Hurtig ekspedition. Jeg fandt endelig det hundefoder min hund elsker hos Silvan. Super dejligt at de har et godt sortiment. Nem at bestille på nettet og så hente det senere.
Ndr. Ringvej 7, 7000 Fredericia, DK
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
A empresa respondeu
Fra bestilling til afhentning i Click og Collect ca 1 time - super Afhentning lige indenfor døren - super, i stedet for man skal ned i bunden af butikken Venlig og hutig ekspedion
A empresa respondeu
Fantastisk service. To unge medarbejdere ydede en service ud over det sædvanlige. Den ene hentede min click and collect ordre ude i gården og den anden kørte de 10 tunge plante sække ud til bilen og... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig og prof betjening på click & collect bestilling. Dog havde vi bestilt på denne måde, da vi ikke kunne betale for varerne et par dage før med vores Silvan Konto fordi vi ikke havde kode men pl... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Ndr. Ringvej 7, 7000, Fredericia, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Dårlig. Jeg har ikke fået mine varer. Skulle være kommet i fredags. Den sidste opdatering er at den er afhentet hos jer.

Hurtig ekspedition.
Nem at bestille på nettet og så hente det senere.

Resposta da SILVAN - Fredericia
Numse dårlig service købt komposit brædder som men jo ikke kan hente selv men skulle gi 1300 i fragt så fatter ikke de vil være sig selv bekendt

Resposta da SILVAN - Fredericia
At man læser på nettet at varen kan købes i butikken og at man så ikke har varen i butikken ved fremmøde og så skal købe varen over nettet.
Leveringsservicen var elendig

Resposta da SILVAN - Fredericia
Super oplevelse i Silvan Fredericia ,havde en Click og Collect ordre til afhentning,blev mødt af 2 søde og hjælpsomme damer,der allerede havde min pakke klar,der var styr på tingene.

Fra bestilling til afhentning i Click og Collect ca 1 time - super
Venlig og hutig ekspedion

Resposta da SILVAN - Fredericia
Lejet en defekt kantsliber der kun sleb 50 mm ud af de 130 mm.
De sælger en bosch slibe mus men har ikke nogen slibe ark til dem, ekspediente forslog at bruge slibe ark der var al for store.
Deres trip trap silkrmat 2,5 L lak var dårligt, låget på bøtte bulede helt ud, tror ikke jeg laver forretning der mere.

Resposta da SILVAN - Fredericia
Hurtig levering af fint fungerende varmepude. Click and collect.

Resposta da SILVAN - Fredericia
Silvan i Fredericia skulle ikke have lov til at være pakkeshop, magen til sløvhed skal man lede længe efter, de gider ikke engang at tømme burene med pakker når de er ankommet, står der bare og det er en frygtelig rodebutik!

Hjælpsom medarbejder. Skulle leje en havetromle. Oprettede mig

Resposta da SILVAN - Fredericia
Fuld tilfredshed med at handle i Silvan kan blive en vane

Resposta da SILVAN - Fredericia
Amazing customer service and our products were perfect :))) thank you!

Resposta da SILVAN - Fredericia
Smilende og venligt personale der besvarede mine spørgsmål.

Resposta da SILVAN - Fredericia
Nemt og hurtigt. Pakkenummer virkede dog ikke på skærmen, men de var flinke til at hjælpe ved kassen :-)

Klik og collect.
Meget uerfaren ung kvinde som ikke viste hvordan jeg skulle afhente mine vare i kundeservice. Ikke særlig imøde kommende. Jeg ville nok vælge et andet sted at handle næste gang desværre.

Resposta da SILVAN - Fredericia
Den lejede maskine var ikke til rådighed, selvom vi havde fået bekræftelse på lejemålet.

Resposta da SILVAN - Fredericia
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.