Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee de pakketten worden klaargezet en verzonden. Meestal zorgt meneer Kenan ervoor dat alles binnen één dag is ingepakt en geleverd. Hij is altijd vrolijk, beh... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prijs is vaak veel scherper terwijl producten exact hetzelfde zijn elders waarbij klanten service ook nog veel beter is en bijna altijd volgende dag al geleverd!! Altijd al zeer tevreden! Dank toppers... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn eerste ervaring was "Het bedrijf levert niet en reageert ook niet op mails en ingevulde formulieren op hun site. Bestelling geplaats op 30-7-2025. Levertijd 1-3 weken" Update 2 september.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Producten van hoge kwaliteit. Vooral wanneer het om mondhygiëne gaat, is het belangrijk dat de producten van goede materialen zijn gemaakt. Hier slaagt Sordent zeker in! Ook zijn ze heel erg behulpzaa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos odontológicos
  2. Loja de artigos hospitalares

Sordent is een bedrijf met veel ervaring in de tandheelkundige branche. Zo testen wij al onze producten voordat wij ze te koop plaatsen op onze website. Onze producten zijn geschikt voor de Nederlandse markt en hebben zeer aantrekkelijke prijzen. Sordent streeft ernaar om zijn klanten van de beste service te voorzien. Zo reageren wij zeer snel op al uw berichten. Ook zijn wij heel goed bereikbaar, telefonisch, per mail en gewoon makkelijk over WhatsApp. Onze klanten hebben de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen met een simpele WhatsApp bericht. Sordent verkoopt bijna alle tandheelkundige producten. Ook zijn er heel veel producten beschikbaar op aanvraag. Ziet u een product niet staan, maar heeft u toch interesse in een bepaalde product? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

120 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

5 sterren, top!

Resposta da Sordent

We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze service! Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader.

Resposta da Sordent

We zijn blij te horen dat je onze service aanbeveelt. Het betekent veel voor ons! We blijven ons best doen om je in de toekomst opnieuw van topservice te voorzien.

Snel en netjes afgehandeld

Resposta da Sordent

We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid en de manier waarop we je bestelling hebben afgehandeld. We doen altijd ons best om een vlotte en zorgvuldige service te bieden. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi bedrijf met eerlijke mensen en een…

Mooi bedrijf met eerlijke mensen en een goede service.

24 de outubro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn erg blij te horen dat je onze eerlijkheid en service waardeert. Het is voor ons belangrijk om transparant en behulpzaam te zijn, en we doen altijd ons best om een goede service te bieden. Jouw positieve beoordeling betekent veel voor ons, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

the quality is very good

the quality is very good, worth trust

21 de outubro de 2024

Resposta da Sordent

We are thrilled to hear that you are satisfied with the quality of our products and that you trust us. Providing high-quality items and building trust with our customers is our top priority. We appreciate your feedback and look forward to serving you again in the future!

Mooi productenaanbod

21 de outubro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons productenaanbod. We doen altijd ons best om een breed en kwalitatief aanbod te bieden. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Mooie spullen

Resposta da Sordent

We zijn blij te horen dat ons assortiment aan producten uw verwachtingen heeft kunnen waarmaken. Bij Sordent streven we ernaar om uitsluitend producten van hoge kwaliteit aan te bieden, die voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit spullen voor een mooi…

Goede kwaliteit spullen voor een mooi prijs!

Resposta da Sordent

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs van onze producten. We streven er altijd naar om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zelfs producten die niet online stonden…

Zelfs producten die niet online stonden werden op vraag voor me geregeld! Heel snel ook!! Dank Allen!!

2 de outubro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn blij te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met producten die niet online stonden. Klanttevredenheid is voor ons topprioriteit, en we doen altijd ons best om aan je wensen te voldoen. Bedankt voor je vertrouwen, en we staan altijd klaar om je opnieuw te helpen!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd, wauw dank!

12 de outubro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn blij dat de levering zo snel was en dat je tevreden bent met onze service! We streven altijd naar snelle en betrouwbare bezorging, en het is fijn om te horen dat het in jouw geval gelukt is. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering komen op tijd aan

Levering komt op tijd aan, zit je met een probleem reageren ze z.s.m. (max 1 minuut). In de toekomst vaker hier bestellen!!!

Resposta da Sordent

We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de tijdige levering als onze snelle reactie op eventuele problemen. Het is voor ons belangrijk om altijd snel en efficiënt te reageren, zodat je de best mogelijke service ontvangt. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen bedienen!

Tevreden leuke mensen

Tevreden leuke mensen

Resposta da Sordent

We zijn blij dat je tevreden bent en dat je de interactie met ons team als prettig hebt ervaren. Bij Sordent streven we er altijd naar om zowel kwalitatieve producten als een vriendelijke en behulpzame service te bieden. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer hoge kwaliteit en heb er veel baat…

Zeer hoge kwaliteit en heb er veel baat bij gehad. Absoluut een aanrader voor anderen!

1 de outubro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn ontzettend blij dat de kwaliteit van onze producten aan je verwachtingen voldoet en dat ze je zo goed van dienst zijn geweest. We waarderen het dat je ons aanbeveelt en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen met onze producten van hoge kwaliteit!

Helaas verkeerde bestelling

Helaas verkeerde bestelling. Maar super snel retour en geld terug! Communicatie een dikke 10!

1 de outubro de 2024

Resposta da Sordent

Het spijt ons dat er een fout is gemaakt met je bestelling, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen! We streven altijd naar een uitstekende klantenservice en waarderen het dat je de communicatie zo positief hebt ervaren. Bedankt voor je begrip en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie artikelen en uitstekend service

29 de setembro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn blij dat je tevreden bent met zowel onze artikelen als de service die we bieden. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, en het is geweldig om te horen dat we in jouw verwachtingen hebben voldaan. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Erg goede kwaliteit

28 de setembro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn blij dat de kwaliteit van onze producten je bevalt! Bij Sordent zetten we ons in om alleen de beste producten aan te bieden, en het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Goede organisatie

Goed product!

1 de junho de 2024

Resposta da Sordent

We zijn blij dat je tevreden bent met zowel onze organisatie als het product. Het is onze prioriteit om alles soepel te laten verlopen, en het is fijn om te horen dat we in jouw verwachtingen hebben voldaan. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Erg tevreden!!!

26 de setembro de 2024

Resposta da Sordent

We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

super goed fantastisch

super goed fantastisch

26 de agosto de 2024

Resposta da Sordent

We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent. Jouw enthousiasme motiveert ons om door te gaan met het leveren van de beste producten en service. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer fijn product om ermee te werken

26 de agosto de 2024

Resposta da Sordent

We zijn blij dat het product zo goed bevalt en dat je er fijn mee kunt werken. Het is onze prioriteit om producten van hoge kwaliteit aan te bieden die jouw werk vergemakkelijken. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.