Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Mobilreparasjon og PC-service i Oslo, Lørenskog, Asker, Drammen og Omegn. Har du knust iPhone skjerm? Snapfix tilbyr drop-in skjermbytte på timen. Knust iPad? Normalt tar det 1-3 dager for glassbytte på iPad. Vi tilbyr også ekspresshjelp innen 24t. Du får også andre mobilmerker reparert som Sony, Samsung og Huawei. Vi tar i mot alle form for skader, enten du har knust skjerm, trenger nytt batteri, fått ødelagt kamera, høyttaler eller mikrofonen din skurrer. Vi reparerer mobilen på dagen. Har du problemer med PCen din? Du får muligheten til å få din PC eller MAC reparert av profesjonelle i løpet av kort tid! Snapfix er en totalleverandør av datatjenester: PC-hjelp, PC-reparasjoner og PC-service. Vi kan hjelpe deg med de fleste PC-problemer som virus, treg PC o.l
Informações de contacto
Sørkedalsveien 3B, 0369, Oslo, Noruega
- 405 35 353
- kontakt@snapfix.no
- www.snapfix.no
God opplevelse
Veldig hyggelig ansatt, god service og god kvalitet! Svært fornøyd! Takk.
Raskt og effektivt
Et fantastisk sted, hvor jeg møtte en hyggelig og utadvendt person som byttet skjerm raskt og effektivt.
Skiftet en knust skjerm hos snapfix…
Skiftet en knust skjerm hos snapfix Gulskogen. Fikk en defekt skjerm, som var litt problematisk å vise frem i akkurat den lille stunden man var hos snapfix,, hva jeg opplevde resten av døgnet. Har jo ikke akkurat en ekstra mobil hjemme for å filme og dokumentere problemene med skjermen… Men fikk til slutt en ny skjerm, og den fungerer aldeles perfekt!
Levering av pålitelig og utmerket…
Levering av pålitelig og utmerket tjeneste sammen med raskt service! Bra opplevelse… 👌😊
Ikke til å anbefale
Ikke til å anbefale. De byttet knust skjerm så begynte tlf å pipe, overopphetes stadig og kameraet bak er blitt ødelagt. De vil ikke fikse opp i feilene og begynner heller og krangle og ikke opprettholde reklamasjonsretten.

Beste stedet
Asus laptop skifte av batteri i Asker
Fikk nytt batteri skiftet på min Asus laptop raskt og rimelig !
Kjapp og god service
Kjempe fin service
Kjempe fin service
Fikk skiftet skjerm på min iPhone.
Lav kvalitet på deler og service
Bruker deler av vesentlig dårligere kvalitet enn originalt. Lite imøtekommende etter utført oppdrag.

Rask og god service!
Bra glassbeskytter
Rensing av høyttaler på iPhone på 300kr
Rensing av høyttaler på iPhone på 300kr
På to minutter åpnet ansatte telefonen, kjørte en klut over høytaleren og slo på kassen 300kr. Utrolig! Jeg skrev klage i Messenger og fikk råd å spørre på forhånd om pris neste gang .

Resposta da Snapfix.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.