Goede kast en snelle levering Prima serverkast die geheel voldoet aan de omschrijving. Bestellen was eenvoudig, de levering was snel. Enige minpuntje was dat we geen tracking code hadden zodat we e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goedemiddag beste collega's, Heb een serverkast besteld bij serverkast.nl en binnen 24 uur op vloer ontvangen. Heb weinig te zeggen.Qua de prijs zijn ze wel oké, maar service z... Ver mais
Heb een serverkast aangeschaft . deze beschadigd binnen gekregen en pas 3 weken later een mail gekregen met daarin dat ik m terug kan sturen . Zeer ontevreden
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Serverkast.nl is de leverancier van serverkasten en netwerk accessoires. Sinds 1990 helpen wij onze klanten bij het bieden van profesioneel advies, hoge kwaliteit producten en snelle levering.
Informações de contacto
Zuidergracht 47 - Hal 3, 3763 LS, Soest, Holanda
- 0352057004
- info@serverkast.nl
- www.serverkast.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ik geef 1 ster om de volgende rede.
Ik geef 1 ster om de volgende rede.
Ze beloven dingen die ze niet waar kunnen maken.
Ik heb een serverkast besteld -> 10 inch 12U serverkast met glazen deur 370x450x618mm, op de website staat deze is op voorraad.
De volgende dag krijg ik een mailtje van is niet leverbaar maar pas in week 49 (nu is het 41) en ik kreeg 2 alternatieven leveren
• 10 inch 9U serverkast met glazen deur
• 10 inch 15U serverkast met glazen deur
Nou het zijn de 2 maten niet die ik kan gebruiken en heb ik nee gezegd ook omdat ik in de review heb gelezen dat iemand en alternatieven leveren gepakt heeft en dan een verkeerde kleuren een deel van zijn geld niet terug gekregen en de klantenservice was niet meer te bereiken.
Tevens heb ik een mailtje terug gestuurd van bij jullie staat die nog steeds op voorraad moeten jullie dat niet aanpassen.
En hun aantwoord was je hebt gelijk we passen het aan, nu langer dan 24 uur verder staat nog steeds op voorraad.
Dus mensen eerst mailen/bellen voordat je iets koopt want je weet niet of het op voorraad is
Dus weinig vertrouwen in het bedrijf, het bedrijf is dus ook :
serverkast.com
internet-kabel.nl
sigmatex.nl
19power.be
8-10-2026
Zelfs één ster is nog te veel, drie verschillende verhalen over dezelfde kast
Ik heb bij Serverkast.nl een 10-inch 12U-serverkast besteld, model DS10-3412. Daarna kreeg ik te horen dat deze pas in week 49 weer op voorraad zou zijn. Daarom heb ik mijn bestelling geannuleerd.
Vervolgens heb ik via de chat contact gehad met Angela M. Ik heb nadrukkelijk de juiste productcode én de afmetingen doorgegeven. Meerdere keren bevestigde zij dat deze kast op voorraad was. Bestellen vóór 16.00 uur zou zelfs betekenen dat hij dezelfde dag nog verzonden werd.
Maar zodra ik vertelde dat ik eerder al had besteld en toen week 49 te horen kreeg, veranderde het verhaal. Er zou een verkeerde productcode zijn opgezocht. Nu was de kast ineens beperkt beschikbaar in Frankrijk, met een levertijd van vier à vijf werkdagen.
Wat is het nu? Week 49, vandaag verzenden of vier à vijf werkdagen? Als klant moet ik kennelijk zelf uitzoeken welke informatie klopt.
Angela M. heeft excuses aangeboden voor het opzoeken van de verkeerde code. Een fout kan gebeuren, maar ik had juist herhaaldelijk gevraagd of het écht om de DS10-3412 ging. Dan vind ik meerdere stellige bevestigingen zonder een goede controle onacceptabel.
Naar mijn ervaring werd de chat vervolgens afgekapt, zonder dat mijn probleem was opgelost. Ik heb de screenshots bewaard.
Dit is geen kwestie van een beetje vertraging, maar van onbetrouwbare informatie en een teleurstellende afhandeling. Ik wilde gewoon een kast kopen en een eerlijk antwoord over de levering krijgen. Zelfs dat bleek te veel gevraagd.
Mijn vertrouwen in dit bedrijf is weg. Op basis van mijn ervaring kan ik Serverkast.nl niet aanbevelen.
Super kwaliteit en service
Twee dagen nadat de kast en alle randapparatuur was geleverd ontving ik een persoonlijk telefoontje met de vraag of de aflevering naar wens is gegaan.
Verder werd mij uitgelegd dat ik voor vragen op de website handleidingen kan vinden en ook altijd contact kan opnemen.
Super goede klantenservice!
Sneller leveren
Sneller leveren, en producten waren niet op voorraad waardoor vertraging ontstond
Goede levering, goede nazorg
Serverkast besteld, binnen een werkdag opgestuurd. Levering op tijd, kast goed in elkaar gezet en goed verpakt. Nalevering van de wieltjes na een belletje zonder problemen verzorgd. Al met al een zeer positieve ervaring!
Levering verliep vlekkeloos en snel
Zwarte patchkast besteld…
Zwarte patchkast besteld want die was op voorraad. Bleek achteraf niet zo, kon wel dezelfde in het wit krijgen. Deze was ook goedkoper, zou ik geld terug krijgen. Eenmaal geleverd was de patchkast grijs en ik heb ook geen geld terug gekregen.
Bedrijf die klantentevredenheid hoog in het vaandel heeft.
De bestelprocedure verliep heel vlot, je kan heel duidelijk de juiste producten die bij elkaar horen selecteren. Bij mijn bestelling is het foutgelopen bij de koerierdienst die het pakket kwijtgespeeld is. Het contact hierover met serverkast.nl verliep heel vlot, en ze hebben mijn bestelling opnieuw verstuurd zodat ik toch nog vlot over mijn bestelde goederen kon beschikken om verder te werken. Echt topservice !
Slechte service
Slechte service, zeer slecht retourbeleid, afmetingen kloppen ook niet.
Bedrijf lost verkeerde levering niet op.
Het verkeerde product en aantal is geleverd. Kan gebeuren. Het gaat er om hoe zoiets wordt opgelost.
Het wordt niet opgelost. Het bedrijf reageert niet.
Naar verwachting
Producten waren naar verwachting keurig geleverd, ondanks dat er wat mistte van de order, is dat direct opgelost en had ik dat de volgende dag in huis.
Alle materialen waren snel en gelijk…
Alle materialen waren snel en gelijk geleverd.
Zorgvuldig verpakt en zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Alles was naar wens en zoals gevraagd.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Transporteur heeft zelfs gebeld toen er niet direct iemand aanwezig was. Zijn zonder problemen teruggekomen. Top service!
Vriendelijke support, perfecte levering
Ik stelde geen standaard vragen, maar kreeg keurige antwoorden en prima levering, super tevreden!
Leuk zo'n evaluatie als je nog niets…
Leuk zo'n evaluatie als je nog niets ontvangen hebt.
Spullen moeten nog geleverd worden. Hoe kan ik bij de eerste bestelling bij jullie nu al een evaluatie mail krijgen?

Resposta da Serverkast.nl
Ik had dringend een 19 inch kast nodig…
Ik had dringend een 19 inch kast nodig om mijn apparatuur in te plaatsen.
Mijn eerdere ervaring was al dat het een goed product was en niet duur t.o.v. andere aanbieders.
Smorgens de kast besteld, en ik was verbaast dat de volgende ochtend de kast al geleverd was door een transport bedrijf. ook dat was allemaal netjes, en niet zoals je vaak ziet dat er mee gesmeten wordt in de bestelbus.
Ook vriendelijk personeel .
Dus al met al een hele fijne ervaring. En de Kasten zijn super, Alles zoals omschreven en eigenlijk goedkoper dan een tweede handetje op MP.

Resposta da Serverkast.nl
Supersnelle levering
Supersnelle levering, next day delivery wordt waargemaakt.