Sns Herning Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Collection - Contact - History - Webshop

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

SNS Hernings tøj er lækkert

SNS Hernings tøj er lækkert. Men det er simpelthen så dårlig service, at man selv skal betale for at retunere af varer.

Deres produkter er dyre (men også lækre), og det er nærigt, at man kan bruge tusinde af kroner i deres butik, og også selv skal punge ud for at returnere en vare.

Andre butikker kan lave gratis forsendelse og returnering ved køb for 300 kr. SNS Herning kan ikke gøre det ved køb for 3000 kr.

Kom ind i 2025 kære venner.

2 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har igennem årene købt en trøje…

Jeg har igennem årene købt en trøje eller to. Altid været meget tilfreds med kvaliteteten.
Men, det der virkelig har gjort at jeg kommer tilbage som kunde. Vil være at jeg mistede en knap i en cardigan.
Jeg skrev og spurgte om de kunne hjælpe med, hvor jeg kunne finde en ny.

Fantastisk venlig kundeservice, meget behjælpelige.
Og sendte mig en ny knap uden beregning.

Hvad de kan i Vestjylland kunne eddermame lære noget af i København.

27 de setembro de 2024

Helt fantastisk virksomhed

Helt fantastisk virksomhed, der producere kvalitetsvare der er lavet til at holde i mange mange år. Kanon kvalitet, der er produceret i danmark. Dvs ingen børnearbejde, ingen kemikalier der ikke er godkendt i EU og ingen lang transport. det er godt for os alle.
så køb køb din nye favorit trøje, helst ved Albert Rex i Aalborg

18 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Deres striktrøjer plejede at være så…

Deres striktrøjer plejede at være så lækre, og jeg har arvet én, der holdt i mange mange år. Hvis ikke årtier! Købte så en ny for nylig, og der er allerede huller i og den hænger slasket og ser billig ud. Hvad skete der med kvaliteten?

5 de maio de 2024
logótipo da Sns Herning

Resposta da Sns Herning

Hej Oliver,

Kvaliteten af vores striktrøjer er helt altafgørende for os.

Vi er meget ærgerlige over, at vi har svigtet dine forventninger til os - og er opsatte på at få fundet fejlen og rettet op.

Vil du skrive til webshop@sns-herning.com, så skal vi sørge for at få afhentet den defekte trøje, og fundet en erstatning til dig.

Mvh
S. N. S. HERNING

Classificada 5 em 5 estrelas

Originalt og dansk når det er bedst.

Var en tur forbi den nye butik i Herning. Havde købt den klassiske sømandstrøje, som dog var for stor. Fik den byttet med et smil. Det er altid rart at fornemme autentisk og oprigtig kundeservice. Er super glad for trøjen - god kvalitet og god pasform. Kan varmt anbefale at besøge butikken og få den originale oplevelse.

25 de outubro de 2023

Topkarakter

S.N.S. fortjener topkarakter på alle parametre.
Jeg har købt flere trøjer, som jeg er fuld tilfreds med.
Produkterne er af lækker kvalitet og holder i mange mange år. Jeg har i øvrigt arvet en S.N.S. striktrøje, som min farfar købte i starten af 1960'erne. Den går jeg stadig med og den holder til det.

8 de junho de 2022

International buyer (Europe)

International buyer (Europe) : awesome experience, the products are perfects, and you're not going to suffer that much for paying the shipment. I'll definitely buy some more

14 de maio de 2021

Fantastisk

Yderst lækre produkter og verdensklasse kundeservice. Havde spørgsmål til produkt og fik svar over mail indenfor ingen tid - selv over påsken.
Kun anbefalelsesværdig!

9 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Svarer ikke

Har returneret en varer, der var for stor og som ikke havde den ønskede pasform. Sendte den retur, men har ikke hørt fra dem siden. Har ikke fået svar på utallige henvendelser. Som om firmaet er lukket. Svarer ikke på telefon eller mail. Tror ikke jeg får de 2500 kr. tilbage for den vare jeg returnerede. Har fået bekræftet fra GLS at de har modtaget og kvitteret for returvaren.

8 de maio de 2018

S.N.S Herning har super service

S.N.S. Herning har uden tvivl nogle af de bedste produkter i branchen. Designet er tidsløst mens materialerne og arbejdet er af særdeles høj kvalitet. Der findes simpelthen ikke andre producenter, som kan levere håndværk i samme liga, som S.N.S. Herning.

Herudover har S.N.S. Herning en sublim service, venligt og kompetent personale og velfungerende onlinesalg. De lover ikke noget, som de ikke kan holde, og de er parate til at gå et ekstra skridt for at give en god købsoplevelse og service.

Jeg takker for endnu en god købsoplevelse via webshoppen og den venlige betjening i forbindelse med min kontakt med personalet.

11 de março de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais