Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin tur i bus til destination. Fremme kl 7 og klare til en hel skidag efter morgenmad. Dejligt hotel med fantastisk udsigt. Gode måltider. Lækker suppe hver eftermiddag samt kaffe og kage. 2 rigtig go... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God planlagt rute, således man kunne vælge alternativ rejse F.eks. tog hvis ruten var for lang. Gode hotelværelser (3-4*), dog flere baggårdsvendte end med udsigt. Gode cykelstier, men lidt for meg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hadde en fantastisk reise der de gode opplevelse kom på løpende bånd. Vi ble tatt godt imot ved alle hotellene. Representant fra sykkelutleier hentet oss på første hotellet, noe som overgikk våre f... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk rejse til Grønlands fjorde, bygder og isbjerge! Kæmpe oplevelser, fantastiske ture. Selv vejret var flot! Men ikke 5 stjerner: Desværre med (begynder-) ridser i lakken mht den praktiske a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Ruby Rejser er et rejsebureau med over 50 års erfaring, og vi lever for at tilbyde rejser til de aktive og nysgerrige. I mere end fem årtier har vi fra vores base i Aarhus sendt glade gæster på eventyrlige rejser til alle verdenshjørner. Vores mange trofaste kunder bekræfter, at vi fortsat har en vigtig plads i rejsebranchen. Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og vandreferier. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en kulturel togrejse gennem Europa, er det aktive og autentiske en gennemgående ting for vores rejser.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Imponerende ture

Imponerende ture, som imponerede.

7 de setembro de 2024

Hej Claus,

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du godt kan lide vores ture.

Vi håber på at se dig igen i fremtiden 😊

Velorganiseret Coast2coast rejse

Velorganiseret Coast2coast rejse, men gode hjælpsomme guides.
Fine hoteller og en generelt godt organiseret rute

24 de agosto de 2024

Hej Tino

Mange tak for din feedback! Det er fantastisk at høre, at du havde en velorganiseret Coast2Coast rejse med hjælpsomme guider.
Vi er glade for, at du også var tilfreds med hotellerne og ruten 😊

Vi håber at se dig på en kommende rejse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig tur med gode oplevelser og en…

Dejlig tur med gode oplevelser og en passioneret guide

28 de agosto de 2024

Hej Henrik,

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du havde en dejlig tur med gode oplevelser, og at guiden gjorde et positivt indtryk. Vi håber at se dig på en ny rejse snart! 😊

God oplevelse

God oplevelse
Fint hotel i Stockholm og gode kahytter på færgen samt god buffet og morgenmad. Måtte godt have været hurtig toget i stedet for snæltoget.

1 de setembro de 2024

Hej Bent

Mange tak for din 4-stjernet anmeldelse.
Dejligt at høre, at I var tilfredse med hotellet i Stockholm, kahytterne på færgen, samt buffeten og morgenmaden 😊
Vi forstår ønsket om hurtigere transport og vil tage jeres kommentar med i vores overvejelser.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på en ny rejse med Ruby Rejser i fremtiden.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rejsen var god og godt tilrettelagt

Rejsen var god og godt tilrettelagt, bagage transport fungerede godt men lidt bedre kortmatriale kunne ønskes hvis man ikke bruger telefonen er det for upræsist

12 de setembro de 2024

Hej Henning

Mange tak for din 4-stjernet anmeldelse. Det er dejligt at høre, at at rejsen var god, og at bagagetransporten fungerede godt 😊

Vi tager din kommentar angående kortmaterialet med i overvejelserne, for at forbedre dette til de fremtidige gæster.

Classificada 5 em 5 estrelas

Den perfekte rejse, stor ros til Ruby rejser…

Alt var tilrettelagt til mindste detalje. God information om rute til hotel, færge mv. God tid til togskift og færgeafgange. God information om ophold i Stockholm på dejligt hotel centralt beliggende. I det hele taget en perfekt tur med en tidsplan der var afslappende og helt perfekt. Dejlig togtur og dejlig sejltur som indeholdt flotte måltider både morgen og aften.

11 de agosto de 2024

Hej Hans,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse - den er vi rigtig glad for! Det er så dejligt at høre, at du har haft en god rejseoplevelse sammen med os. Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe jer med jeres næste rejseeventyr😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn tur til Stockholm/Helsinki med…

Skøn tur til Stockholm/Helsinki med henholdsvis tog og skib. Fin indkvartering i både Stockholm og på skibet. Skøn morgenmadsbuffet begge steder, og en super lækker overdådig aftenmadsbuffet på skibet begge veje. 4 dages tur hvor alt var fint, selvom det øsregnede i Stockholm, hvilket Ruby rejser næppe var ansvarlige for 😊 Kan varmt anbefale denne rejse.

1 de setembro de 2024

Hej Susan,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I har haft en god rejse fra Stockholm til Helsinki, og at alt var perfekt. Det er så dejligt, når vores gæster tager sig tid til at sende en tilbagemelding på deres rejseoplevelser, og vi håber, at vi kan få lov til at stå for jeres næste rejseeventyr😊

God optakt

God optakt. Alt klappede. Ingen problemer.

8 de setembro de 2024

Hej Peter,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse af Ruby Rejser! Vi bliver så glade og stolte, når vi hører, at vores gæster har haft en god rejseoplevelse sammen med os. Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig igen en anden god gang😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var med toget fra Københavns…

Vi var med toget fra Københavns hovedbanegård til Stockholm, fin togrejse og ved ankomsten til Stockholm var det nemt at komme til hotellet, som var et godt valg.
Videre derfra til Tallin med krydstogtskib - også en god oplevelse.
I information om rejsen ville det være fint, hvis der blev oplyst om at turen ikke var egnet for gangbesværede.
For gående er Stockholm og Tallin super for gode indtryk
Vh Lise

15 de setembro de 2024

Sol opgang og skærgård

Vi var 4 voksne afsted.
En forholdsvis billig rejse, vi fik helt sikkert det vi havde betalt for .
Turen med skibet ud og ind igennem den Svenske skærgård især med solopgang det er jo næsten det hele værd 😊

15 de setembro de 2024

Hej Per,

Tusinde tak for din 5-stjernet anmeldelse. Det er skønt at høre, at I havde en god oplevelse, især med skibsturen gennem den svenske skærgård og solopgangen.

Vi arbejder altid på at sikre, at vores rejser giver værdi for pengene, og det er dejligt at vide, at I følte, I fik det, I betalte for 😊

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I støder på en anden tur, der vækker jeres interesse.

Ema // Ruby rejser

Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende oplevelse med Ruby rejser på…

Skuffende oplevelse med Ruby rejser på Hurtigruten til Norge.

Min oplevelse med Hurtigruten købt gennem Ruby rejse med udflugt til Nordkap var en total fiasko.
Jeg havde store forventninger til min rejse med Ruby rejser til Norge med Hurtigruten, men desværre levede oplevelsen slet ikke op til det, som blev lovet.
For det første var kundeservicen fra rejsebureauet meget dårlig.
Jeg havde flere spørgsmål, før rejsen startede, men det var svært at få klare svar fra dem, og de virkede uorganiserede og dårligt informerede om turens detaljer. Det var en stor skuffelse at stå tilbage uden klarhed om planen og endnu værre at være uforberedt på selve skibets aktiviteter.
På selve rejsen var rejselederen en ubehagelig person, som ofte nedgjorde folk. Hans opførsel gjorde oplevelsen meget ubehagelig for mange af os. Selve skibet levede heller ikke op til forventningerne – faciliteterne var slidte og ikke som beskrevet. Servicen om bord var generelt under standard, dog med én undtagelse: personalet i restauranten og caféen. De var venlige og professionelle, og det var nok det eneste lyspunkt på turen. Samlet set var rejsen med Ruby rejer en stor skuffelse, og jeg vil ikke anbefale dem til andre, medmindre de forbedrer deres service markant.

4 de setembro de 2024

Resposta da Ruby Rejser

Tak for samtale i sidste uge, og din tilbagemelding.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse på din rejse med Hurtigruten. Som vi snakkede om, er det den første tilbagemelding vi har fået, med dine oplevelser, og vi kan kun beklage, at du oplevede det sådan.
Vi har selv sejlet med Hurtigruten flere gange, og kender rejsen godt.
Den annullerede udflugt bliver selvfølgelig refunderet til dig som aftalt, og informationen er givet videre til Hurtigruten.
Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Ruby Rejser

Bergenbanen Flot natur oplevelse ,hvor sjælen er med,

vi rejste med tog fra Københavns hovedbanegård, alt var derefter bestilt, plads billetter i toget, samt gode hoteller tæt på banegårdene i Oslo og Bergen.
vi rejste københavn Goteborg Oslo og
bergen der havde vi de skønneste pladser med fin udsigt det var så smukt vi var heldige med vejret.
Bergen hvor vi tog en f
fjord tur i den lokale fjord denne tur købte vi som ekstra køb, som Ruby bestilte.
Hotellerne var gode med gode senge hovedpuder, det i Oslo( kan ikke huske navnet på hotellet)
super lækker morgenmad.
hjem til København var i sovevogn en sjov oplevelse.
tiden ved togskift var var behagelige , der var tid til at tanke op Kaffe mad ol. der var ingen forsinkelser.
ingen stress rejse i ro og mag hvor sjælen kom med ud og hjem. Jeanne Albertslund

26 de julho de 2024

Hej Jeanne,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at jeres togrejse fra København til Bergen var perfekt og stressfri. Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen på jeres næste eventyr. Tusind tak for jeres feedback!😊

Vandreferie i Saksiske…

Anbefaler varmt vandreferie i Saksiske Schweiz med guide. Fantastisk hotel i Bad Schandau lige ud til Elben og de skønneste vandreture med forskellige udgangspunkter og variation af terræn. Togtur t/r kørte “på skinner”, og som rejsegruppe får man et rigtigt godt fællesskab.

28 de julho de 2024

Hej Line
Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god vandretur i Sächsische Schweiz, hvor alt kørte på skinner. Vi håber, at vi kan få lov at hjælpe dig med en rejse en anden gang.

Med venlig hilsen Lone//Ruby Rejser

OPTUR

Ren optur på alle måder! Fantastiske vandreture med enestående naturoplevelser krydret med interessante historier fra vores supergode guide. Skønne rejsefæller, der bidrog til den gode stemning, fedt hotel, lækker mad...Jeg kan simpelthen ikke finde andet ord, der dækker end OPTUR og TAK!

Hej Bjørg,

Det lyder som en helt fantastisk oplevelse! Tak for de varme ord og den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du nød både naturen, historierne fra vores guide, og ikke mindst selskabet på turen 😊

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen til nye eventyr.

Ema / Ruby Rejser

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk smuk vandreferie på Azorerne med super kompetent guide

Øen var paradisisk smuk og hotellet lå i et roligt område, tæt på centrum af Ponta Delgada. Vores guide, Dorte, var super kompetent og engageret, brændte for at give os en vidunderlig ferie. Hun havde planlagt fem vidunderlige vandreture, der var meget varierede og af passende længde. Ud over at se smuk natur, fik vi også set nogle små, hyggelige byer mm. Hun sørgede også for at give os masser af ideer til vores dag på egen hånd og hjalp os med at reservere en restaurant.

30 de julho de 2024

Hej,

Tak for din feedback og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du nød øens skønhed og hotellets beliggenhed. Vi er glade for, at Dorte gjorde en forskel med sine kompetente og engagerede ture, og at du fik gode oplevelser både i naturen og de hyggelige byer.

Skulle I få lyst til at komme med på en af vores andre ture, sidder vi altid klar til at hjælpe 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruby Rejser bruger vi igen...

Vi have købt: Vandring i De Bayerske Alper igennem Ruby Rejser. Det var yderst hjælpsom - eksempelvis i forbindelse med et hotel et af stederne var fuldt booket. Her fandt de et rigtig godt alternativ.

27 de julho de 2024

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vandreferien i De Bayerske Alper.
Vi er også glade for at I fandt vores service hjælpsom, når det kom til at finde et alternativt hotel 😊

Vi vil se frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top betjening og super gode rejser.

Hej Gitte

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med både vores service og rejser 😊

Vi vil glæde os til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Virkelig godt rejseselskab

Virkelig godt rejseselskab, fantastisk vandreferie i Italien.

18 de julho de 2024

Hej Nina,

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du haft en skønvandreferie i Italien med et godt rejseselskab 😊

Hvis du har lyst til at opleve en af vores andre rejser, glæder vi os til at hjælpe dig.

Ema / Ruby Rejser

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god og oplevelsesrig vandreferie i Tyrol

En virkelig god og oplevelsesrig vandreferie i Østrig, med en yderest kompetent, behagelig og meget vidende rejeleder.
Nye spændende og udfordrende vandreruter hver dag, sammen med en dejlig gruppe.
Dette var vores første vandreferie, men absolut ikke den sidste

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en god togrejse til Østrig

Vi havde en god togrejse til Østrig med god information undervejs. God stemning blandt gæsterne, som blev bakket op af venlig rejseleder.

Hej Bjarni,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Fantastisk at høre, at I havde en god togrejse til Østrig og at der var god stemning blandt gæsterne samt rejselederen var venlig og behjælpelig 😊

Skulle I have lyst til at rejse med os igen, vil vi glæde os til at hjælpe jer endnu en gang.

Ema // Ruby Rejser

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais