Skoda Fredericia Opiniões 69

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige fået udleveret vores nye Skoda elroq . Helt igennem fantastisk oplevelse med sælger Johan Niekrenz . At købe en ny elbil er en lidt vanskelig proces , men ikke her . Aftaler bliver holdt og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for en super god oplevelse og handel med Skoda Fredericia, tak til Søren for den bedste rådgivning og fordi du strakte dig lidt ekstra for at vores bildrøm kunne gå i opfyldelse. Vi glæder os ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Et stort tak til Mike og Mads for god service og rådgivning! Vi skulle egentlig bare kigge og afklare hvilken type bil der passede os bedst. Mike og Mads har været rigtig gode hele vejen og i stede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har netop købt en ny Enyaq 2026-model hos Skoda Fredericia. Der gives 5 stjerner for helhedsoplevelsen. Mads har som sælger været meget proaktiv under hele forløbet, stået til rådighed via tlf./mai... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Fantastisk service .

At købe en ny elbil er en lidt vanskelig proces , men ikke her . Aftaler bliver holdt og i det hele taget et meget kompetent bilhus . Det høje serviceniveau overrasker positivt .

29 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for en super god oplevelse og…

Vi glæder os til at nyde bilen og den lækre kurv.
Supergod og tålmodig introduktion til bilen fra Mads da vi hentede bilen i dag.

12 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i dag købt en ny Elroq

Vi har i dag købt en ny Elroq. Vi blev taget godt imod af Søren, og fik den bedste service. Kunne køre derfra med ro i maven, at det var det rigtige valg vi havde taget. Kan helt klart anbefale at handle der. Kunne vi give flere stjerner gjorde vi det.

22 de abril de 2026

Ny bil

Et stort tak til Mike og Mads for god service og rådgivning!
Vi skulle egentlig bare kigge og afklare hvilken type bil der passede os bedst. Mike og Mads har været rigtig gode hele vejen og i stedet for at forsøge at sælge den dyreste mulighed valgte de at være ærlige og lytte til vores behov og spørge ind til hvad vi reelt har brug for.
Vi fik en rigtig fin pris for vores gamle bil og tog derfra med en underskrevet slutseddel. Kompetente, flinke og hjælpsomme folk. Vi glæder os til at hente den nye. Tak for hjælpen.

1 de abril de 2026

En rigtig god oplevelse i Skoda Fredericia

Vi har i dag hentet vores nye bil og selvom det så er igennem leasing af bilen, så har vi fået en rigtig god behandling og service hele vejen igennem. Lige fra første gang vi træder ind og frem til nu hvor har fået vores bil. Der har ikke manglet noget som helst på nogen måder. Vi er blevet hørt og forstået for vores ønsker og blevet mødt i det. Så en meget stor tak til Mads for rigtig god behandling og service og vi kvitterer med 🌟🌟🌟🌟🌟

11 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har netop købt en ny Enyaq 2026-model…

Har netop købt en ny Enyaq 2026-model hos Skoda Fredericia.

Der gives 5 stjerner for helhedsoplevelsen. Mads har som sælger været meget proaktiv under hele forløbet, stået til rådighed via tlf./mail undervejs, og taget sig god tid til ifm. udlevering af bil. Vi har følt os i trygge hænder under hele processen.

14 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har idag hentet vores nye Enyaq IV…

Jeg har idag hentet vores nye Enyaq IV 85 Sportline.
Hele oplevelsen omkring bestillingen, konfigureringen af bilen og nu idag, udlevering af bilen, har været en stor oplevelse for os begge. Søren, der stod for det praktiske, er enestående, vidende og meget tålmodig, i hans gennemgang af de mange feature.. Han er venlig og smilende og ved præcis, hvor vi kan komme i tvivl. Kan kun give ham og teamet min bedste anbefaling og det sikre valg, når jeg igen en gang skal handle bil.:o)

2 de outubro de 2025

suveræn service

Så blev det tid til skift fra Enyaq 80 til Enyaq 85.
Selvom vi også har en ny Elroq så tog Karsten sig atter god tid til at gennemgå alt og besvare alle spørgsmål så da jeg kørte der fra var alt indstillet efter mine ønsker og alle spørgsmål besvaret - Det funker bare.
Så stor anbefaling herfra atter en gang .

24 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne…

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne så ville Skoda i Fredericia bestemt få 10!
Fantastisk service og kundebetjeningen er helt i top! Har handlet bil der og er ovenud tilfreds! Kan klart anbefaler at handle hos Skoda Fredericia! Seriøs sælger(sælgere), god information, imødekommenhed, top professionelle og man går der fra med en helt igennem tjekket bil ned til mindste detalje!
Er SÅ tilfreds!

18 de julho de 2025

Kæmpe oplevelse

Har lige hentet min Skoda Elroq og blev mødt af en sælger som forklaret mig om bilen lige til 5 stjerner sikken en venlighed og service kan klart anbefale at handle hos Skoda fredericia

4 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Håbløs service.

Har netop købt ny Elroq. God oplevelse med salget. Men efter to måneder(!) virker AC'en nu ikke længere. Ærgerligt midt i sommerheden. . og jeg kan få en tid på værkstedet om 3 1/2uge!! Og beskeden er at de desværre ikke har flere lånebiler!... Der står godt nok 100 biler rundt om butikken men... ingen AC i 3 1/2uge - fremragende i sommerferien.. ganske enkelt ikke godt nok. Kan ikke anbefale at købe bil her - jeg har ihvertfald følelsen af at man er fuldstændig overladt til sig selv så snart man har betalt...

30 de junho de 2025

Førsteklasses service

Førsteklasses service, fra bestilling til aflevering af vores nye Elroc. De er gode til at svare hurtigt tilbage hvis man har nogen spørgsmål. Kan helt klart anbefale at handle der. Det er vores 4 bil derfra.

19 de maio de 2025

Skoda Fredericia Vesterballevej…

Skoda Fredericia Vesterballevej behandler mig og min bil upåklageligt. Altid behagelig og kompetente medarbejdere. Tilbud og aftaler overholdes. Købte bilen helt fra ny her og nu efter 8 år benyttes værkstedet stadig og kan varmt anbefale dette Skoda værksted....

22 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse ved afhentning af bil

Havde en god oplevelse ved afhentning af min nye bil hos Fredericia Auto-service. Kom med toget og de tilbød at hente os på stationen. Ved overdragelse af bilen tog sælgeren sig god tid til at forklare alt omkring bilen og ville sikre sig at alt fungerede 100%. Efterfølgende fulgte han også op på om alt fungerede som det skulle. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

3 de janeiro de 2025

Fantastisk service!

Vi har hele vejen igennem haft en super god oplevelse, god service og vi har intet at sætte en finger på.
Vi er super glade for vores nye bil!

18 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffende behandling ...

Aldrig har jeg været så skuffet over den måde man er blevet behandlet og talt til. Skulle ud til 2. service da man ved 1. service havde beskadiget plastikdele på en ny bil. Ved der kan ske fejl, men var i forvejen nervøs for opgaven og det fortalte jeg værkstedet. Var nervøs for om der ved 2. besøg blev lavet nye fejl. (havde ved et tidligere telefonopkald blevet talt ned til så det gjorde ikke situationen bedre) Derfor overvejede jeg at benytte et andet værksted til at rette fejlen. Så fik jeg blot at vide at jeg kunne få reservedelen og så få det lavet et andet sted. De var fuldstændig ligeglad med opgaven og mig.

28 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais