Skønne hunde og dejlige mennesker
Skønne hunde og dejlige mennesker - de træner ofte i vores område, og her er der virkelig styr på tingene.
Virkelig ærgerligt, at de får dårlige omtaler, fordi andre firmaer fusker - dette firma er netop det, som DR bruger som golden standard i deres udsendelse
Det handler om penge og intet andet
Det handler om penge og intet andet. Stakkels dyr og udsatte mennesker.
Forkert firma I anmelder! Grundet DR Kontant
Jer der laver negative anmeldelser til denne side pga. DR Kontakt - Tænk jer lige om - Dette er ikke det negativt omtalte firma, men derimod det positivt omtalte firma fra programmet. Det er "servicehundeforeningen.dk" som er nogle idioter og dyremishandlere.
Bare nej
Jeg kan ikke sige andet end, at det er en umenneskelig måde at behandle hundene på og også de stakkels mennesker, der allerede lider.
Dyrplageri af øverste skuffe.
Dyrplageri af øverste skuffe.
Usmagelig forening der udøver dyrplageri i jagten på profit føj!
I søger om sponsorater
En stor forretning hvor penge er vigtigere end borgere og hunde.
Fup og snyd
Deres organisation lever hverken op til deres forpligtigelser til kommuner eller borgere. Hundene fra deres instruktører er ikke egnede til deres opgaver, samt borgere efterlades uden hjælp.
Skam jer ud over alle grænser!
Fup non-profit forening
Hold jer fra denne organisation.
De skulle træne servicehunde til handicappede, men du risikerer at stå på venteliste i mange år og du får ingen feedback eller tilbagemelding selvom der aftales at de skal kontakte én og følge op.
Hos mig blev der 3 gange aftalt en tilbagemelding, men de vendte aldrig tilbage, selv ikke efter at have udstukket træningsplan. Der blev også aftalt at jeg skulle flytte til en stuelejlighed, da man mente at det var svært at passe hund hvis jeg ikke havde have og boede i stuen!!!
Alligevel gik jeg med til dette krav og fik tilbudt en stue-lejlighed af kommunen, men jeg hørte ikke mere fra Servicehunde.dk.
Servicehundene går ikke til de handicappede der har mest brugt for dem, og som rent faktisk kan tage sig af og passe en hund.
De har næsten ingen hunde ca. 3 om året, og dem der får er næsten altid i forvejen tidligere servicehunde-ejere eller folk som er kendt af organisationen.
Brug hellere Servicehundeforeningen som har et mere ærligt og gennemskueligt projekt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.