Købte billetter til 900 kr, blev forhindret i at komme den dag pga sygdom. Ingen mulighed for at refundere eller brug dem en anden dag. Ingen advarsler på hjemmesiden. Virkelig dårlig service!... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Skøn skøn dag og virkelig sødt og imødekommende personale. Min lille dreng på snart 4 var begejstret og i forhold til fx Legoland der er total growdet pg køerne uendelige var dette virkelig en go go o... Ver mais
Har nu besøgt parken 5gange i år på sæsonkort. Hver gang nyder jeg en kaffe på Annas mokka. Alle gange uden undtagelse findes spiseafsnittet i en klam forfatning! Salsa og gamle madvarer flyder på bor... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
BonBon-Land fremstår desværre noget…
BonBon-Land fremstår desværre noget slidt, og flere forlystelser var lukket under vores besøg, hvilket trækker ned. Frokosttilbuddene var også under gennemsnittet og ikke noget særligt.
Når det er sagt, er det stadig et hyggeligt sted med mange klassiske forlystelser, man selv kan genkende fra sin barndom. Der var stort set ingen køer, så børnene kunne prøve masser af ting igen og igen, og det var et kæmpe plus. Ungerne hyggede sig virkelig og vi vil gerne komme igen.
De får 3 med pil op.
Købte billetter til 900 kr
Købte billetter til 900 kr, blev forhindret i at komme den dag pga sygdom.
Ingen mulighed for at refundere eller brug dem en anden dag.
Ingen advarsler på hjemmesiden.
Virkelig dårlig service! For det er ikke engang i høj sæson, hvor den slags politik kunne have en mening.
Ville ønske at have læst et væld af dårlige anmeldelser fra oktober i år inden jeg købte billetterne!
Skræmmende dårlig oplevelse..
Skræmmende dårlig oplevelse..
Jeg var til halloween med 3 børn.. Vi prøvede den besatte glassal, da den mangelfulde beskrivelse af denne, ellers lød til at kunne blive en god oplevelse.
Det blev det ikke! Vi blev presset frem af en meget uhyggelig klovn. Vi Ik ikke lov til at tale om at kunne gå ud igen..
Da vi kom ud, brød min søn grædende sammen. Min datter sagde hun gik tårrer i øjnene og rystede og den sidste knægt er stadig påvirket af dette... Jeg troede det var for børn.. Skrev til bonbonland fordi jeg mente det ville fair stil at invitere mine børn tilbage så de kunne få en god oplevelse.. Bonbonland. Tja, de ignorer mig bare.
Så der kommer vi aldrig igen.. Ikke til at anbefale for andet end voksne de halloween ting med 3 og 4 spøgelser. Det er bestemt! Ikke! For børn.
Øv dag i BonBon Land
Vi var 6 personer som besøgte BonBon Land d. 19/10. Som mange andre har skrevet, så var 3 forlystelser lukket. Vi kan læse, at nogen har fået kompensation for dette. Vi havde bestilt billetter online flere dage i forvejen, og vi fik ikke tilbudt kompensation ved indgangen. Det kunne tyde på, at det kun er de personer som brokker sig, som får dette tilbudt. Der var lang kø ved flere af forlystelserne. Spøgelses huset overholdt ikke det annoncerede tidspunkt. Så man står bare og venter....og venter! Maden var en kæmpe skuffelse. Vi betalte mange penge for kolde burgere. Det er næsten imponerende i sig selv, at man kunne ødelægge en simpel burger så vildt. Vi er med på, at det ikke er gourmet mad, men da prisen stadig ikke er i den billige ende, så forventer man alligevel, at osten i burgeren i det mindste var smeltet bare en lille smule. I havde pyntet rigtig hyggeligt op, det kunne bare ikke opveje selve helheds indtrykket for dagen. Det var en dyr dag, for noget som bare var øv.
Efterårsferie
Efterårsferie. 3 af de store forlystelser var lukkede, så ikke værd at tage til for familier med lidt større børn. Lang ventetid på spøgelseshus, hvor de anviste tider ikke blev overholdt. Alt for dyr indgangspris, i forhold til hvad der tilbydes.
Traditionen tro besøger vi stedet hvert…
Traditionen tro besøger vi stedet hvert år med vores børnebørn - vi står gerne i kø alle steder, men at starte køen ved indgangen på næsten en time, og derefter stå i kø for at leje en trækvogn er bare noget møj.
Og så lige - deres system er i den grad forældet - sidste år brød det hele sammen 😩 så man skal huske kontanterne.
Førstehjælp lig med 1 stjerne
Ville normalt sige 4 stjerner men der var flere ting der ikke virket. Mange ting har brug for ny maling, og der mangler lidt godt gammeldags bonbonlands magi. Vi kommer gerne 2 gange om året sommer og efterårsferien. Må sige i har pynte flot op men syndt der er nogle ting der ikke køre. Vores datter kom til skade og da vi spurgt efter en førstehjælps kasse med tape i da det var hendes ene finger der er brækket men tidliger idag viste vi det ikke og ville bare sætte den sammen med en anden finger som man nu gør var der ikke meget hjælp at hente hos de unge medarbejder eller jeres førstehjælpskasse.
Godt besøg!
Jeg besøgte BonBon-Land den 21/9 og havde desværre lidt problemer både med parkeringen og i forbindelse med fornyelsen af mit sæsonkort. Det kunne nemt have ødelagt starten på dagen, men heldigvis blev jeg mødt af en utrolig hjælpsom ung herre i informationen.
Han tog sig tid til at lytte til mine problemer, forklarede tingene roligt og fandt hurtigt en løsning på begge dele. Jeg følte mig virkelig taget seriøst, og det gjorde hele forskellen for mit besøg. Stor ros til ham for at vende en udfordrende situation til en rigtig positiv oplevelse – den slags service betyder virkelig meget.
Derudover vil jeg også rose idéen med Lav selv slikkepind. Det er en sjov og anderledes aktivitet, som giver børnene (og de voksne 😉) en ekstra oplevelse ud over forlystelserne. En rigtig fin detalje, der gør besøget endnu mere mindeværdigt.
Der var desværre en del kø ved forlystelserne, men det giver også fin mening eftersom mange har kunne tage gæster gratis med.
Tak for en god dag – vi glæder os allerede til næste gang!
Vi har købt et platinkort til vores 12…
Vi har købt et platinkort til vores 12 årige søn - 5 gange er det brugt, og 4 af gangene har bla Svend-svingarm været lukket...!
Kan se at andre får kompensation for lukket forlystelser, men han har aldrig fået tilbudt kompensation....
Er det kun dem der brokker sig der får kompensation....?
Ikke god
Meget dårligt oplevelse kørerne var remlig korte men man formodet stadig at stå i kø i over 1,5 time hvor største delen bevæget man sig slet ikke, det også noget falde færdigt noget
Skammeligt Bonbonland. Det var sidste gang
For 7. gang i træk ankom vi 4 børn og 6 voksne. Billetterne var købt online. Har kun 1 gang tidligere oplevet en så overfyldt park (1 gang ankom vi samme dag som Frellsens Hær havde et arrangement). I går var det et stort spild af penge. Alt for lange køer til alt (herunder ishus hvor kun 1 stakkels medarbejder skulle betjene en meget, meget lang kø). Simpelt hen ikke i orden at der ikke mandes op i forhold til antal besøgende. Yderligere var både Svend svingarm og albatrossen ude af drift. Dette forhindrede dog ikke den "grådighed" der efterhånden er kendetegnende for BonBonland. Kunne læse et andet sted at nogle havde fået 25 kr retur pr billet ved indgangen som et plaster på såret, grundet mange gæster og forlystelser der ikke kørte. Vi kørte hjem med børn, der var mega skuffede over ikke at have kunnet prøve de 2 forlystelser der var ude af drift. Når man så tænker på at der fra BonBonland blev meldt ud at de var gået glip af 2x1,5 mio i omsætning de to dage de måtte lukke pga regn så burde de måske med en omsætning af den størrelse have haft råd til at kompensere besøgende for de gener der er når man hovedløst lukker for mange mennesker ind. Har nu spildt 10 min på mit sure opstød, som jeg godt kan fornemme intet ændrer men havde virkelig brug for at advare andre. Og kan jeg med min anmeldelse anspore andre familier til at bruge deres penge i en anden forlystelsespark så er min tid ikke helt spildt. Jeg er sgu sur. Har brugt over 3.000 på den tur. Skammeligt BonBonland.
Parkering
Vil lige som mange andre lige få lidt luft. Fik også en p bøde på 300kr da deres smarte system snyder folk ved at læse nummerplader når du køre ind men ikke kører ud. Der var åbenbart skilte der hvor der skulle scannes en koden men den stod åbenbart kun et sted. Så det var sidste gang at jeg kom i bonbon land. Det er jo i forvejen dyrt nok.
Var i BonBon Land med børn og børnebørn…
Var i BonBon Land med børn og børnebørn men man følte sig hensat til Mogadishu en kedelig udvikling vi kan takke politikerne for
Høflige forslag til BonBon land
Høflige forslag til BonBon land:
1. Informer om parketingspriserne så man ved hvad det koster
2. Fjern bamseboder som frister og skuffer børnene
3. Invester i renovering så fx sejlturen ikke er en pinlig oplevelse
4. Sæt en høj standard for mad. Vis børnefamilier hvad sunde madvaner er og hvor godt det kan gøres for et rimeligt budget. Overvej evt at få et streetfood områder som i sommerland sjælland.
5. Gør mere for at fejre jeres legacy. Del små slikposer ud ved indgangen så man forstår hvad bonbon oprindeligt kom af.
6. Fortsæt jeres shows. Super godt.
7. Vær de første til at løse kø-problemet. Lav en app som giver en afgangstid til forlystelserne.
8. Skab aktivteter som man kan bruge i ventetiden: bonbon dyr, ansigtsmaling, legestationer osv. Og opsæt flere ventebænke.
9. Lav et lyddesign. Spil lav, behagelig musik på tværs af parken som er centralt styret. I har det men det er ikke konsistent.
10. Fortsæt medarbejdernes gode og glade indstilling.
I har noget godt men det kræver lidt mere kærlighed.
Bliv væk
Hold da op et spild af penge og tid og hvorfor skal alt ting være så dyrt inde i Bon Bon Land spark til en bold 30 kr for et spark og 30 kr for et kast med en basketball hvem finder på de vanvittige priser og heldigvis havde vi madpakker med selv for hvor så maden dog kedelig ud og selfølgelig også til helt vanvittige priser alt er slidt og flere forlystelser virkede ikke så spar jeres penge og bliv væk.
Helt igennem dårlig oplevelse
Alt alt for nedslidt park generelt og tårnhøje priser, som slet ikke står mål med oplevelsen. Derudover fortsat 2-3 af de større forlystelser ude af drift samt en sølle kompensation på kr. 25 pr. gæst. Come on - det kan I simpelthen ikke være bekendt!
BONBON-LAND TAGER OVERPRRIS
Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed efter mit besøg hos jer. Allerede ved ankomst blev vi mødt af en parkeringsafgift på 61 kr., hvilket virker uforholdsmæssigt højt – især når man efterfølgende betaler 638 kr. for to billetter til en voksen og et barn.
Vi havde forventet en dag med masser af oplevelser, men desværre blev vi meget skuffede. Flere forlystelser var lukket, og en anden oplevede tekniske problemer og var ude af drift i lang tid. Dertil kom, at der kun blev kørt én vogn ad gangen på flere forlystelser, hvilket betød ventetider på op mod 50 minutter – for blot én tur.
Det hele virkede uorganiseret og nedslidt, og stemningen bar tydeligt præg af utilfredshed blandt andre gæster også. Havde jeg vidst, at oplevelsen ville være af så lav kvalitet, havde jeg aldrig valgt at besøge stedet.
Jeg håber, I tager denne feedback alvorligt og overvejer, hvordan I kan forbedre oplevelsen for fremtidige gæster – både hvad angår drift, service og prisniveau.
Jeg fik en parkeringsafgift på 60 kr
Jeg fik en parkeringsafgift på 60 kr, og et administrationsgebyr på 300 kr, dette står måske med småt et sted, men burde stå meget tydeligt, og det er iøvrigt helt urimeligt med et gebyr i den størrelse
Sødt personale – trist park
Besøgte BonBon-Land i dag med min søn på 6 år.
Det mest positive ved oplevelsen var det super søde og imødekommende personale – stor ros til dem! Det er også den eneste grund til, at parken får 3 stjerner (Ellers ville det have været 1-2 stjerner).
Desværre er der en del negativt at nævne:
– Jeg fik den mest smagsløse og kedelige cheeseburger i Cowboyland.
– Flere forlystelser var ude af drift (vi fik dog 50 kr. i godtgørelse).
– Parken fremstod generelt meget slidt og træt. Det siger en del, når man ikke engang gider udskifte rådne og manglende plader i det højeste tårn ved Slaraffenland – det første indtryk, alle får.
– Der var snavs og skidt i hjørnerne af flere forlystelser (toiletterne var dog pæne).
– Mange af parkens maskotfigurer havde afskallet maling og trængte tydeligt til vedligeholdelse.
– Lykkeposerne indeholdt kun billigt og ligegyldigt legetøj – ikke engang en lille pose BonBon-slik, som man ellers med rette forventer, når det er hele parkens varemærke. Det fremstod sløvt og uoplagt og afspejlede desværre meget godt resten af parkens udtryk og indhold (med undtagelse af det søde personale).
Som afsluttende bemærkning sagde min søn, da vi kom hjem, at der var for langt derhen og at der var for få sjove ting han kunne prøve.
En park, der desværre har set bedre dage.
Opdatering: 30-07-2025: Den ballonpumpe der kom med i lykkeposen er nu gået i stykker efter 1 dag. Billigt bras. Det kan Bonbonland ikke være bekendt over for børn.
La Fiesta har dårlige medarbejdere de…
La Fiesta har dårlige medarbejdere de står og spiser af maden, plus de tager det op med bare hænder AD FØJ
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.