Kurhotel Skodsborg Opiniões 336

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Dejligt stort spa område. Havde store forventninger til et roligt og afslappende ophold. I spaen står Quiet Zone, som desværre ikke blev respekteret. Fik en treatment med pedicure og havde forven... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejligt hotel og rigtig go spa Sengen på hotelværelset gled fra hinanden, den bestod af to enkelt senge der var rykket sammen og redt op, og det var et disideret mareridt at sove i dem, da de var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

At træde ind i de gyldne tredivere fortjente intet mindre end en fejring af den fineste slags. Det foregik på det fortryllende Skodborg kurhotel i selskab med en skøn flok kvinder. Fantastisk opleve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hotel
  2. Spa de dia
  3. Centro de fitness
  4. Restaurante

Escrito pela empresa

Træd indenfor på Kurhotel Skodsborg og bliv mødt af et moderne deluxe spahotel med alle muligheder for at sætte tiden på pause og nyde det bedste i livet. Når du gæster os, kan du forny energien i vores luksuriøse lyse spa og blive forkælet i Treatments med en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre. I Fitness er det muligt at træne i vores indbydende fitnesslokaler eller i smukke udendørs omgivelser, tæt på skov og vand. Kurhotel Skodsborg har to restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Vi planlægger også events, møder og firmaarrangementer i særklasse, ligesom vi sætter en ære i at afholde livets store fester.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

• Dårlig oplevelse med gavekort og kundeservice

Jeg fik et gavekort til Kurhotel Skodsborg til en værdi af 2.000 kr. af min kone. Jeg mistede desværre gavekortet, men da jeg kontaktede hotellet, kunne de finde det i deres system og sendte mig en kode.

I den forbindelse fik jeg oplyst, at gavekortet var gyldigt i 5 år. På den baggrund valgte jeg ikke at bruge det med det samme.

Nu, næsten 4 år senere, kontakter jeg dem for at bruge gavekortet – og får pludselig at vide, at det kun var gyldigt i 3 år og derfor er udløbet. I deres svar fastholder de blot deres standardbetingelser og afviser at hjælpe, uden at forholde sig til, at jeg tidligere har fået en anden oplysning fra dem.

Jeg har handlet i god tro ud fra den information, jeg fik direkte fra hotellet. Havde jeg fået korrekt information, ville jeg naturligvis have brugt gavekortet i tide.

Det er meget skuffende, at man som kunde ikke kan stole på de oplysninger, man får, og at der ikke udvises nogen form for fleksibilitet eller ansvar i en situation som denne.

Vi havde virkelig glædet os til opholdet, men sidder nu tilbage med en dårlig oplevelse og følelsen af manglende kundeservice

Tak for jeres svar.

Jeg er helt med på, at jeres standardbetingelser er 36 måneder. Det ændrer dog ikke på, at jeg – i forbindelse med at I fandt gavekortet i jeres system og sendte mig en kode – fik oplyst, at det var gyldigt i 5 år.

Jeg har ingen dokumentation, da det foregik i dialog med jer, men jeg har heller ingen grund til at opfinde en sådan oplysning. Jeg har handlet i god tro ud fra den information, jeg fik direkte fra jer.

Havde jeg fået korrekt information om 3 års gyldighed, ville jeg naturligvis have brugt gavekortet i tide.

Det, jeg finder mest problematisk, er ikke jeres generelle betingelser, men at der ikke tages ansvar for, at jeg som kunde har fået en anden konkret oplysning fra jer – og nu står med hele tabet.

Jeg håber stadig, at I vil genoverveje sagen og finde en rimelig løsning.

10 de abril de 2026

Kære Reza
Vi har fuld forståelse for, at det er en ærgerlig situation.

Samtidig er det vigtigt for os at være tydelige omkring, at vores gavekort – både dengang og i dag – har en gyldighed på 36 måneder, hvilket er en fast og gennemgående betingelse.

Vi har gennemgået sagen grundigt og har ikke kunnet finde dokumentation for, at der skulle være oplyst en gyldighed på 5 år. Derfor er vi nødt til at forholde os til de gældende vilkår.

Vi har naturligvis respekt for, at du vælger at dele din oplevelse offentligt eller tage sagen videre, hvis du ønsker det. Vores ansvar er dog at administrere vores gavekortordning ensartet for alle gæster.

Du er fortsat meget velkommen hos os, og vi hjælper gerne med at finde et ophold eller en oplevelse, hvis du ønsker at besøge Kurhotel Skodsborg.

Opdatering:
Vi har efterfølgende været i dialog og har forsøgt at finde en løsning, som begge parter kunne se sig i. Vi er glade for, at vi fik en konstruktiv dialog og håber fortsat at kunne byde velkommen til Kurhotel Skodsborg.

Kurhotel Skodsborg

Virkelig god oplevelse.

Rent, professionelt, spa og pool ikke overfyldt, venligt og hjælpsomt personale, superb morgenmad og middag. Smukt hotel og smukke omgivelse. Fine P-forhold. Dejlig oplevelse. Eneste lille ting, der kunne blive bedre: der behøver altså ikke være høj musik alle steder.

3 de abril de 2026

Kære Per,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os megetat høre, at du har haft en dejlig oplevelse hos os, og du har haft mulighed for at nyde både vores spa, pool og øvrige faciliteter.

Vi er også meget glade for, at du fremhæver vores personale samt morgenmad og middag.

Tak for din tilbagemelding omkring musikken, som vi naturligvis tager med i vores videre arbejde for at skabe den bedst mulige atmosfære for alle vores gæster.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

En kæmpe skuffelse.

En kæmpe skuffelse.

Spaen på dette hotel har ellers i mange år været et sted, jeg virkelig har nydt at komme.
Men efter besøget i dag har jeg ikke lyst til at komme tilbage.

I receptionen fik jeg bare stukket en badekåbe og et par spa-slippers i hånden – uden at nogen spurgte om størrelse.
De viste sig selvfølgelig at være alt for små.

Efter spaen fik jeg lyst til noget at spise.

I restauranten var der meget støj, og jeg forstod ikke helt, hvad tjeneren sagde.
Hun kiggede på mig og spurgte: “Don’t you speak English?”

Jeg bestilte smørrebrød med kyllingesalat.
Det blev serveret på hvidt (!) ristet brød, stegt i gammelt, harsk smør, og salaten var tør.

Da jeg sagde, at jeg ikke kunne spise det, blev jeg tilbudt 25 % rabat.

Det siger vist det hele.

Det virkede også som om spa-kulturen har ændret sig.
Der var mange internationale gæster, og flere talte meget højt og virkede ikke særligt opmærksomme på, at andre kommer der for ro og afslapning.

En uge tidligere prøvede jeg også at ringe for at reservere.
Jeg ventede over 20 minutter i telefonen – uden at nogen tog den. 🤷‍♀️

7 de março de 2026

Kære Svetlana,

Vi beklager, hvis modtagelsen i spa-receptionen og oplevelsen i restauranten ikke levede op til forventningerne. Vi tager dine kommentarer med videre til de relevante afdelinger, så vi kan følge op på både service og kvalitet.

Vi tager også din kommentar om ventetid på telefonen med videre, da tilgængelighed naturligvis er vigtigt for os, så vores gæster altid kan komme i kontakt med os.

Spaen besøges af gæster som har en tilknytning til hotellet, et medlemsskab og gæster som ønsker at komme på en dagspa. Vi arbejder løbende på at bevare den rolige atmosfære, som mange kommer for at opleve.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Ingen værdi for pengene.

Ikke meget positivt at sige om det ophold vi havde givet til vores forældre i julegave. De to stjerner gives alene til de to behandlere, som gav en rigtig god oplevelse lige inden vores mødre forlod stedet til den forudbestilte behandling.

Lad os starte fra begyndelsen. God service i forbindelse med bestillingen af gavekort, da vi selv synes det var lidt knudret at komme igennem, fik vi fin hjælp til at få det klaret.

Vi får bestilt opholdet. Vores mødre ankommer til hotellet og checker ind - fint værelse. De bruger nogle timer i spaen inden deres middag, og her starter de første udfordringer. Der er ikke specielt meget ro i spaen, da der er mange mennesker, og mange der taler meget højt. Der er kø til alting (på grund af mængden af mennesker) og da der endelig er ledigt i den infrarøde sauna, virker halvdelen af lamperne ikke. De kunne forstå på en af de "lokale" gæster, at sådan havde det været længe.

Nå. Videre til middagen, som startede med en drink i baren. Her var blot unge mennesker bag disken, som havde mere travlt med dem selv og deres telefoner, end de havde med service. Pyt! Maden er sikkert formidabel.

De starter med at få tilbudt vinkortet - her bestiller de en flaske rosé, men efter lang ventetid kom tjeneren tilbage og sagde der ikke var flere, og nu var det næste alternativ pludselig også væk fra menukortet, så nu kunne der kun vælges en dobbelt så dyr flaske. De fik dog tilbudt et alternativ, som de tog imod, så længe den bare var kold :-) Da vinen kommer er den på ingen måde kold, men tjeneren fiksede straks et glas med isterninger, som de kunne smide i vinen, så den blev kølet. Knap så god idé, men okay...

Maden: På trods af, vi havde meldt allergener ind på forhånd, var der ikke helt styr på disse da maden blev serveret, og forretten måtte derfor retur igen, inden den på ny blev serveret, nu uden udfordringer med allergener. Dog var det nu pludselig den, hvor der var taget højde for det, der så mest indbydende ud, og den "almindelige" forret lignede mest af alt noget de ikke engang selv ville servere.

Hovedretten så egentlig fin ud - men det kylling der blev serveret, var simpelthen så tørt, at alt saft og kraft var blevet hevet ud af det, så der skulle mere end rigeligt med væske til at skylle det ned.

Desserten var ganske ok - så hak ved den.

Tilbage i baren for at nyde en drink mere - de unge mennesker havde dog stadig ikke øje for kunden, men igen mere for sig selv og deres telefoner - og nu var det også dem der var mere støjende end gæsterne selv. Til gengæld var de hurtigt nede og sige, at hvis der skulle bestilles mere kaffe, var det altså nu, inden de lukkede ned. Det samme gjorde sig gældende få minutter senere, blot angående alkohol. Ikke nogen spørgsmål, om man kunne tænke sig mere - blot en konstatering om, at nu lukkede de altså for udskænkning. De havde nok travlt med at komme ud og more sig selv.

Morgenmaden var ganske fin, men trangen til at komme i spaen igen på dag 2, ovenpå dag 1 var ikke stor - så det var ikke med optimisme der blev set frem mod behandlinger der var bestilt på forhånd til mandag formiddag - Men her var der altså alligevel noget positivt at hive frem - så klap dem endelig på skulderen og giv dem en stjerne hver fra denne anmeldelse, for resten af oplevelsen, var på ingen måde pengene værd.

Det er synd for et sted, der udadtil slår sig op på ro og velvære, og man får en skarp oplevelse i flotte omgivelser.

Desværre står vi tilbage med nøjagtig det modsatte, og for os der nøje havde udvalgt jer blandt en masse konkurrenter og andre mulige opholdssteder, står tilbage med en lang næse, og en masse spildte kroner.

8 de fevereiro de 2026

Kære Jonas,
Tak for din anmeldelse og efterfølgende en behagelig samtale.

Vi beklager naturligvis for den oplevelse din mor og svigermor har haft sig.
Som sagt sætter vi stort pris på den dybdegåene tilbagemelding, som vi kan bruge til at arbejde videre på.

Jeg ser frem til at høre mere fra dig efter vores snak og håber at vi får mulighed for at byde din mor og svigermor tilbage og eventuelt også dig og din partner.

Classificada 3 em 5 estrelas

Kurhotellet er bare et hotel med adgang til en ekstern spa.

Kurhotellet skriver på deres hjemmeside: "Når du gæster os, kan du forny energien i vores luksuriøse lyse spa". Men da vi havde dårlige oplevelser i spaen, fik vi i kurhotellets reception at vide, at de ingen indflydelse har på Spaen, fordi den kører selvstændigt. Det klæder ikke kurhotellet at fraskrive sig ansvaret for dårlige oplevelser med spaen.

20 de janeiro de 2026

Kære Christina,
Tak for din anmeldelse og ikke mindst en behagelig telefonsamtale som vi havde i sidste uge.

Skulle der forekomme spørgsmål efter vores snak, så kontakt mig gerne, på den mail jeg har skrevet til dig fra.

Vi har som snakket om, taget din tilbagemelding meget til os og tager den videre til intern evaluering.

Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage i den nærmeste fremtid.

Front Office Manager

Classificada 3 em 5 estrelas

Opholdet var som sådan godt nok

Opholdet var som sådan godt nok, men værelset var ikke som forventet og dårlig vedligeholdt.

På badeværelset mangler vandhanen og blive afkalket så den sprøjtede.
Toilet skylle knappen var hård og svær at trykke ind både på almindelig skyl og stort skyl.
Pynte rammen rundt om skylle knapperne var løs så den kunne falde af.
Toilet brættet var monteret forkert så der var bart område, ved toiletbræt og ned til toilettet, så havde man lidt større lår hvilede ens lår på toilettet og ikke brættet.
Lyset fungerede ikke ordenligt på flere af knapperne, måske fordi det var svært at lure hvordan de virkede.
Flere af de sølv pynte rammer rundt om knapperne var løse og ved at falde af.
Værelset var generalt meget lille, vi kunne ikke ordentligt bevæge os rundt 2 mand, og måtte flytte os og vores kufferter hele tiden for at kunne bevæge os.

I lobbyen mødte vi en lidt ubehøvlet medarbejder. Vi havde set dagen før på et dansk menu kort at de havde smørrebrød som vi tænkte at vi ville prøve dagen efter, men da vi kom ned i lobbyen og spurgte efter et menukort fik vi et på engelsk og det er fint at man har internationale kort, men når vi så spørger om et dansk kort føler man sig næsten lidt til grin fordi medarbejderen bare ruller øjne fordi man ikke lige kan hvad smørre brød hedder på engelsk.

Spaen var rigtig god og lækker kæmpe ros til hende den ene medarbejder som var der torsdag ved klokken 10:30, hun forklarede rigtig godt alle de ting som var og ville lave en ekstra gravid bodyscrub kun til min kæreste, super service!

28 de janeiro de 2026

Kære Morten,

Tak for din grundige anmeldelse og for at dele både de gode og mindre gode oplevelser med os.

Det glæder os oprigtigt at høre, at I havde en god oplevelse i spaen – og særligt at vores medarbejder torsdag formiddag gjorde en positiv forskel med sin service og imødekommenhed. Den ros giver vi meget gerne videre.

Når det gælder værelset, er vi kede af at læse om de mange konkrete forhold, du beskriver. Det lever ikke op til den standard, vi ønsker at tilbyde. Vi har taget alle punkter videre til vores facility team, så værelset kan blive gennemgået og optimeret med det samme – både hvad angår vedligeholdelse, installationer og den generelle funktionalitet.

Vi beklager også oplevelsen i lobbyen. Det er naturligvis vigtigt for os, at alle gæster mødes med en venlig og respektfuld tone.

Tak fordi du tog dig tid til at give så detaljeret feedback – det hjælper os med at forbedre oplesen fremadrettet.

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage i den nærmeste fremtid.

Dejligt stort spa område

Dejligt stort spa område.
Fik en treatment med pedicure og havde forventet at sidde behageligt i en justeret lænestol, men sad på en hård “klinketrappe” i et rum, som ikke var aflukket.
Selve behandlingen var dejlig.

30 de janeiro de 2026

Kære Christine,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Det glæder os, at du nød vores store spaområde og selve behandlingen.

Vi er dog kede af at høre, at forventningen om ro i Quiet Zone ikke blev indfriet, samt at rammerne omkring din pedicure ikke levede op til det, du havde håbet på. Det er vigtigt for os, at både atmosfære og komfort matcher den samlede oplevelse.

Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at sikre en mere rolig og afslappende spaoplevelse for alle vores gæster.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det og v håber at få mulighed for at byde dig velkommen tilbage i den nærmeste fremtid.

2 timer - en god frokost

Flot lokale, hvide duge, lækkert service, opmærksomhed (vi var de første kl. 12.01), venlig betjening, "hummer"suppe (hvid bouillabaisse) og cæsarsalat - et par pils og kaffe.

16 de janeiro de 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for, at I nød både rammerne, betjeningen og frokosten hos os. Dejligt at høre, at både hummer­suppen, cæsarsalaten og stemningen levede op til forventningerne.

Vi håber at byde jer velkommen igen en anden dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling til spaen og fitness

Kæmpe anbefaling til spaen og fitness.
Sødt personale.

Det hele virker som sådan ret godt.
På et tidspunkt kunne der vel godt købes nogle nye lidt mere friske maskiner (løbebånd osv).

Men det er småting. 5 store stjerner

4 de janeiro de 2026

Kære Peter,
Tusinde tak for en flot anmeldelse med varm anbefaling.

Det glæder os, at du har nydt godt af vores spa & fitness, samt en god dialog med vores kollegaer.

Vi får noteret dine tanker omkring udskiftning af maskiner til vores spachef og vil kigge videre på det til den nærmeste fremtid.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Kurhotel Skodsborg i den nærmeste fremtid.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Er lige kommet hjem efter et ophold på Kurhotel Skodsborg. Servicen er helt i top og hotellet fremstår smukt og rent. Lækker spa område og luksus produkter. Vi fik fik det dejligt mad, serveret af de sødeste tjenere. Kan kun varmt anbefale Kurhotel Skodsborg.

12 de dezembro de 2025

Kære Sussie,
Tusinde tak for, at du har taget dig tid til at dele din flotte anmeldelse og de rosende ord.
Hver dag gør vi vores bedste for at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse og forlader os med et smil.

Det glæder os meget at læse, at jeres ophold har været en stor succes med afslapning, god mad og dejlige omgivelser.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen i den nærmeste fremtid.

Var på hotellet i 4 dage

Var på hotellet i 4 dage. Alt personale var MEGET venlige og hjælpsomme. Alt var fint undtagen maden. Som vegetar er der ikke meget at vælge imellem. Første aften var det virkelig fin mad. Anden aften ikke helt så fint, men alligevel. En aften med risotto med svampe som hovedret. Temmelig tamt. Den samme ret skulle også serveres sidste aften, men portionen var halv så stor og uden svampe. En saltet risengrød, som vi fravalgte. I stedet fik vi det samme som aftenen før - pasta med en ostesovs - og en lille smule nødder. Aftenen før var der mange rodfrugter mm. og det var fint. Vi kunne få lidt mere brød, så vi kunne blive mætte. Forret og specielt desserten var fin alle dage. Så hvis man er vegetar, så er det ikke der
man skal spise middag.og når man så tænker på prisen, så er det faktisk ikke ok. Frokosten skulle spises i The Lobby, og der er der 2 muligheder: Et stykke smørrebrød eller en burger.
Morgenbordet er fint, og der er noget for alle.

21 de novembro de 2025

Kære Laila,

Tusind tak for din anmeldelse og for de venlige ord om vores personale. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt mødt og taget hånd om under dit ophold.

Tak også for din ærlige feedback omkring de vegetariske retter. Vi er kede af at høre, at oplevelsen svingede fra dag til dag, og at kvalitet og portionsstørrelser ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give. Jeg har allerede delt din feedback med vores køkkenteam, så vi kan arbejde videre med inspiraration på variation og konsistens i vores vegetariske udvalg.

Vi er glade for, at du nød morgenmaden og vores desserter, men vi tager din oplevelse med middage og frokost meget seriøst, især når prisen ikke levede op til din forventede kvalitet. Vi vil bruge din tilbagemelding konstruktivt for at forbedre os fremover.

Tak for den gode dialog vi havde under dit ophold. Dig og din mand er altid velkommen tilbage.

God spa og go mad

Dejligt hotel og rigtig go spa

Sengen på hotelværelset gled fra hinanden, den bestod af to enkelt senge der var rykket sammen og redt op, og det var et disideret mareridt at sove i dem, da de var meget bløde hvilket betød at hvis man lå tæt på revnen gled man ned i den ca 10 cm dybe revne og det fik sengene til at glide fra hinanden og en selv til at enden på gulvet.

Men tak til Skodsborg for efterfølgende at tage kritikken alvorligt.

13 de novembro de 2025

Kære Jakob,

Jeg sætter pris for en god samtale vi havde og beklager endnu en gang for jeres oplevelse.

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage i den nærmeste fremtid.

Fantastisk oplevelse

Jeg har haft den bedste weekend hos jer.
Der var lidt kludder med nogle aflyste behandlinger grundet sygdom, men bestemt ikke jeres skyld
Personalet i receptionen især Ida og Maria har været helt fantastiske.
Spaen var super lækker, rent, klart og så dejligt.
For en kræsen person som mig, vil jeg bare takke køkkenchefen for at lave en anderledes menu til mig, som var verdensklasse.
Helt igennem en fantastisk oplevelse, og jeg håber bestemt at jeg får muligheden for at komme igen.
Louise var super sød og behagelig og snakke med under mine behandlinger, og vil klart anbefale hende.

25 de outubro de 2025

Kære Maria,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse.
Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en skøn weekend hos os – trods lidt uheld med aflyste behandlinger.

Det betyder meget for os, at du alligevel følte dig godt taget imod og oplevede, at vores personale gjorde en forskel.

En særlig hilsen går videre til Ida, Maria, Louise og vores køkkenchef – de vil blive rigtig glade for dine rosende ord. Det glæder os også at høre, at både spaen og maden levede op til dine forventninger.

Vi håber meget på at byde dig velkommen tilbage snart til endnu et afslappende ophold.

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik et gavekort til et spa ophold…

Jeg fik et gavekort til et spa ophold sammen med en god veninde, og jeg må sige, det er den bedste gave jeg kunne få. Sikke et lækkert koncept I har. Alt er fuldstændigt gennemført. Aldrig har jeg sovet så godt (lige bortset fra en fest på taget, som jeg ikke blev inviteret til😉). Rent og pænt allevegne. Superfin og sød betjening alle steder. Søde og smilende personaler alle vegne. Det var en dejlig oplevelse. Startede med skøn afternoon tee, serveret af en sød svensker. 🤗 Herefter lækker massage af den søde og meget kompetente Monika. Helt afslappede ned i spaområdet og svømme rundt imellem massagestråler, det er helt vidt sjovt.
Fantastisk dejlig aftens mad og med tilsvarende vin. Helt overdådig morgenbuffet, så lækkert og indbydende.
Jeg vil spare sammen og komme igen. Det er alle pengene værd.
Tusind tak for en dejlig oplevelse.
Med meget venlig hilsen
Anne Lindholm. 🥰

20 de setembro de 2025

Kære Anne,

Mange tak for at dele jeres oplevelse, det glæder os meget at læse at I har haft et fantastisk ophold hos os.

Vi er rigtig glade for, at I har nydt alle de faciliteter vi tilbyder, lige fra den skønne afternoon tea og afslappende massage til middag og morgenmadsbuffet. Og ikke mindst, at I har følt jer godt taget imod af vores personale undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen tilbage inden længe.

Kamilla
Guest Relations

Spa booking difficulties

The booking system for the spa treatment centre needs a total overhaul. Several days prior to our visit we booked and got an email confirmation for a couples massage. My wife phoned just to check and was told that there wasn’t enough staff at the time we booked for the couples massage but they would put one of us on their waiting list. The following day my wife received an email confirmation for a couples massage one hour later than we had originally wanted - but we assumed that they needed to move our couples appointment in order to have enough staff. Great! Until we turn up on the day and - no, there is still only one place available.
First, why change the time of the appointment and give no explanation? Second, why advertise couples massages for times when they don’t have the staff?
Third, why send out email confirmations for appointments which clearly have not been confirmed?
Most frustrating is that this was for a joint Birthday celebration and thanks to Smaller Spa, that was ruined.
And the staff didn’t even try to offer any form of compensation (a voucher, a free drink at the bar…)
Terrible customer service all round.

UPDATE: After discussion with the hotel, they have offered a voucher for a complimentary spa day in the next 6 months. A generous offer that we have accepted, but I also hope that they update their website to add clarity to future guests visiting the spa.

21 de setembro de 2025

Kære Gordon,

Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse hos os, og jeg beklager meget at vores service ikke har levet op til jeres forventninger.
Jeg har sendt jer en mail, og håber på at høre fra jer snarest, så vi sammen kan komme frem til en god og fælles løsning.

Kamilla
Guest Relations

Smukt Hotel - opholdet var en skuffelse

Vi havde set utrolig meget frem til vores ophold på Skodsborg Kurhotel og glædede os til at nyde både omgivelserne og behandlingerne. Opholdet levede dog desværre langt fra op til forventningerne.

Vi startede ud i det dejligste solskinsvejr med en skøn “tee” på terrassen, som levede op til alle forventninger, men herefter gik det desværre ned ad bakke.

Vi var blevet bedt om at ankomme kl. 13, men vores værelse var først klar kl. 14.45, og da vores behandling allerede startede kl. 15.00, blev det en meget stressende overgang. Derudover havde vi fået indtryk af, at vi skulle have behandlingen sammen, men i stedet blev vi adskilt og placeret i to forskellige rum. Ingen af os endte desuden med at få en behandling af den varighed, vi havde betalt for. Da behandlingen var afsluttet, blev min kæreste sendt ud af behandlingsområdet, mens jeg selv blev efterladt alene i et afslapningsrum, hvor jeg forvirret sad uden min partner og blev tilbudt vand og “cologne-vand”.

Jeg havde booket en graviditetsmassage på 50 minutter, men behandlingen varede kun omkring 30 minutter. Det var inklusive den tid, hvor jeg måtte afbryde, fordi jeg blev dårlig efter at blive lagt om på ryggen og måtte kaste op. Massagen var meget overfladisk, gav ingen lindring som beskrevet på siden og resulterede i, at jeg blev rigtig utilpas resten af dagen. Det betød, at jeg efterfølgende fik det så dårligt, at vi måtte aflyse vores planlagte tre retters middag. Jeg kastede op resten af aftenen og natten, og dermed fik vi reelt intet ud af vores ophold eller mulighed for at opleve, hvad stedet ellers havde at tilbyde. Det var en stor skuffelse, ikke mindst fordi et ophold på Skodsborg ikke just er en billig fornøjelse

Vi blev desværre også skuffede over værelset. Vi havde fået ad vide, at der var altan, hvilket ikke var tilfældet. Derudover havde vi opgraderet til et værelse med kar og forventede ud fra billeder på hjemmesiden - De store hvide badekar, men det viste sig at være noget helt andet. På grund af min utilpashed fik vi slet ikke benyttet karet, hvilket var hele grunden til opgraderingen og oveni det, var det meget ubehageligt at opholde sig på værelset, da værelset var uden aircondition. Særligt om natten, hvor varmen blev uudholdelig, især som gravid i sommervarmen, selvom vi havde fået bekræftet af personalet ved booking at hotellet var kendt for at være graviditets venligt.

Personalet i informationen kan vi dog ikke klage over, de var søde og imødekommende og vi fik modregnet vores mad, da vi ikke kunne gennemføre middagsbookingen pga. jeg var blevet så dårlig efter min behandling og ikke ummelbart kunne få noget ned og holde det nede på gældende tidspunkt. Desværre var middagen det eneste som blev modregnet ud af hele opholdet.

Alt i alt var hotellet super smukt og rent. Opholdsoplevelsen og behandlingerne var en stor skuffelse, især fordi vi havde set så meget frem til det og fordi prisen bestemt ikke er lav.

20 de agosto de 2025

Kære Linda,
Tak for din anmeldelse .
Vi er oprigtigt kede af at høre, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger, og vi vil meget gerne i kontakt med jer for at få en bedre forståelse af forløbet.

For at kunne undersøge jeres oplevelse nærmere, vil vi sætte stor pris på, hvis I vil kontakte os direkte med oplysninger om, hvornår opholdet fandt sted samt jeres reservationsnummer. Det vil give os mulighed for at gå detaljerne igennem internt og få klarlagt de konkrete hændelser – herunder behandlingen, værelsesbookingen og den samlede oplevelse.

Vi ønsker naturligvis, at alle vores gæster, føler sig trygge, godt tilpas og imødekommet under hele opholdet, og det er tydeligt, at vi ikke har imødekommet jeres forventninger.

Vi håber, I vil give os mulighed for en direkte dialog, så vi kan lære af oplevelsen og finde en måde at følge op med jer på.

Jeg håber I vil kontakte mig på guestrelations@skodsborg.dk.

Flot hyggeligt hotel

Flot hyggeligt hotel.
Hovedpuderne og sengene hel sikkert et plus.
Jeg synes dog det er vildt at man skal betale 400 udover for at komme i spa afdelingen når man har betalt for at overnatte hos jer, ja jeg ved man har de timer fra 18-22, men alligvel.. Vild måde at tjene penge på.
Jeg havde forventede noget helt andet

9 de agosto de 2025

Kære Trine,
Mange tak for din anmeldelse og for dine pæne ord om både hotellets stemning, sengene og hovedpuderne. Det glæder os, at du havde en god oplevelse på flere områder.

Vi forstår din undren over spa-adgangen. Når man booker via eksterne portaler som Hotels.com eller Booking.com, er der automatisk inkluderet adgang til vores aftenspa i tidsrummet kl. 18:00–21:00/22:00 – helt uden ekstra betaling.
Ønsker man adgang ud over dette, f.eks. tidligere på ankomstdagen eller om morgenen ved afrejse, skal det tilkøbes.

Vi har valgt denne løsning, da bookingbetingelser og priser varierer fra dem, vi tilbyder ved direkte booking. Til gengæld er spa-adgang hos os altid inkluderet, hvis man booker direkte via vores egen hjemmeside – her har man fri adgang fra check-in og helt frem til lukketid, samt igen fra kl. 07:00 til 13:00 på afrejsedagen.

Vi mener, at aftenspa er en god og fair løsning, når man vælger at booke via en ekstern partner. Vi har erfarret at det er mere, end hvad mange andre hoteller tilbyder i lignende situationer, hvor spaadgang ofte slet ikke er inkluderet.

Vi håber, at denne forklaring giver lidt mere klarhed – og vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen en anden gang, måske med en direkte booking, så du får det fulde udbytte af både hotel og spa.

Classificada 4 em 5 estrelas

Venligt personale og dejlig spa - men lidt kaotisk morgenmadsoplevelse

Overordnet set havde min mand og jeg et godt ophold på Kurhotel Skodsborg, og jeg vil gerne starte med at fremhæve det venlige og imødekommende personale – især i receptionen, hvor vi følte os godt taget imod fra første øjeblik. Spaområdet var både hyggeligt, pænt og rent, og vi nød virkelig de afslappende faciliteter.

Værelset var til gengæld mere i standardkategorien og ikke noget, der sprang i øjnene som hverken særligt luksuriøst eller mindeværdigt. Sengene var desværre alt for bløde til vores smag.

Middagen i restauranten var til gengæld en fornøjelse – både maden og den gode betjening fra det venlige personale bidrog til en rigtig god oplevelse.

Vi havde glædet os til morgenmaden. Dog virkede det hele kaotisk, da vi ankom til restauranten (jeg ved ikke, om dette skyldtes, at der var et helt bryllupsselskab, eller om det er en generel udfordring). Vi blev peget i retning af det område, hvor os, der ikke var en del af bryllupsarrangementet, kunne sidde. Problemet var bare, at der ikke var flere ledige borde. Så vi endte med at sidde ved chef’s table, lige op og ned ad andre gæster. Det var hverken intimt eller særligt behageligt, og bord- og stolhøjden passede heller ikke sammen, hvilket gjorde det upraktisk at sidde der.

Selve området omkring morgenmadsbuffeten var proppet med mennesker, og det var svært at komme til, bevæge sig rundt og danne sig et overblik. Maden var dog af god kvalitet, men helhedsindtrykket blev desværre præget af støj og uro. Morgenmaden endte med at føltes mest som noget, der bare skulle overstås, hvilket var ærgerligt – især i de ellers flotte omgivelser.
Det kan meget vel være, at dette var en undtagelse grundet bryllupsselskabet, men det kunne være en god idé for hotellet at overveje en løsning, hvor større selskaber spiser i et separat område, så de ikke fylder op midt i den almindelige morgenmadssituation.

Alt i alt er vi ærgerlige over at tage afsted med en lidt dårlig oplevelse til sidst for der var ellers mange gode oplevelser undervejs.

3 de agosto de 2025

Kære Jasmin,
Tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse hos os.
Det glæder os meget at høre, at I blev taget godt imod af vores personale – især i receptionen – og at I nød både spaområdet og jeres middag i restauranten. Det betyder meget for os, at I følte jer godt tilpas og velkomne.

Vi er kede af at høre, at morgenmaden ikke levede op til jeres forventninger, og vi forstår fuldt ud, at det var en lidt ærgerlig afslutning på et ellers godt ophold.
Når vi har større selskaber, forsøger vi altid at planlægge logistikken, så alle gæster får en god oplevelse – men det er tydeligt, at det ikke lykkedes fuldt ud denne gang, og det beklager vi.

Vi tager jeres feedback alvorligt og vil se nærmere på, hvordan vi bedre kan håndtere særlige arrangementer til morgenmad, så de ikke påvirker andre gæsters oplevelse – fx ved at adskille morgenmadsområder mere tydeligt og sikre bedre bordkapacitet.

Vi noterer også jeres kommentarer omkring værelsets komfort og sengens blødhed. Vi ved, at sengekomfort er meget individuel, men vi tager det med i vores løbende evaluering og forbedring af værelsesstandarden.

Endnu engang tak for jeres ærlige og konstruktive anmeldelse – og ikke mindst for at fremhæve de gode sider af opholdet. Vi håber, at byde jer velkommen tilbage i den nærmeste fremtid, så I kan få en endnu bedre helhedsoplevelse næste gang.

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejligt ophold på dette smukke hotel.

Dejligt ophold på dette smukke hotel- vi kommer gerne igen! Topprofessionel og altid smilende betjening. Fantastisk morgenmad og middag i Carls restaurant (kulmule, krondyrkølle og gnocci) og lækre jordbærkager/kaffe i hyggelig lounge.
Jeg var ikke helt venner med sengen som var meget høj og alt for blød, så når man sad på sengekanten, gled man hele tiden ned. Men dejligt ophold i afslappende omgivelser.

28 de julho de 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse og for de rosende ord om både vores personale, madoplevelser i Carls restaurant og stemningen i loungen – det glæder os rigtig meget, at I havde et dejligt ophold!

Vi er kede af at høre, at sengen ikke helt levede op til forventningerne. Din feedback er vigtig, og vi tager den med videre i vores løbende arbejde med at sikre komforten for alle vores gæster.

Det betyder meget for os, at I har lyst til at komme igen – vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage!

5-stjernet kundeservice af Jasmin <3

5-stjernet kundeservice af Yasmin <3

16 de julho de 2025

KæreKenneth,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – og ikke mindst for de pæne ord om Yasmin! 💛

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og vi giver naturligvis rosen videre til Yasmin– hun gør altid sit bedste for at hjælpe vores gæster, og det er dejligt at se, at det bliver værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Guest Relations Manager

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais