Peter Skafte ApS - Fadøl, Sodavand & Kildevand Opiniões 95

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi bestilte 5 fustager øl, med anlæg og bord. Anlægget blev sat op efter aftale og hentet igen til aftalt tid. Vi havde også kontaktet firmaet pr. telefon for at få flere fustager med en vi førs... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cerveja

Informação fornecida por diversas fontes externas

Levering af øl & sodavand samt fadøl. Slip for besværet og lad os køre det lige til døren og tage de tomme kasser med retur.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Perfekt service hver gang

Perfekt service hver gang. Jeg har bestilt fadøl flere gange hos Skafte, og det er en fornøjelse hver gang. Det er perfekt levering hver gang, og hos Skafte oplever jeg den gode gammeldags service. Det er søde chauffører der leverer og der er styr på det hele fra start til slut. Kan varmt anbefale Skafte og deres store udvalg af fadøl. Handler aldrig andre steder. 5+ Stjerner herfra.

5 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fleksibilitet og kvalitet helt i top

Alt fungerede som det skulle. Og så var service når jeg ringede med spørgsmål hurtig og kompetent. Og fleksibilitet ift aflevering var helt i særklasse. Ingen tvivl om hvor jeg går hen næste gang jeg skal leje et fadølsanlæg!

17 de julho de 2025

Ekstraordinær service

Har hentet fadøl her flere gange, altid er de klar som aftalt. Har brugt deres tekniske telefonservice en fredag aften kl. 21:30, der bliver svaret og hjulpet, men denne gang topper servicen ud over hvad man kan forvente. Hentede anlæg med 2 haner, da jeg satte det op manglede toppene på hanerne - anlægget virkede fint, så det er jo ren kosmetik. Skrev en mail sent fredag aften, bare for at sige, at de så heller ikke ville være der når jeg leverede anlægget tilbage. Tidligt lørdag formiddag stod der to toppe ved min hoveddør, 30 km fra Brøndby. Jeg er simplethen dybt imponeret!

5 de julho de 2025

Fantastisk Service!

Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Skafte som privat gennem flere år. Jeg vælger selv at afhente hos dem i Brøndby.
På lange bane er Skafte ofte mere pålidelig, og den tilsyneladende besparelse andre steder, kan hurtigt give bagslag.
Det er virkelig en sjældenhed at finde en så god service, også når man som privat kun bytter en enkelt Kulsyrerflaske en sjælden gang.

Tak for det til de ansatte hos Skafte,
God aften til jer.

Mvh

Jonas Dwight

28 de fevereiro de 2024

Super god service

Super god service. Det er nemt at afhente fadølsanlæg og fustager, samt at aflevere igen. Alt står klar på paller i bagagerumshøjde og medarbejderne er søde til at hjælpe og svare på spørgsmål. Super oplevelse!

5 de agosto de 2023

Super god service

Super god service, fleksibilitet og søde mennesker.
Har brugt dem mange gange før og vil helt sikkert bruge dem igen.
Mvh
Anja

23 de junho de 2023

Fantastisk service

Jeg har brugt Peter Skafte et par gange og altid været tilfreds. De leverer og hjælper med at få båret tingene ind. I dag havde jeg bestilt forkerte gevind til fadkobling og selv på en helligdag fik Peter guidet mig til nødvendige reservedele. Eminent service !

7 de abril de 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg bestilte nogle dele, ordren gik igennem. Efterfølgende blev jeg ringet op og vejledt til at jeg kunne have bestilt nogle andre dele, som ville tjene mit formål bedre.
Det er sjældent man oplever den service.

6 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig hjælp i en emergency…

Super hurtig hjælp i en emergency situation
To timer før lukketid manglede vi A-koblingen til fustagen, og her hjalp Peter med hurtig reaktion og super service, så fadølsanlægget kunne funke samme aften. Stort tak.

20 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais