Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... Ver mais
A empresa respondeu
God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver mais
A empresa respondeu
Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre f... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk rejse til Grønlands fjorde, bygder og isbjerge! Kæmpe oplevelser, fantastiske ture. Selv vejret var flot! Men ikke 5 stjerner: Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske a... Ver mais
A empresa respondeu
Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.
Europaplads 16 , 8000, Aarhus C, Dinamarca
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Cykelkrydstogt, Donau i Østrig, Slovakiet og Ungarn.
Det var en helt fantastisk oplevelse, flot natur, fin kahyt, venligt og kompetent personale, lækker mad, gode cykelruter og lejecykler, socialt fællesskab, nye venskaber.
Eneste minus var drikkepenge, der lægges i en kuvert sidste dag, vi vil hellere at et beløb blev lagt på billetten.

Resposta da Ruby Rejser
Deltog i cykel krydstogt og det overgik helt vores forventninger

Resposta da Ruby Rejser
Min 3. tur i Pyrenæerne gennem mange år, og denne tur levede også op til mine forventninger, endda lidt mere. Ture i et vekslende terræn samt et hyggeligt og roligt beliggende hotel med en god betjening.

Resposta da Ruby Rejser
Velorganiseret tur. Fin indkvartering i stort to værelses familieværelse til os og vores to store drenge. Fornuftig pension på hotel Arlberg. Søde og servicemindede guides og to fine arrangerede vandreture. Lokalkendskabet var dog begrænset da de ikke havde været på destinationen så længe. Rejseformen lægger op til man møder andre rejsende og kommer i snak på kryds og tværs.

Resposta da Ruby Rejser
Vandretur i Dolomitterne med togrejse dertil. Dejlig, smuk og spændende vandring, skønt hotel med virkelig dejlig mad. Bare kom an med flere togrejser, så er vi klar!
Rigtig godt planlagte vandre ruter. Rigtig dygtig guide, havde styr på alt, hvis hun ikke på stående fod kunne svare på spørgsmålet vente hun ret hurtig tilbage.
God info inden afrejse.

Resposta da Ruby Rejser
Bjergtagende sommerferie i Østrigs alper - St. Anton am Arlberg (TOG-AT-004)
Ok oplevelse på togrejsen til Østrig i sovekupe, lidt trangt i kupeen, men ok, da øvrige rejsende var søde. Ingen grund til at bestille mad i tog-restauranten - Det var ikke pengene værd (Vi fik desværre også sent besked omkring booking i togrestauranten, så vi spiste aftensmad kl. 21:30).
Hotel Arlberg i St. Anton kan varmt anbefales, venligt personale (primært dansk og svensk), stort og godt værelse med balkon og badekar på badeværelset, som var et stort hit hos teenageren samt lækkert spa og wellness område.
Rigtig mange gode muligheder for at komme på vandreture i bjergene, enten via kabelbane (som er ok dyrt) eller helt på egen hånd op i bjergene, med fantastisk udsigt.
Guidernes planlagte ture (en vandretur uden kabelbane og en med) kan også anbefales, alle kan være med og fin lejlighed til at snakke lidt med de andre rejsende.
Vi var på riverrafting med H2O Adventure (også lidt dyrt), som også varmt kan anbefales - Professionelt med guide og udstyr.
Kan sagtens rejse med Ruby Rejser igen.

Resposta da Ruby Rejser
Grønland er et fantastisk land at besøge. Ruby rejser havde booket det hele for os, men derefter var vi på egen hånd, hvilket var skønt.

Resposta da Ruby Rejser
Skøn destination. Hyggeligt at rejse med tog - og fedt at slippe for selv at køre.

Resposta da Ruby Rejser
Det levede bestemt op til forventningerne.
Personale, maden, kahytten, skibet.
Service og god mad i rene og pæne omgivelser, så skal det blive godt.
Det hele gik efter planen fra København til Kirkenes og retur.

Resposta da Ruby Rejser
Storslået tur i Grønland, fyldt med gode oplevelser. Glamping, fiskeri, isbjerge, kajak, museum og vandretur

Resposta da Ruby Rejser
Rejste med Ryby til Maratona dles Dolomites – Enel.
Helt igennem en god oplevelse og inklusive cykelguider Per og Susan

Resposta da Ruby Rejser
Fantastisk rejse i vidunderlige Norge.

Resposta da Ruby Rejser
Tak til Ruby rejser for endnu en god ferie. Det var en selvvalgt aktiv ferie (i vores eget tempo) med fantastisk søde medrejsende.

Resposta da Ruby Rejser
Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt.
Gode cykelstier, men lidt for meget inde i landet, og ikke langs floden Vi havde åbenbart ikke tjekket ordenligt.
Postivit: vi fik virkelig indsigt i kultur- og historiske elementer i de tidligere østtyske byer. Det var en god blanding af kutltur- natur og motionsferie.

Resposta da Ruby Rejser
Var på Grønland i 2 uger ,fløj med Airseven, maden og service var i top.
Så flyve fra Aalborg til Nuuk på 4 timer er en drøm.
Vejret drillet lidt deroppe men det er man ikke herre over , men alt var perfekt.
Kan varmt anbefales at se Grønland og nyde naturen deroppe, som giver sus i maven og balsam for sjælen.

Men ikke 5 stjerner:
Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske afvikling (f eks manglende måltider, eneværelse glippede een af dagene, flere fejl i program og billetter), jvf mail til Ruby Rejser pr 24/06/2025

Resposta da Ruby Rejser
Vi har været på togtur med ophold i Oslo, Åndalsnæs og Tronheim. Vi boede på meget fine hoteller med super morgenmad. Togturen med Raumabanen var fantastisk.
Alt var beskrevet og tilrettelagt på bedste måde så vi fint kunne klare os på egen hånd.
Rugby Rejser kan varmt anbefales

Resposta da Ruby Rejser
Fin lille minicruise til Stockholm og Helsinki. Udrejsen gik som smurt. Noget besværligt dog at komme til Silja Serenade, som skulle sejle os til Helsinki. Det ville være rart med mere udførlig oplysning om, hvad man skulle gøre for at komme helt frem til skibet. Heldigvis var vi i god tid, og da vi først var kommet ind på skibet, gik alt som det skulle. Vi havde en Grand Buffet med i rejsen, og det var på mange måder fint. Imidlertid var det en noget hektisk afvikling af den buffet. Alle skulle komme kl 19.30 og der var herefter et sandt stormvejr af mennesker, som skulle have fat i noget mad. Der var ret kort tid at spise i , så blev det hele ryddet væk ( jeg ved godt, Ruby Rejser ikke på nogen måde er ansvarlig for dette, men I kan måske lade et ord falde om, at man kunne komme til buffet i flere hold og over længere tid ( som man gør på Oslo-færgen)).
Men alt i alt en dejlig tur!

Resposta da Ruby Rejser
Vi har i Ruby haft en fantastisk rejseguide - hun har fundet løsninger af mange forskellige spørgsmål. Vi kunne godt tænke os en mulighed for rådgivning hele dagen også i helligdage. Alt i alt en god oplevelse - vi har været på cykelferie i Provence.

Resposta da Ruby Rejser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.