Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... Ver mais
A empresa respondeu
God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk rejse til Grønlands fjorde, bygder og isbjerge! Kæmpe oplevelser, fantastiske ture. Selv vejret var flot! Men ikke 5 stjerner: Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske a... Ver mais
A empresa respondeu
Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.
Europaplads 16 , 8000, Aarhus C, Dinamarca
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Supergod tur vi havde . Det eneste minus var meget forsinkelse på togturen fra Malmø til Stockholm, som først var planlagt til kl.7.14 ( via Kbh. )men blev ændret inden afrejse til til afg.9.44 (via Kbh) og vi var først fremme i Stockholm 17.15 pga yderligere togstop. For ellers gik turen helt som planlagt og ingen forsinkelser på hjemturen

God kontakt til Ruby Rejser under forløbet
Fantastiske udflugts ture
tur/retur transport fra lufthavn til destination kan ikke gøres bedre, så alt i alt en fantastisk oplevelse.

Resposta da Ruby Rejser
Fin cykeltur. Bagage blev transporteret og vi fik skiftet cykeltype undervejs uden problemer.

Resposta da Ruby Rejser
Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre forventninger. Overraskende flotte hotell med gode frokoster. Godt tilrettelagte sykkelruter og gode kart med gps som var lette å følge. Vi er strålende fornøyde!

Resposta da Ruby Rejser
Efter først at have gået caminoen, ville vi udnytte, at vi nu var i Portugal, så vi havde booket endnu en vandretur med Ruby Rejser, denne gang i Dourodalen. Og sikken en tur!
På de 6 dage boede vi på 4 hoteller, så nogle dage var vi på en cirkulær tur, andre på tur til et nyt hotel.
Alt fungerede selvfølgelig. Information før tur, informationspakke ved ankomst og transport af bagage fra sted til sted. Hotellerne var nogle steder hyggelige, familiedrevne, andre var vingårde med vild luksus og restauranter med gourmetmad. Og madpakkerne, vi fik med fra vores hoteller, var rigelige og velsmagende. Og der skulle også noget energi til vandringerne op og ned i bjergområdet. Men hvor blev vi rigeligt belønnet af alle de skønne udsigtspunkter! Herligt.
App'en Ride with GPS var meget nøjagtig og en rigtig god hjælp.
Så også tusinde tak til Ruby Rejser for denne vidunderlige tur!

Resposta da Ruby Rejser
Vi gik den Portugisiske Camiño fra Porte til Santiago de Compostella i september 2025. Bagagen blev transporteret fra hotel til hotel. Turen var rigtig godt arrangeret.

Resposta da Ruby Rejser
Dejlig rejse til Korsika, godt hotel, glimrende rejseleder, og godt selskab. Kan absolut anbefales

Resposta da Ruby Rejser
Dejlig miniferie til Stockholm via Tallinn.

Resposta da Ruby Rejser
Rigtig god rejse. ( Korsika - Skønhedens Ø). Alt var velforberedt og alt klappede.
God kompetent guide, som var god til at inkludere alle i gruppen. Kan varmt anbefales.

Resposta da Ruby Rejser
Herlig og spændende tur til Tallinn. Virkelig en oplevelse værd. Gammel flot restaureret bykerne og derudover meget flot nybyggeri. Super restauranter.
Du ved ikke hvad du går glip af.
mvh
Ole Bryndorf

Resposta da Ruby Rejser
Jeg er lige kommet hjem fra vandreferie på Korsika - Skønhedens ø. Vi boede på det to stjernede Splendid Hotel, kun et stenkast fra den hvide sandstrand og det turkisblå Middelhav. Skøn lokation, og hotellets personale var utroligt venlige.
Det, som dog overskyggede alt, var vores danske rejseleder/vandreguide - Jesper Berth. Han var den mest empatiske, dygtige, nysgerrige, rolige, utrættelige og rare person, man kunne ønske sig, især når man ligesom jeg, er en uerfaren vandrer. Tusind tak fordi du gjorde turen så behagelig og tryg. Og tak fordi du var der for vores vandregruppe konstant.

Resposta da Ruby Rejser
Vores cykelferie ved Bodensøen var godt planlagt af Rubyrejser og cyklerne fra Radweg Reisen var super fine

Resposta da Ruby Rejser
Fantastisk rejse, med interrailpas til tog, som fungerede perfekt.
Indkvartering over standard og tæt på hovedbanegård, som gjorde det supernemt.
Det skal prøves igen.
Smuk og overvældende naturoplevelse.

Resposta da Ruby Rejser
Vi er lige hjemkommet fra Togrejse til Lago Maggiore. Dejlig tur, hvor vi havde valgt to i stedet for en enkelt overnatning i München. Det, der lige på næstsidste rejsedag tilbage til Danmark ødelagde den gode stemning, var ca 10 timers "mellemlanding" i Basel mens vi ventede på nattoget hjem kl. 22.13. (Da vi bestilte rejsen, var der afgang fra Stresa ved 15-tiden om eftermiddagen - den blev i den endelige plan rettet til ved 8-tiden om morgenen på samme dag).
Ok, vi vil gerne se nogle af de kulturelle steder, museer osv tænkte vi.....nej, det viste sig, at stort set alle kulturelle steder havde LUKKET OM MANDAGEN i Basel 🥺. Vi endte så med at gå til Universitetets Botaniske Have og dernæst kigge lidt på bylivet, det smukke Rådhus og Rhinen. Det gik der tre timer og 12.000 skridt med 😉.
Der var så 7 timers ventetid tilbage. Vi var efterhånden trætte og tilbragte dem på forskellige bænke på banegården mens mørket faldt på udenfor. Indimellem sammen med andre par på samme tur.
Dum, lang og kedelig ventetid som afslutning på en god ferie. Og vi ved, at I tager forbehold for ændringer....men husk fremover, at den slags ændringer har ekstra konsekvenser på MANDAGE.

Resposta da Ruby Rejser
Meget godt planlagt rejse med rigtig god medarbejder. Indkvarteringen på hotel var helt i top.
Intet at klage over - var guld tilfreds med produktet.
Kan varmt anbefale Ruby Rejser.

Resposta da Ruby Rejser
Vores minicruise var en stor oplevelse selvom toget vi kørte med kunne ikke kører til Stockholm pga.en ulykke. Det bevirkede, at vi holdt stille i Flemingsberg og viste ikke, hvornår vi kunne komme videre. En Ruby guide (Anne-lise) som var rejseleder i et andet selskab sørgede for at alle 29 personer kunne komme videre vedhjælp af taxa, som vores gruppe (8 pers.)selv betalte 2 taxaer og fik refunderet udlægget. Meget fin service.

Resposta da Ruby Rejser
Vi var på rejsen Østersøens hovedstæder Tallinn, Stockholm og Helsinki den 2.-9.9.25
Rejsen var planlagt af Rubyrejser uden skriftlig “Rejseguide”. Dette betød, at vi selv måtte finde ud af transfer fra havnene til centrum.
Hotellet Tallink Express ligger meget centralt, med lækker morgenmad. Personalet var meget venligt.
Alle fly- og skibsafgange forløb planmæssigt.
Desværre kunne vi ikke selv gennemføre en digital check-in, fordi på alle reserveringer fra Rubyrejser stod, at vi var en del af en gruppe ( Gruppebilletter)
Dette betød, at vi overalt måtte komme tidligere, for at en medarbejder kunne checke os manuelt ind.
Et forbedringforslag fra vores side ville være, at undlade “ Grupperejse”.
En venlig henvisning til hvilke sporvogne og busser der kører fra Havnen til Centrum, ville have været gjort det nemmere.
Hop on/off-turene i hovedstæderne kan anbefales på det varmeste.
Tallinn er en meget dejlig by. Vi havde flot vejr og denne rejse var virkelig en oplevelse med en masse nye indtryk.
Vi vil gerne anbefale og rejse med Rubyrejser igen.
Venligst Thomas og Hanne

Resposta da Ruby Rejser
Maden rigtig god, kunne vælge menu ud fra tre forslag på forret, hovedret og dessert. Righoldig morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Var i godt selskab ved et "danskerbord" til 6 personer.
Cykelture af tilpas længde med god tid til at nyde de smukke landskaber langs Donau.
Personalet venligt og imødekommende, alt fungerede perfekt!

Resposta da Ruby Rejser
En fantastisk god og fin tur. Store oplevelser, flot natur. Sejlturen og glampen helt utrolig. Beskrivelsen af turen og campen er noget underdrevet - det er en lukket båd, luksus camp med god mad og senge.

Resposta da Ruby Rejser
3 gang jeg bruger RubyRejser. Flere er på vej.
Lige fra jeg undersøger næste rejse får man hjælp.
Kan kun anbefale den..

Resposta da Ruby Rejser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.