Fik (forsøgt) hjælp til bekæmpelse af myrer ved mit hus - en flink gut kom ud og brugte lidt tid på at lægge gift og sætte fælder - prisen var 2.000, hvilket jeg syntes var fair. Desværre gjorde p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk, grundig og professionel hjælp fra Anders!Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Anders fra SOS Skadedyrsikring. Han er utrolig forstående og lyttende over for de bekymringer, man står... Ver mais
Jeg vil gerne sende en STOR ROS til Martin, som kom i dag (25/01.2017) og hjalp med et længere varende museproblem i vores hus. Han satte 5 fælder op i køkkenet, hvor vi har været særlig plaget af mus... Ver mais
Min varmeste anbefaling! Vi har kæmpet længe med skægkræ i vores lejlighed. Jeg fik kontakt til Anders, som kom ud og lagde gift, hvorefter vi oplevede stor effekt. Lige fra første besked-udveksling h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
SOS-Skadedyr tilbyder bekæmpelse af skadedyr inden for 24 timer. SOS-Skadedyr har specialiseret sig i, at yde hurtig og effektiv bekæmpelse af skadedyr til virksomheder, boligforeninger og private.
Informações de contacto
Engsvinget 17, 3200, Helsinge, Dinamarca
- sos@sos-skadedyrssikring.dk
- www.sos-skadedyr.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Fin hurtig service ved Møl angreb
Første henvendelse med Sos Skadedyr var telefonisk og jeg fik hurtig kontakt med personen der skulle ud til mig. Vi fik klaret det hele uden jeg behøvede at være hjemme.
produkterne de bruger er uden skadelig virkning for os mennesker, så det gjorde mig tryg ved at få det gjort, selv om vores lille barnebarn skulle komme samme aften.
Det hele blev ordnet på to besøg.
Prisen var vel ok, men troede 2.besøg var lidt billigere - Det var det så ikke.

Resposta da Sos Skadedyr
SOS Skadedyrs service var hurtige til at komme og hjælpe os af med væggelusene. De var meget grundige i hver lejlighed og professionelle. Og så gør de arbejdet til en god pris.
Væggelus
De var meget søde og venlige og overholder aftaler. Intet at beklage sig over her fra. 1500 kr. for 20 minutters arbejde er måske lidt meget (medmindre giften er meget dyr), men som aftalt inden arbejdet.

Resposta da Sos Skadedyr
Hurtig og super service. Fik god og grundig rådgivning og vejledning i at håndtere problem. Kan anbefales.

Hurtig udrykning-behagelig mand
Jeg fik hurtig assistance til bekæmpelse af møl. Behagelig og hjælpsom mand fra SOS der ikke blev sur over at jeg ikke havde nået at tømme alle skabe , men som kunne vejlede om hvad der var nødvendig og hvad man kunne undvære. Endvidere meget grundig.En behagelig oplevelse når det nu skal være.
Hurtig og flexibel udrykning
Hurtig udrykning. Flexibel mht at komme. Jeg havde aftalt tid og blev pludselig forhindret og skrev lørdag aften sent. Søndag formiddag formiddag blev jeg ringet op, og de kørte. Afsted 20min senere, så jeg kunne nå det, jeg skulle.
Bedømmelse af arbejdets udførelse
Skadedyreopgaven blev udført yderst tilfredsstillende og grundit.
Problemet er ikke løst
I har sprøjtet for væggelus for nogle måneder siden og igen for 8 dage siden
i kommer igen d. 28-09 kl. 0900
Problemet er her stadig, beboerne klager

Meget hurtig service
Jeg skrev en mail til SOS sidste lørdag aften efter min mand var blevet stukket af en hveps for 2 gang på et par uger, med allergisk reaktion på dette. Det var vildt aktivitet omkring hvepseboet. Jeg fik svar søndag morgen. Mandag kom SOS og eliminerede hvepseboet mens vi var på arbejde. Det var super effektivt.
Hurtig og god service
God og hurtig service
God og hurtig service - problemet løst hurtigt og effektivt
Effekt og adm. to modsatrettede størrelser
Super effektiv, bekæmpelse af edderkopperne virker godt.
Den administrative side med tidspunkt fastsættelse og overholdelse kunne være mere optimal. Tilsvarende gælder fakturerings processen.

Hurtig og effektiv
Fik fjernet et hvepsebo samme dag jeg ringede. Ikke sidste gang jeg bruger SOS Skadedyr.
Kom med det samme
Super dejligt at der er hurtig udrykning - når bierne indtager ens loft. Ringede og efter ca. 1 time kom Sos.
Håber så at alle bier er døde, men det ved jeg ikke før om et par uger - før tør jeg nok ikke gå på loftet :-)

Resposta da Sos Skadedyr
Job udført men forvirrende telefonsamtaler
Startede med en mailkorrespondance som fra SOS' side var lidt mangelfuld. Derefter en lidt forvirrende telefonsamtale, som dog endte med, at opgaven (fjernelse af hvepsebo) blev løst inden for få timer. Senere på dagen endnu en forvirrende tlfsamtale, hvor SOS forvekslede mig med anden kunde. Konklusion: Opgaven løst til UG, men SOS fremstod lidt uprofessionel.

De ved sgu noget !
Troede jeg havde husmår (loftet), SOS mente snarere rotter/mus.
De udlagde lugtestof for måren, men opsatte også en rottefælde, hvis nu.
Næste morgen sad en fed rotte i fælden. Det er da godt arbejde.
Fjernelse af vepserede
Jobbet udført OK. Fik i første omgang en forkert faktura på borrebiller i stedet for vepse. Efter lidt forvirring er det blevet rettet. Alt i alt har jeg fået fin behandling :)

Resposta da Sos Skadedyr
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.