Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... Ver mais
A empresa respondeu
God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver mais
A empresa respondeu
Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre f... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk rejse til Grønlands fjorde, bygder og isbjerge! Kæmpe oplevelser, fantastiske ture. Selv vejret var flot! Men ikke 5 stjerner: Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske a... Ver mais
A empresa respondeu
Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.
Europaplads 16 , 8000, Aarhus C, Dinamarca
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vi er lige kommet hjem fra den mest fantastiske rejse med Svalbardlinjen.
Ruby Rejsers - danske rejseleder Karen mødte os i gaten i lufthavnen og bød os velkommen, og sørgede hver dag for at informere gruppen.
Flybilletter, transfer, udflugter mm. alt fungerede super godt.
Personalet på Hurtigruten var servicemindede og søde, og vejret var fantastisk :-)

Resposta da Ruby Rejser
Jeg er lige vendt hjem efter en fantastisk vandreferie med Ruby-rejser og Eurohike "rundt om Zugspitze". Super guidning via app fra Eurohike gjorde det let og uproblematisk at navigere i dette for os ukendte terræn. Desuden generelt topkarakter til hotellerne. Vi fik en oplevelse for livet, så vil absolut anbefale jer til alle der har mod på vandring

Alt information i orden
En god oplevelse at rejse med Ruby rejser

Tog og mini cruise
Havde en skøn og smuk tog tur til Stockholm og minicruise til Helsingfors.
Alt var meget tilfredsstillende 😊

Resposta da Ruby Rejser
Kan ikke finde hoved og hale i deres hjemmesiden, ingen retur knap man kan finde.
Reklamere godt nok tur/retur bare ingen returdato man kan vælge.
Fly mellem Aalborg - Nuuk, er det så man skal kontakte hvis man vil bestille retur? Besværligt!

Resposta da Ruby Rejser
Individuel vandretur fra Valenca til Santiago.
Ruby rejser sørgede for bagagetransport, hotelinkvartering med halvpension, materiale til turen incl grundig beskrivelse.
Det var altsammen næsten perfekt.

Resposta da Ruby Rejser
Vi er fire venner, som var på vandrerejsen “Vandring i Madeiras skjulte skatte” fra den 29/3-5/4. Vores vandreferie blev desværre ikke en god oplevelse, da vi på 3. dagen til Levada do Castelejo halvvejs på ruten oplevede en strækning,, som var livsfarlig.
Vi har haft en længere korrespondance med Rubyrejser og har modtaget en kompensation på 350 kr pr person. Men vi føler ikke, at vores oplevelser er blevet taget alvorligt og ønsker med denne anmeldelse at gøre andre opmærksom på, hvad der også står med småt i deres bekræftelse på bookingen, at man straks på rejsen skal kontakte Rubyrejser og den lokale arrangør, Walkinn, hvis man kommer ud for noget, man vil klage over.
Den anden ting, vi vil gøre andre opmærksom på er, at hvis der kommer advarsler om “Farlige strækninger, kun for alpineksperter", som vi gjorde 2 af dagene på den af Walkinns anbefalede GPS, skal man virkeligt tage det alvorligt! Det var ikke overdrevet. Det var virkeligt farligt og kun for eksperter. Så tjek ruten på GPS i god tid. Når man først er på et livsfarligt stykke, er der ingen hjælp at få i situationen.
I den lokale arrangørs materiale på engelsk er der forbehold for krævende strækninger, bl.a hvis man har højdeskræk, strækninger med lange nedstigninger(trapper), og at mudrede/glatte strækninger kan forekomme…. Disse forbehold, står der ikke noget om i Rubyrejsers materiale, som er baggrundsmaterialet for at vurdere, om turen passer til en, når man køber den. Walkinns materiale får man først efter, man har købt rejsen.
Vores oplevelse var, at turen var moderat/udfordrende under de forhold, som vi var udsat for. Vi var i god form og har erfaring fra andre længere vandreferier. Vandreturen på Madeira er også kategoriseret som moderat /udfordrende hos Wild Rover Travel - endda uden at de har vandreturen “Levada do Castelejo” med i deres dagsprogram.

Resposta da Ruby Rejser
God kontakt med rejsebureauet, og hurtig svar på mail eller telefon opkald.
Alt fungerede på selve rejsen.
Så kan kun anbefale dem

Resposta da Ruby Rejser
Fantastisk tur til Det Säschsiske Schweitz ! Flot overnatningsted, god mad - dog til den gammeldags side. Nogle fabelagtige udsigter og vandreture, meget varieret med færgefart over Elben. Godt tilrettelagt, så vi oplevede både natur og kultur (besøg i Dresden). Dygtig og omsorgsfuld guide. Mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Ruby Rejser
Er lige kommer hjem fra minicruise til Turku. Alt i alt en god tur. Til oplysning findes der en bus til færgen fra Centralstationen i Stockholm i stedet for at bruge bus 76 som nævnt i papirer fra Ruby. Det er nemmere.
Hotellet i Stockholm er super, god beliggenhed, fine værelser med 2 senge og 2 vinduer, let at komme dertil fra centralstationen.

Resposta da Ruby Rejser
Er netop kommet hjem fra en smuk og betagende 8 dages vandretur til Amalfi kysten - bestilt gennem Ruby Rejser. Alt - i forhold til bestilling, informationer, betaling og kommunikation med Ruby Rejser forløb fuldstændig uproblematisk og med høj service. Vi oplever i øvrigt, at Ruby Rejser er stærke på pris og kvalitet.

Resposta da Ruby Rejser
Vi er netop hjemvendt efter vandreturen “Madeiras skjulte skatte” - en fantastisk smuk tur, og alt forløb som det skulle. Stor ros til Ruby Rejser og deres samarbejdspartnere på øen; alle var meget hjælpsomme og vi fik alle de informationer vi havde brug for både før og under turen.

Resposta da Ruby Rejser
Helt igennem fantastisk. Gode smukke cykelture. Vi boede på hotel Ko Ono, som både leverede dejlige omgivelser og en virkelig dejlig restaurant med Hawaii stemning og virkelig lækker mad.

Resposta da Ruby Rejser
Købte vandreturen "den portogisiske camino" gennem Ruby Rejser. Alt klappede som det skulle ift det, de lovede på forhånd. Stor ros til dem. I øvrigt en rigtig stor oplevelse. Eneste minus var, at man hele tiden havde solen i nakken, da man går fra vest mod øst. Men det kan Ruby Rejser vel ikke gøre noget ved :)

Resposta da Ruby Rejser
Fantastisk tur rundt i Østersøen. Stockholm, Tallin og Helsinki. Skønne byer og meget at se på. Fantastisk transport rundt på turen og specielt turen gennem Skærgården. Hotellerne lå godt i forhold til byerne. Turen kan kun anbefales.

Resposta da Ruby Rejser
Vi havde en fantastisk tur på Caminoen og turen var afvekslende med både by, vej og landlige omgivelser.
Vi var indkvarteret på 12 forskellige hoteller og de var meget forskellige. Enkelte var dog ét-stjernede, selvom de skulle være garanteret 2-3.
Vi havde tilkøbt aftensmad og det blev håndteret lidt forskelligt af overnatningsstederne. Flere med positive overraskelser, men nogle betragtede os som andenrangs gæster og tilbød os nærmest børnemad.
Det overordnede billede af turen er dog super positivt. Det er også 8 gang vi rejser med Ruby. Der er sket meget mht turbeskrivelser, fra papirsider til gps😊

Resposta da Ruby Rejser
Som altid en dejlig tur til Kvitfjell ! God mad, rimeligt skiføre i betragtning af slut marts, og som vanligt søde, hjælpsomme og positive gæster

Resposta da Ruby Rejser
Vi bestilte en rejse med Hurtigruten Expedition via Ruby Rejser. Alt har været rigtig fint og rejsen har været en oplevelse for livet.

Resposta da Ruby Rejser
Godt arrangeret cykeltur til Apulien. Gode afvekslende ruter, gode cykler, gode overnatningssteder.

Resposta da Ruby Rejser
Her været på Mysusseter før, men i år var der flere nye deltagere bl.a. børn og det gjorde holdet mindre indspist. Mindre, men gode forbedringer i bl.a. køkkenet (ny ovn mm.) genåbning af den lille sauna.
Savnede lidt organisering af fælles ture fra iøvrigt fremragende koordinatorer. Lidt anløbne badeværelser trækker ned (sorte belægninger ved og omkring kolde rør minder mistænkeligt om skimmelsvamp). Kælderen bærer mere præg af at være et magasin end et opholdsrum. Et glimrende badeværelse i kælderen, som ville være godt at have - især sidste dag, hvor man har afgivet sit værelse - bruges som depotrum.

Resposta da Ruby Rejser
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.