I heard about it from my therapist
I heard about it from my therapist, and she really recommended these for helping with my sleep, so excited to try these out :)
Estados Unidos da América
Jeg bruger næsten dagligt CBD
Når man er oppe i alderen, så er der skavanker, hvor CBD er det eneste naturlige der fungerer og disse vingummi smager skønt
Til start brugte jeg 3 om dagen, men det behøves ikke mere. Nu er 1 nok. både til smerter og til at sove🙏🙏
Da jeg ikke kan tåle CBD Vingummi vil jeg sende retur , det kan jeg ikke og kan 'kun' få 30% af købs prisen tilbage betalt. Der er to uåbnede bøtter som de ik vil have retur.
Syntes det er misvisende med , fuld retur ret inden for 60 dage.
Det passer ikke.
Derfor kun 2 stjerner.
Virker ikke eneste man får er meget ondt i maven og diarre. Har stadig smerter og uro om natten
Jeg har prøvet vingummierne og er så glad for dem, at jeg har bestil 2 gange nu. Jeg har før prøvet dråber fra et andet firma som jeg blev dårlig af, men heldigvis ikke af disse vingummier.
Mit hypersensitive nervesystem er blevet meget mere roligt og jeg sover bedre om natten, hele natten. Jeg har ME og mærker en tydelig bedring i energiniveau fordi min krop slapper mere af.
Så har jeg købt for første gang - håber inderligt de virker. Redigerer stjerner og fortæller om de har virket mod smerter om et par måneder.
CBD-produkterne har gjort at jeg har kunnet skibe Oxycodon som smertestillende. Nu kan jeg nøjes med paracetamol og CBD-produkterne fra Sarahs Blessing (og så må jeg køre bil igen!)
Jeg bestilte en lørdag og allerede tirsdag blev de leveret, til trods for at der stod 7-9 hverdage på leveringen.
Det er anden dag på dem, så jeg kan endnu ikke udtale mig om den fulde virkning.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.