Leia as opiniões dos outros
God dag i sommerlandet 3/8-22. Og ja, det virker noget slidt i kanterne; men forlystelserne virker ok, og når vandcyklen piber vælger vi bare en anden. Og med parken fuld af gæster synes vi faktisk... Ver mais
A empresa respondeu
Var på Sommerland Sjælland “Gårdhavens Streetfood” Drikkevare: 2 øl DKK 138.00 !!!!!!!!! Mad portioner mindre end Rørvig Street food - boder der var lukket. Maden smagte ok - øllet var halvlunket... Ver mais
A empresa respondeu
Meget dyrt i forhold til det som man kan nå, der er alt for mange mennesker lukket ind så køerne er for lange - pools fyldt op. Vi havde købt all inclusive - drikkevarer kan du kun få hvor de sælge... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besøg Den blå lagune Sjællands største badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kæmpe grill, Racerland for store børn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, Svanesøen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prøv kræfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.
Informações de contacto
Gl. Nykøbingvej 169, 4572, Nørre Asmindrup, Dinamarca
- info@sommerlandsj.dk
- www.sommerlandsj.dk
Respondeu a 81% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Superdyr og meget dårlig mad!
Det er gået 5 mdr siden vores tur til sommerland sjælland, men jeg har udsat at skrive da jeg har svært ved at lægge negative anmeldelser.
Her er vores historie og oplevelser.
Vi valgte at tage toget, da jeg i Juli 2025 valgte at leje et shelter i sommerland sjælland( herefter kaldet sj )
Vi skulle have en uforglemmelig ferie, mormor og barnebarn.
Vi havde slet ikke oplevet regn under vores tog tur, men da vi stod af toget ved Sj stadion, var der en meget stor vandpyt (ca 10m - 4m i omkreds og 5 cm dyb). Denne vandpyt spærrede hele indgangen til sj. Der var ingen vej udenom, som så desværre endte med at mine sko blev helt gennemblødte. Ved indcheckningen stod en mand og trak på skuldrene med et smil 'Ja, vi har lige haft et regn skyll' siger han beklageligt.
Jeg er nu lidt små irriteret og siger 'Det kan ske, men det er da en ugæstfri måde at modtage sine gæster på,...hvorfor gør I ikke noget ved det?'
...jeg fortsatte..'Hvis virksomhederne ikke kan overskue at kontakte en brolæger, så kan I da som det mindste lægge grus eller gummimåtter ud.' sagde jeg. Han smilede stadig. Det virkede provokerende der jeg stod med våde sko uden at have ekstra sko med i bagagen.
Det var en dårlig start, men det skulle ikke ødelægge vores tur. Jeg er meget positiv af natur, så på trods af gennem våde sko, havde jeg stadig 'ja' hatten på.
Da vi lidt senere skulle spise, gik det op for mig at man ikke kunne få almindelig rimelig mad på området. Da vi havde valgt at toget, kunne vi ikke bare køre ind til en restaurant e. lign for at spise.
Sten hårdt morgenbrød....resten var takeaway...meget dårlige mad forhold.
Der var et område nord for parken med dyr og ulækker mad. Jeg troede dagen var reddet da jeg spottede en bod med Thaimad, det er min favorit, så jeg stillede mig i kø. Da det var min tur, kom jeg til at kikke ned på nogle "bøtter" med færdig skåret grøntsager, de var bestemt ikke fra idag (tænkte jeg). I en af bøtterne
lå nogle meget slimet og brune bønnespirer. Nu kunne jeg ikke lade være med at pege på dem og spørge. Bruger du disse i maden? Han kigger flabet på mig og siger 'de smager godt i panang' 😳 Ærlig talt, har de ingen ære eller moral??
Da jeg fortalte om denne oplevelse i receptionen/ informationen, var svaret 'det har vi ikke noget at gøre med, det er ikke os. Nu er det jo sj som har lejet pladsen ud. Tror Sj på at der ville stå madvogne med takeaway nord for parken, hvis sommerlandet ikke lå der??
Disse madvogne betaler dyre dommer for at stå der, og sj er tydeligvis ligeglade med hvad der bliver lavet af "mad" og hvordan deres egne gæster bliver behandlet.
Vand landet holdt vores humør i top, men også her var der sprækker i fundamentet,
ja, fysiske sprækker. Tankevækkende da personalet lige havde fortalt os at vand landet var nyrenoveret.
...
Jeg har selv ejet 2 virksomheder og har været selvstændig hele mit liv, har derfor en del erfaring med drift, kundeservice osv...så jeg ser ting som ikke alle lægger mærke til.
Det er betryggende når man på deres hjemmeside kan læse at Sj er familieejet.
...men hele konceptet bærer præg af at det ikke bliver familie styret.
Her bliver det ikke kræset for nogen, man kan ligefrem mærke grådigheden og den manglende respekt for gæsterne.
Jeg ytrede mig lidt til personalet, men det virkede som om de gik på glas, for ikke at miste sit arbejde. Det var ikke rart.
Superdyr og meget dårlig mad!
Jeg kunne blive ved, da hele ferien var præget af kedelige oplevelser, men jeg stopper her.
Jeg kan anbefale en endagstur, udelukkende pga vandlandet, man kan evt tage sin egen mad med.
Overnatning uden en bil? Det kan jeg ikke anbefale, det er et mindre mareridt. ...Beklager.
-----------
Opdateret 14-12-25
Tak for dit svar.
Vi starter fra begyndelsen...
Manden ved indgangen var nok ikke uinteresseret, men mere opgivet og beklemt. Har han mon gjort jer opmærksom på det?...flere gange, uden resultat?
Vi kendte ikke området, vi var turister her. At jeres information ikke gjorde mig opmærksom på, at det ville være så nemt at tage toget for at finde en rigtig restaurant, er beklageligt.
...supergod kundeservice 👍🏻👀
...men vi kom ellers for at besøge sj.
Selv om du skriver det, så har I ikke ingen rigtig restaurant. I har takeaway, også var der mulighed for at få noget morgenmad, dog med hårdt brød...som skulle spises på tid!
Jeg var hele vejen rundt i streetfood og der var dårlig mad alle vegne. Træmøblerne var meget våde og sugede godt med vand da de var pil rådne.
Send "spioner" ind og find ud af om ikke jeg har ret...altså hvis du er interesseret.
Dette er ikke bare mine følelser, jeg kom i kontakt med flere der havde lignende historier, og jeg har også selv flere.
Det kan i sidste ende betale sig at krædse rundt om gæsterne, det er dem I lever af
Med håb om forbedring ...glædelig Jul

Manglende vand
I skal virkelig huske at have vand tilgængeligt for jeres kaniner. Hver gang jeg er i Sommerland (mange gange i løbet af sæsonen), er beholderne enten knas-tørre eller med meget lav/beskidt vandstand. En gang i denne sæson har jeg fundet to døde kaniner og et par dehydrerede.
Bestemt ikke overrasket over deres…
Bestemt ikke overrasket over deres ydelse og service: Det anbefales bare ikke til nær venner el. Familie. Puuhaa

Resposta da Sommerland Sjælland
Tak for en fantastisk dag
Tak for en fantastisk dag. Vi deltog med veteran støtten og havdeen skøn dag. Får vi råd sjal vi have sæson kort næste år. Det er længe siden vi har haft sådan en god dag, rolig og afslappende til trods for skader 😊
Overordnet set en god dag
Overordnet set en god dag. Vi var der næsten hele dagen, og der er stadig ting, vi ikke nåede at se.
Det er helt sikkert til mindre børn, men jeg synes også som voksen det har været fint at gå rundt derinde.
På pluslisten:
- mange forskellige aktiviteter, både kørende forlystelser og andet = korte køer
- mange hyggelige kroge
- mange rygezoner
- masser af borde/bænkesæt
- god plads (dog ikke i minilegelandet, men ellers)
- ok priser
- ok udvalg af mad
På minuslisten:
- der var mange(!) hvepse og det så ikke ud til at man gjorde noget for at forsøge at nedbringe det.
- som tyk er man afskåret fra at prøve en del (bl.a. sammen med sit lille barn). Dette har jeg ikke prøvet før og endte jo naturligvis med at blive et kæmpe minus i min bog - og er nu en erfaring givet videre til andre 😊
Så alt i alt en god dag. Det var virkelig ærgerligt at være så begrænset som tyk, men det er et besøg værd med små børn.
Fik lus efter at have prøvet go-karts
Min datter og jeg fik lus med hjem. Det begyndte at klø i vores hår om aftenen efter besøget hos jer.
Vi prøvede go-karts og da det er låne hjelme fik vi de små kryb med os hjem 😣 ad. Ved ikke hvad man kan gøre ved problemet, men det er da noget der skal gøres noget ved.
Første, men ikke sidste besøg
Det er vores første besøg i sommerland Sjælland og det var lidt med bange anelser, da jeg bookede inden at have læst på Trustpilot.
Der må være rettet op på kritikken, for vi har kun oplevet positivt. Vejret er ikke med os, i de tilfælde kan hytterne med spa anbefales. Det var vidunderligt med varmt spa efter en lidt kold fornøjelse i vandland.
Hytterne er gode (i hvert fald nr. 200) og afsindigt tæt på både park og lækkert streetfood.
Har kun mødt sødt personale, vil især fremhæve den søde kvinde der sidder i “hytte tjek ind”.
Priserne på mad, legetøj mm. er væsentligt under niveauet vi kender fra andre forlystelsesparker.
Vi er begejstrede og kommer igen!
3 af de bærende forlyster var ude af…
3 af de bærende forlyster var ude af drift, hvilket ikke fremgik af hjemmesiden.
Vælger klart en af Sjællands andre forlystelser fremtiden.

Vildkatten virket ikke
Vildkatten virket ikke, der var næsten ingenting for teenagere, deres hytter var ok, udover grillen var ved at gå fra hinanden og servicen i køkkenet var slidt og næsten ubrugelig. Generelt enormt skuffende når man har betalt så meget for 3 dage.
Tilgængelig var morgenmaden rigtig god og dejlig betjening.

Resposta da Sommerland Sjælland
Jeg skulle nok have kigget herinde før…
Jeg skulle nok have kigget herinde før jeg bookede ophold med 3 børn på 8, 9 og 14. Jeg havde ikke set nogle steder på deres egen hjemmeside at de forlystelser der var, er for helt små børn og super kedelige for mine 3 unger der ellers tog en stor ja hat på.
Den forlystelse ungerne havde glædet sig mest til var vildkatten, men den var for det første lukket. Og for det andet skal man være 140 cm for at prøve. Så mine på 8 og 9. Var fanget imellem aktiviteter for helt små, eller voksne på 140 cm. Og den ældste søn var både for stor høj og tung til det meste.
Vandlandet er mega sjovt og masser af forskellige aktiviteter til forskellige aldre og nok de 3 stjerner værd (der var nemlig ALT for fyldt i bassiner og rutsjebaner de her to dage der var ikke rigtigt plads til os) samlet set falder vi ned på 2 stjerner da det samlet ikke en er tur på 4 timer hver vej værd og knapt 5000 kr.
Man skal også lige være OBS på at hvis man køber det her pizza buffet som vi gjorde så skal man have spist færdig inden 19. Da spisesteder uden for street food lukker samtidigt med parken kl 19.
Når parken lukker kl 19 dør alt og dage. Slutter meget brat. Der godt nok åbent nede i steeet food for mad og drinks øl osv. Men der ikke noget for børn. En lille bitte legeplads oppe i camping plads enden, også for helt små børn.
En anden lille ting jeg Sys pressede mig. Var at ingen ekspedienter benyttede handsker på i de forskellige is kiosker mm. De unge mennesker stod og tog imod kontanter og direkte over og holde med de beskidte hænder på folks isvafler fx. Det ik godt nok. Når man laver mad/is mm til andre skal der altså handsker på.
2 stjerner og aldrig igen Zzzzzz.
Meget dyrt i forhold til det som man…
Vi havde købt all inclusive - drikkevarer kan du kun få hvor de sælger mad - salat baren havde udsolgt kl. 16 2 timer før lukketid - og alt for lidt personale til madbarer hvor man skal stå i alt for lange køer.

Resposta da Sommerland Sjælland
Vi har været der et par dage
Vi har været der et par dage. Virkelig hyggeligt. Spec., for mindre børn. Fint pool område. Fair pris. Tag afsted

Resposta da Sommerland Sjælland
Overpris på indgang og kun for småbørn
Vandlandlandet er godt og det er mange gode spisemulighedet til Ok priser.
Men det er kedeligt og ikke for store børn.
Syntes indgangsprisen er høj taget i betragtning af, at man kan komme i Djurs sommerland til 320kr,
Hilsen et par jyder

Resposta da Sommerland Sjælland
Parken er primært for de mindre børn
Parken er primært for de mindre børn. Vores søn på 9 syntes kun go kart var interessante. Har du børn på maks 6 år er parken god. Den store rutsjebane var lukket, den havde knægten ellers set frem til. Badelandet kan jeg ikke udtale mig om da vi opgav, pga den var overfyldt. 350kr pr person er lige i overkanten.

Resposta da Sommerland Sjælland
Vi var i Sommerland Sjælland i går 6…
Sommerland Sjælland
Svar til Sommerland Sjælland
Vi blev ikke informeret på hjemmesiden, om at Vildkatten er ude af drift, dette har jeg billede af fra hjemmesiden.
Dette burde stå på forsiden, burde ikke skulle kigge flere sider igennem, for at finde denne vigtige information.
Vi var i Sommerland Sjælland i går 6 personer. Vores børn er fra 9-13år
Ungerne glæde sig til at prøve den eneste rigtig vilde forlystelse.
Den var så lukket og åbner først igen d.28/7 så der var 3 meget skuffede børn 😏
Har været inde og læse op på regler.
Her står der, at det skal informeres til gæsten, inden køb af billetter samt det skal fremgå på hjemmesiden. Det var det ikke. Har taget foto af hjemmesiden og skilt på forlystelsen.
En ting er hvis forlystelsen går i stykker på dagen, men at man allerede ved at den først kommer op og køre igen 5 dage efter, det er ikke ok. Hvis ikke der kommer noget ud af denne anmelde, går jeg videre med det.

Første og sidste gang
Stedet henvender sig primært til mindre børn. Prisen er høj ift. hvad parken tilbyder og parkens/karrusellernes stand. Medarbejderne virker forvirret og kunne ofte ikke hjælpe, der gives forskellige informationer. Er også under al kritik at man som besøgende kan stå og vente 20-40 min. på at kunne prøve karuseller fordi de først skal gøres klar og afprøves, dette burde at være gjort inden parken åbner! Mange karuseller kører ikke grundet vejret, så mange var lukket/virkede ikke på første dagen, på anden anden hvor vejr og forhold var forværret kunne de godt prøves. Badelandet var fint og stort. Feriehytten var fin, men rengøringen var dårlig.
Misvisende booking og dårlig kundeservice – føler mig snydt
Misvisende booking og dårlig kundeservice – føler mig snydt
Jeg har booket et hobbit shelter via Sommerland Sjællands egen hjemmeside. Shelteret blev foreslået automatisk, og jeg tilkøbte morgenmad. Det fremgik tydeligt i bekræftelsen, at både voksne og børn var “inkluderet”, så jeg regnede naturligvis med, at alt var på plads.
Først dagen før ankomst opdager jeg, at det kræver sæsonkort for overhovedet at kunne bruge shelteret. Det står ganske vist et sted langt nede i teksten, men det fremgår ikke i den synlige og overskuelige del af bookingbekræftelsen, og det nævnes heller ikke tydeligt i selve bookingflowet. Det er vildledende – en så vigtig oplysning burde fremgå klart og tydeligt før man gennemfører sin booking.
Da jeg kontakter kundeservice, bliver jeg mødt af en arrogant og ubehagelig medarbejder, som blot siger, at jeg kan købe et sæsonkort til 1.900 kr. eller opgradere til en dyrere hytte. Jeg får intet tilbud om kompensation – ikke engang for de 407 kr. jeg har betalt for morgenmad, som vi aldrig får.
Medarbejderen lover at annullere opholdet og sende en bekræftelse – det sker aldrig. Opholdet står stadig som aktivt, og jeg har mistet 1.007 kr. uden nogen form for ydelse til gengæld.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, både teknisk og menneskeligt. Jeg føler mig snydt, og kundeservicen var under al kritik. Jeg kommer ikke tilbage – og jeg vil klart fraråde andre at booke overnatning her uden at gennemgå alt med lup og være forberedt på at stå med regningen alene, hvis der sker en fejl.

Resposta da Sommerland Sjælland
Sommerland Sjælland er hyggelig og…
Sommerland Sjælland er hyggelig og børnevenlig. Når man er afsted med 4 små børn, er der gode forlystelser til dem.
Jeg vil give kæmpe ros til livredderne i badeland! Hold op en hurtig reaktion fra dem! Min søn på 6 kom til skade med skinnebenet og var tæt på at knække knoglen. De var simpelthen så søde og profesionelle og bedst af alt var de gode til børn! Så tusind tak til jer! Jeg håber i ser dette så jeg kan takke jer endnu engang!

Dyrt dyrt dyrt
Dyrt dyrt dyrt, selv med 10% rabat kostede det omkring 1600 at komme ind, fuldstændig crazy. Godt vandland, havde det ikke været for vandlandet ville det godt nok være en kedelig park at besøge.

Resposta da Sommerland Sjælland
Det var den værste oplevelse alt var…
Det var den værste oplevelse alt var ødelagt eller virkede ikke personalet var fuldstændig ligeglade med der var afførring og tis ud over alt på toiletterne sætter aldrig mine ben på det sted igen

Resposta da Sommerland Sjælland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.