Skoda Fredericia Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Umiddelbart inden kør-selv ferie sydpå valgte bilen at lyse med en lampe i panelet som krævede værksted. Pga. sommerferieperiode, var det nærmest umuligt at finde et Skoda-værksted som havde tid. Det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for en super god oplevelse og handel med Skoda Fredericia, tak til Søren for den bedste rådgivning og fordi du strakte dig lidt ekstra for at vores bildrøm kunne gå i opfyldelse. Vi glæder os ti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige fået udleveret vores nye Skoda elroq . Helt igennem fantastisk oplevelse med sælger Johan Niekrenz . At købe en ny elbil er en lidt vanskelig proces , men ikke her . Aftaler bliver holdt og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og lidt til Mega god service af Mads fra salgsafdelingen, selv om det kun er en leasing af en bil. Fik jeg den samme gode service som ved køb af en bil. Der er tid til kunden og h... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Tak til Søren Rasmussen.

Tak til Søren Rasmussen og Skoda-Fredericia for ekstraordinær god service i forbindelse med køb af ny bil. Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg også skal handle næste gang. Jeg vil varmt anbefale stedet til andre.

25 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt en bil hos Skoda Fredericia.

Har købt en bil hos Skoda Fredericia.
Handlede med Søren, som er en rigtig behagelig og “nede på jorden” sælger, som tog sig god tid til os. Super kundeservice… Et sted hvor man har tillid til processen.
Alt i alt en rigtig rigtig god oplevelse. De bedste anbefalinger herfra!

14 de janeiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Fint service :)

Købte 4 år gamle Toyota Aygo hos dem. Der har været mange problemer med bilen og det tyder måske på at deres klargøring ikke har været god nok eller de bare har været uheldige.
Jeg giver alligevel 4 stjerner da jeg overhovedet ikke har haft problemer med at få lavet alt på garantien selvom vi ikke har aftalt noget med garanti............jeg har endda fået min egen mekaniker til at lave noget som de også betalte for............GPS gik i stykker og den skulle forbi Toyota det kostede ca. 4000 kr. og den regning betalte de uden problemer.

19 de outubro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Serviceeftersyn på min Skoda

Fik lavet serviceeftersyn på min Skoda, men desværre overså de at bremsebelægningerne ved bagbremsen i venstre side var nedslidt.
Derfor måtte jeg tre uger senere igen indlevere bilen for at få nye skiver og bremsebelægninger monteret ved begge baghjul.
Ærgerligt at serviceeftersynet ikke blev gennemført foreskriftsmæssigt, idet foreskriften er "Kontroller tykkelsen af bremsebelægningerne forrest og bagerst".
Håber det var en enlig smutter, men desværre var det en der blev dyr for mig.

17 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

God service. Har købt en brugt Skoda Rapid hos Skoda Fredericia for et år siden, som kører super godt.
Jeg har lige fået lavet 150.000 km service,
Dejligt at pris og tidsforbrug blev overholdt.
Flink personale.

15 de setembro de 2021

SKUFFET kunde.

Føler lidt - at de har glemt de trofaste kunder, og satser andre veje. Købte en 3 år gammel bil lige før jul, og fik 6 mdr. 100 % garanti. Lige før garantiudløb er der mislyd fra hjulene, men det var der ikke tid til at kigge på. Og da lyden ikke var til at holde ud at høre på, måtte jeg søge et andet SKODA værksted . Og selv om de også var ret tidspresset, ville de meget gerne hjælpe mig. Et defekt baghjulsleje og så betale selv. Ja - så er det nemt at give 6 mdr. 100 % garanti. MEGET DÅRLIG OPLEVELSE.

4 de agosto de 2021

Købte en Skoda Karoq den 21 juni

Købte en Skoda Karoq den 21 juni
Det var den bedste oplevelse, hele vejen igennem fra køb af en Skoda Karoq, til udlevering af bilen.
Både Johan og Søren, var særdeles kompetente, og jeg er ikke i tvivl om hvor næste bil skal købes, men det varer nok et stykke tid, da det er den bedste bil jeg nogen sinde har kørt i, og jeg har haft mange, senest en Nissan qashqai, og før den en VW Tiguan.
Kim 60 år

13 de julho de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

DÅRLIG OPLEVELSE

DÅRLIG OPLEVELSE
har siden 2015 kommet hos fredericia auto service,har fra første gang fået en god service,ind til den 10 juni,da jeg havde problem med at at dreje nøglen på min skoda yeti,og de havde heller ikke skrevet i service bogen,da den var til service,da jeg spurte om de ville kikke på problem med at dreje nøglen,fik jeg et meget negativ svare,at det havde de ikke tid til,da jeg kom ud til min bil og satte mig ind,holdt der en audi ved siden af,den havde de tid til at kikke på,det var noget ved bagklappen,så det er slut med at komme hos fredericia auto service.

15 de junho de 2021

Sindsyg dårlig service

Sindsyg dårlig service, det helt vildt. Vi kørte forbi med vores bil fredag og fik af vide vi vil få tilbagemelding om hvornår vi kunne komme med den senere på dagen, men det gjorder de så ikke, idag er det mandag 12. April og de lovede at ringe idag senest før de lukkede, det gjorde de skam heller ikke. Jeg glæder mig til de kommer igang. Mangel på information, holder ikke aftaler, kommunikere ikke med kunden, det syns jeg er RIGTIG DÅRLIG SERVICE!

12 de abril de 2021

Spørg efter Mads

Har fået en super flot behandling af sælger (Mads) igennem hele forløbet.
Er blevet opdateret flere gange undervejs, så vi hele tiden har haft en føling på processen, og kendt status på bilen.
Spørg efter Mads, hvis I vil være i trygge hænder, og få en god og fair behandling.
Vh. Rasmus, ny glad ejer af en Octavia IV

30 de dezembro de 2020

Skoda giver falsk garanti

Skoda lover 10-12 års rustgaranti hvis alle service er overholdt hos dem. De sendte selv et brev, for lige at minde en om det, nu da bilen er 8 år!!! For når man holder garantien hos dem, så holder de øje med om bilen ruster!!!

Ja, det lyder da fantastisk, men når man så kommer med sin Superb der ruster flere steder (Bagklappen blev skiftet efter 4 år) og de så afviser alt rust, fordi de mener det kommer udefra, selv en bobbel af rust midt på en skærm, Ja hvad er det så værd???
Ikke en skid, vil kalde det falsk garanti!!!

6 de dezembro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais