teamservicehunden.dk Opiniões 7

2,3

Informações sobre a empresa

1. Treinador de cães

Escrito pela empresa

Team servicehunden uddanner og certificerer servicehunde til psykisk sårbare i hele Danmark. Vores instruktører er veluddannede, og har stor erfaring med forskellige diagnoser. Vi sætter en stor ære i at finde det rigtige match , og bruger den nødvendige tid på at træne hund og bruger sammen , på den måde bliver det en livslang succes.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke anbefale for autister

Jeg skulle have servicehund på baggrund af min autisme. Men hovedinstruktøren var meget uorganiseret. Udplaceringsforløbet var kaotisk og det endte med at forværre mit psykiske helbred. Jeg måtte derfor skifte forening.
På dette tidspunkt havde jeg betalt 50.000 kr i depositum til Team Servicehunden Danmark. Foreningen sagde, at vi kunne indgå et forlig i forhold til pengene. Deres forslag til forlig var 50.000 kr til dem, og 0 kr til mig. Det blev det så, og jeg mistede alle mine penge. Selvom de kunne sælge hunden igen til fuld pris.
Jeg har siden hen haft et forløb hos en anden forening, hvor det er gået rigtig godt.

Hvis du / din pårørende har autisme, kan jeg virkelig ikke anbefale Team Servicehunden Danmark.

23 de maio de 2024

Anmeldelse af Team Servicehunden

Anmeldelse af Team Servicehunden

Vores erfaring med Team Servicehunden har givet anledning til bekymring. Min kæreste, som har autisme og angst, anmodede om en mindre hund, der kunne opfylde hendes specifikke behov. På trods af dette blev hun tildelt en større hund, som ikke matchede hendes ønsker eller forudsætninger. Vi blev ikke informeret om muligheden for frit valg af leverandør i henhold til Servicelovens §112, stk. 3, hvilket kunne have haft betydning for beslutningsprocessen.

Den tildelte hund havde adfærds- og sundhedsmæssige udfordringer ved modtagelsen, hvilket stillede yderligere krav til os som modtagere. Det skabte en situation, hvor vi ikke oplevede, at hunden kunne opfylde de forventede funktioner som servicehund. Vi havde forventet mere omfattende støtte og træning i forløbet.

Vores oplevelse har været præget af manglende kommunikation og utilstrækkelig opfølgning. Det er vigtigt, at servicehundeleverandører lever op til de gældende krav og sikrer, at både klienter og hunde får optimale betingelser. Vi anbefaler potentielle brugere at undersøge alle muligheder grundigt og sikre, at deres behov bliver mødt af en leverandør, der kan dokumentere opfyldelse af gældende standarder og krav.

15 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil på det kraftigste advare mod at…

Jeg vil på det kraftigste advare mod at benytte Team Servicehunden. Min erfaring med dem har været dybt skuffende og alarmerende. I 2019 modtog jeg en servicehund ved navn Anton gennem Servicelovens §112, da jeg lider af autisme og angst. Anton, en unghund på et år, var i en sørgelig forfatning ved overdragelsen. Han var stærkt undervægtig, hvilket min dyrlæge bekræftede som værende på grænsen til dyremishandling. Derudover var han ude af stand til at udføre basale opgaver; han nægtede at gå ind i en bus, rystede ukontrolleret og sled sin egen snor over. Det er tydeligt, at Team Servicehunden ikke lever op til de nødvendige standarder for træning og pleje af servicehunde. På trods af en pris på 80.000 kr. for deres ydelser, leverer de ikke den kvalitet, man med rette kan forvente. Jeg opfordrer alle til at holde sig langt væk fra denne virksomhed.

15 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Sådan skal det gøres! Alt positivt!

Der kan intet negativt siges om Team Servicehunden. At både hunde og mennesker kommer GODT ud på den anden side SAMMEN, er vigtigere for dem end noget andet! Det handler ikke blot om at skulle afsætte et produkt og tjene penge. De træner og sælger derfor ikke bare hunde; De formidler livskvalitet, håb og motivation for en fremtid, hvor man ikke selv kunne se én.

Du får professionel vejledning om alt fra A-Å og skulle du alligevel være i tvivl om noget som helst, så spørger du blot, uden at få nogen sure miner igen.
Ikke nok med, at du får vejledning under hele processen, så vejleder og følger de dig også efter og resten af servicehundens liv, for at sikre det bedste match mellem hund og borger.
De ved, og husker at hundene kommer ud til borgere, som ikke har samme ressourcer som andre. Derfor er det vigtigt for dem at følge alt helt til dørs og gerne lidt ekstra indenfor. Det er en kæmpe omvæltning for borgeren (og hunden), som nu skal til at finde en rytme i sin hverdag. Dette kan ikke ske uden hjælp, og dem fra Team Servicehunden er de første til at stå klar, hvis du har brug for det.
Heck, du kan endda kontakte dem nytårsaften, og de vil ringe dig op og hjælpe med, hvad de kan!

11 de janeiro de 2021

Classificada 5 em 5 estrelas

Et nyt liv er startet for min datter…

Et nyt liv er startet for min datter efter hun via Team Servicehunden fik hendes bedste 4 benet ven igennem Servicehunden. Teamet består af ildsjæle som via deres bredde kompetencer både via hunden, træningen men ikke mindst deres store menneskelige og empatiske forståelse for lige netop min datters situation har gjort at både hun men også os som familie gør at vi ikke bare overlever i hverdagen men lever et næsten normalt liv med hendes 4 benet ven, makker og terapi/servicehund. Tibbe og Catja får mine varmeste anbefalinger

10 de janeiro de 2021

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har valgt Team Servicehunden som…

Vi har valgt Team Servicehunden som leverandør til en servicehund, da vi blev mødt med en utrolig forståelse og professionalisme da vi ringede til dem.

Tippe og Catja var fra start af, helt klar over hvad min datters behov var. Hun har atypisk autisme og svær angst. Det er en stor hjælp og lettelse, at man bliver mødt lige der hvor man er, og ingen spørgsmål er for mange eller mærkelige.

Deres tilgang til deres elskede hunde er fantastisk og elskelig. Og for os som kommende servicehunde familie ved vi, at vi altid kan kontakte dem, hvis der er spørgsmål.

Jeg er så glad for at vi netop valgte Team Servicehunden, de rummer hele pakken....(familien, brugeren)

Jeg anbefaler Team Servicehunden, da de ved hvad de laver og i den grad støtter og lærer os igennem hele vores servicehunde liv.

9 de janeiro de 2021

Tusind tak 🙏

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais