Škoda Odense - en del af Semler Mobility Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Min nye Elroq ,købt i marts måned, kunne ikke køle i kabinen, fandt jeg ud af i slutningen af maj, da sommervarmen satte ind. D. 2. juni bestilte jeg tid til reparation, som kunne udføres d. 7. jul... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige været ude og hente en Skoda Elroq og fik en fantastisk service af 2 unge fyrer Lasse og Mathias og blev virkelig taget godt i mod. Fik rigtig mange ting af vide og nu glæder jeg mig til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi ledte efter ny familiebil et godt stykke tid og oplevede mange forskellige bilsælgere. Der var en del, som også levede op til branchens blakkede ry (også hos Skoda), men i Odense følte vi os i enor... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Uprofessionel og frustrerende oplevelse jeg kommer aldrig tilbage! Jeg har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med sælger, men får aldrig svar. Når vi endelig aftaler, at de skal ringe t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Escrito pela empresa

Škoda Odense er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan både hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi har desværre haft en oplevelse af at føle os lidt glemt

Vi har desværre haft en oplevelse, hvor vi føler os en smule glemt, efter vores sælger gik på barsel. Vi bestilte en Elroq i starten af januar, og efter flere forgæves forsøg på at få oplyst, hvornår vi kunne hente bilen – som vi kunne se var ankommet til Odense – fik vi endelig en dato: fredag den 25. april.

Kort før afhentningstidspunktet, blot to timer inden, blev vi dog informeret om, at den forkerte bil var blevet klargjort til os. Det var naturligvis skuffende og en ærgerlig overraskelse, men vi har forståelse for, at fejl kan ske.

Skoda stillede en tilsvarende demobil til rådighed og forsikrede os om, at den rigtige bil ville være klar til afhentning onsdag den 30. april. Nu er det tirsdag aften, og vi har desværre ikke hørt yderligere siden.

Vi er lidt kede af, at kommunikationen fra Skoda Odense har været så begrænset – særligt efter en fejl af den størrelse. Vi håber på snarlig opfølgning og ser frem til at få bilen leveret.

29 de abril de 2025

Hej Simone,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi beklager, at kommunikationsproblemer har givet anledning til frustration, særligt efter den fejl med klargøringen af bilen. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi sætter stor pris på din forståelse af situationen og vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt. Vi vil følge op på din sag og sørge for, at du får den rigtige bil leveret snarest.

Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at rette op på dette og levere din nye bil.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag ☀️

Classificada 2 em 5 estrelas

Kørte på skadesværksted

Anmeldte en skade på min Skoda den 06.01.2025.
Den 13.01.2025 fik jeg så en henvisning, fra mit forsikringsselskab, til en tid hos Skoda den 27.02.2025. Spurgte om jeg kunne komme til tidligere, hvis jeg valgte en tid uden lånebil. Det kunne jeg, men dog kun en uges tid.
Afleverede bilen ved Skoda den 19.02.2025, så de havde den til om morgenen den 20.
Derefter gik der 4 hverdage, før de fandt frem til at bilen skulle have påmonteret en ny fælg.
Kunne hente min bil igen den 05.03.2025.
Arbejdet, på bilen, var lavet meget flot. Synes dog det har taget alt for lang tid, at få udbedret skaden.

20 de fevereiro de 2025

Hej Benjamin,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet på din Skoda.

Jeg beklager dog, at processen på skadeværkstedet tog længere tid, end du havde forventet. Vi stræber altid efter at levere en effektiv og rettidig service, og din feedback er vigtig for os, så vi kan forbedre os fremover.

Tak igen for din anmeldelse. Jeg ønsker dig en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og god kundepleje

Vi har haft vores bil på værksted hos Skoda Odense efter en skade på bilen. Vi blev hele tiden informeret om processen. På et tidspunkt vurderede Skoda også, at bilen skulle en tur retur til maleren inden vi fik bilen, fordi der manglede lidt arbejde - og det er vi jo bare glade for. Det viser os, at Skoda ikke sender noget ud af døren, som de ikke selv er tilfredse med. Alt i alt en god oplevelse og rigtig tilfredsstillende kundeservice. Hilsen Mia og Anders

10 de março de 2025

Hej Mia og Anders,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse hos Škoda Odense. Vi er stolte af vores service og arbejder ihærdigt for at sikre, at alle biler lever op til vores høje standarder, før de sendes ud af døren.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden.

Škoda Odense - en del af Semler Mobility

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har en Skoda Enyaq som valgte at…

Vi har en Skoda Enyaq som valgte at strejke lidt. Den blev kørt til værkstedet i Odense og idag da jeg tog kontakt fik jeg fat i den flinkeste og meget professionelle person, Emily. Hun var lydhør og nem at tale med samt god til at give den information man skulle bruge .Det var virkelig en fornøjelse👍

23 de janeiro de 2025

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. 😊

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores værksted, og at Emily kunne hjælpe dig med professionel service.

Vi ønsker dig mange gode køreture i din Skoda Enyaq fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte vores dejlige Superb hybrid…

Vi købte vores dejlige Superb hybrid her. Vi kommer fra Sjælland og de var super serviceminded ift. vi kunne få bilen med med det samme, de sørgede for der lå nummerplader klar da vi kom, den var klargjort og det service den manglede, fik vi lov at få udført hos Skoda Køge uden beregning. Der blev tilmed smidt et sæt friske måtter i også, da der kun var gummimåtter. Vi er meget tilfredse med oplevelse og kan kun anbefale.

24 de janeiro de 2024

Hej Simon,

Tusind tak for din detaljerede og positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af din Skoda Superb. Det glæder os, at vi kunne gøre processen nem og bekvem for dig.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Glædelig jul og godt nytår fra os alle!

Classificada 5 em 5 estrelas

De varmeste anbefalinger herfra til…

De varmeste anbefalinger herfra til Oliver fra Skoda i Odense. Jeg købte en Skoda Enyaq. Oliver var rigtig venlig og imødekommende og forsøgte ikke på noget tidspunkt at oversælge. Jeg fik fine forklaringer i forhold til gennemgang af bilen og diverse forsikringer og serviceaftale. Alt klappede og bilen kører perfekt 😊

2 de dezembro de 2024

Hej Martin,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse ved købet af din nye ŠKODA Enyaq.

Vi sætter pris på din tilbagemelding og de varme anbefalinger, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊.

ŠKODA Odense - en del af Semler Mobility

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en behagelig oplevelse ved køb af bil.

Jeg var inde for at købe en Skoda Enyaq den 17/11-24. Min kone og jeg skulle prøvekøre bilen for at afgøre, om det var den rette for os. Jeg havde tidligere prøvet flere elbiler for at finde den, der passede mig bedst, og da jeg prøvede en Skoda Enyaq 85 Premium, blev jeg overbevist om, at man får mest for pengene med denne bil.

Vi tog derfor til Skoda Odense, hvor vi blev mødt af Lasse Damsted. Han tog varmt imod os og gav os en prøvekørselsbil, samtidig med at han behandlede os med en ydmyg og professionel respekt. Lasse tog sig tid til at gennemgå alle detaljer og hjalp os med leasingprocessen. Allerede samme søndag (!) ringede han for at fortælle, at vores leasing var godkendt, og han gik straks i gang med papirarbejdet og klargøringen af bilen.

Selvom vi utålmodigt havde sendt en del “hvornår kommer bilen”-mails, tog Lasse det med et smil og svarede hurtigt og venligt hver gang. Han holdt os opdateret hele vejen igennem processen.

På afhentningsdagen, kun 8 dage efter, ringede Lasse for at informere os om, at han desværre havde et sygt barn, men at Frederik ville stå klar til at udlevere bilen til os. Frederik tog imod os med samme høje serviceniveau, guidede os igennem bilen, og viste en masse funktioner, som man måske ikke lige opdager på egen hånd. Han stillede relevante spørgsmål og sikrede, at vi følte os godt rustet til at tage bilen i brug.

Alt i alt har vi haft en fantastisk oplevelse med Skoda Odense og især Lasse og Frederik. Vi håber, at denne gode service fortsætter, mens vi nyder vores tid som Skoda-ejere. Stor ros og tak til hele teamet! 😊

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 de novembro de 2024

Hej Nicolai,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du og din kone har haft en så behagelig oplevelse hos Skoda Odense.

Det glæder os at vide, at Lasse og Frederik har været med til at gøre jeres bilkøb til en positiv oplevelse.

Vi håber, at I nyder jeres nye Skoda Enyaq, og hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er I altid velkomne til at kontakte os.

Tak igen for de pæne ord, og vi ønsker jer mange gode køreture! 😊

Tak til Lasse B.H.

Tak til Lasse B. H. for en meget positiv købsoplevelse!

Superservice og god behandling fra Lasse som formåede at give os de informationer og opdateringer, vi havde brug for i købsforløbet.

Altid en fornøjelse når sælger er imødekommende OG kompetent!

19 de agosto de 2024

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Jeg sørger for at sende dine rosende ord videre til Lasse 👌

Og et stort tillykke med jeres nye bil!

Classificada 1 em 5 estrelas

Sammenligner min bil med et tv

Jeg skriver denne klage for at udtrykke min dybe utilfredshed med den service, jeg har modtaget hos denne forhandler. Efter at have købt en bil til en halv million kroner, havde jeg forventet en vis standard af kundeservice, men min oplevelse har været alt andet end tilfredsstillende.

Fra det øjeblik jeg trådte ind i deres service afdeling, følte jeg mig angrebet som af små gribbe. I stedet for at hjælpe mig med de problemer, jeg oplevede med bilen, blev jeg tvunget til at skaffe dokumentation for ting, der er velkendte børnesygdomme for modellen. Det virker som om, at jeres personale ikke har adgang til eller ikke ønsker at bruge databasen over kendte problemer, hvilket kunne have gjort processen meget lettere og mere tilfredsstillende for mig som kunde.

Til min store overraskelse sammenlignede en medarbejder i serviceafdelingen endda min bil med et tv. Jeg finder denne sammenligning yderst upassende og respektløs, især når man tager bilens værdi i betragtning.

Jeg finder det uacceptabelt, at jeg som kunde skal gøre alt arbejdet for at bevise, at der er noget galt med bilen, når det er jeres ansvar at sikre, at bilen fungerer som den skal. Denne oplevelse har været yderst frustrerende og har efterladt mig med en følelse af, at jeg ikke er værdsat som kunde.

Hvis man ønsker elendig KUNDEservice, så skal man gå til Skoda Odense. Men hvis man ønsker at blive behandlet med respekt og få den service, man betaler for, så bør man finde et andet sted.

4 de setembro de 2024

Hej Arash,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os. Vores mål er altid at levere en høj standard af service, så vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger i dette tilfælde.

Kontakt os gerne direkte med dit telefon- og registreringsnummer, så vi kan finde en løsning. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Vi værdsætter din feedback og håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk.

Dårlig service efter købet

Jeg køber en brugt Skoda Octavia i januar. Bilen kører strålende, men den dårlige service der har fulgt efter købet, har ikke være tilfredsstillende.
Det startede da vi i april skulle have sommerdækkene på, som var med i købet (med fælge). Vi havde fået forhandlet opbevaring og hjulskift med i prisen. Da vi ringer for at booke tid, vil de gerne udlevere dækkene men ikke give skiftet, da de ikke mener der var aftale herom. På grund af deres insisteren, vælger vi at vi vil hente dem og bruge vores faste mekaniker til hjulskifte. Hjulene er pakket ind i plastik, så først da vores faste mekaniker har sæt dækkene på, opdager vi at det er de forkerte hjul og fælge. Vi er sikker på at der er sket en fejl, som kan rettes op på. Da vi testkørte bilen, snakkede vi om at det var nogle “fede” fælge og nye dæk. Nu var dækkene mere slidt og fælgene de standard billigste Skoda (og i øvrigt beskidte).
Vi var i kontakt med en servicemedarbejder, som lovede at ringe tilbage. De ringer tilbage og siger “i skulle have skiftet jeres dæk”. Jeg forstår det som om, at vi nu får de rigtige dæk/fælge. Men de havde bare fundet ud at, at de havde lovet os den gratis hjulskifte ved køb at bil. Dette var jo alt for sent på dette tidspunkt. De “undersøgte” sagen videre med forkerte hjul/fælge og kom frem til at der ikke var noget at gøre.
Efterfølgende har vi selvfølgelig haft punktering på de forkerte hjul vi har fået…

19 de janeiro de 2024

Hej Rasmus,

Vi beklager denne oplevelse og vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Du må meget gerne sende dit telefonnummer og registreringsnummer på bilen, så vi kan se nærmere på det. Informationen kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Super god service.

Super god service.
Gik også poleret en ridse væk uden beregning

23 de maio de 2024

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊

Sublim købsoplevelse hos Skoda og Lasse

Vi har over de sidste par måneder købt 2 nye Skoda Enyaq hos Lasse.
Aldrig har jeg oplevet så god service i forbindelse med en bilforhandler. Såvel Skoda som Lasse leverede en sublim service og opfølgning.
At vi så også er yderst tilfreds med bilerne er en anden sag - kan kun varmt anbefale Lasse og Skoda Odense.

14 de junho de 2024

Hej Mogens,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er simpelthen en fornøjelse at høre, at I har haft en super købsoplevelse og overdragelse af jeres biler - stort tillykke med jeres to nye Skoda Enyaq!

Vi glæder os til at se jer igen.

Overraskende positiv oplevelse

Jeg troede på et tidspunkt at dette skulle blive en 1-stjernet anmeldelse, men blev positivt overrasket.
Jeg havde fået en skade på bilen, og havde meldt det til forsikringen. Efter at have fået udbedret skaden ved skoda, får jeg så det kedelige opkald fra forsikringen at de ikke vil dække, da de ikke mener det er en udefrakommende påvirkning der er skyld i skaden.
Jeg kontakter selvfølgelig straks Skoda, som lover at vende tilbage, hvilket desværre ikke skete i første omgang. I stedet får modtager jeg en regning for udbedring af skaden.
Efter en god snak med værkstedschefen, som forklarede at det var standard at regningen blev sendt til kunden når forsikringen havde afvist (det kunne lige så godt skyldes at jeg ikke havde betalt for min forsikring), for de havde ikke fået årsagen oplyst af forsikringen. Da jeg forklarede hvad jeg havde fået fortalt af forsikringen, var værkstedschefen hurtig til at tage dialogen med forsikringen, og dagen efter modtog jeg en kreditnota og et opkald fra Skoda om at de havde løst det med forsikringen.
Jeg havde frygtet en lang sej kamp, hvor jeg var fanget imellem garanti og forsikring, så jeg var yderst taknemmelig over at Skoda fik det håndteret

6 de maio de 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på 😊 Og godt at det hele løste sig 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ellers ikke haft dårligt at sige om…

Har ellers ikke haft dårligt at sige om skoda Odense indtil nu. Jeg sender min kæreste med bilen til en helt almindelig service, som skulle koste 1300kr - men hov, pludseligt er alle tilvalg blevet lavet på bilen fordi hun ikke har sagt nej. Man har altså bare taget hendes uvidenhed som accept til at give den gas. Den dur fanme ikke, det er tilvalg og ikke fravalg. En simpel service der pludseligt kostede 5500kr. Normalvis ville mekanikeren ringe eller sende en video hvor man så kan tage stilling til de ting de anbefaler skal laves udover. Fanme dårlig stil og service

Tilføjelse:
De har nu 6 Juni vendt tilbage. Skoda fastholder at det er normal kutyme at man fikser det hele på en service, og fortæller samtidig at det er det ikke, hvis man har bestilt et service 5+ eftersyn, hvilket også er det vi har bestilt. De erkender, at der er sket en fejl, men vil ikke gøre yderligere ved det, andet end at orientere deres booking system om, at der kan ske fejl.

17 de maio de 2024

Hej,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver den varmeste anbefaling af…

Jeg giver den varmeste anbefaling af Skoda Odense.
Fik rådgivning af Abdullah - der er kun rosende ord herfra.

15 de maio de 2024

Hej Kasper,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en skøn dag.

Super fin service.

Super fin service.
Nyt dæk monteret på kort tid.
Skoda ringede os op for at meddele pris inden de gik igang.
Video sendt til os om hvad der skulle laves.
Opringning om at nu var bilen klar til afhentning.

4 de março de 2024

Hej Karina,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Et rigtig godt sted at købe bil

Et rigtig godt sted at købe bil, hele vejen igennem en rigtig godt betjening særligt fordi, sælgeren Abdullah hele tiden havde fokus på os som kunder. Alt ialt en super god oplevelse.

5 de fevereiro de 2024

Hej Dorthe,

Tak for de fine ord om vores service og rådgivning - det sætter vi pris på.

Vi ønsker dig en god dag og et stort tillykke med din nye bil.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu er mobilholder det et år siden jeg bestilte en…

Nu er det et år siden jeg bestilte en mobilholder til min skoda citygo. De 4 gang jeg har snakket med dem der er mobilholder i rest. Var fordi skoda ejby fra jeg bestilte den og jeg fik sat i bil hos skoda ejby gik der 1uge. Sjov nok det kommer fra samme firma hvor skoda Odense også bestille en siger de

12 de dezembro de 2022

Hej Per,

Vi beklager det har taget så længe - det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker for vores kunder. Vi håber du bliver glad for din nye mobilholder.

Ønsker dig en dejlig dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

bil lugter af kolort efter service

4800 kr. For et ganske almindeligt service, som ellers var aftalt til at skulle koste 2800 kr.

Da jeg får hentet min bil efter service lugter den som en kostald, og på trods af at de gir mig ret i at der er sket en fejl, forventer de at jeg nu betaler yderligere for en rens.
Helt bogstaveligt en lorteservice.

Uden tvivl den værste service jeg har oplevet, derudover tog det mig under 5 minutter, at finde et andet sted hvor prisen var 40% af skodas såkaldte tilbud med nøjagtig samme reservedele, og mekanikere der faktisk var til at få fat på.

Vil aldrig nogensinde anbefale skoda i Odense, medmindre du har råd til at betale 5x prisen kontra andre steder, samt betale for deres fejl og unoder.

27 de novembro de 2023

Hej Louis

For at undersøge sagen nærmere har vi brug for bilens registreringsnummer samt kontaktoplysninger i form af telefonnummer og e-mail. Disse kan sendes til os på marketing@semlermobility.dk 😊

Rigtig god dag.

Anders

Mest forfærdelige oplevelse nogensinde

Mest forfærdelige oplevelse nogensinde.
Jeg købte en brugt bil til 285.000kr. Bilen skulle være i tip top stand ved afhentning.
Jeg får bilen og sæderne er fyldt med kæmpe pletter, de bruger en uge på at rense dem inden jeg så får bilen igen, jeg gør opmærksom på høj lyd fra bremsen, herefter påstår de at bremserne bliver smurt.
Så skal jeg skifte til vinterdæk, ved min mekaniker, som så kan fortælle mine bremser/skiver og kaliber skal skiftes. 1mdr efter jeg har haft bilen. Jeg tager herefter retur igen.
Svaret her er så at det kan være min mekaniker gerne vil tjene lidt penge og desuden, så bliver sådan nogle ting jo lige pludselig slidt op. Nå vi aftaler jeg skal aflevere bilen så de kan udbedre mangler og jeg skal mødes med chefen kl.10.
Jeg er der 9.50, da kl. bliver 10.30 og han endnu ikke er dukket op, så henvender jeg mig til andet personale og ingen ved noget eller hvor chefen befinder sig. Sørgeligt! Kl.10.45 kører jeg derfra uden at have set skyggen af ham. De ringer senere og siger jeg kan hente bilen næste dag.
Jeg kører så til FDM for at tjekke bilen, da jeg er blevet fortalt flere usandheder på nuværende tidspunkt og er meget utryg!
Det kan ikke lade sig gøre at aflæse OBD stik fordi det er blokeret af en slags adapter de ikke kan fjerne ved fdm.
Jeg henvender mig igen til Skoda, TRE gange får jeg at vide de vil ringe retur til mig fra værkstedet og til sidst kommer jeg igennem til et menneske som kan give mig en tid den 28-11 til fjernelse af hvad end det er der sidder i det stik.
Herefter skriver jeg til chefen og spørger om de vil købe bilen retur, for jeg orker simpelthen ikke den behandling her mere og køre frem og tilbage! Og jeg skal forresten betale for leje af bil hvis jeg ikke vil vente derude!
Igen en fejl der er deres.
Nå, chefen er så venlig at tilbyde mig et ren køb på 225.000kr. Altså et tab på 60.000kr, på 2mdr og jeg har været derude omkring 6 gange.
Jeg føler mig godt tørret.
Jeg må blot retur den 28 og vente endnu engang på jeres fejl.

Køb for gudsskyld ikke bil ved Skoda Odense, for så snart din underskrift er sat, så er du ingenting, ikke engang et menneske.

15 de setembro de 2023

Hej Mette

For at behandle sagen har vi brug for flere oplysninger, herunder kontaktinformation og registreringsnummer.

Oplysningerne kan sendes som svar på vores anmodning på Trustpilot eller pr. mail til marketing@semlermobility.dk

Anders
Skoda Odense - en del af Semler Mobility

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais