Skulle bruge nogle haveredskaber men kunne ikke finde den , kom Michael forbi og viste mig hvor de stod. Blev vist hen til haveredskaber og vi stod lige og fik en sludder👍. Flink og altid hjælpsom,... Ver mais
Localização
Alterar localizaçãoGladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
Leia as opiniões dos outros
Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... Ver mais
Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... Ver mais
Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

Informações de contacto
Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Katja was super helpful and friendly! Thanks for all the advice!
Super helpful and friendly!

Flot butik og SUPER service
Flot butik og SUPER service!
Bestemt et besøg værd!

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Super oplevelse hos Silvan Gladsaxe!
Super oplevelse hos Silvan Gladsaxe - venligt, imødekommende og hjælpsomt personale og en butik som står ryddelig og præsentabel.
Personalet var smilende og hjælpsomme til at vise mig hvor nøjagtigt det jeg søgte stod.
Her vil jeg klart komme igen.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Dejlig let at bestille og betale og…
Dejlig let at bestille og betale og super hurtig levering

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Meget venlig og kompetent betjening
Meget venlig og kompetent betjening. Fin service og produkthjælp

Silvan Gladsaxe
Kære Katja, Silvan Gladsaxe. Tak for din store hjælp med et akut problem, som du løste til UG. Kundebehandling som den bør være.

Super god betjening
Super god betjening, meget kompetente og hurtige. Hjælpsomme var de også

Havde bestilt klik & collect
Havde bestilt klik & collect. Dernæst fik jeg at vide at Silvan ikke havde varen. Selvom der på deres hjemmeside stod at varen var hjemme

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Kom omkring kl 11 for at hente klik og…
Kom omkring kl 11 for at hente klik og collect og fik at vide at det ikke var det bedste tidspunkt at komme på fordi hovedparten af medarbejderne var til pause

Lejede en nedbrydningshammer
Lejede en nedbrydningshammer. Skulle bruge mere tid og Silvan Gladsaxe var super fleksible og vi fandt en løsning.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Silvan lejer defekt maskine ud
Silvan havde ikke checket, om deres lejemaskine er i orden. De gav mig en defekt excentersliber så jeg skulle bruge tid på at finde en anden udlejer samt køre retur til Silvan med den defekte maskine.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Vi fik go' hjælp i Silvan til vores…
Vi fik go' hjælp i Silvan til vores projekt. Desværre trækker det væsentligt ned i vores bedømmelse at der var så utrolig lang kø ved kasserne.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Altid høfligt og smilende personale.
jeg var i jeres butik for at hente en Elworks, Vandkobling, Combihane, 1/2’’ som jeg havde bestilt.
Lige fra man træder ind i butikken og til man kommer til kassen møder man et høfligt og smilende personale, der får en til at føle sig velkommen.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Betaler mere end man skulle
Jeg lejer den for en dag, men bliver færdig inden for 4 timer og lever den tilbage, så ville jeg forvente at jeg fik penge tilbage, da det det er billiger, men det for man ikke..... hvis jeg havde lejet den for 4 timer og kommer med den dagen efter skal jeg betale mere.... det jeg bare vil sige det skal virke begge veje ....... I mine øjne er det plat og svindel og meget dårlig service
Jan

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Der er generelt for meget ventetid på…
Der er generelt for meget ventetid på hjælp i forretningen, samt på ekspedition ved drive in.

Dårlig kvalitet og service
Vi købte to bordplader på nettet og hentede dem. Da vi kom hjem med dem var det to meget forskellige plader, selvom det er samme træsort. Virkelig ærgerligt. De er så store og tunge og ikke lige nogle man returnerer. De vejer 62 kg stykket og er pakket ind i mat plastik.
Skulle have flere andre ting i butikken og oplevede at personalet ikke vidste hvad vi spurgte ind til. Vi var nødt til at tage i Johannes Fog for at få det vi skulle have.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.