Leia as opiniões dos outros
Lækre sømløse ankelsokker. Meget velegnede, når man har et problem med blodtilførslen til fødder, så den ikke er optimal. Det er mine sokker mht. kvaliteten -:O)
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i Brøndby, hvor vi er specialister i sokker og undertøj til både kvinder og mænd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strømper på lager, i alle tænkelige farver, typer, størrelser og mærker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.
Informações de contacto
Vallensbækvej 22A, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 52 90 00 00
- info@nyesokker.dk
- www.shopwithsocks.com
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Rigtig god oplevelse hos Nyesokker
Rigtig god oplevelse hos Nyesokker. De har et bredt og fint udvalg, priserne ligger på et fornuftigt niveau, og hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på. Leveringen kom hurtigt og uden problemer. Kan varmt anbefales.
God kvalitet og hurtig levering
Enkel hjemmeside
Så behagelige strømper og pæne farver…
Så behagelige strømper og pæne farver og mønstre.
Et ordentlig selskab
Lynhurtig service fra placering af orderen indtil leverancen. Pragtfuldt produkt som jeg bestile after langtids afprøvning af først leverance.
God kvalitet.
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg fik desværre en forkert størrelse strømpe i min pakke. Dagen efter jeg havde skrevet, blev der sendt et nyt par. Jeg skulle bruge strømperne til en gave, så jeg blev bare glad. Jeg vil meget gerne anbefale Nye Sokker til mange andre. Kvaliteten er også i top.
Jeg fandt mine yndlings sokker
Jeg fandt mine yndlings sokker, bestilte dem og de kom sammen aften. Super 😀
Decoy maxi trusser er SÅ gode og jeg…
Decoy maxi trusser er SÅ gode og jeg skal have flere af dem 😀👌
Rigtig god kvalitet og str. er perfekt
Lækre sømløse ankelsokker
Købte 40 par sokker af den samme salgs…
Købte 40 par sokker af den samme salgs til 150 for 10 par stykket men må erfare at kvaliteten næsten ikke kan blive ringere . Tænkte alligevel at man fik lidt for pengene når man købte over nettet men så kunne jeg ligeså godt være gået i sport 24 og købt den hvor man i det nu får en kvalitet der kan holde til noget .. dem jeg fik her er så tynde at man dårligt skal have en lang negl og så går der hul i dem desværre ..
Jeg ælsker jeres tåstrømper
Jeg ælsker jeres tåstrømper, jeg bruger ikke andre, medmindre vi taler lingeri. I har et stort udvalg, og farverne er gode. Jeg er vild med striber, hvis de kunne fåes med prikker, så ville jeg købe et par af hvert 🙈 jeg er ved at smitte af på veninderne, så nu køber jeg også til dem. Jeg har før snakket med jeres kundeservice, og den er bestemt også i top. Intet at sætte en finger på.
Købte 7 par sokker i gaveæske og fik…
Købte 7 par sokker i gaveæske og fik 10% rabat på første ordre. Hurtig levering og sokkerne lever virkelig op til det forventede.
Yogasokker er for små
Yogasokker som skal passe fra str 35-46, er så stramme og små at min str 38 fod overhovedet ikke kan få dem på.
Øv.
Nini Larsen
PS Men de skal ha’ ROS for uopfordret at sende mine penge retur. 6/6
Ikke sidste gang jeg handler med NyeSokker
Hurtig levering, billig og god kvalitet
Bredt udvalg af gode produkter
Bredt udvalg af gode produkter, hurtig levering og behandling af retur
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.