Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Ver mais
A empresa respondeu
Sønnen min meldte seg på etter januartilbud, men angret seg pga økonomi. Jeg kontaktet kundeservice v/Ingvil på en lørdag kveld, under 24 timer, på en søndag. etter hans henvendelse om han kunne bruke... Ver mais
A empresa respondeu
blir oppriktig svindlet. kommer på sats der de sier at jeg ikke har medlemskap lengre. så trekker de meg dagen etter og så sier sentralbordet at jeg har medlemskap. så ber jeg dem avslutte det. så løp... Ver mais
A empresa respondeu
Veldig bra service via e-mail. Veldig bra service, hyggelig og hjelpsom folk på resepsjonen på Schous plass fra alle som jobber der, Ringnes og Bjørnvika. Kvalifiserte og veldig flinke profesjonelle... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Kjempebra kundeservice! Raskt svar og hyggelig kommunikasjon! 10/10

Resposta da SATS Norge
Melodi fra kundeservice avd chat, var rask og løsningsorientert. Svarte akkurat på det jeg trengte svar på og løste problemstillingen min på en god måte.
Kudos til Melodi

Resposta da SATS Norge
Alltid veldig god kundeservice, og godt treningstilbud!

Resposta da SATS Norge
Veldig fornøyd med å ha fått god og rask hjelp av Yvonne😊

Resposta da SATS Norge
Betheuel var utrolig god i jobben sin og hjelpende!!! Tusen takk:))

Resposta da SATS Norge
Jeg har vært en trofast kunde hos Sats i snart 20 år. I løpet av det siste året ble prisen for medlemskapet nesten doblet. Skuffet over at de ikke verdsetter lojale kunder.

Resposta da SATS Norge
Flott servise! Kjempe raskt og kjempe enkelt! Tusen Takk Håvard!

Resposta da SATS Norge
Kasper på Chat fiksa problemet med engang. 10/10 kundeservice!!

Resposta da SATS Norge
Hyggelige og dyktige folk i barnepassen på SATS Ringnes! Kan anbefales!

Resposta da SATS Norge
Rask og god hjelp😊 jeg trengte hjelp til å registrere en rabattkode. Kundeservice fortalte meg at rabatten jeg allerede hadde var bedre og at de derfor anbefalte meg å beholde prisen jeg hadde. Veldig fornøyd .

Resposta da SATS Norge
I was happy with the customer cares help.

Resposta da SATS Norge
Jeg chattet med noen for å få fryse medlemsskapet i etterkant av sykdom (med sykemelding) og det ble fikset på null komma niks. Veldig hyggelig og serviceminded dame.

Resposta da SATS Norge
Du blir 110% scammet. Du skriver under på en kontrakt og deretter endrer de månedsprisen til nesten dobbelt av det man blir enig om. Fraråder alle sterkt å i det hele tatt vurdere Sats som treningssenter.

Resposta da SATS Norge
Helt forferdelig kundeservice alle gangene jeg har etterspurt hjelp. De sender deg direkte til inkasso uten å sende noen form for regning verken på appen, mobilbank eller mail, uavhengig av om du har ordnet e-faktura eller ikke. Dersom du klager så skylder de på deg og lyver til deg om at de har sendt, uansett hvor mange bevis du har imot dem. Og du kan bare drømme om en beklagelse fra dem. Dette er det verste jeg har opplevd.

Veldig rask tilbakemelding!
Superrask håndtering av en liten feil som hadde oppstått angående betaling av mitt medlemskap. Good job 👍🏼
Mvh Frank

Resposta da SATS Norge
Kasper i kundeservice: kjernekar.

Resposta da SATS Norge
Veldig fornøyd med kundeservicen og personen på kundesenteret. Fikset opp i alt jeg trengte hjelp og lurte på.

Resposta da SATS Norge
Jeg skulle oppgradere abnomentet mitt midt i påsken. Kundeservice svarte etter svært kort tid og hjalp meg med en gang. Veldig fornøyd med dette.:)

Resposta da SATS Norge
Selv om jeg har vært medlem av SATS i mange år, merker jeg tydelig at servicen har blitt betydelig dårligere. Servicenivået er rett og slett uakseptabelt.
Det tar flere uker å få svar på e-post, og selv da får man ikke svar på det man faktisk spør om. I stedet blir man henvist til å oppsøke treningssenteret selv. Når jeg ringer 23307000, er det aldri noen som svarer. E-postene mine blir besvart med beskjed om å ringe dette nummeret innenfor angitt tidsrom, men ingen svarer – noensinne.
Det er fullstendig sløsing med tid og energi å prøve å få svar på et enkelt spørsmål. Jeg har forsøkt å få hjelp i over en måned nå, uten å få noen konkrete svar eller løsning. Det er rett og slett uforståelig og ekstremt frustrerende.

Resposta da SATS Norge
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.