jeg skulle have skiftet en forrude og fik nogle bilbud fra nogle steder og silkeborg bilglas vidste sig at være 1000-2000 kr. billigere end de andre steder jeg gik tilbud fra. de skiftede ruden mens j... Ver mais

Jeg skulle have min rude skiftet, og jeg kunne bare komme med det samme. Kanon service, dejlig vente rum og Danmarks billigste priser! Kan kun anbefales!

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Alt gik som aftalt

Alt gik som aftalt - OK

27 de abril de 2026

Resposta da Silkeborgbilglas

Det er vi glade for at høre – tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)
Mvh. Catarine, Bilglasgruppen

Super god og hurtig service.

Super god og hurtig service.. skulle have skiftet forruden og fik en tid samme dag.. kan varmt anbefale dette sted

18 de dezembro de 2025

Resposta da Silkeborgbilglas

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse :)

Kvalitet!

Meget søde medarbejdere og kvalitativ arbejde.

18 de dezembro de 2025

Resposta da Silkeborgbilglas

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os :)

Hurtig og effektiv service

Vi fik et stort stenslag i forruden på vej hjem fra ferie. Ruden blev skiftet dagen efter. Hurtig og effektiv service

26 de agosto de 2025

Resposta da Silkeborgbilglas

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp, og at udskiftningen af ruden gik som planlagt. :)

Billigere end andre. Super service

God service ved bestilling, billigere end andre og så giver de 5 års garanti

10 de abril de 2025

Resposta da Silkeborgbilglas

Tusind tak for anmeldelse. Det er vi glade for at høre.

Stenslag

Jeg fik et stenslag og kunne få en tid nærmest med det samme. Hurtig service og flink personale. Hyggeligt venteværelse, hvor man lige kunne få en kop kaffe imens man ventede. Det tog ikke engang 30 min.

8 de abril de 2024

Fantastisk!

25 de outubro de 2015

Go service - billige priser

Ny forrude i Peugeot 107 - sparede 1.300,- i forhpld til den lokale. Aftalte udskiftning kl. 08.00. 08.02 kørte han bilen ind - skiftede ruden - jeg var kørt igen 10.00. Fin vente rum med kaffe og internet. Alt i alt dejlig positiv oplevelse - kan klart anbefale dem.

9 de setembro de 2015