ski med nogle på samme niveau, madhold er hyggelige, maden rigtig god. Hyggeligt samvær Billige rejser. Skarslia, Høvringen er rigtig gode langrendsområder, Kvitfjell er mest egnet til alpint, men gør familien begge dele, så er der også super løjper i Kvitfjell, man er dog ude i kanten af et stort løjpenet og skal starte opad/med 2 heis. Koordinatorer super søde og flittige.

Resposta da Ruby Rejser
Tusinde tak for den dejligste skiferie. Det var en stor oplevelse med fællesrejse i det smukke landskab. Dorthe, Annelise og Birgit var enestående koordinatorer og det var en gave at Birgit kunne instruere os i langrend. Tusinde tak for det:) Også tusinde tak for det lækreste mad.
Spisestuen havde desværre elendig akustik - så det var svært at føre en samtale :(

Resposta da Ruby Rejser
Putten Seter ligger i godt langrendsterræn. Det er ikke nogen luksushytte, men der var hyggeligt, god mad og godt socialt samvær. Fællesrejser er bare et fantastisk koncept.

Resposta da Ruby Rejser
En herlig autentisk storhytte med et fantastisk personale og glimrende mad ugen igennem. Akustikken i spisestue og forrum er elendig i spisesituationen når man sidder knap 50 og snakker. Forslag: monter “Troldtek” i loft og på væg over tag selv kaffe/the bord. Monter tunge lyse gardiner ved vinduer og glasdobbeltdør på gode gardinstænger så de er lette at parkere. Glæder mig til næste ophold hvor akustikken er blevet betydeligt bedre.

Resposta da Ruby Rejser
God og behagelig bustur helt op til Venabu på fjeldet - super service fra buschaufførerne !!
Altid meget god info om rejser fra Ruby rejsers skiferie. Vi føler os trygge og godt informerede - alt er der taget hånd om !!
Varmeste anbefalinger !!

Resposta da Ruby Rejser
Hvis man søger dette koncept, Fællesrejser, er Ruby Rejser en suveræn udbyder.

Resposta da Ruby Rejser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.