Schäfer Shop Opiniões 413

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ordered goods got damaged during transport. After several phone calls, mail messages and even a registered letter, I never got any answer. Still waiting for their reply for more than 2 months. The... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Transport karren van staal met meedraaiende wielen zijn echt waardeloos. Ook al draai je de wielen na elk gebruik vast dan breken ze spontaan af ondanks dat je de helft van het belastbare gewicht... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles was prima in orde -- maar op ons verzoek tevoren contact op te nemen omdat op het afleveradres niet altijd iemand aanwezig is, is geen actie ondernomen. Liep goed af, maar je wilt geen transpo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de material para escritório
  2. Loja de materiais para escritório

SCHÄFER SHOP maakt deel uit van de sterke en productieve Schäfer Groep. In 75 jaar zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste totaalinrichters voor magazijn, bedrijf en werkplaats in Europa. We bieden u hoogwaardige en uitgebreide oplossingen voor alle afdelingen in uw onderneming. Onze competentie strekt zich uit van een complete magazijninrichting tot individuele systeemoplossingen, van kleine functionele werkplek binnen de productie tot totale kantoorinrichtingen. Maak gebruik van onze ervaring en ons veelzijdige, uit 85.000 producten bestaande assortiment incl. extern assortiment in onze webshop. Alles uit één hand, gecombineerd met vakkundig advies en grote marktkennis. Onze medewerkers zorgen voor een vlotte verwerking van uw order. Bovendien bespaart onze ervaren klantenservice u tijd en geld. Uitzonderlijke belastbaarheid, hoge functionaliteit en talrijke uitbreidingsmogelijkheden. Dit geldt allemaal voor onze kantoorinrichting. Daarbij bieden wij u ook aantrekkelijk, innovatief design en oneindige combinatiemogelijkheden. Ook op kantoor kunt u vertrouwen op onze zorgvuldige planning, productie en montage. Ons kantoormeubelassortiment is aangevuld met afzonderlijke producten van andere fabrikanten. Feit blijft dat voor welk meubilair u ook kiest: onze jarenlange ervaring en vlotte service zorgen er voor dat u tevreden bent en blijft. Naast eersteklas en functionele bedrijfs- en kantoorinrichting bieden wij u ook een grote hoeveelheid kantoorgebruiksartikelen aan. U vindt in ons assortiment o.a. een groot aanbod bekende merkproducten evenals hoogwaardige producten van eigen fabrikaat met uiterst voordelige prijzen. Onze klantendienst begeleidt u voor, tijdens en na uw bestelling. Bovendien bieden wij op alle producten een garantie van 3 jaar en heeft u een betalingstermijn van 30 dagen. Onze 24-uurs leverservice zonder extra kosten geldt voor alle gebruik- en verbruiksmaterialen. Bij een bestelling gedaan voor 17.00 wordt het artikel nog dezelfde werkdag verzonden. Deze artikelen worden aangeduid in onze webshop met het 24-uurs logo. Ons assortiment bestaat uit de bekende SSI Schäfer-producten. Dit betekent merkkwaliteit rechtstreeks van de fabrikant, gekenmerkt door betrouwbaarheid, duurzaamheid en een hoog gebruiksgemak. Bovendien bespaart onze eigen SSI-reparatiedienst u onnodige kosten en langdurige zoektochten naar onderdelen. We hebben ons immers niet alleen de vakkennis uit de productie eigen gemaakt, maar ook de know-how van uw branche. Bij SSI Schäfer shop Industrie krijgt u een systeemoplossing voor de sectoren magazijn, bedrijf en werkplaats en dit rechtstreeks van de fabrikant. Met SSI Schäfer-producten kunnen we naast de ruime ervaring in B2B-verkoop ook teruggrijpen naar jarenlange ervaring van gerenommeerde producenten. Zo blijft u niet met vragen zitten over producten of mogelijkheden. Al tientallen jaren bepalen wij met onze ervaring in aanzienlijke mate mede de relatiegeschenken-branche. Onze ervaring loont zich voor u! Wij staan u graag bij om al uw vragen rond keuze, optimale visualisering en speciale wensen te beantwoorden, wij komen desgewenst zelfs bij u ter plaatse. Voor grote projecten is onze "Full Service" een van onze sterke punten – een "volledige ondersteuning" te beginnen met de artikelkeuze, de optimale presentatie van uw reclameboodschap, de opslag tot en met de verzending van uw reclame-artikelen naar de gewenste adressen. Uw onderneming geniet grenzeloos van onze kwaliteit en ons groot, Europees samenwerkingsverband. Schäfer Shop is vertegenwoordigd in 11 Europese landen en beschikt over een eigen internationale inkooporganisatie. www.schaefer-shop.nl

Informações de contacto

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

413 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Poor service

Still waiting for their reply for more than 2 months.
The service they offer is very poor!

19 de abril de 2025

Good afternoon Michiel,

First of all my apologies for the trouble you’ve been through, I completely understand how frustrating this situation must have been for you..

After looking into your case, we found that your order was actually placed with our Belgian colleagues at schaefer-shop.be, while your review was posted on the Dutch Trustpilot page (schaefer-shop.nl). As a result, your feedback unfortunately ended up in the wrong place.

We’ve tried to figure out what happened and as far as we can tell, our Belgian colleague did order a new table top to be re-sent to you, but we can not see more info from our side in The Netherlands. Therefore we also cannot see if this issue has been resolved as of right now.

Since a couple of weeks the Belgian team has been reinforced with more customer service agents from our team in The Netherlands. I will ask one of our agents to get in contact with you to resolve any remaining issues and offer you my sincerest apologies on behalve of the Belgian team.

Please be on the lookout for an e-mail and let us know whether you need any more assistance or if the issue has been resolved already.

Best wishes,

Schaefer-Shop team NL

Classificada 2 em 5 estrelas

Ontevreden

Ontevreden

Een verzendbevestiging bleef maar uit. Ik moest er zelf achteraan. Er scheen iets mis te zijn. Vervolgens na twee weken waren de 4 bestelde mappen in huis, waarvan twee met een grote beschadiging, die zoals het eruit ziet voor verzenden er al waren.
Jammer. Ik hoop dat dit goed opgelost wordt.

16 de julho de 2024

Wegblijven!

Wegblijven! Producten die ze leveren voldoen absoluut niet aan beschrijving. Negatieve klantenservice. Oplichters!

22 de fevereiro de 2023

Resposta da Schäfer Shop

Beste Rick, spijtig om te zien dat u nog steeds ontevreden bent over deze situatie. U heeft de productinformatie echter anders geïnterpreteerd, waarmee uiteindelijk een andere verwachting is gecreëerd. U heeft daarnaast wel de mogelijkheid gehad om het product kosteloos te retourneren. Vanaf 'oplichting' is dus absoluut geen sprake. Wanneer u het product alsnog retourneert, krijgt u zo snel mogelijk uw aankoopbedrag teruggestort. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Team Schäfer Shop

klantendienst onbereikbaar

Ik heb op 26 juli 2022 een bestelling geplaatst via de website (bestelnr. 2500218069). Volgens de website zouden de artikels binnen 1 à 2 werkdagen verzonden worden.
Ik heb nog niets van verzendbevestiging ontvangen.
Ik probeer al sinds 1/08 dagelijks in contact te komen met de klantendienst via de chat op de website of per mail. Ik krijg maar geen antwoord.
Ik hoop dat ik met deze review eindelijk in contact kan komen met de klantendienst met mijn vraag...

5 de agosto de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Meer dan een week geleden stoelen…

Meer dan een week geleden stoelen bestel,netjes een verzendbevestiging gehad met een link,na een paar dagen gebeld met shaefer waar ze bleven,het komt goed zeggen ze,helaas is de link in het Duits en is het pakket terug gestuurd naar de verzender.
Ik probeer shaefer te bellen maar krijg ze niet te pakken.

Ordernummer 2600168636

Ik hoop wel zo snel mogelijk

5 de maio de 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw reactie. Uiteraard willen wij dit zo snel mogelijk voor u oppakken en een passende oplossing bieden. (Wij waren trouwens gesloten op Bevrijdingsdag, vandaar dat u ons niet heeft kunnen bereiken). Kunt u ons uw bestelnummer doorgeven, dan ga ik er persoonlijk zorg voor dragen dat dit direct wordt opgepakt.

Update: bedankt voor het toesturen van uw bestelnummer. Wij hebben een nieuw order aangemaakt, zodat uw bestelling nogmaals zal worden opgestuurd. Wij gaan ondertussen zelf het probleem met onze verzendpartij oplossen. Hopelijk hebben wij u zoveel mogelijk tegemoet kunnen komen en kunt u zo snel mogelijk alsnog uw bestelling in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor uw getoonde begrip en geduld.

Alvast bedankt voor uw begrip en geduld en we zien uw reactie graag tegemoet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestellen met actie code toch gelukt!

Na 3 mails en telefonisch contact gedurende 1 week nog altijd niks terug gehoord van Schafer omtrent een bestelling. Slaag er totaal niet in om de actiecode te plakken als artikel nummer en bij elke aanvraag krijg ik dezelfde niet werkende code. Na telefonisch contact bestelling per mail doorgestuurd en niks meer gehoord. :(
(Paswoord reset lukt niet, website inloggen lukt niet,...)

Met het antwoord op deze review er wel in geslaagd en de sterren x4!

16 de abril de 2022

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw bericht en belangrijke feedback. Wij werken er elke dag aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het spijt ons dat uw ervaring met ons dit niet heeft weerspiegeld. Uw feedback helpt ons heel erg onze service te verbeteren.

Wij hebben u via Trustpilot een verzoek om meer informatie gestuurd. Om u te helpen met uw account hebben we immers uw klantnummer en e-mailadres nodig. Deze gegevens worden niet gepubliceerd, maar zijn enkel bedoeld voor intern gebruik.

In verband met de actiecode kan ik u alvast zeggen dat deze in een apart veld dient geplakt te worden en dus niet als artikelnummer. U vindt dit veld in de rechterkolom als u op de tekst 'Actie- of waardeboncode' klikt.

Hou er echter ook rekening mee dat als u een abonnement op onze nieuwsbrief heeft genomen, u niet automatisch ook een klantaccount heeft. Daarvoor moet u zich apart registreren.

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten,
Uw Schäfer Shop Team

Top klantenservice.

Top klantenservice.
Een kastje besteld, waar een deukje inzat.
Snelle reactie en excuses, waardebon voor volgende bestelling (nog een kastje besteld).
En ook niet geheel onbelangrijk, top kwaliteit!

17 de fevereiro de 2022

Beste mevrouw Van Oers,

Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Nog een hele fijne dag gewenst en graag tot ziens bij Schäfer Shop :)

Classificada 3 em 5 estrelas

mengverhouding

Hallo, ik zou graag de mengverhouding zien, dus hoeveel em-080 moet ik bij een 1/2 liter water doen.
ik hoor het graag.

10 de janeiro de 2022

Resposta da Schäfer Shop

Geachte, de mengverhouding voor dit product is 1:100.
Indien u nog vragen heeft helpen we u graag verder via mail op info@schaefer-shop.nl of telefonisch op 026 - 384 7 384.
Aarzel niet om ons te contacteren indien u graag een uitgebreidere handleiding of productfiche wenst. We sturen ze u met veel plezier op.

Met vriendelijke groeten,
Uw Schäfer Shop-team

waardeloze transport karren

Transport karren van staal met meedraaiende wielen zijn echt waardeloos.
Ook al draai je de wielen na elk gebruik vast dan breken ze spontaan af ondanks dat je de helft van het belastbare gewicht erop transporteerd.
Zou echt Nooit meer iets bij deze firma bestellen.
We hebben dit gemeld en als bijlage foto gestuurd maar helaas nooit een reactie ontvangen.
Toen we een mail ontvingen van de shop om onze aankoop ervaringen te vertellen hebben wij dit weer verteld maar ook daarop geen reactie.
Mensen blijf ver weg van deze praktijken en bestel Nooit bij deze Firma

4 de novembro de 2021

Beste heer Dankers,

Wij nemen uw klacht uiterst serieus en willen daarbij ook graag een passende oplossing bieden. Helaas heeft onze customer service u tot op heden nog niet telefonisch kunnen bereiken. Hopende u alsnog snel te kunnen contacteren en daarbij een oplossing te bieden waar u zich in kunt vinden.

Geen levering, noch communicatie

Ik heb Order 2500206606 geplaatst en al een factuur ontvangen. Echter staat er al geruime tijd (in het Duits, want dat is een deel van de website dat ze zijn vergeten te vertalen) dat de twee pakketten van de levering verloren zijn. Volgens de factuur is er uitgeleverd, volgens de website is de bestelling verloren en ik heb zelf geen tracking ontvangen. Begrijpen wie begrijpen kan. Ik heb al 2 maal een mail gestuurd (1 maal via formulier vorige week en 1 maal gisteren via het mailadres dat met de bestelling werd meegegeven) en ik heb nog steeds geen antwoord mogen ontvangen. Mijn eerste bestelling hier schept totaal geen vertrouwen en ik hoop dat ik ooit of het geld of het artikel (terug) te zien krijg. Op deze ervaring afgaand een absolute afrader...
Bestelling op schaefer-shop.be

Update: vandaag (29/7) een mail gehad van hen dat ze de transporteur gaan contacteren. Dat was de enige info, in 1 zin. Tracking? Nooit gehad. Excuses voor de slechte afhandeling en/of communicatie? Onbestaande

27 de julho de 2021

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw bericht en belangrijke feedback. Wat jammer dat u zo'n slechte ervaring met ons heeft gehad, dat was niet de bedoeling. Wij willen dat onze klanten hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Dat is waar we dag na dag voor werken. Het spijt ons dan ook dat uw ervaring met ons dit niet weerspiegelt. Mijn collega wacht op feedback van onze transporteur. Ik zal dit zelf ook verder opvolgen en hou u persoonlijk op de hoogte.
Met vriendelijke groet
Annick

Classificada 1 em 5 estrelas

Informatie over levertijd is onzin

Op de website staat vermeld: binnen 1-2 werkdagen bij u. Na 2 werkdagen nog niets gehoord, dus de bestelling geannuleerd. Een uur daarna kreeg ik een mail dat de bestelling verstuurd zou zijn. Wàt een toeval. Tot op heden (4 dagen later) niets meer gehoord. Geen bestelling ontvangen, geen track en trace code. Wat een aanfluiting dit!! Misleidende informatie op de website.

26 de julho de 2021

Beste Angelique,

Wij betreuren het ten zeerste dat u uw bestelling tot op heden nog niet heeft ontvangen. Uiteraard willen wij ons graag inzetten om deze situatie alsnog op een correcte wijze af te ronden.

Heeft u daarbij de mogelijkheid om uw ordernummer of referentienummer met ons te delen? Dan zorgen wij er voor dat hier direct naar gekeken wordt en een passende oplossing wordt geboden.

Alvast bedankt voor uw begrip en geduld.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot nu toe geweldig maar moet nog…

Tot nu toe geweldig maar moet nog bezorgt worden

5 de julho de 2021

Resposta da Schäfer Shop

Top! We hopen op een snelle levering van uw bestelling. Mocht dit niet het geval zijn; laat het ons even weten, dan zoeken we uiteraard direct naar een passende oplossing :)

Goedendag,

Zo horen we het natuurlijk graag! We staan de volgende keer uiteraard ook graag voor u klaar.

Nog een fijne dag toegewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en snelle levering van Top…

Goede en snelle levering van Top Producten !

25 de junho de 2021

Resposta da Schäfer Shop

Heel erg bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent en wij wensen u nog een fijne dag toe!

Team Schäfer Shop

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.