Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

ShopX.nl is dé specialist in hoogwaardige leren meubels. Vanuit onze showroom in Drunen helpen wij u bij het vinden van een meubel dat perfect aansluit bij uw wensen, interieur en leefstijl. Of u nu op zoek bent naar een leren bank, eetkamerstoel, fauteuil of relaxfauteuil, bij ShopX.nl staat kwaliteit en maatwerk centraal. Wat ons onderscheidt, is de combinatie van vakmanschap, keuzevrijheid en transparantie. U kiest bij ons uit meer dan 150 kleuren en diverse hoogwaardige leersoorten, waarbij vrijwel elk model volledig naar wens samen te stellen is. Hierdoor ontstaat altijd een meubel dat écht bij u past. Wij geloven in eerlijke prijzen zonder kortingen of tijdelijke acties. Iedereen betaalt bij ons dezelfde scherpe prijs, ongeacht het moment van aankoop. Dit zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen, zowel online als in onze showroom. Naast onze producten hechten wij veel waarde aan persoonlijke service. In onze showroom ervaart u een ontspannen en gastvrije sfeer, waar u rustig kunt oriënteren zonder druk. Onze medewerkers nemen de tijd om u goed te adviseren. Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Uw meubel wordt zorgvuldig bij u thuis geleverd, binnenshuis geplaatst en volledig uitgepakt. Verpakkingsmaterialen worden netjes meegenomen, zodat u direct kunt genieten. Bij ShopX.nl draait het om kwaliteit, eerlijkheid en een persoonlijke benadering. Dat merkt u in alles wat wij doen.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

19 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

100 % TOP

Echt een TOP winkel en service afdeling.
Het is wel een eindje rijden van Yerseke naar Drunen maar zeker de moeite waard.
Heerlijke koffie bij binnenkomst,fijne mensen die alle tijjd voor je hebben en goede uitleg geven.
We hebben al een aantal jaren de barkrukken, en nu na onze verhuizing eetkamer stoelen.
We hadden de service afdeling even nodig en ook zij zijn echt TOP!
Kortom alles echt TOP!

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs een bank gekocht bij ShopX en…

Onlangs een bank gekocht bij ShopX en dat is goed bevallen. In de showroom werd ik rustig geholpen en kon ik op mijn gemak kijken.

Er is veel keuze in leer en kleuren, wat fijn is als je iets wilt dat goed bij je interieur past. De kwaliteit voelt goed en komt overeen met wat er verteld wordt.

De levering ging netjes en volgens afspraak. Alles werd zorgvuldig neergezet.

Al met al gewoon een fijne ervaring en goede service.

20 de março de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ShopX.

Fijn om te horen dat u de rust in de showroom en het ruime aanbod in leer en kleuren als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat u in alle vrijheid een keuze kunt maken die echt bij uw interieur past.

Ook goed om te lezen dat de kwaliteit en de levering volledig aan uw verwachtingen voldoen. We geven dit compliment graag door aan ons team en de bezorgers.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bank en u bent altijd van harte welkom in onze showroom.

Gijs Verhoeven – ShopX.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor mij deze winkel NOOIT meer!

Voor mij deze winkel NOOIT meer!
In mei 2025 2 banken en 4 eetkamerstoelen gekocht. In de winkel goed ontvangen. In augustus 2025 bestelling geleverd en diezelfde dag bleek al door de bezorgers en mijzelf te zien dat van een bank de rugkussens "anders" waren. Dit daags na levering gemeld bij de klantenservice met foto's. Gelijk werd gezegd dat dit verkeerde mallen waren en er nieuwe rugkussens besteld werden. Vol goedgelovigheid was het dus wachten op hopelijk goede rugkussens. Voordat deze kussens uiteindelijk kwamen waren er tig telefoontjes en mails van mijn kant verstuurd want van shopX kwam geen reactie. De rugkussens kwamen, maar een afwijkende kleur.... wel de goede maat. Men wilde dan maar een stukje leer plakken aan de achterzijde van mijn kussen van verkeerde afmeting...... dit is geen kwaliteit toch...... er werd gezegd dat hun tig banken hadden verkocht en dit nog nooit hadden ervaren..... tja.
Een stukje leer plak je op een budgetbank maar geen echt leren bank die van beginsel fout was.
Ik ben er zelf achter gekomen dat er teveel vulling in de rugkussens zat en dat daar het probleem was. Uiteindelijk heeft deze shopX er 5 x over gedaan om mij te bezoeken en mijn eigen inzicht te verifiëren als zijnde dat er teveel vulling in zat. Ik vroeg wel om een goedmakertje dat ik zeggen en spreken 6 maanden verder was om een goed ogende bank te krijgen en 5 x extra thuis bleef om dit te bewerkstelligen. Een prachtig kado werd mij beloofd...... Na het eerste huisbezoek kwam een leren zak met tig onderzetters van leer (ik dacht dat het kleurstalen waren). Er werd mij gevraagd hoe ik het kado vond...... eerlijk heb ik geantwoord dat ik het verre van mooi vond..... ohhhhhhh de meeste mensen vinden dit een heel leuk kado (dus meer mensen spreken de service aan voor klachten en krijgen een goedmakertje?). Ik gaf aan dat een bloemetje wel attenter was geweest. Nou dat heb ik geweten: na 5 x een huisbezoek en een half jaar verder vroeg ik naar mijn bloemetje want ik hoorde weer 14 dagen niets...... dat bloemetje kwam in de vorm van een fleuropbon. Leuk dacht ik, maar deze firma is al deze overlast en tig duizenden euro's aan meubels slechts een fleuropbon waard van 20 euro....... bij fleurop is daar geen enkele bos bloemen zonder bijbetaling voor te krijgen. Ik wil niet ontevreden zijn, maar een bloemenbon waar geen bijbetaling voor nodg is was toch wel zeker op z'n plaats. Als je dan via mail vraagt om een terugkoppeling met een leidinggevende krijg je zoveel verwijten naar je hoofd geslingerd wat ik hun al niet gekost had, ze kwamen niet voor hun plezier 5 x extra bij mij thuis en de service van hun was goodwill van hun kant uit.
Dus zodra er een bestelling geplaatst is, betaald en geleverd moet je niets meer verwachten.
Bij klachten wordt je als lastig beschouwd. Oh ja en de conversatie bij service is verre van het motto: klant is koning.
Kortom: ontvangst winkel prima, service zwaar waardeloos.

Oh ja en als je een negatieve ervaring deelt op hun facebookpagina wordt je geblokt.... kinderachtig en verre van professioneel en zeer zeker NIET klantvriendelijk!

6 de fevereiro de 2026

Beste mevrouw Paffen,

Dank u voor uw uitgebreide review.

Het spijt ons dat het traject rondom de rugkussens van uw bank voor u als vervelend is ervaren. Toen u de afwijking direct na levering meldde, hebben wij dit serieus opgepakt en zijn wij meerdere keren bij u langs geweest om de situatie te bekijken en samen tot een oplossing te komen.

De betreffende bank maakt al jarenlang deel uit van onze collectie en wordt al lange tijd op dezelfde manier geproduceerd en opgebouwd. Tijdens onze bezoeken hebben wij daarom ook gekeken naar mogelijke oorzaken en uiteindelijk samen vastgesteld dat de vulling van de rugkussens hier een rol in speelde. Fijn dat dit inmiddels naar wens is opgelost.

Onze servicemedewerker heeft u daarnaast een attentie aangeboden als vriendelijk gebaar, omdat wij het belangrijk vinden dat klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Wij vinden het jammer dat u onze inzet niet zo heeft ervaren als wij hadden gehoopt, maar zijn blij dat de bank inmiddels naar wens is en dat u er weer comfortabel gebruik van kunt maken.

Gijs Verhoeven
ShopX.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag een service ervaren zoals je…nog maar zelden ziet

Vandaag een service ervaren zoals je deze nog maar zelden meegemaakt..
Een lederen draai fauteuil gekocht in 2020, vorige week een kleine beschadiging ontdekt op het zitgedeelte, ik zocht contact over hoe ik dit zelf het beste kon repareren. ShopX gaf aan dat zij wel even langs zouden komen, mijn woonplaats lag op de route nl. Bij navraag wat de kosten zouden gaan worden gaf met aan dat dit kosteloos zou zijn….vandaag zijn ze langsgekomen en de beschadiging gerepareerd, er is niets meer te zien!
Dit vind ik een topreview meer dan waard!,
Geweldig 👌👌

11 de março de 2026

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en de mooie woorden over onze service.

Wat fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Juist ook na enkele jaren vinden wij het belangrijk om voor onze klanten klaar te staan. Goed om te horen dat de beschadiging netjes is hersteld en dat er niets meer van te zien is. Dat is precies zoals wij het graag zien.

Uw waardering betekent veel voor ons en voor ons team. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze ervaring te delen.

Wij wensen u nog veel plezier van uw leren draaifauteuil.

Gijs Verhoeven - ShopX.nl

Classificada 3 em 5 estrelas

Supervriendelijk winkelpersoneel, aflevering kan beter

Super vriendelijk geholpen in de winkel. Mooie meubels voor een schappelijke prijs die vanochtend zijn geleverd. Echter waren er wel wat puntjes die minder waren...
Helaas waren de 2 fauteuils in de verkeerder kleur geleverd. Bij telefonisch contact werd mij gevraag de fauteuils zo min mogelijk te gebruiken. Nu is dat in mijn geval geen probleem, maar hoe zou een gezin dat moeten doen als die opnieuw geproduceerd moeten worden? 3 maanden lang in kleermakers zit op de grond zitten?
Verder zet ik mijn vraagtekens bij hun meubel bezorger Nederick. In hun voorwaarden staat expliciet vermeld dat Nederick niet verantwoordelijk is voor schade die onstaan is na de 1ste deur. Dus iemand zoals ik die in een flat of etage woning zit met 2 deuren voor mijn voordeur moet zelf voor de schade opdraaien indien er schade onstaat na de begane grond?
Overigens waren ze met mijn 3-zitsbank langs een muurtje in de hal beneden geschuurd. Gelukkig was het leer niet beschadigd en kon ik het schoonmaken met een vochtige doek. Echt zorgvuldig werd er met de meubels niet omgegaan.
Al met al, prima geholpen in de winkel maar door de rest kan ik hierdoor geen 5 sterren geven.
Nu is het wachten op mijn nieuwe fauteuils. Hopelijk duurt dat niet te lang.

17 de julho de 2025

Beste meneer Engel,

Bedankt voor uw uitgebreide review en uw eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in onze winkel en tevreden bent over de uitstraling en prijs van onze meubels. We vinden het echter erg jammer dat de aflevering niet geheel naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak rondom de levering van de fauteuils in de verkeerde kleur. Wij nemen hiervoor uiteraard de volledige verantwoordelijkheid. Dit is fout gegaan in de fabriek. Gelukkig komt dit zeer zelden voor.

U gaf aan dat het in uw geval geen probleem is om de fauteuils tijdelijk niet te gebruiken. Was dat anders geweest, dan hadden wij uiteraard gezorgd voor een passende oplossing. Bijvoorbeeld door leenfauteuils beschikbaar te stellen om de wachtperiode zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat betreft uw zorgen over de bezorgvoorwaarden van onze partner Nederick: we begrijpen uw reactie en waarderen uw kritische blik. Tegelijkertijd willen we benoemen dat de ervaringen met Nederick doorgaans juist zeer positief zijn. Juist daarom hebben wij voor deze partner gekozen. Zij staan bekend om hun klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid. Toch nemen we uw melding serieus en bespreken we deze intern en met de bezorgdienst.

We zijn opgelucht te horen dat de bank geen schade heeft opgelopen en dat u het leer zelf kon reinigen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat meubels onderweg langs muurtjes schuren. Ook dit nemen we mee richting de betrokken chauffeurs.

We hopen dat de nieuwe fauteuils snel bij u geleverd worden en helemaal naar wens zijn. Mocht u tussentijds nog vragen of zorgen hebben, dan horen we dat graag. U bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze showroom.

Met vriendelijke groet
Gijs Verhoeven
ShopX.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn geholpen,bezorging met zorg, blij

Fijn geholpen in de winkel, veel keuze in bekleding en kleur, bezorging met zorg en vriendelijk, genieten van de leuke, fijne stoelen. Piepklein puntje: het leer van de eettafel-stoelen, loopt maar een kleinstukje door aan de onderkant van de zitting. Dit vinden wij persoonlijk een beetje jammer, maar we zijn wel heel blij met de stoelen.

4 de junho de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenwaardering en uw mooie woorden over onze persoonlijke service, ruime keuze in bekleding en zorgvuldige levering. Wat fijn dat u zo geniet van uw nieuwe, fijne stoelen! We waarderen ook uw tip over het stukje leer aan de onderkant van de zitting, uw feedback nemen we zeker mee om onze producten nóg beter te maken. Geniet volop van uw stoelen en weet dat u altijd welkom bent voor meer inspiratie in onze showroom.

Gijs Verhoeven – ShopX.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

GEWELDIG ! Ongekend goede service!

Ik heb in 2021 zes leren (superkwaliteit, leer blijft mooi) eetkamerstoelen gekocht. Enkele rollers onder de stoelen begonnen te piepen bij het verrijden, wat best irritant was.
ShopX heeft uit eigen beweging de rollers van alle stoelen vernieuwd. In eerste instantie van vier, later werden ook de resterende twee stoelen nog van nieuwe rollers voorzien, ook weer op eigen initiatief. ShopX kwam dit zelf doen, bezoekafspraak werd vantevoren in overleg gemaakt.
Complimenten voor ShopX, geweldig, waar kom je zo’n service nog tegen.
Een dikke aanrader dus voor zowel de kwaliteit als voor de service!

10 de fevereiro de 2025

Geweldige winkel!

Prachtige stoelen, zeer betaalbaar en degelijke afwerking. Ook de klantvriendelijkheid is een pluim waard. Ik had de stoelen begin september besteld, levertijd zou ca. 14 weken duren. 24 Oktober kwam update dat het proces halverwege was en 12 november werd leveringsdatum al doorgegeven. Ik ben meer dan tevreden over ShopX! Stoelen zijn geweldig en de heren leveraars waren keurig, hebben ook alle verpakkingsmateriaal meegenomen.

18 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Na jaren intensief gebruik nieuwe wielen gemonteerd

Een paar jaar geleden 4 stoelen gekocht bij ShopX. Na enkele jaren intensief gebruik op een hardstenen vloer waren de wieltjes versleten. Gevraagd of ze nieuwe wieltjes voor me konden bestellen. De constructie was echter veranderd waardoor de nieuwe wielen niet meer zouden passen. ShopX heeft alle 4 de stoelen opgehaald en dezelfde dag nog teruggebracht. Constructie aangepast en nieuwe wielen gemonteerd. En nog kostenloos ook. Chapeau! Buiten de garantie zo’n service verlenen is uniek!

30 de outubro de 2024

TOP!

TOP!
Top advies,top levering,top prijs/ kwaliteit verhouding.
Nu ruim 1 jaar 4 eetkamerstoelen in (intensief) gebruik en zijn nog 👌
Echt de moeite waard om daar eens te gaan shoppen.

2 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een uitstekende ervaring met…

Wij hebben een uitstekende ervaring met Shopx. Ongeveer 3 jaar geleden een salonstoel gekocht waarvan het binnenwerk van de zitting ging schuiven. Moest vervangen worden. Er was direct medewerking om de klacht op te lossen. Stoel werd dezelfde week opgehaald voor reparatie. We kregen een tijdelijk vervangende stoel die qua kleur ook nog in ons interieur pastte. Ongeveer 4 weken later werd onze stoel prachtig hersteld weer thuis bezorgd. De contacten met de medewerkers waren zeer behulpzaam en sympathiek zowel telefonisch als fysiek. Niets dan lof over de service van deze prima meubel zaak.

29 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

al ruim 3 maanden aan het wachten nu…

al ruim 3 maanden aan het wachten nu een mailtje ivm covid 19 nog langer wachten telefonisch geen reactie slechte service

17 de agosto de 2021

Kopie reactie op uw eerdere review van 3 dagen geleden:

U heeft een maatwerk fauteuil besteld en deze wordt speciaal voor u gemaakt. Helaas duurt het i.v.m. een tekort aan grondstoffen wat langer dan u van ons gewend bent. Dit vermelden wij ook bij elke verkoop in onze winkel. De tussentijdse email zijn bedoeld om u op de hoogte stellen van de levering. Inmiddels is de fauteuil netjes geleverd op 30-08-2021. Wij wensen uw veel woonplezier!

Goede Kwaliteit.

Wij hadden twee LEREN FAUTEUIL GLORY besteld.
Als kant hoop je dat de levertijd van ongeveer 14 weken korter zal zijn. Niet dus! Maar het was het wachten meer dan waard. Super stoelen van een prima kwaliteit.
Shopx is wat ons betreft een aanrader voor iedereen die kwaliteitsmeubelen zoekt.

2 de março de 2021

Mooie meubels

Helemaal top. Hadden veel winkels gezien en waren al bang dat we niet gingen slagen. De winkel ziet er heel goed uit en Gijs is een vriendelijke verkoper, niet drammen om een verkoop te realiseren.

13 de maio de 2016

Prachtige eetkamerstoelen

Mijn vrouw en ik hebben hier onze eetkamerstoelen gekocht. De webshop bied de producten enorm goedkoop aan. Wij hebben ons eerst op [Link] georiënteerd daarna zijn wij naar de showroom geweest. Wij zijn goed begeleid door de verkoper. De eetkamerstoelen zitten enorm comfortabel. Het leer is gemakkelijk af te doen met een vochtige doek. Een echte aanrader.

3 de abril de 2015
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.