Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre f... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk rejse til Grønlands fjorde, bygder og isbjerge! Kæmpe oplevelser, fantastiske ture. Selv vejret var flot! Men ikke 5 stjerner: Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk og velorganiseret vandreoplevelse i Atlasbjergene

Fantastisk og velorganiseret vandreferie i Atlasbjergene, Marokko. En storslået natur- og kulturoplevelse med 4 dages vandring i Atlasbjergene, som ikke blev mindre af vores fantastiske lokale guide, Hassan, og kok/muldyrsdriver, Hussein.

21 de novembro de 2024

Hej Kim

Super at høre, du havde en god oplevelse på din vandreferie og mange tak for den flotte anmeldelse!
Vi glæder os til hjælpe igen en anden gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Togtur til Bodø i december.

Vi er netop hjemkommet efter en togtur til Bodø. Vi blev informeret om, at der på et stykke af banen var sket et uheld, men alt ville glide let og vi ville blive transporteret det pågældende stykke i en erstatningsbus.
Vi havde en oplevelse af at være med i en konkurrence om at nå både afgangstider og samtidig få bagagen med os i den rigtige bus.
Det var også en kamp at få kapret siddepladser. Det var et rent kaos i forhold til de tilsendte pladsreservationer, som var ugyldige.

Korrespondancen med rejsebureauet undervejs var sporadisk og uden lyst til at hjælpe selskabet.
På vej derop var vi undervejs i løb mellem transportmidler. Og dette betød at vi i 11 timer sad uden mad og drikke.
Anvisning om restaurant i togvogn var ikke eksisterende.
Jeg er målløs over mangel på serviceniveauet.
Det føltes som “alle mod alle” for at komme til målet.

3 de dezembro de 2024

Kære Jeanette,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om de udfordringer, du har haft på din togtur til Bodø. Vi forstår, at de uventede forstyrrelser på grund af uheldet, der førte til indsættelsen af togbusser, har haft en indvirkning på din oplevelse. Det hele skyldes en alvorlig ulykke med afsporing af et tog i slutningen af oktober, hvor Nordlandsbanen har været ufarbar pga. oprydningsarbejdet, hvorved togbusser har været nødvendige. Det er naturligvis beklageligt, men uden for vores kontrol.
Det er beklageligt, at der var forvirring omkring pladserne og at du følte der var kamp om disse, men togselskabet havde givet garanti for, at der var siddepladser til alle passagerer. Vi har noteret dine kommentarer vedrørende kommunikationen, og vi arbejder på at forbedre både vores eksterne kommunikation og den kundeservice, vi tilbyder i lignende situationer.
På hjemrejsen er det dog værd at nævne, at vi bestilte en sandwich og vand til alle passagerer, så I kunne få noget at spise undervejs.
Vi håber stadigvæk at du har haft en positiv oplevelse i Bodø med hotel og udflugter.

Kasper // Ruby Rejser

Cykelferie i Albanien

Cykelferie i Albanien slut oktober - første uge november. Godt tilrettelagt ligefra udlevering af cykler efter transfer fra Tirana til afhentning og transfer på sidstedagen. 9 dage på dejlige og ikke specielt befærdede veje igennem bjergene og ud til kysten. Gode overnatninger og hjælpsomme folk overalt. Turen kræver en god kondition eller elcykelda der er flere dage med en del højdemeter

27 de outubro de 2024

Hej Kim

Tusind tak for de 5 stjerner. Det sætter vi pris på! Godt at høre, at du havde en god cykelferie. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang.

Vandretur i Atlasbjergene

Netop kommet retur efter en dejlig vandreferie i Atlasbjergene, Marokko.
4 dage med den bedste lokale guide, Hassan. Han førte os sikkert igennem 4 landsbyer hvor vores medfølgende kok og muldyrsdriver tilberedte maden.
Vores bagage bliv ligeledes transporteret på mulddyr.
Efter 4 spændende vandredage i den smukke natur blev vi kørt til Marrakech.
Her blev vi indkvarteret på et skønt hotel lige midt i Medinaen. Marrakech var vi på egen hånd.
Virkelig en interessant by, men en høj puls.

19 de outubro de 2024

Hej Lene
Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du har haft en dejlig tur😊

Kathrine // Ruby Rejser

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejlig tur til stokholm-Estland-…

Dejlig tur til stokholm-Estland- Helsinki.
Godt planlagt og god information
Kan kun anbefales

13 de outubro de 2024

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har haft en god rejseoplevelse med os. Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig med dit næste rejseeventyr😊

Kasper// Ruby Rejser

Classificada 5 em 5 estrelas

Rundrejse med tog og færger til…

Rundrejse med tog og færger til Stockholm, Tallin og Finland. Godt tilrettelagt, gode hoteller og alt i alt en rigtig dejlig ferie. Kan varmt anbefales!

13 de outubro de 2024

Hej Lone :-)

Tak for stjernerne! Vi er rigtig glade for at høre, du har haft en god tur og at det hele bare spillede!

Vi håber, at du vender tilbage næste gang, du skal planlægge ferie. :)

De bedste hilsner,
Kasper // Ruby Rejser

Rask og god service

Rask og god service - får svar på spørsmål umiddelbart

14 de outubro de 2024

Hej Marit

Tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Kathrine // Ruby Rejser

Netop kommet hjem fra Tog- og Skibsrejse

Netop kommet hjem fra Tog- og Skibsrejse til Østersøens Perler ser vi tilbage på en meget vellykket tur, med en masse fantastiske oplevelser og billeder på både nethinden og digitalt. Vi opgraderede kahytterne, og nød at kikke ud på især den Stockholmske Skærgård. Hotellerne levede til fulde op til vores krav både i Stockholm og Tallinn.
Finn

7 de outubro de 2024

Hej Finn
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk tur med mange spændende…

En fantastisk tur med mange spændende oplevelser. Efter en dag i Stockholm, sejlede vi til Helsinki. Ren luxus på færgen. Der var buffet, med drikkevarer med i prisen. Meget at vælge i mellem og god kvalitet.
Ruby rejser er et firma med god, gammeldags service

6 de outubro de 2024

Hej Inge-Lise
Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super god tog tur til Stockholm …

Super god tog tur til Stockholm derefter sejltur til Helsinki og retur igen

29 de setembro de 2024

Hej Ruth

Mange tak for din anmeldelse! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Bedste Hilsner

Classificada 2 em 5 estrelas

Togrejse gennem Europa til Rom.

Togrejse gennem Europa til Rom.
Fik tilsendt billetter med forkert afrejse dato og skulle returnere de forkerte billetter, vi selv skulle betale porto i første omgang, 150 kr. Da jeg ikke var hjemme overtog makkeren korrespondancen, alligevel sendte de billetterne til et lokalt posthus i mit navn. Vi skulle rejse mandag morgen og jeg kunne først hente billetterne lørdag. Vi havde ondt i maven, da vi ikke vidste om vi kom afsted, Ruby havde lukket for weekenden. Rejseglæden var ikke til stede, men vi fik de rigtige billetter og kom afsted. Der var forskellige forsinkelser på rejsen, men det skyldtes ikke Ruby.
Med hensyn til hotel, fik vi først en voucher med forkert navn og dato. Det blev også rettet.
Vi synes ikke at Ruby tog ansvar for de fejl og mangler der opstod. Man skrev, at de forkerte datoer var en teknisk fejl og at Dao havde ændret adressen. Dette er ikke korrekt.
Hotel Amba, som vi fik anvist i München levede overhovedet ikke op til vores forventninger, meget slidt og trist, store revner i gulvet, kedelig indretning, men der var rene håndklæder og sengetøj. Vi havde bestilt en ekstra overnatning i München med morgenmad. Vi fik ikke morgenmad dag 2, da restauranten ikke var åben så tidlig. Vi har nu fået refunderet en morgenmad af Ruby. Vi skrev samme aften til Ruby og gjorde dem opmærksom på situationen. Beliggende var fin.
Hotel Torino i Rom er gammelt og slidt og en skuffelse med kedelig, autentisk italiensk morgenmad. Min makker blev bidt af væggelus. Vi gjorde hotellet opmærksom på det.
Selve turen var meget smuk og anbefalelsesværdigt, særlig sovevognen var en rigtig god oplevelse.
Jeg har brugt mere tid på en rejse, jeg har betalt andre for at arrangere end hvis jeg selv havde ordet det.
Man skal nok tænke sig om, inden man begiver sig ud på sådant et eventyr, da turen er noget strabadserende med mange skift.

16 de setembro de 2024

Hej Susanne,

Tak for din feedback og for at dele jeres oplevelse med os.

Vi vil gerne undskylde for de forkerte billetter og den ulejlighed, det har medført. Det var bestemt ikke vores hensigt at skabe ekstra stress i forbindelse med jeres afrejse. Du fik tilsendt nogle forkerte billetter grundet en teknisk fejl, og dette beklager vi meget.

Med hensyn til hotellerne tager vi jeres feedback til efterretning. Vi arbejder løbende på at sikre, at de hoteller, vi samarbejder med, lever op til vores standarder.

Det er positivt at høre, at I nød togrejsen og sovevognsoplevelsen.

Endnu engang tak for jeres feedback.

NUL STJERNER!

NUL STJERNER!

Sammen med et par gode venner havde vi købt en pakkerejse fra Ruby Rejser med tog til Prag. Vi er modne mennesker (over 60 år) der glædede os til at sætte os godt til rette i toget og nyde 2 rejsedage samt 2 dage i Prag. Turen var annonceret og solgt med et togskifte undervejs, men efter bestilling blev det oplyst, at der ville blive et ekstra pga. sporarbejder i Tyskland, hvilket ville forlænge rejsetid med ca 1,5 time. Okay – det kunne vi leve med.

Det holdt på INGEN MÅDE desværre!

Vi kan på INGEN MÅDE anbefale Ruby Rejser!

Allerede i Hamburg var planlagt tog aflyst og rejsen fortsatte mod Berlin stående i overfyldt tog, hvor vores pladsbilletter ikke var gyldige og alle siddepladser fyldt. Deutsche Bahns (DB) personale i toget beklagede, men kunne ikke hjælpe. Inden en meget forsinket ankomst til Berlin, blev vi af DB anmodet om at stå af på Berlin Spandau Station, hvorfra vi skulle tage et regionaltog til Berlin Besundbrunnen for at nå toget mod Prag.
Igen ankom toget så sent, at toget mod Prag var kørt.

Ved henvendelse til DB`s information fik vi oplyst, at vi skulle tage toget til Berlin Lufthavn og videre til Dresden, hvor vi skulle kontakte DB information for voucher til overnatning og videre transport mod Prag. Ved ankomst til Dresden kort efter kl. 2000 var DB`S information lukket, ligeså alle butikker på togstationen! Vi havde kontakt til Ruby Rejser undervejs og foreslog blandt andet, at de betalte en taxa eller anden transport fra Dresden til Prag – en tur på ca. 140 km. Det blev BLANKT AFVIST og henvist til DB.

Vi kan på INGEN MÅDE anbefale Ruby Rejser!

I Ruby Rejsers værdigrundlag omtaler de under pkt. 2 - SERVICE: ” God service er et nøgleord hos Ruby Rejser. Vi sælger ikke bare rejser, men minder for livet, og vi ved, at god service er altafgørende for, at feriedrømme kan gøres til virkelighed. Vi bestræber os derfor altid på at sikre et højt serviceniveau”!

Ruby Rejser levede på INGEN MÅDE op til deres værdigrundlag!

Vi kan på INGEN MÅDE anbefale Ruby Rejser!

Vi endte på et overfyldt nattog mod Budapest og ankom til en station i udkanten af Prag. Ved god hjælp fra andre tog vi en taxa og ankom til hotellet om natten!

Vi skiftede tog 7 gange i alt – EN RÆDSELSFULD TUR!

Vi kan på INGEN MÅDE anbefale Ruby Rejser!

Næste dags aften havde vi via Ruby rejser bestilt en bådtur på Moldau med dinner kl. 1800 med afgang fra hotellet kl. 1720. Allerede kl. 1700 bankede chaufføren på vores værelses dør og råbte, at vi skulle skynde os at komme ellers nåede vi ikke bådturen pga. trafikken. Vi mødte flere gæster, der også rejste med Ruby rejser – de var en del chokeret over den måde, at der blev ageret på. Dernæst blev vi udsat for en frygtelig tur fra hotellet og ned til Moldau – i Danmark vil chaufførens kørsel helt sikkert blive betegnet som VANVIDSKØRSEL!
Vi ankom til båden kl. 1725. Chaufføren oplyste, at vi først kunne komme ombord kl. 1800, men vi kunne komme op på den båd der lå inderst( i forhold til den båd vi skulle sejle med), hvor vi kunne købe noget at drikke, mens vi ventede! Ingen tvivl om at chaufføren havde en ekstra indtægt der! Vi var stadig rystet over chaufførens ageren, dels under hans banken på værelsesdørene og ikke mindst under hans vanvidskørsel! Ingen havde lyst til at have mere med denne chauffør at gøre, hvorfor vi ventede en halv time i regnvejr, inden vi kunne gå ombord.

Når vi bestiller en pakkerejse har vi en klar forventning om, at de entreprenører som rejseselskabet entrerer med – er ordentlige mennesker der yder en behagelig og sikker service!

Vi kan på INGEN MÅDE anbefale Ruby Rejser!

Turen tilbage til Danmark er desværre med samme oplevelse – ligeså mange togskift, ligesom pladsbilletter blev annulleret – det betød, at vi måtte stå op fra Berlin til Hamburg – en tur på knap 3 timer.

Vi kan på INGEN MÅDE anbefale Ruby Rejser!

Vi havde alle glædet os til en hyggelig tur til Prag – det blev det overhovedet ikke! Vi havde en klar forventning om at når vi køber en pakkerejse ved Ruby Rejse vil de være service orienteret, som de skriver i deres værdigrundlag. Det var de på ingen måde! Ligesom andre anmeldelser om denne pakkerejse til Prag, frasiger Ruby Rejser deres ansvar for en pakkerejse købt hos dem – også i forhold til løsningsforslag undervejs!

Vi kan på INGEN MÅDE anbefale Ruby Rejser!

Vi vil klart anbefale man selv arrangerer rejsen eller vælger et anerkendt rejsebureau, der leverer SERVICE og ikke kun skriver det i deres værdigrundlag!

Kære Ruby Rejser

Spar jeres standard svar om at vi selv har mulighed for at søge erstatning ved DB og I vil anbefale at vi gør det.

Kom i stedet ind i kampen og på alle vores vegne, så søg DB om erstatning til os, når vi køber en pakkerejse hos Jer!

Ellers bør I ændre jeres værdigrundlag mht. service.

26 de setembro de 2024

Hej Niels Erik,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at jeres togrejse til Prag ikke levede op til forventningerne. Da I bestilte rejsen i starten af maj, var der intet planlagt sporarbejde, og jeres togbilletter blev derfor udstedt i henhold til den oprindelige rejseplan. Så snart vi blev informeret om sporarbejdet og de nødvendige ændringer, sørgede vi for at informere jer omkring dette.

På selve rejsedagen oplevede I yderligere forsinkelser fra Deutsche Bahn, hvilket er meget beklageligt. Som nævnt både før rejsen og via vores vagttelefon, er det togpersonalet, som er ansvarlige for at håndtere eventuelle aflysninger og forsinkelser samt hjælpe med den videre transport. Vi forstår din frustration, men vi er også nød til at understrege, at Ruby Rejser ikke kan holdes ansvarlige for Deutsche Bahns togdrift.

Ligesom ved flyforsinkelser er det transportudbyderen – i dette tilfælde Deutsche Bahn – som har ansvaret for at sikre passagertransporten efter gældende regler. Hvis Deutsche Bahn ikke har levet op til sine forpligtelser, har I mulighed for at søge kompensation direkte hos dem, og vi anbefaler, at I gør dette.

Vi håber, at I får en positiv løsning på jeres sag, og vi står til rådighed, hvis I har yderligere spørgsmål.

Prag tur

Vi var 4 personer der med glæde havde booket en færdig pakkerejse til Prag med tog. Det var noget vi havde glædet os vildt meget til, bla. det at kunne sidde i toget og hygge os sammen og se landskabet.
Det gik godt fra Kolding til Hamborg. Togskiftet gik fint videre mod Berlin, siddepladser var fine, men så begyndte forsinkelserne. Træ på togbanen, signalfejl mm - dette betød at vi ikke kunne nå vores tog fra Berlin. Vi fik oplyst over højtaleren at vi skulle skifte tog for at kunne nå toget i Berlin. Vi løb alle ud (inkl. flere som skulle på samme tur) for at finde et spor med det tog som vi så skulle med. Toget var kørt og så stod vi i Berlin-Gesundbrunnen og kunne ikke komme videre. I informationen var de meget træge men til sidst fik vi anvist overnatning (de ville betale - spændende om det kommer)
De anviste os til et dyrt hotel - passer ikke med de priser de oplyste. Nyt tog næste morgen og der ankom vi først til 10.30 i Prag og skulle finde hotellet. så var den halve dag brugt på det fremfor at have set og nydt Prag.
Fredag aften skulle vi på en bådtur med mad - vi skulle blive hentet kl. 17.20 på hotellet men kl. 17.05 stod chaufføren og bankede på døren og råbte at vi skulle skynde os at komme med - han havde travlt pga trafikken. Allerede der startede turen stressende for os alle - nede ved båden skulle vi stå udenfor ca 20 minutter i halvt regnvejr og vente på at vi kunne komme ombord.
Lørdag havde vi en god dag, men så kom der igen en mislykket hjemtur med toget. Forsinkelser på forsinkelser, overfyldte toge og kunne ikke sidde sammen som gruppe -
Dette skulle have været en hyggelig tur fra Torsdag til søndag - Vil lige som andre anmeldelser anbefale at man selv arrangere turen fremfor Ruby Rejser. Vi ringede til dem, men de er hurtige til at frasige sig deres ansvar. Kan IKKE anbefale dem.

26 de setembro de 2024

Hej Jette,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at jeres togrejse til Prag ikke levede op til forventningerne. Jeg kan læse mig til, at I bl.a. oplevede forsinkelser pga. signalfejl hos Deutsche Bahn samt træ på togbanen. Vi forstår jeres frustration, men vi er også nødt til at understrege, at Ruby Rejser ikke kan holdes ansvarlige for Deutsche Bahns togdrift eller væltede træer.

Vi beklager, at der opstod forvirring omkring afhentningstiden for jeres bådtur om aftenen. Vi havde modtaget information om, at afhentningen ville ske kl. 17.20, og det er derfor den tid, vi var orienteret om. Vi forstår, at det kan have været ubelejligt.

Vi står til rådighed, hvis I har yderligere spørgsmål.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid en fornøjelse at deltage i en…

Som altid en fornøjelse at deltage i en af jeres vandreture med dansk guide

25 de agosto de 2024

Hej Mette

Tak for den flotte anmeldelse!
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang :)

Classificada 1 em 5 estrelas

“Nul stjerner”/ frygtelig togrejse …

Vi havde købt pakketogrejse fra Ruby Rejser til Prag for at kunne nyde en arrangeret tur fra start til ankomst. Vi glædede os til 2 dage i Prag og 2 rejsedage med tog. Turen var oprindeligt annonceret og solgt med et togskifte undervejs, men blev oplyst fra Ruby ændret til 2 skift. Det holdt desværre ikke. I Hamburg var planlagt tog aflyst og rejsen fortsatte mod Berlin stående i overfyldt tog, hvor vores pladsbilletter ikke var gyldige og alle siddepladser fyldt. Inden en ret forsinket ankomst til Berlin, blev vi af DB (Deutsche Bahn) sat af på Berlin Spandau station og skulle herfra tage et regionaltog videre til Berlin Gesundbrunnen for her at indhente toget til Prag. Igen med så sen ankomst, at toget til Prag var kørt. DB’s information oplyste, at vi skulle tage tog til Berlin lufthavn og derfra tog til Dresden. I Dresden skulle vi kontakte Informationen for evt. betalt overnatning. Ved ankomst Dresden var Infornation lukket og butikker på togstation ligeledes! . Vi kontaktede flere x undervejs Ruby Rejser og foreslog bl.a., at de betalte taxa, flexbus eller anden transport fra Dresden til Prag (ca. 140 km) for os (4 personer), men blev blankt afvist og henvist til DB, - som havde lukket på tidspunktet !
Vi endte uden pladser på et nattog mod Budapest, hvor vi stod af ved lille station i udkanten af Prag og ankom ved hjælp af andre og taxa til hotellet om natten. Vi skiftede tog 7 gange ialt !. Rædselsfuld og frygtelig tur…
Vi købte en samlet rejse ved Ruby Rejser, men ved problemer fik vi ingen hjælp og blev henvist til at kontakte / klage til DB. Al kommunikation på tysk (!) og Togpersonale ved DB ikke særligt vidende om muligheder. Fra Ruby Rejser en total fraskrivelse af ansvar fra pakkerejse købt hos dem, - også i forhold til evt. løsningsforslag.
Havde vi selv arrangeret rejsen kunne den gøres billigere og egenløsning af problemer ville så være en medkalkukation . Andre rejsende på samme tur fra Ruby Rejser strandede i Berlin og overnattede for egen regning.

Turen retur i dag er desværre med samme oplevelser og 6 togskift og pladsbilletter annulleret …
Vi kan på ingen måde anbefale Ruby Rejser.. Bedste råd fra os. Planlæg selv eller vælg andet og mere serviceorienteret rejseselskab!.

27 de setembro de 2024

Hej Per,

En stjerne for meget 👎

En stjerne for meget 👎.

“Jeg havde glædet mig til en problemfri togrejse til Prag ( derfor købte vi en pakkerejse)med kun ét planlagt stop, men rejsen endte med hele 7 stop og mange timers forsinkelse. Det ødelagde vores planer og gav os mindre tid til at nyde byen. Der var minimal information fra personalet, og ingen kompensation blev tilbudt. Jeg håber, at selskabet vil forbedre deres kommunikation og sikre, at fremtidige rejser forløber som planlagt. Jeg vil ikke anbefale denne pakkerejse, hvis du vil undgå uventede forsinkelser.”
Og nu sidder vi i toget hjem med de samme problemer uden nogen form for information fra selskabet, hverken på mail eller sms. Vil aldrig rejse med dette selskab igen. Kan derfor på det kraftigste fraråde andre at bruge dette selskab.

29 de setembro de 2024

Hej Susanne,

Skøn vandreferie på Azorene

Veltilrettelagt tur med en virkelig oplagt dansk rejseleder. Godt hotel med fin restaurant.
Gode rolige værelser med aircondition der fungerede.
Vi var en gruppe på 23 deltagere som fandt rigtig godt sammen allerede den første dag.

27 de agosto de 2024

Hej Arne

Tak for den flotte anmeldelse og dejligt at høre, at I havde en god tur!

Vi er altid klar til at hjælpe næste gang rejselysten melder sig :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig god rejse der svarede til vore…

Rigtig god rejse der svarede til vore forventninger.
Forslag: En overnatning i Helsinki kunne være en god valgmulighed

11 de agosto de 2024

Hej Palle
Mange tak for den fine anmeldelse og tak for forslaget, det tager vi videre.
Fortsat god dag :)

Bergensbanen, Norge

Været på en togrejse med Bergensbanen i Norge. Rejsen var upåklageligt godt tilrettelagt af rejseselskabet. Alt fungerede rigtig fint, både information inden rejsen, transport undervejs, hoteller og udflugter. Vil bestemt gerne bruge Ruby Rejser en anden god gang.

31 de agosto de 2024

Hej Paul
Mange tak for de fine ord. Dejligt at høre, at I havde en god rejse.
I skal være mere end velkomne til at ringe næste gang rejselysten melder sig :)

Cykelferie Coast to Coast

Cykelferie Coast to Coast
Virkelig godt arrangeret og godt udført.
Kompetente guider der formåede at håndtere de forskellige rytters evner og dagsform. God support undervejs på ruten af bilen.
Beboelsen god uden at være prangende.
Jeg synes at man får meget for pengene og vil anbefale denne tur til alle der elsker at cykle.

24 de agosto de 2024

Hej Jacob

Mange tak for en fantastisk 5-stjernet anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du nød din cykelferie Coast to Coast og fandt den godt arrangeret. Det er skønt at vide, at vores guider kunne tilpasse sig forskellige evner og dagsformer, og at du satte pris på den gode support undervejs.
Vi gør vores bedste for at sikre, at vores rejsende får værdi for pengene, så det betyder meget for os at høre, at du vil anbefale turen til andre cykelentusiaster 😊

Vi håber at se dig på en ny rejse snart!

Bedste hilsner,
Ema // Ruby Rejser

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais