Rusta Opiniões 94

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tuotteen palautusprosessi postitse oli kammottava kokemus! Tuote matkasi viikkotolkulla ties missä päin maailmaa. Klarnan eräpäivä lähestyi koska Rusta ei ollut vahvistanut palautusta. Lopulta Klar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej, har varit inne på 4 olika butiker för att köpa bestick set men saldo var fel och den fanns inte på någon av butikerna. Däremot så verkar det finnas online men då måste man betala frakt enligt kun... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Den fysiska butiken är riktigt bra, trevlig personal och bra service. Men när det kommer till online köp måste jag säga att de är värdelösa. Att man inte kan se sin order någonstans är förskräckligt,o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rustan sisustustuotteet vaihtuvat ja toisaalta - uusia ja vastaavia tulee jatkuvasti tilalle. Perheemme tarpeet lemmikeistä (kaksi kissaa, hiekat, lelut jne haetaan Rustasta) kahteen aikuiseen tyydyt... Ver mais

Informações de contacto

2,7

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

94 opiniões

Respondeu a 71% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Köp inte online

Blev fel med mitt tfn nr vid online beställning. Kundtjänst tar då beslut över huvudet skulle kosta 300 att ändra till rätt nr (hemleverans) så man makulerar ordern men inga pengar åter föräns saken är utredd. Står nu utan både varor och pengar. Får bara märkliga svar från Kundtjänst om att allt är kundens eller klarnas fel. Fruktansvärt dålig kundtjänst och kundbemötande.

23 de julho de 2024

Hej bästa kund!
Tack för ditt omdöme.
Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva in till oss och för att du hjälper oss bli bättre. Vi beklagar den upplevelse du haft i samband med din beställning. Vi ber dig vänligen kontakta vår kundservice vid fler synpunkter om detta.

Önskar dig en fin dag från oss på Rusta!
/ Team Rusta

Classificada 5 em 5 estrelas

Ostin viimeksi mansikantaimia ja…

Ostin viimeksi mansikantaimia ja innovatiivista kasvaneet hyvin ha oen nauttinut mansikoista.
Yleisesti olen ollut tyytyväinen hinta/laatusuhteenne on hyvä ja tarjontansa monipuolista, henkilökuntanne on auttavaista.

6 de junho de 2024

Resposta da Rusta

Hei! Kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että käyntisi Rustassa sujui mieluisasti. 😊
Rustan väki toivottaa mukavaa päivänjatkoa ja tervetuloa uudelleen! // Team Rusta

Erittäin palvelualtis henkilökunta

Erittäin palvelualtis henkilökunta, edulliset ja laadukkaat tuotteet sekä erittäin siistit tilat.

4 de julho de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Palvelu ja valikoima 10+.

1 de julho de 2024

Toimiva paketti

Hyvä tuotevalikoima, hinnat kohtuullisia ja henkilökunta ystävällistä ja auttavaista sorttia. Aikoinaan Rustan ollessa uusi Raumalla vaati hiukan totuttelua ns. Ikean malliseen myymäläilmeeseen mutta siitäkin selvittiin.

2 de junho de 2024

Resposta da Rusta

Rustan väki toivottaa mukavaa päivänjatkoa ja tervetuloa uudelleen!

Kanta-asiakkaan kantapaikka

Mukava henkilökunta, hyvät tuotteet, maltilliset hinnat. Kanta-asiakkaille paljon spessutarjouksia. Puutarhamyymälä ihan paras!

4 de junho de 2024

Resposta da Rusta

Rustan väki toivottaa mukavaa päivänjatkoa ja tervetuloa uudelleen! // Tiimi Rusta

Classificada 5 em 5 estrelas

Rustassa on mukava henkilökunta ja…

Rustassa on mukava henkilökunta ja laadukkaat tuotteet. Käyn siellä usien "shoppailemassa". Silloin tulee tehtyä hyviä heräteostoksia.

2 de maio de 2024

Resposta da Rusta

Rustan väki toivottaa mukavaa päivänjatkoa ja tervetuloa uudelleen!

Worst customer service in Sweden

Worst customer service in Sweden. I called to cancel the shipment of a product that I bought the day before because I changed my mind about buying it (ångerrätt internetköp9, and when I explained my case, the person who assisted me did not want to help me and hung up on me.

1 de maio de 2024

Hello,
Thank you for your review.

We appreciate you taking the time to write to us.
For further assistance in the matter, you are welcome to contact our customer service:

Wishing you a nice day from us at Rusta!

Classificada 1 em 5 estrelas

Rustas batterier i 2 storpack för 99:-…

Rustas batterier i 2 storpack för 99:- har jag alltid varit nöjd användare av. Men nu har dom bytt färg och troligtvis annat märke. Efter någon timme är dom helt slut. Mot att en batteridriven liten lampa håller 1 månad. Lägg ej pengar på deras batterier.

14 de março de 2024

Tack för ditt omdöme.

Vi tackar för din feedback och uppskattar att du tog dig tiden att skriva detta.
För vidare hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta vår kundtjänst:

Önskar en fin dag från oss på Rusta!

Verkkokauppa

Verkkokaupasta ostettua tuotetta ei pysty vaihtamaan myymälässä, vaan se pitää palauttaa Ruotsiin ja maksaa kahdet postikulut sekä tilauksesta että palautuksesta, vaikka palauttaa kaikki tuotteet. Toista kertaa en osta tästä puljusta.

15 de fevereiro de 2024

Resposta da Rusta

Hei! Kiitos palautteestasi. Mukavaa, että käytit aikaasi palautteen kirjoittamiseen. Halutessasi neuvoa asiassasi, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Rusta toivottaa mukavaa päivänjatkoa!

Classificada 1 em 5 estrelas

Olin tiedustellut vuosi takaperin…

Olin tiedustellut vuosi takaperin tramboliiniin mattoa ja silloin sanottiin että ensi kautena niitä on jälleen hyllyssä ja voi käydä tilauttamassa myymälästä paikan päältä (tilausta ei voi tehdä muuten). Odottelin seuraavan kauden alkuun ja olin uudestaan yhteydessä ja sanottiin että tavaraa on nyt keskusvarastossa ja voi käydä paikan päällä tilauttamassa.

Ajelin Pirkkalan Rustaan ja selitin tapauksen ja kerroin että haluaisin tilata tramboliinin maton. Tästä alkoi noin 15 minuutin pituinen selvitysjakso, jossa kaksi myyjää yrittivät kirjautua asiakastilausohjelmaan sisään, mutta heillä ei ollut siihen ilmeisesti tunnuksia, eikä perehdytystä. Tilaus jäi tekemättä. Ehdotin että ottakaa minun yhteystiedot ja laittakaa osa tilaukseen kun saattee jonkun kiinni joka tilauksen osaa tehdä ja soittakaa minulle kun osa on saapunut. Jätin yhteystietoni heille ja jäin odottamaan ilmoitusta kun osa saapuu.

Mitään ei kuulunut yli viikkoon ja otin yhteyttä konsernin asiakaspalveluun, josta kerrottiin että minulle oli yritetty soittaa käynnin jälkeisenä päivänä. Minulle oli kyllä tullut kaksi puhelua salatusta numerosta joihin en vastannut, muita puheluita ei tullut. He soittivat ilmeisesti siis minulle salatusta numerosta. Edelleen pyytävät että tilaus tehtävä paikan päällä, eivät siis saaneet tilausta sisään vaikka siellä jo kerran kävin!

Tästä harmissani Googlasin matot tuotenumeron ja kas, senhän voi tilata heidän nettisivuilta :) Tästä ei ollut koko prosessin aikana mitään puhetta. Tässä firmassa asiakaspalavelun taso on todella heikkoa ja asiakasta pompotellaan surutta. VÄLTÄ jos mahdollista!

12 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en ryamatta 2/2-24 o den är redan…

Köpte en ryamatta 2/2-24 o den är redan i dåligt skick. Som att luggen slitits ner på ena halvan av mattan.
Otroligt missnöjd o ledsen.

11 de março de 2024

Hej Malin,
Tack för ditt omdöme.

Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva in till oss.
För vidare hjälp i ärendet är du välkommen att kontakta oss vidare via vår kundtjänst:

Önskar dig en fin dag från oss på Rusta! /Tiina

Classificada 1 em 5 estrelas

Niin ilkeä henkilökunta en mene toiste.

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Rusta

Hei Matilda! Kiitos palautteestasi. Mukavaa, että käytit aikaasi palautteen kirjoittamiseen. Halutessasi neuvoa asiassasi, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Rusta toivottaa mukavaa päivänjatkoa! /Tiina

Classificada 4 em 5 estrelas

Hyviä klubituotteita

Hyviä klubituotteita. Harmi kun minulle ei jaeta painettua lehtistä, s-postiin tulee kyllä mutta se jotenkin rajoittaa tuotteiden nähtävyyden (hyvä että siinä on alalaidassa se "näytä koko ruudulla". Olen sen verran vanha että minusta olisi mukavaa myös seuraavana päivänä selailla lehtistä!

8 de janeiro de 2024

Resposta da Rusta

Hei Leila! Kiitos arvioinnistasi. Tervetuloa uudelleen ja mukavaa päivän jatkoa! //Katja

Classificada 5 em 5 estrelas

Erinomainen ja edullinen valikoima…

Erinomainen ja edullinen valikoima laidasta laitaan.

5 de janeiro de 2024

Resposta da Rusta

Hei Teija! Kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että käyntisi Rustassa sujui mieluisasti. 😊
Rustan väki toivottaa mukavaa päivän jatkoa ja tervetuloa uudelleen! //Katja

Classificada 4 em 5 estrelas

Tuotteet ovat valtavirrasta erilaisia

Tuotteet ovat valtavirrasta erilaisia. Halpoja. Liikkeestä on vaikea löytää. Joitakin tuotteita on ripoteltu useaan paikkaan. Myyjät kyllä neuvovat ja auttavat ystävällisesti. Klubitarjoukset erityisen hyviä.

4 de janeiro de 2024

Resposta da Rusta

Hei Paavo! Kiitos arvioinnistasi. Mukava kuulla, että olet tyytyväinen käyntiisi Rustassa. Tervetuloa uudelleen ja mukavaa päivän jatkoa! //Katja

Classificada 5 em 5 estrelas

Handlar ofta på rusta i Varberg

Handlar ofta på rusta i Varberg,Hittar alltid nåt som är billigt, till exempel kattmat mattor batteri med mera med mera. ock dessutom trevlig personal

MVH Benny

29 de dezembro de 2023

Resposta da Rusta

Tack för ditt omdöme och för att du hjälper oss bli bättre.

Vi tar din feedback vidare till varuhuset och önskar dig en fortsatt fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Löytyi Joulun suklaat ja karkit Hinta…

Löytyi Joulun suklaat ja karkit Hinta ja laatu kohdillaan. Valikoima suppea mutta riittävä

1 de dezembro de 2023

Resposta da Rusta

Hei Erja! Kiitos palautteestasi. Mukava kuulla, että käyntisi Rustassa sujui mieluisasti. 😊
Toivotamme mukavaa päivän jatkoa ja tervetuloa uudelleen! //Katja

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.