Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre f... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk rejse til Grønlands fjorde, bygder og isbjerge! Kæmpe oplevelser, fantastiske ture. Selv vejret var flot! Men ikke 5 stjerner: Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Flott sykkeltur rundt Amsterdam

Flott sykkeltur rundt Amsterdam. Turen gikk gjennom variert landskap: storbyer, tettstede, jordbruksområder, skoger og strender ved kysten. Nederland er godt tilrettelagt for sykkelturer. Hele turopplegget fungerte flott. Vi fikk god informasjon og raskt svar på spørsmål. Hotellene var fine og bagasjetransporten mellom hotellene var helt uten problemer.

11 de julho de 2024

Hei Frode,

Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi er glade for, at I havde en positiv oplevelse på cykelturen rundt om Amsterdam.
Fantastisk, at I fik oplevet det varierede landskab og kulturen, fra storbyerne til kysten. Vi er også glade for, at informationen og servicen levede op til jeres forventninger, og at hotellerne og bagagetransporten fungerede uden problemer 😊

Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage på en ny cykeltur eller anden form for rejse.

Ema / Ruby Rejser

Helt fantastisk rejeleder/guide

Vi var med på "Sommer i Tyrol" Det var en fantastisk tur, der klar overgik vore forventninger. Hotellet var i topklasse, programmet var vel tilrettelagt med udfordrendende og smukke vandreture og ikke mindst en helt fantastisk rejseleder/guide

Hej Jens,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse af Ruby Rejser! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god rejseoplevelse sammen med os, hvor alt var perfekt.

Vi håber sådan, at vi kan få lov til at hjælpe dig med en anden rejse en anden god gang 😊

Cykelferie rundt om Bodensee

Fantastisk smuk og dejlig cykeltur rundt om Bodensee med mange hyggelige byer og oplevelser undervejs. Fine og udmærkede 3 stjernede hoteller med god og varieret morgenmad alle steder. God parkering til cyklerne på alle hotellerne undervejs på ruten. Fin opstart i byen Konstanz, hvor vi modtog al materiale til cykelturen på hotellet via Radweg-Reisen dagen før turen startede. Det var super godt med folderen om hele turen dag for dag, den brugte vi hver dag. Dejligt med vouchers til sejlture. Vi var dog ikke lige OBS på, at den tilkøbte parkering af bilen var hos Radweg ca. 2-3 km fra hotellet, vi troede, det var i parkeringskælderen under hotellet.

17 de julho de 2024

Hej Anders og Gitte,

Tusind tak for jeres anmeldelse samt de 5 stjerner! Det er så dejligt at høre, at I har haft en god cykelferie omkring Bodensøen, og at I har fået en masse gode oplevelser med i bagagen.

Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe jer med andre rejser i fremtiden😊

En rigtig dejlig tur

En rigtig dejlig tur
Hvor alt fungerede og var som lovet

Hej Gitte,

Tusind tak for din 5-stjerne anmeldelse af Ruby Rejser! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god rejseoplevelse sammen med os, og vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe jer en anden god gang 😊

MVH.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sjov og spændende vandreferie i Østrig

Dejlig vandreferie i Østrig med en rigtig god rejseleder, der havde planlagt spændende ture for os. Det var super hyggeligt med det sociale i sådan en grupperejse. Hotellet var rigtigt godt med god service.

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en skøn vandreferie i Østrig, og at vores rejseleder gjorde en god indsats med at planlægge spændende ture for jer. Det er også fantastisk at høre, at du nød det sociale fællesskab på grupperejsen og fandt hotellet med god service 😀

Vi ser frem til at byde dig velkommen på en ny rejse i fremtiden!

Ema /Ruby Rejser

En stor rejseoplevelse

Flot service fra Ruby rejser i forbindelse med bestilling af rejse.
Rejsebeskrivelse mere end levede op til oplevelserne.
Guiden i topklasse. Kompetent, vidende og meget opmærksom på alle på turen. En type guide man ville ønske var med på alle rejser.

Hej Ebbe,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede flot service fra Ruby Rejser, og at rejsebeskrivelsen levede op til forventningerne 😊

Det er også dejligt at høre, at guiden gjorde et godt indtryk.

Vi håber på at byde jer velkommen til endnu en rejse.

Ema / Ruby Rejser

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget god service og sjarmerende…

Meget god service og sjarmerende etapper på sykkelferien. Godt merket og lett å finne frem. Fine hoteller og god stemning!

12 de julho de 2024

Hej Ellen,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din cykelferie samt området.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en af vores fremtidige rejser!😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Cykelferie Salzburg til grado.

Selve turen er god men hotellerne er af meget svingende kvalitet, og vi syntes ikke kvalitet og pris mødes. Man har mulighed for at leje forskellige typer af cykler og der er bla. En 7 gerars der er gearet til by kørsel og ikke! Egnet til alperne, så lad være med det.
Alt omkring selve turen fungerer som det skal.

12 de julho de 2024

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I nød selve turen. At hotellerne og cyklerne ikke levede op til jeres forventninger, er noget som vi tager seriøst, og derfor informerer vi vores lokale partner omkring dette for at forbedre vores rejser.

Jeg håber, at disse bump på vejen ikke havde en alt for stor indflydelse på jeres rejse, og jeg håber, at I er kommet godt hjem😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske skønne naturoplevelser med…

Fantastiske skønne naturoplevelser med en rutineret guide. Der er styr på alt det praktiske, så man kan bruge energien på vandreoplevelser.

17 de julho de 2024

Hej Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse samt de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god vandreferie, hvor alt bare spillede. Desuden er vi rigtig glade for at høre, at I var tilfredse med jeres guide.

Skulle I få lyst til at komme med på en af vores andre ture, sidder vi altid klar til at hjælpe😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk rejse med Hurtigruten fra…

Fantastisk rejse med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes.
Alt klappede og turen levede helt op til vores forventninger

29 de junho de 2024

Hej Torsten,

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Dejligt at høre, at du hade en fantastisk rejse med Hurtigruten og at turen levede op til jeres forventninger ⛴

Vi håber på at se jer igen, hvor vi selvfølgelig vil stå klar til at hjælpe jer 😊

Cykeltur uden problemer

Cykelturen levede helt op til vore forventninger. Hotellerne vi overnattende på ligeledes. Vi var en gruppe på 6 personer som flere gange har rejst med Ruby Rejser. Ruby Rejsers tyske agent for cykelturen holdt et godt informationsmøde og fik sendt os godt afsted på cyklerne. Vi havde heldigvis ikke brug for deres hjælp undervejs og nåede flot i mål.
Det kunne ikke være bedre.

10 de junho de 2024

Hej Esther,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at cykelturen levede op til jeres forventninger, og at I var tilfredse med hotellerne. Det glæder os også, at vores tyske agent leverede god information 😊

Vi håber på at byde jer velkommen til endnu en rejse med Ruby Rejser.

Classificada 5 em 5 estrelas

Til folkemøde på bedste vis

Ingen lever evigt, men håber rejseleder Karl og chauffør Kurt fortsætter længe endnu. Alt klapper. Fin beliggenhed og fint hotel. Kun lidt irriterende med faste pladser i bussen, da det er i folkemødeånd at tale udveksle med forskellige -oplysninger om dagens oplevelser. Men småting. Ser frem til næste år.

16 de junho de 2024

Hej Inge,

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med rejseleder Karl og chauffør Kurt, og at både beliggenhed og hotel levede op til dine forventninger 😊

Vi noterer os din bemærkning om de faste pladser i bussen og vil tage det til efterretning.

Vi glæder og til at byde dig velkommen næste år.

Togrejsen til Stockholm og Helsinki. Super. Alt fungerede godt

Alt fungerede godt, hotellet i Stockholm lå i bymidten, kahytten på færgen til Helsinki var god, rent og med 2 enkeltsenge, som vi gerne ville have. Vi Sov godt.

13 de junho de 2024

Hej Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at alt fungerede godt og at hotellet og færgen levede op til det I ønskede 😊

Hvis I ønsker at komme på endnu en tur, må I endelig vende tilbage.

Classificada 5 em 5 estrelas

Folkemøde på Bornholm. Veltilrettelagt.

Alt var veltilrettelagt fra start til slut. Gode relevante informationer. Guide og chauffør fantastisk dygtige, hjælpsomme og vidende.

12 de junho de 2024

Hej Bodil,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi rigtig glade for! Derudover er vi glade for at høre, at du har været tilfreds med din rejse til folkemødet i Bornholm. Ønsker du nye oplevelser, sidder vi altid klar til at hjælpe dig med en ny rejse😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Var med turen til folkemøde på…

Var med turen til folkemøde på Bornholm. Godt tilrettelagt med dygtig guide

12 de junho de 2024

Hej Lis,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har været tilfreds med vores rejse til folkemødet i Bornholm. Vi håber at kunne hjælpe dig med en rejse igen en anden god gang😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt på rejsen fungerede super godt

Alt på rejsen fungerede super godt. Information inden rejsen, transporten både af os selv og vores baggage under vores vandring. Værelser var altid klar når vi nåede frem og det var nogle fine hoteller.

6 de junho de 2024

Hej Laila,

Tak for din 5-stjernet anmeldelse. Dejligt at høre, at alt på rejsen fungerede godt 😊

Vi er glade for at høre, at både informationen, bagagen og værelserne var som det skulle.

Hvis du ønsker at tage på en vandreferie igen, står vi klar til at hjælpe dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Alle biletter og indkvartering var på…

Alle biletter og indkvartering var på plads - meget nemt!
De svenske togvogne levede ikke helt op til forventningerne, når man lige har været med et dansk tog til Aarhus. De svenske vogne var 40-50 år gamle.

9 de junho de 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse af vores minicruise fra Stockholm til Helsinki. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med turen, og at billetter, indkvarteringer, m.m. var på plads. Vi håber ikke, at kvaliteten af de svenske togvogne var til alt for stor gene. Vi håber desuden, at vi kan få lov til at hjælpe dig på en anden rejse i fremtiden😊

Classificada 5 em 5 estrelas

En overraskende positive oplevelse på Korsika

Korsika i juni måned er en betagende natur pearl med skønne strande, med klipper, bakker og bjerge. Vores vandreferie på øen var veltilrettelagt, og der var styre på programmet, uden at det virkerede for rigide. Jeg har altid vil helst selv planlægge mine ferier har aldrig rejst med en gruppe (jævnaldrende) tidligere.Derfor havde jeg en del forbehold inden jeg tog afsted. Disse viste sig at være grundløse spekulationer. Det var faktisk rart at vandre sammen med andre, og ikke mindst at overlade, hvor vi skulle vanddre til en erfaren guide, som kender lokale forholdene. Vores guide Michael var suverænt til opgaven. En opmærksom, behagelig og vidende rejseleder, som jeg og mine rejsefæller var meget glade for. Vores indkvartering på det hyggelige auberge "Hotel Splendid" i L'Ile Rousse var en særdeles god oplevelse. Blot 50 meter fra sandstranden. Det skønne Middelhav lokkede til tidlige morgen badeture og svalende svømmeture efter dagens vandreture. Forplejningen - morgenmad og aftensmad- på hotellet var også lækre og indbydende. Personalet - smilende og hjælpsomme og værelserne fine. Jeg vil bestemt overveje at booke en vandreferie hos Ruby Rejser igen.

1 de junho de 2024

Hej Lone,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en vidunderlig vandreferie på Korsika med os, og det glæder os, at din oplevelse med vores guide Michael og opholdet på Hotel Splendid var så positiv.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på en ny vandreferie en anden god gang 😊

Godt koncept

Godt koncept hvis man ønsker hjælp til arrangering af individuel ferie. God hjælp inden afrejse.

1 de junho de 2024

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for. Derudover er vi glade for, at du kan lide vores koncept, samt at du fik god hjælp inden din rejse. Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig med en rejse en anden god gang 😊

Pilgrimstur fra Sarria til Santiago

Pilgrimstur fra Sarria til Santiago. Vi er 2 damer på 60 år som bestilte tur og hotellopphold via Ruby Rejser. Det var god informasjon før avreise og når vi ankom det første hotellet fikk vi enda mere info. Flyreise tur /retur Oslo -Santiago og transport til Sarria ordnet vi selv. Hotellene var meget hyggelige med god middag på kvelden og enkel men god frokost neste morgen. Bagasjen ble fraktet til neste overnattingsted. Vi gikk totalt 128 km på 5 dager. Etapper på 20 til 29 km 5-7 timer hver dag. Det er fine veier med grus, asfalt eller brede stier innimellom gedigne trær, åpne landskap og idylliske små landsbyer. Det var fine lunch kafeer med god mat og drikke langs hele ruten. Santiago er en by med museer, kirker og utrolig mange kafeer og restauranter. Vi anbefaler å ta 2 extra dager i byen.
Det frister med ny vandretur til høsten og det er enkelt å bestille via Ruby Rejser.
Gro og Lise fra Norge

20 de maio de 2024

Hei Gro og Lise

Tusinde tak for jeres anmeldelse og de fine ord, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at læse, at I fik al den information I skulle bruge, både før turen og da I ankom. Dejligt at læse, at I synes hotellerne var hyggelige og at I fik gået så meget 💪

Vi ser frem til at byde jer velkommen til endnu en rejse med Ruby Rejser.

Ema // Ruby Rejser

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais